gradski je napisao/la:OK!
znači onda su ovdje u MC definitivno zajebali suci na stazi, jer je očevidna razlika između te dvije utrke
al, meni se čini da moraju postojati bar dvije utrke u kojima je SC prošao start cilj, jer se sjećam da je u onom kratkom dokumentarcu o SC, rečeno da je Bernd Mayländer, dva puta prvi došao do kockaste zastave
apropo DC i njegove izjave. On kaže da je od ove godine uvedeno pravilo, da se može utrkivati već od crte SC kod ulaska u boksove, dok je prijašnjih godina to bila start cilj crta
Druga utrka je onaj potop u Kini čini mi se isto prošle godine kad je utrka prekinuta.
Da očigledna razlika je između ove dvije utrke. U obje se SC maknuo u zadnjem zavoju samo u Australiji su ko na izletu ušli u cilj jer su mahnito sudci mahali žitim zastavicam i oznaka za SC je bila u cilju. Dok su u Monacu (zbog tog novog pravila koje je spominjao RB i DC) bile zelene zastavice i svjetla, i nije bilo oznake za SC u cilju. A to je i Blažičko spomenuo "kad se makne auto čeka ih još 150 metara utrkivanja"
Znači po svemu ovom D.Hill nije u pravu i očekujem da će žalba biti uvažena.
Sad sam vidio i u Australiji onu bijelu liniju kod ulaza u box, znači da je prošle godine bilo pravilo (kao ovo što se spominje) od te linije bi Button i ekipa jurili do cilja a ne se onak vozikali ko turisti.