Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
O čemu ti??? :roll:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Schumy.d je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Gluposti valjate. Idite premjestite se u topic o Kimiju i tam solite nekom pamet kakvu je ko imo trku. Massa nije imao dobru trku al ima timskog kolegu koji je navodno bolji vozac i koji je ostvario losij rezultat tako da pisite o njemu.
O cem ti tu ste poceli kritizirat Massu,a jasno je da je Kimi 5000000000 puta losiju trku odvezao.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:
O cem ti tu ste poceli kritizirat Massu,a jasno je da je Kimi 5000000000 puta losiju trku odvezao.
Da, i???
Šta tebe briga koga ću ja kritizirati??? Nisu niti jedan niti drugi odvozili neku veličanstvenu utrku i može ih se obojicu kritizirati!! A može ih se isto tako i pohvaliti!! ;)
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

Schumy.d je napisao/la:
kimi se bar borio, i prebroji kolioko je pretjecanja imao u utrci, najvise od svih. massa da je zadrzao barem jos malo lewisa, nebi vise lewis bio tolko brzio od njega, jer i sam je rekao da je imao malo vremena dok mu se nisu pocele ruliti gume. Massa je imao pobjedu u ruci i izgubio ju je.
A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
Sta je tu je, cekamo sljedecu trku da vidimo sta nam ona nosi!!
Zadnja izmjena: kiby, dana/u 20 srp 2008, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
McM fun
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ma bio je solidan Massa danas, mislim da je izvukao maximum iz ovakvog Ferraria... Trebao je nakon izlaska SC-a probat prestić Nelsona ali danas je bilo očito da neš ne valja s Ferrariem...
slika slika
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

kiby je napisao/la:
kimi se bar borio, i prebroji kolioko je pretjecanja imao u utrci, najvise od svih. massa da je zadrzao barem jos malo lewisa, nebi vise lewis bio tolko brzio od njega, jer i sam je rekao da je imao malo vremena dok mu se nisu pocele ruliti gume. Massa je imao pobjedu u ruci i izgubio ju je.
A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
...i Force India bi osvojila konstruktore
...::: // Hamilton United \\ :::...
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

HamilonsoMcM je napisao/la:
kiby je napisao/la:
...i Force India bi osvojila konstruktore
kaj si bezobrazan tako ti?
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Kao što rekoh, ništa taj mali ne valja.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kiby je napisao/la:A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
Ma ti si bolji od Rosa Browna kakve taktike radis. Nemam ja s tobom sta diskutirat jel ti ocito bolje zans i od mene,a bome i od cijelog Ferrari tima.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

kiby je napisao/la:A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
Ma ti si bolji od Rosa Browna kakve taktike radis. Nemam ja s tobom sta diskutirat jel ti ocito bolje zans i od mene,a bome i od cijelog Ferrari tima.
Prijatelju, nema više Michaela Schumachera, Rossa Browna i Jeana Todta...te stvari idu polako, pa ih je teško i zamjetiti, ali Ferrari polagano gubi konce...na žalost. Nema više vozača br. 1, totalna anarhija i baš će McM na Ferrarijevoj dugogodišnjoj taktici trijumfirati.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Massa je pošteno danas odradio posao s obzirom na okolnosti. Hamilton je napao oštro, ali fair. Massa je možda mogao ići na nož i riskirati, lako moguće upropastiti obojici utrku...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Massa nije dostojan ferrarija ovakvim vožnjama!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

brz i zestok je napisao/la:Massa nije dostojan ferrarija ovakvim vožnjama!!!
Kimi jos manje.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Kimi jos manje.
da stvarno,dvostruki svjetski doprvak i prošlogodišnji svjetski prvak nije dostojan Ferrarija :roll: predobra fora,odvalio sam se od smijeha :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kimi jos manje.
Ovo kritikovanje mi više ide na nerve, u jednoj trci kad Hamilton napravi grešku svi ga napadaju, čim pobjedi odmah je čudo.
Isto tako i sa Massom i Kimijem, imaju jedan loš rezultat i odmah je slab vozač.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nije stvar koliko je bio brz McM, već koliko je bio brz McM u rukama Hamiltona, jer vidjeli smo gdje je završio Heikki. Massa je odvozio solidnu utrku, osim možda tog Nelsona. Pogledajte gdje je završio Kimi, a gdje Massa, pa recite tko je ostvario bolji rezultat.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
Već sam rekao i reći ću opet Massa je brz jedan krug na kvalifikacijama a u utrci je druga priča kad su prepreke ispred tebe, onda nema 'školske' voženje po stazi nego borba. U utrci drugi igrači postavljaju najbrže krugove...
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1 8)
... Forza Massa ...
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:
Kimi jos manje.
da stvarno,dvostruki svjetski doprvak i prošlogodišnji svjetski prvak nije dostojan Ferrarija :roll: predobra fora,odvalio sam se od smijeha :lol:
Ja sam reko s ovakvom voznjom a takva voznja je katastrofalna za njega.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ferrari4ever je napisao/la:U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1 8)
pusti stručnjaci sve sami,niko ne valja,mi i dalje bodrimo i nadamo se
tituli svom Felipeu...forza felipe,na kraju će i reći da je pravedno i zasluženo da kimi prima 50 miliona a felipe 20 puta manje...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

edo je napisao/la:
Ferrari4ever je napisao/la:U ovoj utrci je Massa pokazao ono što su me neki zezali kad sam rekla Massa - dobrica , vozio je max koliko mu je bolid dozvoljavao , mogao je ali nije izgurao Hamija stvarno fair play i zato ga obožavam . A koliko god bio nezadovoljan - tužan ( skoro je na podiju zaplakao ) izgrlio je Hamija i posebno mu je bilo drago što je mali Nelson na podiju . Ja ne vidim zašto ga toliko gadit , kad je Hami griješio manje se pljucalo po njemu , pa nije ni on baš odvezao savršenu sezonu do sada , tako ipak budimo realni - Massa je dostojan Ferrarija i nije ništa lošiji od Hamija i nekolicine top vozača f1 8)
pusti stručnjaci sve sami,niko ne valja,mi i dalje bodrimo i nadamo se
tituli svom Felipeu...forza felipe,na kraju će i reći da je pravedno i zasluženo da kimi prima 50 miliona a felipe 20 puta manje...
Nemoj zezat , nisam znala honorare , pa definitivno treba škartat Kimija i platit dobrog stratega - čitaj Brown :lol:
... Forza Massa ...
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
Već sam rekao i reći ću opet Massa je brz jedan krug na kvalifikacijama a u utrci je druga priča kad su prepreke ispred tebe, onda nema 'školske' voženje po stazi nego borba. U utrci drugi igrači postavljaju najbrže krugove...
Kad je gura Alonsa sa staze ona je bija pregrub sad opet nije dovoljno borben :?
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ante sexy je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Da je bilo obrnuto, Massa u McL u napadu na Hamiltona u Ferrariu ja mislim da ga nebi prošao iako je McL bio brži, jednostavno Massa nije tip koji se bori na stazam i koji ima muda stiskati.
Kad je gura Alonsa sa staze ona je bija pregrub sad opet nije dovoljno borben :?
ili borba sa Kubicom u Kini,ali đabe massa je smetlje i točka...
:roll:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ucker girlfriend
Navijam za: Massa
Kontakt:

Post Postao/la Ucker girlfriend »

pokazace na kraju sezone koliko je dobar kad osvoji prvenstvo.........
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Pa koliko ja vidim, Kimi nije dostojan Ferrarija sa svojim vožnjama! Massa je redovno ispred njega ove sezone.
Avanti FER, Avanti!!!
Odgovori