Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Re: Domaći nogomet
Jel zna neko sto ce biti sa prijenosima? Tu se fakin nista ne zna osim da Slavena sigurno neceju prenasat...
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
3 komada dala rijeka klubu koji je za njih porto.. heh
nogomet je potpuno drukcija igra kad je sudjenje posteno..
mogla bi ova sezona cak i bit nekoliko zanimljiva..
nogomet je potpuno drukcija igra kad je sudjenje posteno..
mogla bi ova sezona cak i bit nekoliko zanimljiva..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Dobro je to za prvnestvo. Čačić i ekipa se opustila, zabrijala na statistiku. Možda se sada spuste na zemlju i daju prigodu dečkima iz Lokomotive, a ne nekom Carrascu, Sammiru i ostalim vucibatinama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bibi
- Kontakt:
Najjaci od svih je Bozo Susec i njegovo konstantno drukanje za Dinamo i Barcelonu
Bilo mi ga je zao slusat u subotu

Bilo mi ga je zao slusat u subotu

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Bibi
- Kontakt:
Nikad losiji Hajduk 
Al bolje da djeca igraju nego neki kvazi stranci.I sve pohvale za sudenje
I opet moram reci Bozo Susec kretenu placenicki sa mozgom zrna graska

Al bolje da djeca igraju nego neki kvazi stranci.I sve pohvale za sudenje

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Bibi,izvini,al zasto Bozo Susec,sta je to uradio?Bibi je napisao/la:Nikad losiji Hajduk
Al bolje da djeca igraju nego neki kvazi stranci.I sve pohvale za sudenje![]()
Alonsista hasta la muerte..
- Bibi
- Kontakt:
Rijeka-Dinamo
Sušec:Izvrstan centarsut Weitzera,ali lopta je izbacena ispred naseg gola (wtf::::)
Jucer:
Sušec: "Bojim se da bi Hajduk mogao biti ponesen navijanjem"
"Evo opet počinju ove političke poruke "hoćemo izbore!", kao da smo na nekakvom političkom skupu". (dno dna,obican mamicev placenik.) Ili ignoriras ili podrzavas,a on kritizira....
Sušec:Izvrstan centarsut Weitzera,ali lopta je izbacena ispred naseg gola (wtf::::)
Jucer:
Sušec: "Bojim se da bi Hajduk mogao biti ponesen navijanjem"
"Evo opet počinju ove političke poruke "hoćemo izbore!", kao da smo na nekakvom političkom skupu". (dno dna,obican mamicev placenik.) Ili ignoriras ili podrzavas,a on kritizira....
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Bibi je napisao/la:Nikad losiji Hajduk

Jel' to (opet) Dinamo pobijedio jer je Hajduk bio loš?

- Bibi
- Kontakt:
Naravno da ne,ali cemu takva recenica i sam znas kakva je situacija.
Al mos se hebat kad imas Damira u ekipi...on cini razliku
Al mos se hebat kad imas Damira u ekipi...on cini razliku

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Schumy.d
- Legenda
Pa zato jer obično stalno biva tako... Kad Hajduk pobjedi, onda je odličan Hajduk, a kad Dinamo pobjedi onda je Hajduk loš.Bibi je napisao/la:Naravno da ne,ali cemu takva recenica i sam znas kakva je situacija.

Samo zato sam pitao.
- Vuksa_KC
- Veteran
A hebemti vrijeme, ništa od odlaska na derbi Slaven - Dinamo 

- Schumy.d
- Legenda
Halilović najmlađi strijelac HNL-a!! 
Bit će taj mali svjetska zvijezda (ako sve prođe kako treba u njegovom razvoju). Ja osobno mislim da ovakvog talenta Hrvatska nije imala.
EDIT:
Kakva hladnokrvnost i lakoća zabijanja kod jednog 16-godišnjaka.

Bit će taj mali svjetska zvijezda (ako sve prođe kako treba u njegovom razvoju). Ja osobno mislim da ovakvog talenta Hrvatska nije imala.
EDIT:
Kakva hladnokrvnost i lakoća zabijanja kod jednog 16-godišnjaka.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Za PSG zasad prodano 2666 ulaznica
Akcija " Milijun kuna " ce izgleda dozivjeti fijasko.

Akcija " Milijun kuna " ce izgleda dozivjeti fijasko.

