Utrke 2013 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Re: VN Kanade - Circuit Gilles Villeneuve, Montreal - 7-9.Li

Post Postao/la Barry »

S1 i S2 moras se parkirati sa strane. Hamilton je poceo da cvili na team radio za svakog vozaca kako ga je poceo sustizati Alonso, a kao sto rece Cuky DRS mu je isao na ruku
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

ocjena utrke 5.kao što je gore netko napisao da nije bilo vettela dao bi veču ocjenu.čudo je kako red bull odnosno ovaj fettalj može upropastiti jedan događaj a kao i monaco ova staza mi je bila draga dok je ovaj kelt nije osvojio.čestitke hamiltonu i posebno alonsu koji jedini može nešto naštetiti vettelu.+36 bodova i nije puno kad bi srečkovića (čitaj vettela) bar malo napustila sreča.2x je na ovoj stazi trebao odustati tj. jedanput sigurno.ali valjda čemo i to dočekati.
iznenadio me kimi sa lošim nastupom a massa se nakon jučerašnjeg debakla dobrano vratio u utrci.
na kraju gdje su moji nisam ni vidio ni butoona niti pereza.od mclarena na TV sam samo vidio onu gnjidu sama michaela na pit walu.koja žalost za mclaren :( :( :(
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Utrka dobra dosta ijepih dvoboja,ono što je falilo utrci je od 1. kruga se već znao pobjednik.RB.ovci su složili opak auto i bojim se da će biti neuhvatljivi u nastavku sezone.Šteta što Vettelove dvije greške su prošle lišo.Ferrari odličan u utrci ali ako hoće borbu za naslov moraju rješiti problem kvalifikacija,i Alonso i Massa odvezli lijepu i agresivnu utku.Mercedesi definitivno napredovali i sasvim je jasno da su profitirali sa onim testom.Od ostatka fantastični Di Resta(kakav li će sad razlog naći Jergović da ga popljuje) a i Vergne,Mclaren tuga
I gdje je nestao Bottas :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

senamozart, bojim se da bi uskoro mogao preći na neki drugi sport... nema još puno staza koje ti vettel može zgadit.
inače,utrka malo dosadna, očekivao sam bar jedan SC al ok je. vettel jučer na kiši zaradio pobjedu, danas laganini. al eto, treba imat sreće pa i na mokroj stazi osvojit pole position
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

necu citat dojmove jer vjerujem da cu opet vidjet nekih ocjena kao sto su 5 i sl, pa cu samo ocjenit sa 10-kom jer mi je bila mozda najbolja utrka do sad, maestralnih 56 krugova di reste, odlican vergne, odlican alonso, steta za sutila i nepotrebnu kaznu, van der gard panj, borbe za podij.. tjeranje vodecih skoro cijelu utrku..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Armanini je napisao/la:necu citat dojmove jer vjerujem da cu opet vidjet nekih ocjena kao sto su 5 i sl, pa cu samo ocjenit sa 10-kom jer mi je bila mozda najbolja utrka do sad, maestralnih 56 krugova di reste, odlican vergne, odlican alonso, steta za sutila i nepotrebnu kaznu, van der gard panj, borbe za podij.. tjeranje vodecih skoro cijelu utrku..

A Massa ? :p

Tjeranje da, no za 9tku i 10tku mi je nedostajalo blizina 1-4ke, zato dajem ocjenu 7.
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

neznam dal se meni ucinilo al da su tijekom dvoboja Hamilton Alonso oba onako kočili prije DRS zone tako da uspiju do DRSa? Na kraju Hamilton popušio :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

mislim da je Hamilton tu pokušao namamit Alonsa, ali je ovaj bio spreman pa isto prikočio

EDIT: Da sam vidio ocjene prije nego sam glasao dao bih 10 umjesto 9 samo zbog nekog tko je dao 2...pa po čemu je to utrka bila tako loša?
Zadnja izmjena: Cuky, dana/u 09 lip 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidilo se iz zraka kako se cimaju :D uhh sledio sam se kad je Hamilton obrijao Alonsovu gumu
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Barry je napisao/la:S1 i S2 moras se parkirati sa strane. Hamilton je poceo da cvili na team radio za svakog vozaca kako ga je poceo sustizati Alonso, a kao sto rece Cuky DRS mu je isao na ruku
Ajde malo ohladi. Na tim radio je samo jedno rekao blue flags i to kod Sutila ( nama puštaju naknadno ). DRS mu ne bi ni trebao , kao što ga nije trebao ni prethodnih krugova. Ključno je bilo usporavanje pred predzadnju šikanu. Možda to Sutil vraća Hamiltonu za sud :roll: . Uglavnom dao sam ocjenu 8. Bila bi desetka da vettel nije odjurio naprijed , da je Ham imao bolid za pobjedu i da je Alonso startao u prva dva reda.
Učinak testiranja guma se nije vidio na ovoj stazi jer ona nema brzih dugih zavoja. na tim stazama očekujem probleme za Merc i RB.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

