Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Felipe Massa »

Moglo bi biti svasta iako sam navijac Ferrarija mislim da bi bilo lose po cjelu F1 da se McLaren izbaci
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Ako budu kazne to ce biti novcana i to je sve, da ce izbaciti jedan tim nebitno koji (a neki timovi prijete odlaskom) o tome nema govora, jos ako se radi o timu koji je gledajuci opcenito u vrhu sa Ferarijom i Wiliamsom onda to se moze sve zaboraviti.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
sp33d
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la sp33d »

respekt prema svim ostalim timovima, ali ako FIA izbaci McLaren, nemoram više ni gledat prvenstvo.
ipak je McLaren uz Ferrari i Williams institucija F1, tako da njihovim izbacivanjem F1 više nebi bila F1.

vjerujem da se to neče dogodit.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

nema šanse da si fia odreže granu na kojoj sjedi, malo će ih drmnuti po novčaniku, mosley će se malo naslađivati i to je to
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

ja bi volio da izbace mclaren iz prvenstva... da vise rjesimo pitanje formule 1 s naci prdonjama i senilnim patuljcima...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

garx je napisao/la:ja bi volio da izbace mclaren iz prvenstva... da vise rjesimo pitanje formule 1 s naci prdonjama i senilnim patuljcima...
Ako ih nisu izbacili zbog navodne špijunaže, neće ni sad!
Izbacivanje McLarena s F1 nema veze s mozgom...
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

garx je napisao/la:1. hebes spijunazu koja to nije...
2. ovo je puno gore od "spijunaze", jer ovdje su lagali sucima da bi se okoristili, a 2007 su dobili (tocnije jedan covjek je dobio) podatke od nezadovoljnog radnika? sta su trebali s njima? baciti ih? zvati montezemola ili todta? te kurvinske price o postenju nevinih jebaca meni su presmjesne! ali kad imas senilnog patuljka, i njegovog naci kurvisa, sve je moguce, i zato bi volio da izbace mclaren...jer ovo vise nije sport
Hamilton i Rayan su lagali, dobro... Hamiltonu su oduzeti bodovi, a Rayanu posao. McLaren će vjerojatno dobiti
novčanu kaznu i to je po meni sasvim dovoljno. Ako ti misliš da treba nekog izbaciti, nebi onda logičnije bilo
oduzeti Hamiltonu licencu? Da se tak nekaj dogodi, zbilja bi bilo nepošteno...
slika
garx
Početnik
Početnik

Post Postao/la garx »

ma sve to stoji, ali dosadni su i mosley i bernie sa svojim prijetnjama, forsiranjem svojeg prepostenog ega...
ovako, f1 bi otsila u qurac, di vec ide s njima dvojicom samo bi to mrtvacko hroptanje prije zavrsilo.
i, ne mislim, kao dio foruma, da f1 ide k vragu zato jer tim za koji navijam ima kantu od auta, meni je bas zabavno gledati kimija, massu, alonsa i lewisa kako se bore za bod, dva...

eh, da, zapravo sam htio postati malo podugacak i ne pretjerano zanimljiv intervju s lewisom, u kojem za alonsa kaze da je vraski brz vozac, i na kraju kojeg se vide vremena par vozaca f1 u noramlnom malom auticu...

http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE" onclick="window.open(this.href);return false;
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

@ garx
Odličan video!!! Super mi je dok ovaj lik pita Hamiltona dal je kimi bil pijan!
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

garx je napisao/la: eh, da, zapravo sam htio postati malo podugacak i ne pretjerano zanimljiv intervju s lewisom, u kojem za alonsa kaze da je vraski brz vozac, i na kraju kojeg se vide vremena par vozaca f1 u noramlnom malom auticu...

http://www.youtube.com/watch?v=RpUQY-zoFnE" onclick="window.open(this.href);return false;
pih, nemaš ti pojma šta je Top Gear... :roll:

a to što je on napravio 'dobro' vrijeme mu ne priznajem jer je sjekao jedan jako težak zavoj :p
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Ecclestone objašnjava potencijalne kazne za Mclaren. Spominju se zabrane za sudjelovanje u utrkama:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 2645.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
LEWIS HAMILTON McM
Početnik
Početnik
Navijam za: Lewis Hamilton McLaren

