Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Bibi »

Jel zna neko sto ce biti sa prijenosima? Tu se fakin nista ne zna osim da Slavena sigurno neceju prenasat...
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

3 komada dala rijeka klubu koji je za njih porto.. heh
nogomet je potpuno drukcija igra kad je sudjenje posteno..

mogla bi ova sezona cak i bit nekoliko zanimljiva..
rFactor F1 HR server Info
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Dobro je to za prvnestvo. Čačić i ekipa se opustila, zabrijala na statistiku. Možda se sada spuste na zemlju i daju prigodu dečkima iz Lokomotive, a ne nekom Carrascu, Sammiru i ostalim vucibatinama.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Najjaci od svih je Bozo Susec i njegovo konstantno drukanje za Dinamo i Barcelonu :lol:

Bilo mi ga je zao slusat u subotu :(

24.7.2009-5.5.2013
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Nikad losiji Hajduk :cry:

Al bolje da djeca igraju nego neki kvazi stranci.I sve pohvale za sudenje =D>

I opet moram reci Bozo Susec kretenu placenicki sa mozgom zrna graska :nabijemte:

24.7.2009-5.5.2013
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Bibi je napisao/la:Nikad losiji Hajduk :cry:

Al bolje da djeca igraju nego neki kvazi stranci.I sve pohvale za sudenje =D>

I opet moram reci Bozo Susec kretenu placenicki sa mozgom zrna graska :nabijemte:
Bibi,izvini,al zasto Bozo Susec,sta je to uradio?
Alonsista hasta la muerte..
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Rijeka-Dinamo

Sušec:Izvrstan centarsut Weitzera,ali lopta je izbacena ispred naseg gola (wtf::::)

Jucer:

Sušec: "Bojim se da bi Hajduk mogao biti ponesen navijanjem"

"Evo opet počinju ove političke poruke "hoćemo izbore!", kao da smo na nekakvom političkom skupu". (dno dna,obican mamicev placenik.) Ili ignoriras ili podrzavas,a on kritizira....

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bibi je napisao/la:Nikad losiji Hajduk :cry:
:biggrin: :biggrin:
Jel' to (opet) Dinamo pobijedio jer je Hajduk bio loš? :doubt:
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Naravno da ne,ali cemu takva recenica i sam znas kakva je situacija.

Al mos se hebat kad imas Damira u ekipi...on cini razliku ;)

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bibi je napisao/la:Naravno da ne,ali cemu takva recenica i sam znas kakva je situacija.
Pa zato jer obično stalno biva tako... Kad Hajduk pobjedi, onda je odličan Hajduk, a kad Dinamo pobjedi onda je Hajduk loš. :D
Samo zato sam pitao.
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

A hebemti vrijeme, ništa od odlaska na derbi Slaven - Dinamo :(
Schumy.d
Legenda
Legenda

Halilović najmlađi strijelac HNL-a!! =D>

Bit će taj mali svjetska zvijezda (ako sve prođe kako treba u njegovom razvoju). Ja osobno mislim da ovakvog talenta Hrvatska nije imala.

EDIT:

Kakva hladnokrvnost i lakoća zabijanja kod jednog 16-godišnjaka. :)
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Za PSG zasad prodano 2666 ulaznica
:lol:

Akcija " Milijun kuna " ce izgleda dozivjeti fijasko.
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

