Mislim da dobije FIAT 500,dok se naravno ne dokaze.F2004_the_best_ever je napisao/la:Zna li ko šta će Alonso voziti privatno, mislim koji Ferrari?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Mislim da dobije FIAT 500,dok se naravno ne dokaze.F2004_the_best_ever je napisao/la:Zna li ko šta će Alonso voziti privatno, mislim koji Ferrari?
nadamo se što češćeF2004_the_best_ever je napisao/la:Da li ćemo penekad i Raquel del Rosario vidjet u Ferrarievom boxu?
I kad je priča one fantazije da renault ne želi da on osvoji naslov jer odlazi u mclaren hahahah kako su mu okrenuli leđa sram ih biloRicxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
Potpuno razumno, točno i jednostavno objašnjeno. Što je trebao? Šutiti? I trpiti? Neka ga auto posluži ove godine i sve će biti u redu.Ricxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
Pridruzujem se tvojim zeljama!pospani gad je napisao/la:Neka ga auto posluži ove godine i sve će biti u redu.Ricxpa je napisao/la:On je uvjek bio dobar momak, samo kada su mu zabili noz u ledja onda je pokazao svoj temperament i dugacki jezik, sto je po meni u redu jer ni ja ne bi dopustio da me vlastiti tim gazi i sputava.
Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
O 2005. da ne pričam kad je očitao lekciju MSu pa to ponovio 2006. kada ga i malo i sreća pomazila. Ona trka u Imoli protiv MS po kiši zadnjih 10-15 krugova mi je jedna od njegovih najboljih vožnji gdje ga MS nije uspio prestić a bio je evidentno brži...
I na kraju, trenutna situacija gdje je FA na mjestu MS u Ferrariu a ovaj u Mercedesu je dovoljna drama po sebi, zagarantiran show. Neki vele MS-LH ali pravi dog fight je FA-MS ponovo! Go Fernando!
Vjerojatno je mislio na Mađarsku.Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
O 2005. da ne pričam kad je očitao lekciju MSu pa to ponovio 2006. kada ga i malo i sreća pomazila. Ona trka u Imoli protiv MS po kiši zadnjih 10-15 krugova mi je jedna od njegovih najboljih vožnji gdje ga MS nije uspio prestić a bio je evidentno brži...
I na kraju, trenutna situacija gdje je FA na mjestu MS u Ferrariu a ovaj u Mercedesu je dovoljna drama po sebi, zagarantiran show. Neki vele MS-LH ali pravi dog fight je FA-MS ponovo! Go Fernando!
zato jest kina 2006. ,kad ja situacija bila obrnuta....Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
da garant je mislija na mađarsku kad ga je ono schumi 10-15 krugova pokušava pretećiRicxpa je napisao/la:Vjerojatno je mislio na Mađarsku.Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
Kina 2006. i Imola 2005. se ne mogu poredit'.vidc je napisao/la:zato jest kina 2006. ,kad ja situacija bila obrnuta....Vleki je napisao/la:Mali ispravak, sigurno nije bilo po kišidribler je napisao/la:Alonso je takav tip, temperamentni južnjak, Španjolac bez dlake na jeziku i zato se meni sviđa najviše od ostalih. + njegove vozačke sposobnosti su top class, a slijed događaja 2007. u Mclarenu su me okrenule na njegovu stranu i od onda sam pravi njegov fan.
Mislio sam na kisni dvoboj, tj. kada je Alonso prosisao Schumachera.HOS je napisao/la: da garant je mislija na mađarsku kad ga je ono schumi 10-15 krugova pokušava preteći![]()
![]()
![]()
Da Schumacher ima najbrže vrijeme vjerovatno bi se i ti radovao,zato pusti ljude nek uživajuHOS je napisao/la:smirite se nije osvojia naslov
Alonso: Atmosfera u Ferrariju, strast koja se ovdje osjeća je nevjerojatna
- Drugačija je to kultura, karakter, pa je atmosfera ondje (u McLarenu) bila malo hladnija. Atomsfera je bila profesionalna, a sve dok je bolid brz osjećate se dobro - reći će Alonso
Fernando Alonso, bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, sjeo je u srijedu u Valenciji po prvi put u bolid svoje nove momčadi Ferrarija. I učinio je to na dojmljiv način, odvezao je ukupno 127 krugova i ostvario najbrže vrijeme (1:11.470) trećeg dana testiranja, između ostalih u konkurenciji Michaela Schumachera i Jensona Buttona.
Alonsov je debi u Ferrarijevom bolidu došlo pogledati oko 36.000 njegovih navijača, a Španjolac je po završetku testiranja otkrio svoje dojmove.
- Atmosfera u Ferrariju, strast koja se ovdje osjeća je nevjerojatna i tako je otkako sam prvoga dana pristupio momčadi. Sjajno je pričati talijanskim jezikom s mehaničarima u garaži budući oni imaju sličan smisao za humor kao i Španjolci. Zasad uživam – rekao je Alonso, koji je tada upitan da komparira atmosferu iz Ferrarija s onom iz McLarena čije je boje branio 2007. godine.
- Drugačija je to kultura, karakter, pa je atmosfera ondje (u McLarenu) bila malo hladnija. Atomsfera je bila profesionalna, a sve dok je bolid brz osjećate se dobro, ali za mene je Ferrari ipak nešto posebno.
IZVOR: sportske novosti