Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Vettel
Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Mislim da to nije istina, jer da je, ne bi glavni u ovome bio NET koji je po ovome bez ugovora
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
A slušaj...zašto ne?! Zašto ne napomenit šta je sve unutar grafike i opisati to ukratko. Nikad ne znaš tko gleda i zašto. To, po meni, može biti samo za pohvalu. Da to objašnjava unutar treninga/kvala ili trka više puta, onda bi to bilo s*anje, ovako... Na kraju krajeva DRS se prvi put koristi ove godine, možda je nekima i KERS prvi put viđena stvar. Ima i ovdje (na forumu) ljudi koji su "poznavatelji" pa postave pitanje na koje pomislim; ma ovaj tip sigurno provocira!homersimpson je napisao/la:Mala zamjerka na dušu g. Dijakovića jer prilikom prvog treninga kroz komentar se prema gledateljstvu odnosi pomalo stupidno pa je imao potrebu objašnjavati što koja brojka znaći na grafici koja prati prijenos, pa smo tako po prvi puta shvatili što znaći ona okomita crvena linija koja pada kad se ukljući KERS ili onaj zeleni kvadratić prilikom otvaranja "spojlera", da ne kažem da smo dobili i objašnjenje za one brojke u sredini grafike od 1-7.
Ja sam igrom slučaja gledao prvi trening i to mi se učinilo pomalo blesavo jer sumljam da se netko tko nije totalni fan F1 dizao u 4:00 da gleda TV, a teško da takvom fanu treba dodatno objašnjavati samu grafiku. Ajde u kvalama ili pak samoj utrci zbog slučajnih gledatelja ali stvarno ne vidim potrebu o tome pričati u to doba noći.

- vuk
Odličan treći trening uz komentiranje samog Jergovića. Izgleda da ekipa sa Net-a prati ovaj forum i komentare kada su brzo utišali Dijakovića.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Malo sam zakasnio na prijenos, 10-ak min, pa neznam šta je bilo, al do kraja treninga Dijaković nije rekao ni jednu riječ.
A najjače na kraju prijenosa kod odjavljivanja, Jergović: 'Oprostite što danas niste mogli čuti Gorana, tu cijelo vrijeme sijedi pokraj, al nije mogao od mene doć do riječi, a nije ni imao ništa pametno za reći.' haha wtf?
A najjače na kraju prijenosa kod odjavljivanja, Jergović: 'Oprostite što danas niste mogli čuti Gorana, tu cijelo vrijeme sijedi pokraj, al nije mogao od mene doć do riječi, a nije ni imao ništa pametno za reći.' haha wtf?

- kreja
- Navijam za: Michaela Schumachera
kažu da mu mikrofon nije valjao alo tko ce znati o cemu se zapravo radi
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Danas sam (prvi put) gledao trening na lokalcima i moram priznati da sam ugodno iznenađen. Bez obzira na poteškoće s mikrofonom (ili što je već radilo probleme - zanemarivo) M. Jergović je odradio odličan posao i dobro se snašao u monologu, a ni materijala mu nije nedostajalo za komentiranje, pa nije dolazilo do zamora i moguće "zuje" za vrijeme treninga. Iskreno nisam očekivao mnogo od M.J. kao komentatora kad sam čuo da će on komentirati i to uglavnom iz razloga jer se nije nešto iskazao na HRTu. Pogotovo kad se sjetim prošlogodišnje utrke u Kanadi, trojac Šapit, Jergović i Novak kao da je netko bacio bombu među nj. pa je svako veslao na svoju stranu da spasi glavu, a izljeva gluposti je bilo na pretek. Samo je još falila Hloverka da ima tko opaliti koju i o politici.
Na sreću ostao sam ugodno iznenađen i drago mi je da ću moći pratiti F1 na TV-u sa domaćim komentatorima, ali "zlu netrebalo" livestream BBC-a će biti u pripravnosti jer tko zna kakve se još porođajne muke mogu dogoditi.
Možda sam najviše bio skeptičan oko reklama i njihovog trajanja (drugi blok reklama na 3. treningu oko minutu i pol) no bilo je načelno ok, ali mislim da će to ići prema gorem jer kad oglašivači shvate kolika je gledanost za vrijeme F1, proračun treba pokrpati, a nešto i zaraditi, pa bi se reklamni blok mogao jako rastegnuti i povećati količina istih. Nadam se da sam ukrivu.
Za sada prolazna ocjena i još malo više.
Na sreću ostao sam ugodno iznenađen i drago mi je da ću moći pratiti F1 na TV-u sa domaćim komentatorima, ali "zlu netrebalo" livestream BBC-a će biti u pripravnosti jer tko zna kakve se još porođajne muke mogu dogoditi.
Možda sam najviše bio skeptičan oko reklama i njihovog trajanja (drugi blok reklama na 3. treningu oko minutu i pol) no bilo je načelno ok, ali mislim da će to ići prema gorem jer kad oglašivači shvate kolika je gledanost za vrijeme F1, proračun treba pokrpati, a nešto i zaraditi, pa bi se reklamni blok mogao jako rastegnuti i povećati količina istih. Nadam se da sam ukrivu.
Za sada prolazna ocjena i još malo više.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
zapravo je rekao: ''sjedi tu pokraj mene ali nije bilo potrebno da upada u riječ budući da nije imao ništa pametnije za reći ''K1M1 je napisao/la:Malo sam zakasnio na prijenos, 10-ak min, pa neznam šta je bilo, al do kraja treninga Dijaković nije rekao ni jednu riječ.

