Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Dijaković se treba malo opustiti jer ovako zvuči kao mu netko drži cijev na čelu.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
-
- Rezervni vozač
Jergović stoji iznad njega sa vodovodnom cijeviZweki je napisao/la:Dijaković se treba malo opustiti jer ovako zvuči kao mu netko drži cijev na čelu.
-
- Navijam za: Jenson Button
Kao Senna i Prost,naravno,Prost je pametna glavaDani je napisao/la:Hrvatski Murray Walker. Ne ga mijenjati ni za živu glavu. Jedna luda i jedna pametna glava, super kombinacija.

- limach
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i Nico Rosberg
Daj kak ste tak okrutni prema covjeku,da njega nema s kim bi se sprdali
.

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Pa rekao sam ja. Poslije svake riječi usklik. Ni Damir Kain mu nije ravan.Zweki je napisao/la:Dijaković se treba malo opustiti jer ovako zvuči kao mu netko drži cijev na čelu.
Avanti FER, Avanti!!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
liu... luiz.. luizzi lud je . I kad govori evo mozete vidjeti sad ja u 7 brzini ovo crveno znaci koci i imate tu drs i kers haha 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Navijam za: Nikoga
Pogledao prvi put prijenos na lokalnim postajama,i vecinom se slažem sa svima vama, ali dajte ljudima malo kredita, prije svega Dijakovicu covjek nije dugo komentirao F1, a Jergovic standardno dobar i čak više od toga.Sve pohvale tim regionalnim postajama, golemi su posao napravile. 

-
- Navijam za: F1 u Zagorju
Bas sam pogledao kvalifikacije na NetTV-u i odusevljen sam, kako kvalitetom slike, prijenosom, tako i komentatorima. Ne znam zakaj tolko pljujete po Dijakovicu, lik mi je bas simpatican. Jest da ima katastrofalnu tremu i da cesto bubne nekaj bezveze, al zato je Jergovic tu da uskoci i kaze prave informacije. Ak nis drugo, bar sam se vise puta slatko nasmijao dok je Dijakovic lomil jezik na Luizziju, Hamiltonu, Algešariju, itd... Bude zabavno njega slusati (naravno uz profesionalno komentatorstvo Mladena Jergovica).
Uglavnom, kapa dolje lokalnim televizijama

Uglavnom, kapa dolje lokalnim televizijama

- The Greatest
- Profesionalni vozač
Ni prije nije bio bolji.Barufa je napisao/la:Pogledao prvi put prijenos na lokalnim postajama,i vecinom se slažem sa svima vama, ali dajte ljudima malo kredita, prije svega Dijakovicu covjek nije dugo komentirao F1, a Jergovic standardno dobar i čak više od toga.Sve pohvale tim regionalnim postajama, golemi su posao napravile.
Avanti FER, Avanti!!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
haha da, liuzzija nikako ne može izgovorit.. luizz...liu..lci. čak mu se i Mladen smijao.F1NAC je napisao/la:liu... luiz.. luizzi lud je . I kad govori evo mozete vidjeti sad ja u 7 brzini ovo crveno znaci koci i imate tu drs i kers haha

Murray je bio lud al je barem znao sve o f1, a ovaj kao da su ga negdje na ulici pokupili. U ova dva dana je imao više lapsusa nego Blaž u cijeloj sezoni. Nezna izgovorit imena pola vozača, a ni pravila mu nisu baš jasna, govori da ih u q1 ispada 7 a ostaje 15, perez venecuelanac, maldonado brazilac i tako...Dani je napisao/la:Hrvatski Murray Walker. Ne ga mijenjati ni za živu glavu. Jedna luda i jedna pametna glava, super kombinacija.
Mislim ne smeta meni, čak i dobro da se možeš malo nasmijat tokom utrke.

