koja šteta.Lucky je napisao/la:Lewis Hamilton se nada da se njemu neće dogoditi ista sudbina na VN Kanade ko i njegovom ocu,koji je ovaj tjedan razbio ovaj autić 200 metara od svoje kuće:
KLIK

moga je komotno meni poklonit tu carreru.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
koja šteta.Lucky je napisao/la:Lewis Hamilton se nada da se njemu neće dogoditi ista sudbina na VN Kanade ko i njegovom ocu,koji je ovaj tjedan razbio ovaj autić 200 metara od svoje kuće:
KLIK
Mislim da se baš to dogodilo!!! hehzborzic@htnet-dsl je napisao/la:koja šteta.Lucky je napisao/la:Lewis Hamilton se nada da se njemu neće dogoditi ista sudbina na VN Kanade ko i njegovom ocu,koji je ovaj tjedan razbio ovaj autić 200 metara od svoje kuće:
KLIK![]()
moga je komotno meni poklonit tu carreru.
a komentar ti je stvarno genijalanM Power je napisao/la:Hamilton je danas postupio kao diletant. Neka nauči razliku između crvenog i zelenog svijetla, kao što Kubica i Raikkonen znaju.
Hamilton je totalno narcisoidan i misli da je Bogom dan, da nitko smije biti bolji od njega i da mu se svi moraju sklanjati s puta. Neka se nauči malo skromnosti, baš kao što pravi sportaši Robert i Nick.
I sve to si zaključio zbog jednog trenutka nepažnje? Da li sve ovo što si napisao u vezi Hamiltona vrijedi i za Rosberga?M Power je napisao/la:Hamilton je danas postupio kao diletant. Neka nauči razliku između crvenog i zelenog svijetla, kao što Kubica i Raikkonen znaju.
Hamilton je totalno narcisoidan i misli da je Bogom dan, da nitko smije biti bolji od njega i da mu se svi moraju sklanjati s puta. Neka se nauči malo skromnosti, baš kao što pravi sportaši Robert i Nick.
Da, nažalost. Stvarno ne razumijem kako se nekima da komentirati svaki potez kojeg napravi Hamilton - bio on dobar ili loš, bitan ili nebitanivana.zagreb je napisao/la:ali se vrti sve oko hamiltona na forumusale je napisao/la: Ne vrti se cijeli svijet oko Hamiltona
ma ne to je mehaničar iz boksasunseeker je napisao/la:ček, to mu je stvarno mama?
Daj,pa vi to za ozbiljno?!Nema sanse da mu je to mama.Nebre biti,barem bioloska!sale je napisao/la:Naravno, ne vidim što je tu čudno - clicksunseeker je napisao/la:ček, to mu je stvarno mama?
MSC koji je '98 u Belgiji išao porazgovarati sa DC u četiri oka i koji je također u Belgiji pomogao Satu da mu nakon onog kamikaza poteza kaciga lijepo sjedne na glavu...SRV je napisao/la:Ajde da si rekao James Hunt, ali msc...-Briatore- je napisao/la:Mališa ima sreće što Šumi više ne vozi, da se njemu zabio u getribu, MSC bi ga prebio ko' mačku.
kao što bi se reklo,za dobrim konjem se prašina diže...mislim da se i trebaju komentirat njegovi potezi,ipak se čovjek bori za naslov...sale je napisao/la:Da, nažalost. Stvarno ne razumijem kako se nekima da komentirati svaki potez kojeg napravi Hamilton - bio on dobar ili loš, bitan ili nebitanivana.zagreb je napisao/la:ali se vrti sve oko hamiltona na forumusale je napisao/la: Ne vrti se cijeli svijet oko Hamiltona