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
što se brineš,sad kad prođe akcija sammir u repki i ljudi vide kakav je to genije navalit će ko muhe na govno 

- Schumy.d
- Legenda
A žalosno...Scuderia je napisao/la:Za PSG zasad prodano 2666 ulaznica
![]()

- Scuderia
- Moderator
Jesi siguran ?wolfman je napisao/la:što se brineš,sad kad prođe akcija sammir u repki i ljudi vide kakav je to genije navalit će ko muhe na govno

To jest, no tko je kriv za to ?Schumy.d je napisao/la: A žalosno...
Nisam bas siguran da su navijaci krivi za to.

- Schumy.d
- Legenda
Ma bezveze... Ni Manchesterovi navijači ne vole svoje vlasnike, Newcastleovi (koliko vidimScuderia je napisao/la: To jest, no tko je kriv za to ?
Nisam bas siguran da su navijaci krivi za to.

Žalosno je da se čekalo da liga prvaka dođe u Hrvatsku 10 godina i onda na kraju nitko ne želi gledati to ugledno natjecanje.

PSG nikad jači nije bio, velika imena poput Lavezzija, Ibre, Silve dolaze u Zagreb, a gledat će ih 3000 ljudi (iako cijena ulaznica nije toliko ni velika). JAD I BIJEDA...
Čemu onda uopće imamo ligu svoju i čemu se bore... Ova naša liga ispada čisti amaterizam jer osim Dinama nitko nije ni zainteresiran za Europu. Nitko nema nikakve ambicije u ovom prvenstvu. Zato i jesmo tu gdje jesmo...

- Scuderia
- Moderator
Je, ali pazi... cijena je takva kakva jest, negdje sam citao da su ih mogli spustiti jos malo, no dobro nije sad u tome caka, vec sta dobijes za tu cijenu ?Schumy.d je napisao/la: Ma bezveze... Ni Manchesterovi navijači ne vole svoje vlasnike, Newcastleovi (koliko vidim) ni svoje pa su svejedno stadioni krcati.
Žalosno je da se čekalo da liga prvaka dođe u Hrvatsku 10 godina i onda na kraju nitko ne želi gledati to ugledno natjecanje.![]()
PSG nikad jači nije bio, velika imena poput Lavezzija, Ibre, Silve dolaze u Zagreb, a gledat će ih 3000 ljudi (iako cijena ulaznica nije toliko ni velika). JAD I BIJEDA...
Skandiranje : Mamicu cigane i takve sheme i jos ti klub napune golovima. Za stadion, ne trebam previse trositi rijeci.
Jos dodaj ovu akciju Milja kuna ljudi iz inata nece dolaziti, jer je takav mentalitet ovdje, nazalost.
+ dodaj jos na to sve Mamica i njegove ispade jbg dobijes to sto dobijes
EDIT.
Da imaju malo jacih novcanih mogucnosti, Slaven.

- Schumy.d
- Legenda
Ma cijena nije problem, toliko bi svaki navijač našao novaca. Ja sam bio na zapadu protiv Reala lani i ne žalim ni sekunde šta sam bio. To je jedinstven doživljaj i kad zasvira ona himna, prođu te trnci.Scuderia je napisao/la: Je, ali pazi... cijena je takva kakva jest, negdje sam citao da su ih mogli spustiti jos malo, no dobro nije sad u tome caka, vec sta dobijes za tu cijenu ?
Skandiranje : Mamicu cigane i takve sheme i jos ti klub napune golovima. Za stadion, ne trebam previse trositi rijeci.
Jos dodaj ovu akciju Milja kuna ljudi iz inata nece dolaziti, jer je takav mentalitet ovdje, nazalost.
EDIT.
Da imaju malo jacih novcanih mogucnosti, Slaven.
Ove godine su ulaznice još i jeftinije.
Ovo navijanje je meni presmiješno. *ebo vas Mamić, napišite transparent ogromni i razvijte ga u 20. minuti, ali cirkusantsko navijanje je cijelu utakmicu protiv Mamića. Jesu li ti navijači došli gledati Dinamo ili Mamića?