nakon ove trke pise se na forumima tipo Vettel storms to victory itd u tom smislu. Bitna je ova riječ storms, a kad se pojavi s Red Bullom i Vettelom u kombinaciji ne zvuci dobro. Trebaju malo zivnut ostali jest da su svi tu negdje al treba pocet skidat Vettela ako ne ode sezona
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali zapravo je Ferrari danas izgledao super u utrci. Kad se Alonso oslobodio prometa vozio je vremena malo sporije ili malo brže od Vettela
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Cuky je napisao/la:ali zapravo je Ferrari danas izgledao super u utrci. Kad se Alonso oslobodio prometa vozio je vremena malo sporije ili malo brže od Vettela
Na supersoftu Alonso je danas bio katastrofa. ;)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

sick

slika
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Cuky je napisao/la:ali zapravo je Ferrari danas izgledao super u utrci. Kad se Alonso oslobodio prometa vozio je vremena malo sporije ili malo brže od Vettela
Da,ali to nije dovoljno ako želimo naslov.Kvalifikacije su ogroman problem Ferraria.Probijati se iz trećeg startnog reda nije lako,ni na ovoj stazi na kojoj se može pretjecati a kamoli na nekim drugim stazama
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Chuck Norris je napisao/la:
Da,ali to nije dovoljno ako želimo naslov.Kvalifikacije su ogroman problem Ferraria.Probijati se iz trećeg startnog reda nije lako,ni na ovoj stazi na kojoj se može pretjecati a kamoli na nekim drugim stazama
Kvalifikacije nicu bile suhe, tako da ne znamo pravo stanje stvari, mislim da bi da su bile suhe kvalifikacije Mercedes imao 1-2 na startu.
Drago mi je da je kažnjen Sutil =D> , nadam se da će se takva praksa nastaviti i u sljedećim utrkama. ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

možda su kvalifikacije alonsov problem ane ferrarijev? jučer je padala kiša na kvalifikacijama, "neki tamo" bottas u katastrofičnom williamsu je startao treći, pitanje je zašto alonso na njegovom mjestu...
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

pa djelomicno i jesu Alonsov problem al također Ferrari i nema u bolidu dovoljno za prvi red
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

vidc je napisao/la:možda su kvalifikacije alonsov problem ane ferrarijev? jučer je padala kiša na kvalifikacijama, "neki tamo" bottas u katastrofičnom williamsu je startao treći, pitanje je zašto alonso na njegovom mjestu...
Ah da,zaboravio sam da je Massa bio na pole-u
Ajde jedan post napiši da ti namjera ne bude izazvati nečiju reakciju.A ako stvarno to misliš što si napisao onda bih rekao da baš i ne pratiš f1
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vidc je napisao/la:možda su kvalifikacije alonsov problem ane ferrarijev? jučer je padala kiša na kvalifikacijama, "neki tamo" bottas u katastrofičnom williamsu je startao treći, pitanje je zašto alonso na njegovom mjestu...
To je prije svega do bolida, prošle godine Alonso je bio dobar po kiši a Vettel ne tako dobar ove godine je obrnuto, razlog nije sugurno taj da je Alonso zaboravio vozit po kiši a Vettel naučio vozit po kiši, jednostavno to je do bolida. ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ja ne mislim da je do bolida, ima naravno istine u tome, zagrijavanje guma itd itd, ali ipak na mokroj stazi vozač može napraviti razliku puno lakše nego na suhoj, samo je pitanje na koju stranu će ići ta razlika.
iskreno, ne razumijem u čemu je problem, mislim da je jasno da kvalifikacije nisu Alonsova jača strana i da tu ima boljih vozača od njega, Vettel i Hamilton sigurno
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Marshal in 'critical condition' after accident - koliko sam skužio iz teksta; nakon trke dok su odvlačili Gutierrezov auto sa staze jedan od sudaca sa staze se spotaknio i ono vozilo-dizalica je prešla preko njega. Čovjek je u kritičnom stanju.

slika
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
To je prije svega do bolida, prošle godine Alonso je bio dobar po kiši a Vettel ne tako dobar ove godine je obrnuto, razlog nije sugurno taj da je Alonso zaboravio vozit po kiši a Vettel naučio vozit po kiši, jednostavno to je do bolida. ;)
Ili možda još preciznije: do zagrijavanja guma. Ali dosta tu može i vozač. Alonso par čuda prošle godine (Njemačka), Vettel sada.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

gringo73 je napisao/la:Marshal in 'critical condition' after accident - koliko sam skužio iz teksta; nakon trke dok su odvlačili Gutierrezov auto sa staze jedan od sudaca sa staze se spotaknio i ono vozilo-dizalica je prešla preko njega. Čovjek je u kritičnom stanju.

[ http://www.f1times.co.uk/news/cache/ima ... hal-3.jpeg ]
preminuo je.
RIP
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Sutilu nije jasno zašto je kažnjen, trebalo bi ga i novčano kazniti jer se buni na odluku sudaca.
Zaključano