-
- Početnik
evo, ja mogu reć da sam pogledao svaki prijenos (sva 3 treninga i kvalifikacije) i objektivno je danas Dijaković rekao puno manje gluposti. zapravo, bilo je gotovo neprimjetno (za razliku od jučer, svakih 5 minuta) i čak se je informirao o izjavama nekih vozača od jučer, tako da je ovo danas bio solidan napredak i još da mu trema malo popusti, bit će ok (čak mislim da mu je trema najveći problem, i zbog nje je toliko i griješio). još kad se malo uhoda...
s druge strane, i jergović se je malo zaletavao sa lotusom i kobayashiem. lotus uopće ne kasni 5 sekundi već 3,7 za vettelom i jako su blizu williamsu i to je golem napredak
sve u svemu, ja jako zadovoljan i dečki samo naprijed (i ne ne želim blažićka nakon kaj se je sprdao sa lokalnim televizijama na forumu)
s druge strane, i jergović se je malo zaletavao sa lotusom i kobayashiem. lotus uopće ne kasni 5 sekundi već 3,7 za vettelom i jako su blizu williamsu i to je golem napredak
sve u svemu, ja jako zadovoljan i dečki samo naprijed (i ne ne želim blažićka nakon kaj se je sprdao sa lokalnim televizijama na forumu)
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
K1M1 je napisao/la: Murray je bio lud al je barem znao sve o f1, a ovaj kao da su ga negdje na ulici pokupili. U ova dva dana je imao više lapsusa nego Blaž u cijeloj sezoni. Nezna izgovorit imena pola vozača, a ni pravila mu nisu baš jasna, govori da ih u q1 ispada 7 a ostaje 15, perez venecuelanac, maldonado brazilac i tako...
.
Ma daj nije ni on puno bolji pazi pita Berniea o vlaništvu nad Mclarenom:

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
sve pohvale dvojcu dijaković-jergović a to što ljude malo bolje informiraju je sasvim OK.
ne želim ni ja blaža niti onog novaka.ovaj prvoimenovani je napisao na jednom forumu da je to plod bujne mašte da lokalci otkupe prava za formulu 1 i da je arena blizu tog otkupa.
http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=121 ... &start=990" onclick="window.open(this.href);return false;
prvo ispeci pa reci a ne ovako laprdati Gosp.Blažićko
ne želim ni ja blaža niti onog novaka.ovaj prvoimenovani je napisao na jednom forumu da je to plod bujne mašte da lokalci otkupe prava za formulu 1 i da je arena blizu tog otkupa.
http://forum.hrt.hr/viewtopic.php?t=121 ... &start=990" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 09 tra 2011, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.

- Dani
- Legenda
Sva sreća kaj nema Novaka. Taj za svaki bolid koji odustane: " Je li to Hamilton odustao!!!??"

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
Dani je napisao/la:Sva sreća kaj nema Novaka. Taj za svaki bolid koji odustane: " Je li to Hamilton odustao!!!??"
da da u pravu si.novak patološki ne može smisliti hamiltona i to je u svojim brojnim izjavama potvrdio.
gdje je sad u cijeloj ovoj priči i sa prijenosom i sa cirkusom formule 1 Novak.

- spojler
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
sve to izgleda kao da jergović puno toga pametnog kaže,a onda bi i dijaković to htio ali mu uvijek izleti neka glupost,zasada je to dosta loše,valjda će biti bolje
-
Jergović je patoliški ovisnik o Hamiltonu pa?senamozart je napisao/la:Dani je napisao/la:Sva sreća kaj nema Novaka. Taj za svaki bolid koji odustane: " Je li to Hamilton odustao!!!??"
da da u pravu si.novak patološki ne može smisliti hamiltona i to je u svojim brojnim izjavama potvrdio.
gdje je sad u cijeloj ovoj priči i sa prijenosom i sa cirkusom formule 1 Novak.
i to je napredak???padobranac je napisao/la: i čak se je informirao o izjavama nekih vozača od jučer
Zar je trebao doći samo tako pa pričati o Miami-Boston utakmici? Šta vas veseli,otvorio site,vidio 3 izjave i prenio i to je za pohvalu?

