Mislim da dobije FIAT 500,dok se naravno ne dokaze.F2004_the_best_ever je napisao/la:Zna li ko šta će Alonso voziti privatno, mislim koji Ferrari?
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- nikolaa
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FERRARI
Re: Fernando Alonso
FORZA FERRARI!!!
- 130R
- Svjetski prvak

- Navijam za: sve i nikog
Raikkonen je vozio Alfe i Maserati Quatroporte, a imao je i Ferrari Enzo dok je Barrichello vozio Fiat Stilo. Ovisi o ukusima.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
Maestro
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Alonso suffers first Ferrari shunt
Fernando Alonso has barely been unveiled as a Ferrari driver and already the Spaniard has suffered his first accident.
Skiing on the slopes at Madonna di Campiglio at part of Ferrari's 'Wroom' media week, the double World Champion took a tumble much to the delight of those present.
According to the Telegraph, the Spaniard 'slid 40 metres down a black run on his backside, skis and poles exploding all around him.'
And there was a dash of irony to it as the slope where he had his tumble is called 'Michael Schumacher.'
Alonso, though, was quick to get up and brush himself off, saying: "I'm not a good skier - but I'm fast."
Fernando Alonso has barely been unveiled as a Ferrari driver and already the Spaniard has suffered his first accident.
Skiing on the slopes at Madonna di Campiglio at part of Ferrari's 'Wroom' media week, the double World Champion took a tumble much to the delight of those present.
According to the Telegraph, the Spaniard 'slid 40 metres down a black run on his backside, skis and poles exploding all around him.'
And there was a dash of irony to it as the slope where he had his tumble is called 'Michael Schumacher.'
Alonso, though, was quick to get up and brush himself off, saying: "I'm not a good skier - but I'm fast."
kakav potpis staviti???
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
Da li ćemo penekad i Raquel del Rosario vidjet u Ferrarievom boxu?
- Mirna_
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
nadamo se što češćeF2004_the_best_ever je napisao/la:Da li ćemo penekad i Raquel del Rosario vidjet u Ferrarievom boxu?
- KiKi_Pu
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Dobar filmić..Stvarno se čini kao Ok momak ovaj Alonso..vidjet ćemo da li će
i u buduće vrijeme biti tako "pitom"..
i u buduće vrijeme biti tako "pitom"..
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
- HOS
- Navijam za: M Schumachera
I kad je priča one fantazije da renault ne želi da on osvoji naslov jer odlazi u mclaren hahahah kako su mu okrenuli leđa sram ih biloRicxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Potpuno razumno, točno i jednostavno objašnjeno. Što je trebao? Šutiti? I trpiti? Neka ga auto posluži ove godine i sve će biti u redu.Ricxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Ricxpa
- Test vozač

Pridruzujem se tvojim zeljama!pospani gad je napisao/la:Neka ga auto posluži ove godine i sve će biti u redu.Ricxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
-
dribler
- Navijam za: Mercedes GP
Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
O 2005. da ne pričam kad je očitao lekciju MSu pa to ponovio 2006. kada ga i malo i sreća pomazila. Ona trka u Imoli protiv MS po kiši zadnjih 10-15 krugova mi je jedna od njegovih najboljih vožnji gdje ga MS nije uspio prestić a bio je evidentno brži...
I na kraju, trenutna situacija gdje je FA na mjestu MS u Ferrariu a ovaj u Mercedesu je dovoljna drama po sebi, zagarantiran show. Neki vele MS-LH ali pravi dog fight je FA-MS ponovo! Go Fernando!
O 2005. da ne pričam kad je očitao lekciju MSu pa to ponovio 2006. kada ga i malo i sreća pomazila. Ona trka u Imoli protiv MS po kiši zadnjih 10-15 krugova mi je jedna od njegovih najboljih vožnji gdje ga MS nije uspio prestić a bio je evidentno brži...
I na kraju, trenutna situacija gdje je FA na mjestu MS u Ferrariu a ovaj u Mercedesu je dovoljna drama po sebi, zagarantiran show. Neki vele MS-LH ali pravi dog fight je FA-MS ponovo! Go Fernando!
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Ricxpa
- Test vozač

Vjerojatno je mislio na Mađarsku.Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
- vidc
- Veteran