Najbolje da raspustimo ligu i prodamo sve igrače van jer ovo više nema nikakvog smisla. Natječeš se u sezoni za Europu koju ti nitko ne dolazi gledati. O prvenstvu da ne govorim.
Hajduk (recimo naš drugi klub po jačini) propada, u Europu neće još 5 godina, Rijeka kreće ispočetka i u Europi nemaju šta tražiti, Slaven nema novaca, Osijek isto, ovi ostali se krpaju da ostanu u ligi i tako iz godine u godinu.
Europu ćemo vidjeti ako Dinamo ima malo sreće i uđe u LP ili Europsku ligu, a od ostatka ionako nitko ne očekuje ništa.

I onda šta je najgore, ako Dinamo ne uđe u ligu prvaka ili europu, onda se drugi navijači naslađuju s tim zaboravljajući nikakve ambicije svojih vlastitih klubova.
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Ako sam dobro vidio cijene su oko 300kn, što je previše. Ne kužim zašto nisu mogli snizit te cijene, da je 50kn upad garant bi došlo barem 15 tisuća ljudi.. Druga stvar je u tome što dinamo nema nikakve ambicije u LP i šta su svi presretni što uopće igraju u njoj. Igrači i trener prije utakmica govore kako moraju igrat drugačije nego u hnl-u, odnosno da se trebaju branit i da je bod ogroman uspjeh. I onda kad izgube 2:0 govore kako je to dobar rezultat, ma lol... dakle totalno luzerski pristup bez ikakve ambicije.. umjesto da igraju svoju igru, napadački i najbolje što znaju kao u hnl-u pa što bude.. Svima treba dat da pod obavezno da pogledaju utkmice batea, cluja, basela, apoela, jer ako mogu oni onda može i dinamo..
Mislim, stvarno je tužno da u gradu koji ima milijun ljudi na utakmicu svog kluba u LP dodje 3 tisuće gledatelja..
Mnogi imaju ambicije i želju al nemaju para.. Da hajduk igra u LP (čak i u EL) bio bi svaku utakmicu pun stadion pa makar cijena ulaznice bila i 500kn. Jednostavno ljubav prema klubu, nešto što zagrepčani očito nemaju..Schumy.d je napisao/la: Čemu onda uopće imamo ligu svoju i čemu se bore... Ova naša liga ispada čisti amaterizam jer osim Dinama nitko nije ni zainteresiran za Europu. Nitko nema nikakve ambicije u ovom prvenstvu. Zato i jesmo tu gdje jesmo...
Mislim, stvarno je tužno da u gradu koji ima milijun ljudi na utakmicu svog kluba u LP dodje 3 tisuće gledatelja..

- Scuderia
- Moderator
Jbg, treba doci do potpune reorganizacije saveza, ali bas potpune, da dolaze ljudi koji nemaju mutnih radnji iza sebe, koji trebaju biti neutralni po pitanju svega. ( od klubova, sudaca.... ) Tek tada ce se napraviti pomaka u HNL-u.
Ovako ako ostane, tesko da bi i regionalna liga spasila HNL.
Ovako ako ostane, tesko da bi i regionalna liga spasila HNL.

- Schumy.d
- Legenda
50 kn? Pa ovo je liga prvaka, ne 2. HNLK1M1 je napisao/la:Ako sam dobro vidio cijene su oko 300kn, što je previše. Ne kužim zašto nisu mogli snizit te cijene, da je 50kn upad garant bi došlo barem 15 tisuća ljudi.. Druga stvar je u tome što dinamo nema nikakve ambicije u LP i šta su svi presretni što uopće igraju u njoj. Igrači i trener prije utakmica govore kako moraju igrat drugačije nego u hnl-u, odnosno da se trebaju branit i da je bod ogroman uspjeh. I onda kad izgube 2:0 govore kako je to dobar rezultat, ma lol... dakle totalno luzerski pristup bez ikakve ambicije.. umjesto da igraju svoju igru, napadački i najbolje što znaju kao u hnl-u pa što bude.. Svima treba dat da pod obavezno da pogledaju utkmice batea, cluja, basela, apoela, jer ako mogu oni onda može i dinamo..

Mislim da su oni obavezni zbog časti lige prvaka staviti veće cijene, a primjerice mislim da je za utakmicu Real - Dinamo najjeftinija ulaznica bila 30 eura. Znači 30 eura da ideš gledati Dinamo!!

