Australija - strateška greška
Bahrein - problem s pouzdanošću
Kina - vozačke greške jučer, danas peh u prvom zavoju i u garaži >
F1NAC je napisao/la:Lose nam se pise. Marchionne stize na trku -.-

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
F1NAC je napisao/la:Lose nam se pise. Marchionne stize na trku -.-
Meni je od cijele trke najviše ostala u sjećanju njegova faca krupni kadar kad su se razbili. Stari moj... šta je to bilo.F1NAC je napisao/la:gledam intervjue s Marchionneom. lik je ful ozbiljan i izgleda ful strogo. Navodno sad si je dodjelio titulu CEO u Ferrariju.
U Rusiju stizu neki updatesi auto izgleda ok . Šteta da nije bio cist vikend za bar jedan bolid da se vidi odnos Rosberg i jedan Ferrari. Dosta dobro se ponasao bolid s ostecenim lijevim krajem krila pogotovo ako se uzme u obzir da je ta strana bolida najvise opterecena. Primjetilo se u prvom zavoju da Vettel dosta understeera sa razbijenim krilom
"What could have been is unfortunate because it didn't happen - we didn't win - so we need to fix this now," he told Sky Sports F1 on Sunday.
"The team knows that the clock is on and we need to start winning some races and bringing them home."
http://it.motorsport.com/f1/news/ferrar ... re-690386/Gianlu D'Alessandro @Gianludale27
#Ferrari - Upgrades expected for #RussianGp:
- New front wing (more downforce)
- New engine (new combustion - 3 tokens spent)
Retweeted Gianlu D'Alessandro (@Gianludale27):
2/2 | (supported by his personal sponsor, Claro). At the moment the idea would be to keep Raikkonen in Ferrari also for 2017
kakve veze njegov odnos sa Kimijem u Lotusu ima sa time hoće li ili ne on doći na mjesto Kimija kad Kimi ode?dmarijon je napisao/la:Te priče s Grosjeanom su mi neuvjerljive. Može se on možda nešto i popraviti ("sad vozim pametnije "...) ali kakav je bio odnos njega i kimija u lotusu, to se ne zaboravlja
Kako kakve, govorim o odnosu snaga između njih dvoje. Kimi ga je izdominiraoCuky je napisao/la:kakve veze njegov odnos sa Kimijem u Lotusu ima sa time hoće li ili ne on doći na mjesto Kimija kad Kimi ode?dmarijon je napisao/la:Te priče s Grosjeanom su mi neuvjerljive. Može se on možda nešto i popraviti ("sad vozim pametnije "...) ali kakav je bio odnos njega i kimija u lotusu, to se ne zaboravlja