što se brineš,sad kad prođe akcija sammir u repki i ljudi vide kakav je to genije navalit će ko muhe na govno :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:Za PSG zasad prodano 2666 ulaznica
:lol:
A žalosno... :doubt:
Scuderia
Moderator
Moderator

wolfman je napisao/la:što se brineš,sad kad prođe akcija sammir u repki i ljudi vide kakav je to genije navalit će ko muhe na govno :biggrin:
Jesi siguran ? :D
Schumy.d je napisao/la: A žalosno... :doubt:
To jest, no tko je kriv za to ?
Nisam bas siguran da su navijaci krivi za to.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: To jest, no tko je kriv za to ?
Nisam bas siguran da su navijaci krivi za to.
Ma bezveze... Ni Manchesterovi navijači ne vole svoje vlasnike, Newcastleovi (koliko vidim :D ) ni svoje pa su svejedno stadioni krcati.
Žalosno je da se čekalo da liga prvaka dođe u Hrvatsku 10 godina i onda na kraju nitko ne želi gledati to ugledno natjecanje. :doubt:
PSG nikad jači nije bio, velika imena poput Lavezzija, Ibre, Silve dolaze u Zagreb, a gledat će ih 3000 ljudi (iako cijena ulaznica nije toliko ni velika). JAD I BIJEDA...

Čemu onda uopće imamo ligu svoju i čemu se bore... Ova naša liga ispada čisti amaterizam jer osim Dinama nitko nije ni zainteresiran za Europu. Nitko nema nikakve ambicije u ovom prvenstvu. Zato i jesmo tu gdje jesmo... :x
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma bezveze... Ni Manchesterovi navijači ne vole svoje vlasnike, Newcastleovi (koliko vidim :D ) ni svoje pa su svejedno stadioni krcati.
Žalosno je da se čekalo da liga prvaka dođe u Hrvatsku 10 godina i onda na kraju nitko ne želi gledati to ugledno natjecanje. :doubt:
PSG nikad jači nije bio, velika imena poput Lavezzija, Ibre, Silve dolaze u Zagreb, a gledat će ih 3000 ljudi (iako cijena ulaznica nije toliko ni velika). JAD I BIJEDA...
Je, ali pazi... cijena je takva kakva jest, negdje sam citao da su ih mogli spustiti jos malo, no dobro nije sad u tome caka, vec sta dobijes za tu cijenu ?

Skandiranje : Mamicu cigane i takve sheme i jos ti klub napune golovima. Za stadion, ne trebam previse trositi rijeci.

Jos dodaj ovu akciju Milja kuna ljudi iz inata nece dolaziti, jer je takav mentalitet ovdje, nazalost.

+ dodaj jos na to sve Mamica i njegove ispade jbg dobijes to sto dobijes

EDIT.

Da imaju malo jacih novcanih mogucnosti, Slaven. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Je, ali pazi... cijena je takva kakva jest, negdje sam citao da su ih mogli spustiti jos malo, no dobro nije sad u tome caka, vec sta dobijes za tu cijenu ?

Skandiranje : Mamicu cigane i takve sheme i jos ti klub napune golovima. Za stadion, ne trebam previse trositi rijeci.

Jos dodaj ovu akciju Milja kuna ljudi iz inata nece dolaziti, jer je takav mentalitet ovdje, nazalost.

EDIT.

Da imaju malo jacih novcanih mogucnosti, Slaven. ;)
Ma cijena nije problem, toliko bi svaki navijač našao novaca. Ja sam bio na zapadu protiv Reala lani i ne žalim ni sekunde šta sam bio. To je jedinstven doživljaj i kad zasvira ona himna, prođu te trnci.
Ove godine su ulaznice još i jeftinije.

Ovo navijanje je meni presmiješno. *ebo vas Mamić, napišite transparent ogromni i razvijte ga u 20. minuti, ali cirkusantsko navijanje je cijelu utakmicu protiv Mamića. Jesu li ti navijači došli gledati Dinamo ili Mamića? :x

Najbolje da raspustimo ligu i prodamo sve igrače van jer ovo više nema nikakvog smisla. Natječeš se u sezoni za Europu koju ti nitko ne dolazi gledati. O prvenstvu da ne govorim.
Hajduk (recimo naš drugi klub po jačini) propada, u Europu neće još 5 godina, Rijeka kreće ispočetka i u Europi nemaju šta tražiti, Slaven nema novaca, Osijek isto, ovi ostali se krpaju da ostanu u ligi i tako iz godine u godinu.
Europu ćemo vidjeti ako Dinamo ima malo sreće i uđe u LP ili Europsku ligu, a od ostatka ionako nitko ne očekuje ništa. :doubt:

I onda šta je najgore, ako Dinamo ne uđe u ligu prvaka ili europu, onda se drugi navijači naslađuju s tim zaboravljajući nikakve ambicije svojih vlastitih klubova.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ako sam dobro vidio cijene su oko 300kn, što je previše. Ne kužim zašto nisu mogli snizit te cijene, da je 50kn upad garant bi došlo barem 15 tisuća ljudi.. Druga stvar je u tome što dinamo nema nikakve ambicije u LP i šta su svi presretni što uopće igraju u njoj. Igrači i trener prije utakmica govore kako moraju igrat drugačije nego u hnl-u, odnosno da se trebaju branit i da je bod ogroman uspjeh. I onda kad izgube 2:0 govore kako je to dobar rezultat, ma lol... dakle totalno luzerski pristup bez ikakve ambicije.. umjesto da igraju svoju igru, napadački i najbolje što znaju kao u hnl-u pa što bude.. Svima treba dat da pod obavezno da pogledaju utkmice batea, cluja, basela, apoela, jer ako mogu oni onda može i dinamo..
Schumy.d je napisao/la: Čemu onda uopće imamo ligu svoju i čemu se bore... Ova naša liga ispada čisti amaterizam jer osim Dinama nitko nije ni zainteresiran za Europu. Nitko nema nikakve ambicije u ovom prvenstvu. Zato i jesmo tu gdje jesmo... :x
Mnogi imaju ambicije i želju al nemaju para.. Da hajduk igra u LP (čak i u EL) bio bi svaku utakmicu pun stadion pa makar cijena ulaznice bila i 500kn. Jednostavno ljubav prema klubu, nešto što zagrepčani očito nemaju..
Mislim, stvarno je tužno da u gradu koji ima milijun ljudi na utakmicu svog kluba u LP dodje 3 tisuće gledatelja..
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Jbg, treba doci do potpune reorganizacije saveza, ali bas potpune, da dolaze ljudi koji nemaju mutnih radnji iza sebe, koji trebaju biti neutralni po pitanju svega. ( od klubova, sudaca.... ) Tek tada ce se napraviti pomaka u HNL-u.

Ovako ako ostane, tesko da bi i regionalna liga spasila HNL.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la:Ako sam dobro vidio cijene su oko 300kn, što je previše. Ne kužim zašto nisu mogli snizit te cijene, da je 50kn upad garant bi došlo barem 15 tisuća ljudi.. Druga stvar je u tome što dinamo nema nikakve ambicije u LP i šta su svi presretni što uopće igraju u njoj. Igrači i trener prije utakmica govore kako moraju igrat drugačije nego u hnl-u, odnosno da se trebaju branit i da je bod ogroman uspjeh. I onda kad izgube 2:0 govore kako je to dobar rezultat, ma lol... dakle totalno luzerski pristup bez ikakve ambicije.. umjesto da igraju svoju igru, napadački i najbolje što znaju kao u hnl-u pa što bude.. Svima treba dat da pod obavezno da pogledaju utkmice batea, cluja, basela, apoela, jer ako mogu oni onda može i dinamo..
50 kn? Pa ovo je liga prvaka, ne 2. HNL :roll:
Mislim da su oni obavezni zbog časti lige prvaka staviti veće cijene, a primjerice mislim da je za utakmicu Real - Dinamo najjeftinija ulaznica bila 30 eura. Znači 30 eura da ideš gledati Dinamo!! ;)
Primjerice za utakmicu Arsenal - Schalke najjeftinija ulaznica je 74 FUNTE (znači oko 650 kn).

