Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
Citati obrisani!
pa iskreno meni je žao što ga kimi nije malo po kacigi.....ruku na srce dečko je zaslužio, uostalom i šumaher je svojedobno dobio lekciju od senne, samo kimi je znao da nema kredibilitet nakon monaca........zato je ostao tako relativno suzdržan, ali ovo je definitivno bio potez za šamarčinu od svjetskog prvaka
i molim vas, ne shvaćajte ovo "šamarčinu" doslovno, baš kao što se "potez" odnosi na bilo koji potez ovakve vrste i baš kao što se "svjetski prvak" odnosi na bilo kojeg svjetskog prvaka kome nekakav zelenbać napravi ovakvo što
Zweki: Pripazi na citiranje.
pa iskreno meni je žao što ga kimi nije malo po kacigi.....ruku na srce dečko je zaslužio, uostalom i šumaher je svojedobno dobio lekciju od senne, samo kimi je znao da nema kredibilitet nakon monaca........zato je ostao tako relativno suzdržan, ali ovo je definitivno bio potez za šamarčinu od svjetskog prvaka
i molim vas, ne shvaćajte ovo "šamarčinu" doslovno, baš kao što se "potez" odnosi na bilo koji potez ovakve vrste i baš kao što se "svjetski prvak" odnosi na bilo kojeg svjetskog prvaka kome nekakav zelenbać napravi ovakvo što
Zweki: Pripazi na citiranje.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
sad bar znamo od kog je lewis dobio talent za parkiranje,tak je tata prošli tjedan svoj autić isto parkiro
jbga moro sam,nhf

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Navijam za: Pirelli i DRS
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
OK šefe nećemo više kad ti tako kažešKing iCool je napisao/la:Aj nemojte sad k.njat po Lewisu-desi se jbg,a znamo da i Massa i Fisichella ne vide uvijek crveno svijetlo samo da su oni imali tu srecu da nitko nije stajao ispred njih,a i Montoya 2005.g.također
nećemo ga više nikad sprdat kad se osramoti

-
- Profesionalni vozač
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ustvari se Hamilton zbog spašavanja te životinje zabio u KimijaPiquet20 je napisao/la:A Hamilton je sigurno odabrao jarak u ovom slucaju.Ante sexy je napisao/la:daj makni ovo ako ovo vidi ALF popizdi će na organizatore![]()
ps. slatka životinja![]()
![]()

Misterija riješena

@Parti: jel to svizac ili dabar?

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Preem Palver
- Navijam za: Nikoga
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
A siguran sam da je to učinio netko od Ferrarija ne bi bio kažnjen, barem ne s deset mjesta. Prošle sezone kada je Hamilton bio kažnjen (ne mogu se sjetiti što je točno bilo) Mladen je rekao da je uvjeren da Ferrarijevi vozači ne bi bili tako kažnjeni. To valjda ipak nešto znači.
A siguran sam da je to učinio netko od Ferrarija ne bi bio kažnjen, barem ne s deset mjesta. Prošle sezone kada je Hamilton bio kažnjen (ne mogu se sjetiti što je točno bilo) Mladen je rekao da je uvjeren da Ferrarijevi vozači ne bi bili tako kažnjeni. To valjda ipak nešto znači.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ajde ne fantaziraj, molim te!!!Night Rider je napisao/la:Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
Znao sam, odmah kad se dogodila nesreća Hamiltonu, odmah je Kimi kriv, a Hamilton je trebao proć nekažnjeno!!

I da, stvarno je napravio veeeliku uslugu Kimiju, nema šta!

- Night Rider
- Početnik
Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.Schumy.d je napisao/la:Ajde ne fantaziraj, molim te!!!Night Rider je napisao/la:Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
Znao sam, odmah kad se dogodila nesreća Hamiltonu, odmah je Kimi kriv, a Hamilton je trebao proć nekažnjeno!!![]()
I da, stvarno je napravio veeeliku uslugu Kimiju, nema šta!
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Pa na Kubičinom BMW-u je svjetlilo, njega nije vidio?Night Rider je napisao/la:Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Aj pogledaj u kristalnu kuglu pa javi, kad već znaš da do sudara nebi došlo da je svjetlilo