Post Postao/la LEWIS HAMILTON McM »

McLarem je napisao/la:Pa i sta ako istjeraju McLaren iz F1, svi lazu i to zna svako samo sto je problem sto su mcLaren uhvatili u lazi. Sto se mene licno tice ja necu vise gledati F1 i to je to, nece mi biti interesantno jer necu ni zakoga navijati. Samo pitanje hoceli uopste biti interesantno pratiti F1 kad nebude jednog od bitniji timova???? e to se mora zapitati i ******* Max i senilni Beni, koliko ce to njih kostati u svemu tome.
nebi reko da samo mclaren uhvate u laži nego je problem kaj samo njih oni žele kaznit jer očito fia i onaj *********** mozli ima protiv njih,i ak ih fakaz kazne onda nek se gone u 3 ...... mislim lagali su pa kaj,nek im daju neku kaznu od sto tisuča dolara i to je to,a ne ovak prijeti im izgon i kaj sve ne,mislim pa nisu nikog zaboga ubili da ih se mora tak nabit na stup srama
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:mora tak nabit na stup srama
TBH, McLaren je sam sebi to napravio. Iskreno se nadam da nece dobiti neku drasticnu kaznu.
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

Svatko tko je imalo objektivan ne može ostati ravnodušan na ovo pokazivanje mišića Fia-e. Bez obzira na sve, ovo što rade McLarenu graniči sa dubokim debilizmom. Mosley i Bernie izgleda mrze Dennisa i McLaren više od ičega. Te njihove odluke nemaju veze sa sportom i pravilima. Najbolje bi bilo da se sve momčadi udruže i odje.. cijelu Fia-u i da naprave svoje prvenstvo, te sami upravljaju cijelom financijskom konstrukcijom a ne da im Bernie i društvo uzimaju lovu. U čemu je stvarni problem, najbolje je objasnio bivši promotor GP Kanade Norman Legault. Evo LINK: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3402.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;.
Nediljko Matijaš
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

domenico je napisao/la:Svatko tko je imalo objektivan ne može ostati ravnodušan na ovo pokazivanje mišića Fia-e. Bez obzira na sve, ovo što rade McLarenu graniči sa dubokim debilizmom. Mosley i Bernie izgleda mrze Dennisa i McLaren više od ičega. Te njihove odluke nemaju veze sa sportom i pravilima. Najbolje bi bilo da se sve momčadi udruže i odje.. cijelu Fia-u i da naprave svoje prvenstvo, te sami upravljaju cijelom financijskom konstrukcijom a ne da im Bernie i društvo uzimaju lovu. U čemu je stvarni problem, najbolje je objasnio bivši promotor GP Kanade Norman Legault. Evo LINK: http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 3402.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;.
Pa zato navedeni dvojac i ne voli FOTA-u, jer njihovo jedinstvo i snaga im ne odgovaraju. Mosley - za njega se zna kakv ima odnos prema McLarenu, ali za Bernija ne bih mogao reć da mrzi McLaren. Bernija previše zanimaju novci da bi "gnječio" ijednu momčad u F1. Mislim, osobno, da je Bernie imao nekakvu ulogu u tome da McLaren nije i žešće kažnjen u "Stepneygate", jer bilo je nagađanja o drastičnijim kaznama, kao što se to i sad opet spominje. Po mojoj nekoj logici Bernie bi i sad, radi financijskih posljedica, mogao biti određena prevaga (u korist McLArena) u težini dodatne kazne. Iako će vjerojatno više popustiti Maxu nego što bi dopustio, da je isti slučaj bio 2007. kao, možda, svojevrstan pritisak na FOTA-u, jer Ron je tamo itekako jaka karika.
Ono što mene zanima je šta će se dogoditi na saslušanju u Parizu. Whitmarsh se ogradio od svega i kaznio nadležnu osobu, Hamilton je rekao svoje. Ryan, po nekoj logici, nije ni dužan doći tamo. Osim ako to sam ne bude htio... Nove spoznaje, sumnjam da će otkriti; Hamilton je bodovno kažnjen, McLaren je bodovno kažnjen. Novčanu kaznu ću prihvatiti, ali bilo kakva zabrana u trci/trkama smatrat ću običnim iživljavanjem, nadam se završnim, Mosleya nad McLarenom.
slika
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Ma kazne li McLaren izbacivanjem s nekih utrka ili prvenstva, ja cu prestati pratiti F1. Sto je previse previse je, bez obzira sto nisam ljubitelj konkretno McLarena, ne treba se na taj nacin rjesavati problem. Nadam se da ce FOTA i dalje biti slozna i da ce prkositi starim prdonjama
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Ricxpa je napisao/la:Ma kazne li McLaren izbacivanjem s nekih utrka ili prvenstva, ja cu prestati pratiti F1. Sto je previse previse je, bez obzira sto nisam ljubitelj konkretno McLarena, ne treba se na taj nacin rjesavati problem. Nadam se da ce FOTA i dalje biti slozna i da ce prkositi starim prdonjama
slazem se jer bi FIA u tom slucaju pretjerala.Ferrarijevac sam ali ne bih mogao da gledam kako neki tim izbace zbog obicne gluposti
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Samo da se dobije novcana kazna i da one lude iz McLarena neprave takve gluposti i pocnu rijesavati problem sa bolidom, i onda ce sve biti OK
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Sta kaze djed Ecclestone o " mogucoj " kazni...
KLIK
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Dedak sta kaze o "mogucoj" kazni to se i ostvari u 99% slucajeva.
Tako da meni to dode kao vec uradeno samo da prode ona formularnost. Naravno nece bit sve kazna zajedno nego ona najstozija, McLaren ide van a Hamilton ako ne ove sezone onda sljedece u Ferari, a ove u Fors India, u Brawn nema sanse je su tamo oni odrediili svoj tim i sve ide kako oni hoce.
slika
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ma, ako dobiju kaznu, bit će vjerovatno par utrka zabrane, kao Hondi prije par godina! Bar se nadam...
Mislim da nisu toliko ludi da izbace McLaren. Ipak je to lova enormna. A koliko tek navijača ima McM, to bi bio strašan gubitak...
tako da, po prstima ako i dobiju, neće jako boliti.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