Upravo o tome pričam. Kada uđu u LP, onda svi pljuju po njima, a kad ne uđu, opet se pljuje po njima. Fali im iskustva i igrača, ali budimo realni, koje će to zvijezde doći igrati u našu ligu i da ih Dinamo može dovesti?
Ne isplati im se plaćati 3-4 igrača preko 2-3 milijuna godišnje u našoj ligi koju osvoje sa pola gasa i to sa pola juniora u momčadi. ;)
K1M1 je napisao/la:Mnogi imaju ambicije i želju al nemaju para.. Da hajduk igra u LP (čak i u EL) bio bi svaku utakmicu pun stadion pa makar cijena ulaznice bila i 500kn. Jednostavno ljubav prema klubu, nešto što zagrepčani očito nemaju..
Mislim, stvarno je tužno da u gradu koji ima milijun ljudi na utakmicu svog kluba u LP dodje 3 tisuće gledatelja..
Ma i na Hajduku je zadnju utakmicu bilo 2000 gledatelja. Pa ni oni više ne idu gledati toliko kad je klub u k*rcu.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

nisu li ono bile za kunu nekad davno?

kako sad to?
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: 50 kn? Pa ovo je liga prvaka, ne 2. HNL :roll:
Mislim da su oni obavezni zbog časti lige prvaka staviti veće cijene, a primjerice mislim da je za utakmicu Real - Dinamo najjeftinija ulaznica bila 30 eura. Znači 30 eura da ideš gledati Dinamo!! ;)
Primjerice za utakmicu Arsenal - Schalke najjeftinija ulaznica je 74 FUNTE (znači oko 650 kn).
kao što kaže armanini, u pretkolima su bile kunu, ne vidim razloga zašto sad nebi bile 50kn..
Schumy.d je napisao/la:Fali im iskustva i igrača, ali budimo realni, koje će to zvijezde doći igrati u našu ligu i da ih Dinamo može dovesti?
Iskustva im ne fali jer već 5 godina zaredom igraju u europi (dvije zaredom u lp)..
a koje ce zvijezde doc igrat u hnl? iste one koje dolaze u bjelorusiju, cipar, rumunjsku... malo njih, al zašto onda ovi klubovi i bez zvijezda imaju rezultate, a dinamo ne?
govori se da dinamo nema dovoljno kvalitetne igrače.. ni to ne stoji, pa pol ekipe (vida, šimunić, vrsaljko, leko, sammir) igra (il je igralo) u reprezentaciji koja je među 10 najboljih na svijetu, 2 ogromna talenta u europskim razmjerima (kovačić, halilović), reprezentativac crne gore (Bequiraj), čilea... A sad ajmo pogledat ko igra u npr. bate borisovu: svi od reda domaći igrači od kojih neki igraju u reprezentaciji bjelorusije koja je oko stotog mjesta na fifinoj listi... Slično vrijedi i za apoel, cluj, basel, kopenhagen... A svi su oni pobjeđivali u lp, a dinamo dvije sezone za redom ne može jednog jedinog boda skupit... Dakle problem po meni definitivno nije ni kvaliteta ni iskustvo nego loš trener, gubitnički mentalitet, nedostatak ambicija, strah od 'velikih' protivnika, nedostatak navijača...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kad ti je jedini cilj proc kvalifikacije i pokupit tih par milijuna onda ne cudi sto nema motivacije..

cak nije bitno ukoliko u tom grebanju za eurima postavis rekord kao najlosija momcad u povijesti lp.. nitko od celnika ne razmislja koliko je to lose za renome kluba..

a s druge strane, budimo fer.. svi ovi igraci sto si napisao mogu igrat jedino u hnlu.. vise od toga ne vrijede..

a sto se tice karata :

3000 x 300 = 900 000
20000 x 50 = 100 0000

al pohlepa je jedno, razmisljanje o slikama koje se vide u europi drugo..
slika
Odgovori