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- IH!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
neam pojma,ali u pozadini se čuju brundle i coulthard 

- vuk
Gleda li tko Tv Jadran? Kod mene ne daje znakove života.
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Također, nema signalavuk je napisao/la:Gleda li tko Tv Jadran? Kod mene ne daje znakove života.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Crnilo! TV Jadranvuk je napisao/la:Gleda li tko Tv Jadran? Kod mene ne daje znakove života.

- zarakf1
- Navijam za: Fernando Alonso
Dijaković: "Keke Rosberg je čak vozio formulu na našem Grobniku i ostvario vrijeme 1:19!"
ahahha
LEGENDA
ahahha

- darky
- Profesionalni vozač
kaj je tu smješno?zarakf1 je napisao/la:Dijaković: "Keke Rosberg je čak vozio formulu na našem Grobniku i ostvario vrijeme 1:19!"
ahahhaLEGENDA
pa bila je jedna promo utrka i bio je u jednom starom MCL-u (mislim sa turbo punjačem)
- piquet
- Početnik
navalio na heidfelda ko mutav...a čovjek imao teško oštećen bolid od sudara u prvom krugu australije....
cazzo finalmente
-
- Navijam za: Alonso
ice_man je napisao/la:Također, nema signalavuk je napisao/la:Gleda li tko Tv Jadran? Kod mene ne daje znakove života.![]()
I meni je sada crnilo na tv Jadran. Jutros je trening bija OK! Možeš preko neta gledat na bbc1: http://myiplayer.com/splash.php" onclick="window.open(this.href);return false;ž
samo u dnu ekrana, nakon što klikneš kvačicu odaberi bbc1
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Dijaković samo ponavlja kaj Jergović kaže....
Jergović zašuti da se čuje zvuk motora a ovaj ponovi lijevo vidite DRS, Kers, brzine... po 20000. put
Jergović zašuti da se čuje zvuk motora a ovaj ponovi lijevo vidite DRS, Kers, brzine... po 20000. put

Michael is faster than you!!
- zarakf1
- Navijam za: Fernando Alonso
DRS-sada ne. sada da.
u očekivanju smo the starta
primjetio sam da je na net tv-u bolja slika nego na ostalim regionalcima?!
u očekivanju smo the starta

primjetio sam da je na net tv-u bolja slika nego na ostalim regionalcima?!
Zadnja izmjena: zarakf1, dana/u 09 tra 2011, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Hitnim postupkom Blaža (ili Novaka) zaposlit'. Lik je koma živa.
Avanti FER, Avanti!!!
- piquet
- Početnik
lewis hamilton...izašao lewis na stazu...trebalo bi nam pokazati lewisa hamiltona...zašto gledamo kobayashia kad je lewis hamilton na stazi...sigurno je lewis hamilton bio na tvrdim gumama...pa to je fantstičan krug lewisa hamiltona jer je guma pogriješila na početku brzog kruga fenomenalnog lewisa hamiltona...
cazzo finalmente
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Koja legenda Dijaković...
"Sutra ce utrka trajati otprilike sat i pol osim ako se ne umijesaju MONSUMI hahahhaha......"

"Sutra ce utrka trajati otprilike sat i pol osim ako se ne umijesaju MONSUMI hahahhaha......"
Zadnja izmjena: V3GI, dana/u 09 tra 2011, 11:22, ukupno mijenjano 1 put.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
al najjaci su mi ovi likovi na TV1, izgleda upalili bbc stream i smanjili ton, cuju se brundle i coulthard malo, a bolidi nikako hahahah 

- Caldor
- Profesionalni vozač
Mislim da ce nam Dijakovic cist lijepo sluziti za zabavuV3GI je napisao/la:Koja legenda Dijaković...
"Sutra ce utrka trajati otprilike sat i pol odi ako se ne umijesaju MONSUMI hahahhaha......"

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Hrvatski Murray Walker. Ne ga mijenjati ni za živu glavu. Jedna luda i jedna pametna glava, super kombinacija.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
ALGERŠARI xD
i umjesto upgread je rekao upread ili tako nešto xD
i umjesto upgread je rekao upread ili tako nešto xD