Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sennacher
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Vettel

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la sennacher »

5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!
Stvarno taj mali nema pojma!

Sve pomalo podsjeća na starog Enza koji nikad nije previše cijenio vozače - oni kod njega nisu pobjeđivali zato što su dobri nego zato što su vozili Ferrari.
The Best
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la The Best »

sennacher je napisao/la:5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!

Sve pomalo podsjeća na starog Enza koji nikad nije previše cijenio vozače - oni kod njega nisu pobjeđivali zato što su dobri nego zato što su vozili Ferrari.

Da nije bilo varke Hamiltona u Kini bilo bi pet od pet.Složio bi se ovaj put s legendom, iako su tada do izražaja dolazile vozačke sposobnosti,manje bolid.Da ne vozi Red Bull bi bio negdje u sredini poretka,ali takva je današnja formula 1.Imaš li vrhunski auto imaš i vrhunske rezultate.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

The Best je napisao/la:
sennacher je napisao/la:5 utrka - 4 pobjede i 1 drugo mjesto!

Da nije bilo varke Hamiltona u Kini bilo bi pet od pet.Složio bi se ovaj put s legendom, iako su tada do izražaja dolazile vozačke sposobnosti,manje bolid.Da ne vozi Red Bull bi bio negdje u sredini poretka,ali takva je današnja formula 1.Imaš li vrhunski auto imaš i vrhunske rezultate.
Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.
slika
The Best
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la The Best »

gringo73 je napisao/la:[
Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.
Već sam napisao da Webber za mene nije klasa niti referenca Vettelu.Prošle godine se još kako tako nosio s Vettelom,ali ove godine(možda griješim) još više ekipa favorizira Vettela.Kad se u utrci treba ispitivati KERS isprobava ga Webber,dok Seb vozi bez njega.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

gringo73 je napisao/la: Da, ali isti auto vozi i Webber pa nisu podijeli pobjede... Mali je dobar, i glupo je sad tu tražiti opravdanja. Pogotovo je nezgodan kad ima čistu stazu (a to ne dolazi izvlačnjem brojeva iz šešira) ispred sebe, tad kontrolira sve od početka do kraja. Ove godine nema pogrešaka (zasad) i ako itko osvoji prvenstvo osim njega, to će biti pothvat.
Treba još dodat da je svakog vozača koji je s njim vozio pobjedio do sad
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

nakon loših slobodnih treninga, mali je pokazao tko je trenutno najbolji vozač u kvalifikacijama.nema ga nigdje do q3 i onda bljesne, složi najbolje sektore i skoro pola sekunde ispred drugoplasiranog.sve više podcjenjivanja i priče da je to zbog auta,kako mu hamilton u lošijem autu bez problema parira,a dečko šuti,vozi i razvaljuje konkurenciju
-ferrari-F1-
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la -ferrari-F1- »

ne mogu ga podnjet, al moram priznat da zna vozit
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

i meni bas ide na jetru a narocito sa onom na kraju utrke:"Thats what Im talking about!" e tu ga ne mogu smisliti,al da vozi zna,e sad dal je to zbog auta ili zbog njega-neznam,al volio bi ga vidjeti u ovogodisnjem Ferrariju pa da vidim sta bi tad uradio ;)
Alonsista hasta la muerte..
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ma znaš ono, kad te krene sreća, onda te ide.
recimo ferari je sa masom išao štopati hamiltona, umjesto da su masu podmetnuli vetelu
također vetel je imao ludu sreću da uvijek naleti na auto ispred sebe u ravnici a ne na zavoju
i kad uspiješ imati čistu stazu, onda možeš i odvesti super krug (a on je dokazao da zna voziti kvalifikacijske krugove)
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Da stavis Hamiltona/Alonsa sa Vettelom recimo u HRT ili Lotus vjeruj te mi da bi Vettel bil losiji od njih dvojice. Lako se on kurči (oprostite na izrazu) kad imaju superiorniji bolid od svih i svaki jebeni put strata s P1 ili P2. Al kaj je tuje.
Darkness rises when silence dies
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

pa i ja mislim da bi bio losiji od Hame i Alonsa al valjda cemo nekad i to vidjet pa cemo tad i znati ;)
Alonsista hasta la muerte..
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

I Massa je znao pobjedjivati kad starta 1. Vise puta. To nije kvalitet vozaca.
Stručnjak
Navijam za: Ferrari Alonso Massa

Post Postao/la Stručnjak »

Hamo, Alosno su najjači"sirovi"vozači na F1 gridu!
Život bez brzine nije život
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

O da, kad Alonso loše završi onda je to zato jer taj dan nije moglo bolje jer on uvijek vozi savršeno. Kad Hamilton loše vozi nije imao sreće. Kad Vettel loše vozi onda je to zato kaj je papak i zelen, a kad pobjeđuje to je zato jer ima najbolji bolid.
Lošiji je on i od Webbera koji isto nema sreće, a i ekipa mu ne da. Još se nikad nije čulo iz boksa "Sebastian je brži od tebe" (što bi tek bilo da jest), kad se napadnu i razbiju onda ih se ismijava, McLarenovcima se divi, a Ferrarija se opravdava kao normalni dio taktike da se broj 2 redovito miče.
Ovakvo licitiranje nema stvarno smisla, mali šuti i vozi, a njegova vožnja najviše govori.
Ponavljam (iz jedne druge teme): rekli su mu "vidjet ćemo što znaš u Monacu!", ali zasada opet sve po starom. Šta još treba učiniti (osim danas pobijediti, ali ni to neće pomoći) da se prestane kenjat po njemu. Svatko nekog voli ili ne voli, svatko ima svoje želje, ali barem djelomična objektivnost je moguća.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

sennacher je napisao/la:O da, kad Alonso loše završi onda je to zato jer taj dan nije moglo bolje jer on uvijek vozi savršeno. Kad Hamilton loše vozi nije imao sreće. Kad Vettel loše vozi onda je to zato kaj je papak i zelen, a kad pobjeđuje to je zato jer ima najbolji bolid.
Lošiji je on i od Webbera koji isto nema sreće, a i ekipa mu ne da. Još se nikad nije čulo iz boksa "Sebastian je brži od tebe" (što bi tek bilo da jest), kad se napadnu i razbiju onda ih se ismijava, McLarenovcima se divi, a Ferrarija se opravdava kao normalni dio taktike da se broj 2 redovito miče.
Ovakvo licitiranje nema stvarno smisla, mali šuti i vozi, a njegova vožnja najviše govori.
Ponavljam (iz jedne druge teme): rekli su mu "vidjet ćemo što znaš u Monacu!", ali zasada opet sve po starom. Šta još treba učiniti (osim danas pobijediti, ali ni to neće pomoći) da se prestane kenjat po njemu. Svatko nekog voli ili ne voli, svatko ima svoje želje, ali barem djelomična objektivnost je moguća.
svaka čast na postu, slažem se 100 % sa svime rečenim jer i mene u zadnje vrijeme jako smeta ovo bezrazložno pljuvanje po momku iako nisam njegov navijač =D>
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Za Vettela priča ovako nekako ide. Za prave znalce F1 on se već prošle godine (ako i ne predporešle, ili čak u torro rosu) dokazao kao top klasa.
Ove godine se njih troje baš izdvajaju. Vettel, Hami i Alonso.
Ali da bi Vettel im ao toliko funova, ove godine treba skinut još jedan naslo, onda se 2012. treba vrhunski boriti u nekonkurentnom bolidu, a onda će ga 2013. slaviti i veličati koliko je i zaslužio. Tako to nekako i ide u F1.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

fantastično odvožena utrka.sjebali mu prvi pit stop,safety car mu nije išao na ruku nikako,crvena zastava možda malo jest,ali diskutabilno,moje mišljenje je da bi svejedno pobjedio i da nije bilo crvene zastave.u svakom slučaju fenomenalna utrka,svaka čast!
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Sretno i spretno.

Svaka čast, zaslužena pobjeda.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

K1M1 je napisao/la:Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....
kakve sreće?
Djekson
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la Djekson »

Pitanje za znalce,dali je ikad i jedan f1 vozač bio šampion,a da nije imao auto za top 3???NI jedan,niti je to moguce...

Pametnom dosta...I da toliko osporavani Massa ima u rukama ovakav Red Bull,ne sumnjam da bio bio prvi iz utrke u utrku,pa
cak i Perez ili Maldonado...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Srečković. Ali dobro je danas ovizio na starim gumama. Opet su nadmudrili McLarenov boks.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Djekson je napisao/la:Pitanje za znalce,dali je ikad i jedan f1 vozač bio šampion,a da nije imao auto za top 3???NI jedan,niti je to moguce...

Pametnom dosta...I da toliko osporavani Massa ima u rukama ovakav Red Bull,ne sumnjam da bio bio prvi iz utrke u utrku,pa
cak i Perez ili Maldonado...
Teško bi Massa pored Webbera mogao
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

vidc je napisao/la:
K1M1 je napisao/la:Odlično odvozio, ali kao da mu to nije dovoljno nego još ima i sreće cijeli ovaj vikend za popiz....
kakve sreće?
na kvalama lewis popusi, i kad je bio na katastrofalno starim gumama i imao superbrzog alonsa i buttona iza sebe se prekine utrka s cime je stekao pravo da stavi nove gume i pobjedi....
McLaren u <3
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Tip ima najbolji hardware, ali ga i koristi na najbolji mogući način.

A sreća prati hrabre. 5 pobjeda i jedno drugo mjesto je velika stvar,

čak i kad imate najbolji auto.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Odgovori