47 je napisao/la:ma, ako dobiju kaznu, bit će vjerovatno par utrka zabrane, kao Hondi prije par godina! Bar se nadam...
Mislim da nisu toliko ludi da izbace McLaren. Ipak je to lova enormna. A koliko tek navijača ima McM, to bi bio strašan gubitak...
tako da, po prstima ako i dobiju, neće jako boliti.
Zakaj bi uopće izbacivali ili kažnjavali zabranom sudjelovanja na utrci?
Nek ih samo kazne novčano...
A da ne govorim kolko bi izbacivanje drugog najuspješnijeg tima u povijesti F1 bilo glupo, ali i kaj je najbitnije nebi to zaslužili!!
slika
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Dobro, ili novčano, meni svejedno :biggrin: samo kažem da totalno izbacivanje je skoro pa nemoguće :)
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

ma ajde kaj se uzbuđujete, kakvo izbacivanje mclarena sta vam je, nece bit nis od toga to oni malo seru radi dramaturgije, dobit ce po novčaniku i to je to.
Pa da izbace mclaren to bi bilo jednako kao da izbace dinamo ili hajduk iz HNL-a
Nema od toga nista
Michael is faster than you!!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Igor18 je napisao/la:ma ajde kaj se uzbuđujete, kakvo izbacivanje mclarena sta vam je, nece bit nis od toga to oni malo seru radi dramaturgije, dobit ce po novčaniku i to je to.
Pa da izbace mclaren to bi bilo jednako kao da izbace dinamo ili hajduk iz HNL-a
Nema od toga nista
Ali i ako ih novčano kazne s prevelikom svotom to isto može bit katastrofalno, evo zakaj:

Also in the German press, experts and pundits are fearing the outcome of the FIA meeting on April 29.

Sporting sanctions may spark the already struggling Mercedes' withdrawal from the sport, while financial penalties would be disastrous amid the backdrop of the global recession.

Mercedes' racing boss Norbert Haug told the Cologne newspaper Express: "This situation is absolutely not positive for Mercedes.”

"I report directly to Daimler Chairman Dr Dieter Zetsche. If the situation should become intolerable, we will get together in Stuttgart and make a decision."
slika
Odgovori