Primjerice za utakmicu Arsenal - Schalke najjeftinija ulaznica je 74 FUNTE (znači oko 650 kn).
Upravo o tome pričam. Kada uđu u LP, onda svi pljuju po njima, a kad ne uđu, opet se pljuje po njima. Fali im iskustva i igrača, ali budimo realni, koje će to zvijezde doći igrati u našu ligu i da ih Dinamo može dovesti?
Ne isplati im se plaćati 3-4 igrača preko 2-3 milijuna godišnje u našoj ligi koju osvoje sa pola gasa i to sa pola juniora u momčadi.

Ma i na Hajduku je zadnju utakmicu bilo 2000 gledatelja. Pa ni oni više ne idu gledati toliko kad je klub u k*rcu.K1M1 je napisao/la:Mnogi imaju ambicije i želju al nemaju para.. Da hajduk igra u LP (čak i u EL) bio bi svaku utakmicu pun stadion pa makar cijena ulaznice bila i 500kn. Jednostavno ljubav prema klubu, nešto što zagrepčani očito nemaju..
- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
kao što kaže armanini, u pretkolima su bile kunu, ne vidim razloga zašto sad nebi bile 50kn..Schumy.d je napisao/la: 50 kn? Pa ovo je liga prvaka, ne 2. HNL![]()
Mislim da su oni obavezni zbog časti lige prvaka staviti veće cijene, a primjerice mislim da je za utakmicu Real - Dinamo najjeftinija ulaznica bila 30 eura. Znači 30 eura da ideš gledati Dinamo!!
Primjerice za utakmicu Arsenal - Schalke najjeftinija ulaznica je 74 FUNTE (znači oko 650 kn).
Iskustva im ne fali jer već 5 godina zaredom igraju u europi (dvije zaredom u lp)..Schumy.d je napisao/la:Fali im iskustva i igrača, ali budimo realni, koje će to zvijezde doći igrati u našu ligu i da ih Dinamo može dovesti?
a koje ce zvijezde doc igrat u hnl? iste one koje dolaze u bjelorusiju, cipar, rumunjsku... malo njih, al zašto onda ovi klubovi i bez zvijezda imaju rezultate, a dinamo ne?
govori se da dinamo nema dovoljno kvalitetne igrače.. ni to ne stoji, pa pol ekipe (vida, šimunić, vrsaljko, leko, sammir) igra (il je igralo) u reprezentaciji koja je među 10 najboljih na svijetu, 2 ogromna talenta u europskim razmjerima (kovačić, halilović), reprezentativac crne gore (Bequiraj), čilea... A sad ajmo pogledat ko igra u npr. bate borisovu: svi od reda domaći igrači od kojih neki igraju u reprezentaciji bjelorusije koja je oko stotog mjesta na fifinoj listi... Slično vrijedi i za apoel, cluj, basel, kopenhagen... A svi su oni pobjeđivali u lp, a dinamo dvije sezone za redom ne može jednog jedinog boda skupit... Dakle problem po meni definitivno nije ni kvaliteta ni iskustvo nego loš trener, gubitnički mentalitet, nedostatak ambicija, strah od 'velikih' protivnika, nedostatak navijača...

- Armanini
- Svjetski prvak
kad ti je jedini cilj proc kvalifikacije i pokupit tih par milijuna onda ne cudi sto nema motivacije..
cak nije bitno ukoliko u tom grebanju za eurima postavis rekord kao najlosija momcad u povijesti lp.. nitko od celnika ne razmislja koliko je to lose za renome kluba..
a s druge strane, budimo fer.. svi ovi igraci sto si napisao mogu igrat jedino u hnlu.. vise od toga ne vrijede..
a sto se tice karata :
3000 x 300 = 900 000
20000 x 50 = 100 0000
al pohlepa je jedno, razmisljanje o slikama koje se vide u europi drugo..
cak nije bitno ukoliko u tom grebanju za eurima postavis rekord kao najlosija momcad u povijesti lp.. nitko od celnika ne razmislja koliko je to lose za renome kluba..
a s druge strane, budimo fer.. svi ovi igraci sto si napisao mogu igrat jedino u hnlu.. vise od toga ne vrijede..
a sto se tice karata :
3000 x 300 = 900 000
20000 x 50 = 100 0000
al pohlepa je jedno, razmisljanje o slikama koje se vide u europi drugo..