Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Citati obrisani!

pa iskreno meni je žao što ga kimi nije malo po kacigi.....ruku na srce dečko je zaslužio, uostalom i šumaher je svojedobno dobio lekciju od senne, samo kimi je znao da nema kredibilitet nakon monaca........zato je ostao tako relativno suzdržan, ali ovo je definitivno bio potez za šamarčinu od svjetskog prvaka

i molim vas, ne shvaćajte ovo "šamarčinu" doslovno, baš kao što se "potez" odnosi na bilo koji potez ovakve vrste i baš kao što se "svjetski prvak" odnosi na bilo kojeg svjetskog prvaka kome nekakav zelenbać napravi ovakvo što

Zweki: Pripazi na citiranje.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

sad bar znamo od kog je lewis dobio talent za parkiranje,tak je tata prošli tjedan svoj autić isto parkiro :smijeh: jbga moro sam,nhf

slika
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:sad bar znamo od kog je lewis dobio talent za parkiranje,tak je tata prošli tjedan svoj autić isto parkiro :smijeh: jbga moro sam,nhf
Ali tata je samo skršio ogradu, nije se pokušao parkirati na drugi auto! :lol:
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Aj nemojte sad k.njat po Lewisu-desi se jbg,a znamo da i Massa i Fisichella ne vide uvijek crveno svijetlo samo da su oni imali tu srecu da nitko nije stajao ispred njih,a i Montoya 2005.g.također
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

King iCool je napisao/la:Aj nemojte sad k.njat po Lewisu-desi se jbg,a znamo da i Massa i Fisichella ne vide uvijek crveno svijetlo samo da su oni imali tu srecu da nitko nije stajao ispred njih,a i Montoya 2005.g.također
OK šefe nećemo više kad ti tako kažeš
nećemo ga više nikad sprdat kad se osramoti :D
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

daj makni ovo ako ovo vidi ALF popizdi će na organizatore :D
ps. slatka životinja
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Ante sexy je napisao/la:daj makni ovo ako ovo vidi ALF popizdi će na organizatore :D
ps. slatka životinja
A Hamilton je sigurno odabrao jarak u ovom slucaju. :>> :>> :>>
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Piquet20 je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:daj makni ovo ako ovo vidi ALF popizdi će na organizatore :D
ps. slatka životinja
A Hamilton je sigurno odabrao jarak u ovom slucaju. :>> :>> :>>
Ustvari se Hamilton zbog spašavanja te životinje zabio u Kimija :lol: :lol:
Misterija riješena :lol:

@Parti: jel to svizac ili dabar? :lol:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Ajde ekipa držite se teme bez blesavih šala i postova dužine vrha šibice.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

Šteta što nema više Montoye, da se kojim slučajem zabio u Montoyu..... :D nebi ga spasilo ni to što se mico svizcu / dabru :D
Night Rider
Početnik
Početnik
Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes

Post Postao/la Night Rider »

Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
A siguran sam da je to učinio netko od Ferrarija ne bi bio kažnjen, barem ne s deset mjesta. Prošle sezone kada je Hamilton bio kažnjen (ne mogu se sjetiti što je točno bilo) Mladen je rekao da je uvjeren da Ferrarijevi vozači ne bi bili tako kažnjeni. To valjda ipak nešto znači.
LEWIS HAMILTON - F1 CHAMPION 2008
Najmlađi svjetski prvak u povijesti! Go Lewis! Idemo po drugi naslov nagodinu!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Night Rider je napisao/la:Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
A siguran sam da je to učinio netko od Ferrarija ne bi bio kažnjen, barem ne s deset mjesta. Prošle sezone kada je Hamilton bio kažnjen (ne mogu se sjetiti što je točno bilo) Mladen je rekao da je uvjeren da Ferrarijevi vozači ne bi bili tako kažnjeni. To valjda ipak nešto znači.
Ajde ne fantaziraj, molim te!!!
Znao sam, odmah kad se dogodila nesreća Hamiltonu, odmah je Kimi kriv, a Hamilton je trebao proć nekažnjeno!! :roll:
I da, stvarno je napravio veeeliku uslugu Kimiju, nema šta! :evil:
Night Rider
Početnik
Početnik

Schumy.d je napisao/la:
Night Rider je napisao/la:Lewis je kriv, ali Kimi, čini mi se, nije imao upaljeno crveno svijetlo odozada. a trebao je imati. To je vjerovatno zbunilo Lewisa. Možda je čak napravio i uslugu Kimiju. Hamilton je bio evidentno brži od ostalih i da je pobjedio Kimiju bi pobjegao 5 ili 7 bodova, a sada je razlika samo 3 boda, s tim da Kubicu ne smatram nekom prevelikom prijetnjom.
Ajde ne fantaziraj, molim te!!!
Znao sam, odmah kad se dogodila nesreća Hamiltonu, odmah je Kimi kriv, a Hamilton je trebao proć nekažnjeno!! :roll:
I da, stvarno je napravio veeeliku uslugu Kimiju, nema šta! :evil:
Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Night Rider je napisao/la:Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Pa na Kubičinom BMW-u je svjetlilo, njega nije vidio?
Aj pogledaj u kristalnu kuglu pa javi, kad već znaš da do sudara nebi došlo da je svjetlilo ;)
.
Night Rider
Početnik
Početnik

red_devil je napisao/la:
Night Rider je napisao/la:Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Pa na Kubičinom BMW-u je svjetlilo, njega nije vidio?
Aj pogledaj u kristalnu kuglu pa javi, kad već znaš da do sudara nebi došlo da je svjetlilo ;)
Evo citiram sam sebe.
Night Rider je napisao/la:...ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo.
Jel ti upada u oko ovo "vjerovatno". Da je Lewis vidio svijetlo znao bi da stoje, a ovako se nije uspio snaći.
Night Rider
Početnik
Početnik

Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
To je Kimijev propust. Kimi je jednostavno morao imati upaljeno svijetlo.
Čudim se kako nitko to ne spominje.
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

Night Rider je napisao/la:
Walter je napisao/la:Kakve veze ima što Kimi nije imao upaljeno svijetlo, pa imao ga je Kubica pa se Hamilton zamalo spucao u njega.
Nije njegov propust, pa normalno da je isključio Limiter da brže krene iz boksa, a i racer@work je dobro rekao, nemoraju oni vozit pod limiterom u boksu, samo nesmiju prekoračit dopuštenu brzinu, a naravno lakše je pod Limiterom vozit u boksu, pa ga svi i koriste.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ajd kad si vec tako raspoložen nađi mi negdi di to stoji da je njemu moralo goriti svitlo na bolidu pa da se i ja prosvjetlim :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Night Rider je napisao/la: Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.
Daj ne se..!! :roll:
Pogledaj malo svoj post pa da vidiš kakve si gluposti napisao i normalno da ću te poklopiti jer ne mogu šutjeti na ove tvoje gluparije koje si napisao!
A ti si znao da će Lewis u nastavku biti brži, da mu neće eksplodirati motor, da mu neće guma puknuti, da se neće zabiti u Alonsa... i još bi bio brži od Kimija! :roll: Daj molim te!!!
Da je baba muško, zvala bi se Duško!! :p
I odmah ti je Kimi glavni krivac za sudar!!

To su nebuloze... :lol:
ViKi

Post Postao/la ViKi »

S kojeg planeta ti dolaziš?
Podsjetit ću te da se Lewis ispričao Kimiju.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

od kud ti ovo da je morao imati svijetla upaljena?Nit je loše vrijeme niti bilo šta,a to nije štop svijetlo da kad se stisne kočnica zavijetli za upozorenje,tak da ne kužim kak bi mu to pomoglo????
Znao sam da ćeš ti poklopiti. Zašto stalno prevrćeš moje riječi. Nisam rekao da je Kimi kriv, ali da je imao upaljeno svijetlo odozada vjerovatno do ovog sudara ne bi niti došlo. Kada pogledaš malo realnije to Kimiju nije ništa naškodilo, jer Hamilton bi vjerovatno pobjedio jer je bio brži i prednost bi narasla na 5 ili više bodova.

na čem temeljiš da bi lewis pobjedio?i kak je to lewis bio brži? da te podsjetim,pretpostavka je da je kimi imao više goriva za par krugova i u to vrijeme je skidao rekorde krugova jedan za drugim,a da ne zanemarimo činjenicu da je bio ISPRED hamiltona! a da ne kažem da je bio u okršaju sa kubicom kojeg je mogao i preteći,daj mi pojasni malo tvoju teoriju
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Night Rider
Početnik
Početnik

Čim netko nešta kaže protiv Kimija odmah serete po njemu. Hamilton je pogriješio i pljujete po njemu, a kada se Kimi zabio u Sutila to je bio potez dana, jer je uspio iskontrolirati bolid ravno u Sutilovu guzicu.

Zašto je Kubica imao upaljeno svijetlo i svi vozači iza njega? KLIK
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Hamilton bi pobjedio i to uvjerljivo. Ovo kaj je Kimi odvozio najbrži krug, ne mjenja stvari previše kada je Lewis odvozio prijašnjih 14-15 brže( na supermekanim gumama, a Kimi na mekanima).
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Night Rider je napisao/la:Čim netko nešta kaže protiv Kimija odmah serete po njemu. Hamilton je pogriješio i pljujete po njemu, a kada se Kimi zabio u Sutila to je bio potez dana, jer je uspio iskontrolirati bolid ravno u Sutilovu guzicu.

Zašto je Kubica imao upaljeno svijetlo i svi vozači iza njega? KLIK
SC je izašo,Hami izgubio svu tu prednost,pa valjda je onda kimi u prednosti kako taktičkoj tako i realnoj jer je bio ispred. ne razumijem kak neko može tvrdit da bi 100%pobjedio a čovjek pao na 3.mjesto

@Night Rider
nema pravila koje obavezuje da se ima upaljeno zadnje svijetlo ;)
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 10 lip 2008, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
Odgovori