.
- Night Rider
- Početnik
Evo citiram sam sebe.red_devil je napisao/la:Pa na Kubičinom BMW-u je svjetlilo, njega nije vidio?Night Rider je napisao/la:Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Aj pogledaj u kristalnu kuglu pa javi, kad već znaš da do sudara nebi došlo da je svjetlilo
Jel ti upada u oko ovo "vjerovatno". Da je Lewis vidio svijetlo znao bi da stoje, a ovako se nije uspio snaći.Night Rider je napisao/la:...ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo.
- Night Rider
- Početnik
To je Kimijev propust. Kimi je jednostavno morao imati upaljeno svijetlo.Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
Čudim se kako nitko to ne spominje.
- Preem Palver
- Navijam za: Nikoga
Nije njegov propust, pa normalno da je isključio Limiter da brže krene iz boksa, a i racer@work je dobro rekao, nemoraju oni vozit pod limiterom u boksu, samo nesmiju prekoračit dopuštenu brzinu, a naravno lakše je pod Limiterom vozit u boksu, pa ga svi i koriste.Night Rider je napisao/la:To je Kimijev propust. Kimi je jednostavno morao imati upaljeno svijetlo.Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
-
- Profesionalni vozač
Ajd kad si vec tako raspoložen nađi mi negdi di to stoji da je njemu moralo goriti svitlo na bolidu pa da se i ja prosvjetlimNight Rider je napisao/la:To je Kimijev propust. Kimi je jednostavno morao imati upaljeno svijetlo.Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.

- Schumy.d
- Legenda
Daj ne se..!!Night Rider je napisao/la: Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.

Pogledaj malo svoj post pa da vidiš kakve si gluposti napisao i normalno da ću te poklopiti jer ne mogu šutjeti na ove tvoje gluparije koje si napisao!
A ti si znao da će Lewis u nastavku biti brži, da mu neće eksplodirati motor, da mu neće guma puknuti, da se neće zabiti u Alonsa... i još bi bio brži od Kimija!

Da je baba muško, zvala bi se Duško!!

I odmah ti je Kimi glavni krivac za sudar!!
To su nebuloze...

-
S kojeg planeta ti dolaziš?Night Rider je napisao/la:To je Kimijev propust. Kimi je jednostavno morao imati upaljeno svijetlo.Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
Podsjetit ću te da se Lewis ispričao Kimiju.
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
od kud ti ovo da je morao imati svijetla upaljena?Nit je loše vrijeme niti bilo šta,a to nije štop svijetlo da kad se stisne kočnica zavijetli za upozorenje,tak da ne kužim kak bi mu to pomoglo????Night Rider je napisao/la:Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
Night Rider je napisao/la:
Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
na čem temeljiš da bi lewis pobjedio?i kak je to lewis bio brži? da te podsjetim,pretpostavka je da je kimi imao više goriva za par krugova i u to vrijeme je skidao rekorde krugova jedan za drugim,a da ne zanemarimo činjenicu da je bio ISPRED hamiltona! a da ne kažem da je bio u okršaju sa kubicom kojeg je mogao i preteći,daj mi pojasni malo tvoju teoriju
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Night Rider
- Početnik
Čim netko nešta kaže protiv Kimija odmah serete po njemu. Hamilton je pogriješio i pljujete po njemu, a kada se Kimi zabio u Sutila to je bio potez dana, jer je uspio iskontrolirati bolid ravno u Sutilovu guzicu.
Zašto je Kubica imao upaljeno svijetlo i svi vozači iza njega? KLIK
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
SC je izašo,Hami izgubio svu tu prednost,pa valjda je onda kimi u prednosti kako taktičkoj tako i realnoj jer je bio ispred. ne razumijem kak neko može tvrdit da bi 100%pobjedio a čovjek pao na 3.mjestoNight Rider je napisao/la:Čim netko nešta kaže protiv Kimija odmah serete po njemu. Hamilton je pogriješio i pljujete po njemu, a kada se Kimi zabio u Sutila to je bio potez dana, jer je uspio iskontrolirati bolid ravno u Sutilovu guzicu.
@Night Rider
nema pravila koje obavezuje da se ima upaljeno zadnje svijetlo

Zadnja izmjena: schuey, dana/u 10 lip 2008, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.