nije prvi puta da on radi gluposti,ne da ga želim uvrijediti no on nebi smio misliti svojom glavom nego samo raditi za što je plaćen. Nova TV-HRT rat je bio da se on bori protiv ostalih,petljao se braneći Jergovića u rat sa racingom dok ga čovjek nije oprao da normalan čovjek iz stana ne bi izašao... On je solidan,trudi se,puno griješi no bar donekle profesionalan kada je u pitanju prijenos. Isto ga ne želim niti braniti no razumijem da je ljut,on je ostao bez posla koji je najviše volio (uz odlazak na utakmice Lige prvaka) i na neki način je izdan sa svih strana kako jeon izdavao ljude okolo njegasenamozart je napisao/la:sve pohvale dvojcu dijaković-jergović a to što ljude malo bolje informiraju je sasvim OK.
Još da nadodam za Jergovića,on je definitivno znalac,ne F1 kao tehničkog sporta nego kao povijesti i događanja,manjak tehničkog znanja nadoknađuje time da stvarno se trudiprenosi vijesti,radi priloge itd,sasvim profesionalno u tom smislu. No ono što živcira je njegova samopromocija,on je glavni svugdje on je najbolji i samo ono što on radi je dobro,konstantne svađe i ne priznavanja nikakvog autoriteta osim sebe,nametanje mišljenja itd. Svakako za njega ovo je pametan potez,ako će igdje dobiti pluseve javnosti to je pored ovog kvazi znalca samoprozvanog s kojim je večeina svađi i započela,time on ispada pametniji,veći i jači lik,kako nema druge konkurencije on je tako u očima javnosti ogroman stručnjak. Svejedno,donosi više dobroga nego lošega a onaj koji F1 prijenos gleda da bi se nasmijao može si skinuti ili posuditi neku komediju,preporučam taj potez toplo jel ovo nije sport za smijanje i predobro su oni plaćeni da bi ispadali budale na tv.
DODATAK;
onaj koji je rekao da NE PLAĆAMO nije baš sav na miru,ja plaćam pretplatu koja ide i manjim tv kućama u manjoj količini i jednog dana će dobiti puno više čim se zakoni poravnaju a onda imaju pravo i na kompenzaciju i samo zato to koči novi zakon,radi mene sponzori daju novce jel žele da ja vidim reklamu ne da neki wannabe komentator dobiva gospodsku plaću da pročita vijest i 3 dana za redom ne nauči pravilno izgovoriti imena.A sada pljujte po postu koliko hoćete ionako svi odreda znate da je svaka riječ istinita samo se pravite kulturni
p.s.ne,nisam pljuvao po Štetneru i ne,nisam nezahvalan na prijenosu,samo prenosim mišljenje da kada se radi može se napraviti kako spada
-
- Početnik
pa ako jučer nije bilo niti to, onda je to u njegovom slučaju napredak, zar ne? ili koncept riječi napredak nije posve jasan?zaggy je napisao/la: i to je napredak???
Zar je trebao doći samo tako pa pričati o Miami-Boston utakmici? Šta vas veseli,otvorio site,vidio 3 izjave i prenio i to je za pohvalu?
slažem se sa onim drugim što si rekao. ja isto volim da kad se nešto radi, da se napravi kako treba, ali život me je naučio da je situacija rijetko kada idealna te da rijetko možeš napraviti sve kako treba. ono što možeš je napraviti nabolje što možeš od onoga što imaš, a posebno u ovom slučaju jer ovaj projekt je zasigurno najveći zalogaj koji su mogli zamisliti i činjenica da nismo bili zakinuti u tehničkim pitanjima (slika, zvuk) je već super. s druge strane, ako ove finese koje još ne štimaju kako treba ostanu i sljedeće godine kao problemi, onda bismo mogli kritizirati amicije, odgovornost i poslovnost projekta, a dotad treba biti sretan i zadovoljan jer ipak se sve svodi na one autiće kaj se naganjaju po stazi i svi mi isključivo radi njih gledamo f1
druga stvar. za razliku od većine ja im želim što više reklama jer je to jedini način da pokriju troškove prijenosa i osiguraju nama te 3 godine gledanja. i kako vidim, za razliku od jučer gdje su sponzori bili neki anonimusi, danas je ipak bio i optima telekom. tko zna, za koji vikend, možda opet vidimo vip il nešto slično
treća stvar. ako se ne varam, karlovačka županija, odnosno digitalna regija 6 ne hvata niti jednu lokalnu TV?
- Dani
- Legenda
Prijenos nije ništa lošiji nego na masno plačenom i foteljama pokrivenom HRT-u. Sto ljudi sto čudi , teško je svima udovoljiti. Ali ovo im je tek prva utrka. HRT nije imao ponekad ni kvalifikacije , a kamoli treninge prenošene uživo. Ne vidim tko bi trenutno bio bolji od ove dvojice. Blažička ne računam, on se tako ionako izblamirao svojom izjavom.

-
jel ti znaš ko je Dijaković? Pa čovjek nije napredovao od kad se pojavio kao komentator o čem pričamo,to nema veze sa napretkom i vrijeđa ljudsku iteligenciju spuštat se na tu razinu i tako podilaziti,ja sam samo protiv lako zarađenih novaca,meni svejedno da Lana Binely prenosi al da se pripremi kako trebapadobranac je napisao/la:pa ako jučer nije bilo niti to, onda je to u njegovom slučaju napredak, zar ne? ili koncept riječi napredak nije posve jasan?zaggy je napisao/la: i to je napredak???
slažem se sa onim drugim što si rekao. ja isto volim da kad se nešto radi, da se napravi kako treba, ali život me je naučio da je situacija rijetko kada idealna te da rijetko možeš napraviti sve kako treba. ono što možeš je napraviti nabolje što možeš od onoga što imaš, a posebno u ovom slučaju jer ovaj projekt je zasigurno najveći zalogaj koji su mogli zamisliti i činjenica da nismo bili zakinuti u tehničkim pitanjima (slika, zvuk) je već super. s druge strane, ako ove finese koje još ne štimaju kako treba ostanu i sljedeće godine kao problemi, onda bismo mogli kritizirati amicije, odgovornost i poslovnost projekta, a dotad treba biti sretan i zadovoljan jer ipak se sve svodi na one autiće kaj se naganjaju po stazi i svi mi isključivo radi njih gledamo f1
druga stvar. za razliku od većine ja im želim što više reklama jer je to jedini način da pokriju troškove prijenosa i osiguraju nama te 3 godine gledanja. i kako vidim, za razliku od jučer gdje su sponzori bili neki anonimusi, danas je ipak bio i optima telekom. tko zna, za koji vikend, možda opet vidimo vip il nešto slično
treća stvar. ako se ne varam, karlovačka županija, odnosno digitalna regija 6 ne hvata niti jednu lokalnu TV?

živio
EDIT:i vidim da neki smatraju da oni rade to za 2 000 kn,malo se varate u tom pogledu,jako masno su plaćeni i to je ono što me smeta
-
- Početnik
pa nisam rekao napredak u karijeri, rekao sam mali napredak od jučer do danas, sumnjam da može bit sve gori i gori, a to što možda nikad neće bid dovoljno dobar je drugi par cipela i predstoji da vrijeme pokažezaggy je napisao/la: jel ti znaš ko je Dijaković? Pa čovjek nije napredovao od kad se pojavio kao komentator o čem pričamo,to nema veze sa napretkom i vrijeđa ljudsku iteligenciju spuštat se na tu razinu i tako podilaziti,ja sam samo protiv lako zarađenih novaca,meni svejedno da Lana Binely prenosi al da se pripremi kako treba![]()
živio
EDIT:i vidim da neki smatraju da oni rade to za 2 000 kn,malo se varate u tom pogledu,jako masno su plaćeni i to je ono što me smeta
i nije nikakvo podilaženje. par stranica unatrag ima jedan moj post gdje ga kritiziram. kritiziram ga i dalje. ako hoćeš, u usporedbi sa idealnom situacijom zbilja se blamira. međutim, ono što ja hoću je pokazat razumijevanje i dat čovjeku priliku da se popravi. ako iste rasprave budemo vodili i nakon pola sezone onda će nam sve bit puno jasnije, a nadam se i nekim drugim ljudima
i još treba ponoviti: imamo sva tri treninga. imamo kvalifikacije + press konferencija. imamo utrku + dodatne emisje. nikad više nismo imali niti smo više očekivali, a da ne govorim da neće bit prekida prijenosa jer eto počinje drugi "vrlo važan" sportski događaj na kojeg se ne smije zakasniti.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Gledao sam uglavnom kvale na BBC-u, ali mi je dobro došla presica na NeT-u 

- Centurion
- Test vozač
ja lijepo na svom 90 inchnom flat-screen TV-om gledao na NeT-u, slika je odlična,
reklama ima, ali su raspoređene tako da se ništa ne propusti,
zapravo najviše ima onoga kreatormedije,
pogledao sam na drugim programima,
je, slika je lošija, ali na OSTV-u je ipak najbolja od ostalih,
jednaka je kao na NeT-u...
reklama ima, ali su raspoređene tako da se ništa ne propusti,
zapravo najviše ima onoga kreatormedije,
pogledao sam na drugim programima,
je, slika je lošija, ali na OSTV-u je ipak najbolja od ostalih,
jednaka je kao na NeT-u...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Mene zanima, zašto je slika loša na svim televizijama osim Neta.
Avanti FER, Avanti!!!
- Centurion
- Test vozač
vjerojatno sliku dobivaju od NeT-a ali još nisu to napravili da direktno ide kroz njih,The Greatest je napisao/la:Mene zanima, zašto je slika loša na svim televizijama osim Neta.
nego koriste neki software koji "captura" tu sliku, pa im je slika lošija,
kao što sam i rekao, na OSTV-u je slika gotovo identična NeT-u