- Navijam za: Scuderia Ferrari
zato jest kina 2006. ,kad ja situacija bila obrnuta....Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
- HOS
- Navijam za: M Schumachera
da garant je mislija na mađarsku kad ga je ono schumi 10-15 krugova pokušava pretećiRicxpa je napisao/la:Vjerojatno je mislio na Mađarsku.Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Kina 2006. i Imola 2005. se ne mogu poredit'.vidc je napisao/la:zato jest kina 2006. ,kad ja situacija bila obrnuta....Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
Avanti FER, Avanti!!!
-
dribler
Nisam baš na ti sa pamćenjem, sjećam se te utrke, bila Kina ili Imola ili Mađarska svejedno. Zna se na koju mislim. Savršeno nateravanje...
- Ricxpa
- Test vozač

Mislio sam na kisni dvoboj, tj. kada je Alonso prosisao Schumachera.HOS je napisao/la: da garant je mislija na mađarsku kad ga je ono schumi 10-15 krugova pokušava preteći![]()
![]()
![]()
-
dribler
Aaaaaaaaaaaa, mislim da danas vozi Nando...
Da, da, Fernando Alonso!!!!
Da, da, Fernando Alonso!!!!
-
dribler
Mali Fernando je skinuo Massu... Najbrže vrijeme zasada 1:11,599
Genijalac!
Genijalac!
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
El grande campeon... 1:11.470...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Da Schumacher ima najbrže vrijeme vjerovatno bi se i ti radovao,zato pusti ljude nek uživajuHOS je napisao/la:smirite se nije osvojia naslov
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Fernando se, čini se, vrlo brzo homogenizirao sa bolidom, odmah je pokazao zube te istaknuo svoju kandidaturu za naslov prvaka ove godine.
Iako ova testiranja nisu nikakvo mjerilo, vjerujem da je Ferrari ove godine složio bolid za naslov. A sa tim saznanjem, Fernandu i njegovim navijačima snovi su ljepši.
Zato Alonsu želim puno, puno sreće, isto kao i Massi.
Iako ova testiranja nisu nikakvo mjerilo, vjerujem da je Ferrari ove godine složio bolid za naslov. A sa tim saznanjem, Fernandu i njegovim navijačima snovi su ljepši.
Zato Alonsu želim puno, puno sreće, isto kao i Massi.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Schumy.d
- Legenda

Alonso: Atmosfera u Ferrariju, strast koja se ovdje osjeća je nevjerojatna
- Drugačija je to kultura, karakter, pa je atmosfera ondje (u McLarenu) bila malo hladnija. Atomsfera je bila profesionalna, a sve dok je bolid brz osjećate se dobro - reći će Alonso
Fernando Alonso, bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, sjeo je u srijedu u Valenciji po prvi put u bolid svoje nove momčadi Ferrarija. I učinio je to na dojmljiv način, odvezao je ukupno 127 krugova i ostvario najbrže vrijeme (1:11.470) trećeg dana testiranja, između ostalih u konkurenciji Michaela Schumachera i Jensona Buttona.
Alonsov je debi u Ferrarijevom bolidu došlo pogledati oko 36.000 njegovih navijača, a Španjolac je po završetku testiranja otkrio svoje dojmove.
- Atmosfera u Ferrariju, strast koja se ovdje osjeća je nevjerojatna i tako je otkako sam prvoga dana pristupio momčadi. Sjajno je pričati talijanskim jezikom s mehaničarima u garaži budući oni imaju sličan smisao za humor kao i Španjolci. Zasad uživam – rekao je Alonso, koji je tada upitan da komparira atmosferu iz Ferrarija s onom iz McLarena čije je boje branio 2007. godine.
- Drugačija je to kultura, karakter, pa je atmosfera ondje (u McLarenu) bila malo hladnija. Atomsfera je bila profesionalna, a sve dok je bolid brz osjećate se dobro, ali za mene je Ferrari ipak nešto posebno.
IZVOR: sportske novosti
- Ferrari-BiH
- Veteran

Slatko prica, nadam se da ce i sezona biti slatka bez gorkih trenutaka, pogotovo ne onakvih kakvi su bili u McM.
Sretno!!!
Sretno!!!
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu