Mogao si nam prevest maminhoT0MI5L4V je napisao/la:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=672340
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=672340" onclick="window.open(this.href);return false;

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mogao si nam prevest maminhoT0MI5L4V je napisao/la:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=672340
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=672340" onclick="window.open(this.href);return false;
felipe bu dobil mrvice ko i nelson prošle sezone, a i tad bu vjerojatno padala kiša...gringo73 je napisao/la:Alonso će voziti sva 3 dana prvog kruga testiranja u Valenciji. Link
A Felipe Baby?
Mislim da se čovjek kojemu je naslov izmaknuo za jedan nesretni bod treba respektirati.Dodi_napalm je napisao/la:ja mislim da alonso bude pomel massu.. baš gledam stare sezone f1... issus koji je massa trapavac.. otkud on u ferrariju nije mi jasno.. jedino ako je puuuno napredoval bude konkurencija alonsu..
Ma oke.. slažem se ali da je imal par blesavih pogrešaka, pa trapavost na kiši.. imal je, to ako ponovi alonso ga bude pojel za doručak..Schumy.d je napisao/la:Mislim da se čovjek kojemu je naslov izmaknuo za jedan nesretni bod treba respektirati.Dodi_napalm je napisao/la:ja mislim da alonso bude pomel massu.. baš gledam stare sezone f1... issus koji je massa trapavac.. otkud on u ferrariju nije mi jasno.. jedino ako je puuuno napredoval bude konkurencija alonsu..
Oba ce imati dovoljno testnih kilometara prije pocetka sezone.Malo je i to marketinski odradjeno.Ipak je to Spanija,debi novog Ferrari-ja,a vozi ga upravo Spanjolac.Mislim da ce Ferrari i dalje provoditi istu politiku kao i od 2006 do sada..gringo73 je napisao/la:Alonso će voziti sva 3 dana prvog kruga testiranja u Valenciji. Link
A Felipe Baby?
Mislim da je on dokazao što zna na kiši na VN Brazila 2008,a Massu nemojte podcjenjivati jer je on znanje stekao izravno od po meni najboljeg vozača svih vremena a s Kimijem je bio sasvim ravnopravan pa ne vidim razloga zašto to ne bi bio i s Alonsom.Dodi_napalm je napisao/la:Ma oke.. slažem se ali da je imal par blesavih pogrešaka, pa trapavost na kiši.. imal je, to ako ponovi alonso ga bude pojel za doručak..Schumy.d je napisao/la:Mislim da se čovjek kojemu je naslov izmaknuo za jedan nesretni bod treba respektirati.Dodi_napalm je napisao/la:ja mislim da alonso bude pomel massu.. baš gledam stare sezone f1... issus koji je massa trapavac.. otkud on u ferrariju nije mi jasno.. jedino ako je puuuno napredoval bude konkurencija alonsu..
Sam kazes da je BMW Sauber imao jednu jedinu pobjedu.Zar je to vanserijski dobar bolid?Felipe Massa je napisao/la:Haidfeld je vozio za BMW Sauber ... Taj bolid ima jednu jedinu pobjedi i ostvario ju je ROBERT KUBICA,a ne Nick...Te 2008 sezone taj bolid je bio vrlo vrlo jak i ponekad jaci i od McM i Ferrarija.... Sto se tice Trullija pa taj lik jedino sto zna je nabiti iza sebe 10 bolida i kao braniti se....
Uostalom nemam se ja sta raspravljati Massa je u Ferrariju ova dvojica nisu niti ce ikad biti i gotovo.Osim toga ako su slicni sto Ferrari nije potpisao sa jednim od njih 2 nego sa Felipeom?? Zato jer je bolji....
Sto se tice Fernanda Alonsa sretno mu bilo,navijacu i za njega,ali ne naravno kao za Felipea....
Dobro, makar će biti zanimljivo.King iCool je napisao/la:Alonso i Massa će se međusobno poubijat.
Pa Felipe Massa nije čuvao leđa niti Kimiju Raikkonenu, pa zašto bi i Fernandu Alonsu? To što je "radio" za Michaela 2006. bila je samo ta godina i sumnjam da bi bio pokoran Michaelu kao Rubens svih 6 godina.Lotus je napisao/la: Sam kazes da je BMW Sauber imao jednu jedinu pobjedu.Zar je to vanserijski dobar bolid?
Pa 2008. je Alonso u Renaultu imao dvije pobjede a to je bio tek osrednji bolid.Ja protiv Masse nemam nista al' on nema sta traziti kraj perfekcionista kao MS i FA.Massu dozivljavam kao Rubensa svojevremeno,covjek koji ce skupljati bodove i cuvati leđa velikom kad zatreba.I za taj trud ce biti nagrađen ponekom pobjedom.
oprosti, ali nego šta bi? bio bi mu pokoran ko mala pudlica svome gazdi.pospani gad je napisao/la:Pa Felipe Massa nije čuvao leđa niti Kimiju Raikkonenu, pa zašto bi i Fernandu Alonsu? To što je "radio" za Michaela 2006. bila je samo ta godina i sumnjam da bi bio pokoran Michaelu kao Rubens svih 6 godina.Lotus je napisao/la: Sam kazes da je BMW Sauber imao jednu jedinu pobjedu.Zar je to vanserijski dobar bolid?
Pa 2008. je Alonso u Renaultu imao dvije pobjede a to je bio tek osrednji bolid.Ja protiv Masse nemam nista al' on nema sta traziti kraj perfekcionista kao MS i FA.Massu dozivljavam kao Rubensa svojevremeno,covjek koji ce skupljati bodove i cuvati leđa velikom kad zatreba.I za taj trud ce biti nagrađen ponekom pobjedom.
p@rtibrejker je napisao/la:Mislim da je Alonso definitivno prvi vozač. zna Ferrari što hoće i kako to ide, a zna i Alonso što hoće.
Nema tu ponavljanja scena iz McLarena, barem ne u javnosti. Massa nije Hamilton, novootkriveni wunderkind.
I Alonso je, i biti će brži od Masse.
Pa čovjek se ne skida sa telefona, stalno zove tvornicu da se vidi što i kako ide, šta treba.
Šuška se da je Alonso u ovo vrijeme više bio u tvornici no što je Kimi u 2 godine.
Mislim da je ovaj put definitivno određeno tko i šta, iznenađenja nema.
(nemojte me sad baš previše napadati, to ja samo mislim, pričajmo o tome)
Ja imam isti osjecaj,prvenstveno jer nista ne curi u javnost.Nijedan djelatnik u momcadi nije jos nista konkretnije progovorio o novom bolidu.Primjerice,Brawn prica kako je novi bolid vec brzi od pobjednickog proslogodisnjeg,Newey govori kako ce to biti evolucija bolida RB5 a ne revolucija,McLaren koristi kao bazu novog bolida ovogodisnji bolid itd.Medjutim Ferrari ni rijeci nije rekao osim toga da su poceli vrlo rano raditi na novom bolidu,te da je potpuno nov model.A uglavnom kad nema nekih suskanja,gurkanja,pompanja,ispadnu prilicno dobre stvari prvenstveno kod Ferrari-ja kroz povijest.Schumy.d je napisao/la:Ja mislim da Ferrari ulazi spreman u ovu sezonu. Možda se varam, ali imam neki osjećaj da su napravili dobar auto. A samo to Alonsu i treba.
A šta se tiče Masse, sve ćemo vidjeti kad krene sezona, neka pobijedi bolji.