Ma nije isti karakter...Vettelu vise smetaju "krastavci"na putu i urlanje blue flagsvidc je napisao/la:sumnjam, nije to isti karakter. mogu mislit kako bi Alonso tek reagirao da je imao ovoliko tehničkih problema
Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Formula 1 team - Ferrari
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Bar ne brake testa ljude kad mu smetajuAlonso-champ je napisao/la:Ma nije isti karakter...Vettelu vise smetaju "krastavci"na putu i urlanje blue flagsvidc je napisao/la:sumnjam, nije to isti karakter. mogu mislit kako bi Alonso tek reagirao da je imao ovoliko tehničkih problema

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- vidc
- Veteran
siguran sam da neće pljuvat po vlastitom timu
- F1NAC
- Moderator
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Sjećam se ja 2013. kad je Alonso u kvalama hvatao zadnji kraj onog F138 kroz Maggots-Becketts.
I te godine je Silverstone bio utrka kad se vidjelo da neće biti ništa od Ferrarijevog naslova
I te godine je Silverstone bio utrka kad se vidjelo da neće biti ništa od Ferrarijevog naslova

- F1NAC
- Moderator
Ukoliko ne protresu nesto do mađarske RB će ih zgazit. Ovo danas je bilo za zaborav. Kimi donekle spasio situaciju, Vettel užasno spor + dobio kaznu i cini se da nece izgubit mjesto jer je preko 5 s kvyat odiza.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Katastrofa, Red Bull konstantno napreduje, a Ferrari stoji u mjestu. Mozemo ih dobiti samo na stazama gdje se trazi snaga motora 

- F1NAC
- Moderator
Te godine su imali problema ogromnih sa difuzorom gdje je znalo doć do "stalla" pa se sjećam nekih sivih zakrpa da pokrpaju i ukoliko me dobro pamćenje služi upravo se zbog difuzora Massa izvrtio na Nurburgringu. Ali u svakom slucaju ovo danas nije izgledalo niti malo dobro. Nijedan sektor nije zadovoljavajuc (vremenski gledano). Kroz vikend u prvom sektoru smo ili na paru sa RBR ili sporiji,, eventualno tu i tamo brzi za desetinkicu. Najbolje bi bilo da Allisona i ekipu sad totalno preusmjere na 2017 da se ne hebu s tim bolidom više, eventualno donijet ono što je još puno prije planirano i neke dijelove koji bi mogli pridonijeti bolidu za 2017. ili isprobavanje nekih aerotvikova također. Mađarska će bit pakao za nas. Totalni kontrast recimo 2015. sudeći po današnjem izdanjuspeedy56 je napisao/la:Sjećam se ja 2013. kad je Alonso u kvalama hvatao zadnji kraj onog F138 kroz Maggots-Becketts.

- vidc
- Veteran
Negdje sam procitao da je ferrari u silverstone donio low downforce paket i daje to bio glavni problem. Bolid u optimalnom setupu sigurno ne bi bio za 5. mjesto nego za podij, ali šbbkbb...vikend za zaborav.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ono sto bi ja napravio je nastavak na F1ncevo ovo gore. Od sad na dalje raditi samo na novom bolidu, i svaki kilometar vremena na stazi iskoristiti za to.
I dodatno, maknut kijima uzet nekog mladog vozaca, i spremat ga za sljedecih 5 sezona. A i kad bi to napravili sad usred sezone, mislim da bi ih malo i razbudilo to.
I dodatno, maknut kijima uzet nekog mladog vozaca, i spremat ga za sljedecih 5 sezona. A i kad bi to napravili sad usred sezone, mislim da bi ih malo i razbudilo to.
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator
na testiranju su vozili drukčiji pokrov motora i difuzor (slika desno)

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Mislim da je najveći problem Ferarija to što im je potrebno mnogo vremena za podešavanje bolida.
I na predsezonskim testovima i na onaj u Barceloni i ovaj u Silverstonu Ferari pronalazi veće brzine nego u Gp vikendima.
I to juče je Kimi izvadio 2 desetinke brže od svog u Q3 sa starim motorom pre crkavanje,i bez najnovijih nadogradnja
I na predsezonskim testovima i na onaj u Barceloni i ovaj u Silverstonu Ferari pronalazi veće brzine nego u Gp vikendima.
I to juče je Kimi izvadio 2 desetinke brže od svog u Q3 sa starim motorom pre crkavanje,i bez najnovijih nadogradnja
- Cuky
- Moderator
staza je imala u testu puno više gume na sebi nego u kvalama...nakon kvala prošli su njome i GP2 i GP3 i utrka F1 i jedan dan testiranja prije nego je Kimi opet vozio

- F1NAC
- Moderator
ali je bila kiša koja je sve to isprala 

- Cuky
- Moderator
Paul Hembery kaže kako su objasnili FIA-i i Ferrariju da pucanje Vettelove gume u Austriji nije uzrokovano dugačkim stintom nego najvjerojatnije oštećenjem zbog agresivnog korištenja rubnika kroz cijeli stint.
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/07/15/l ... n-austria/
http://www.f1fanatic.co.uk/2016/07/15/l ... n-austria/

- vidc
- Veteran
opet "najvjerojatnije"... i nije Vettel jedini vozač u povijesti koji točkovima svog bolida prelazi preko pasica. ili napraviti gume koje se mogu voziti po pasicama ili ukloniti pasice.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Dugoročni izbor guma Pirelli kao JEDINOG opskrbljivača u F1, je čisto maslo / ideja B.E. da vlada bezbrižno F1.
Pazi, Britanac ( nemam ništa proti čovjeka ) na čelu talijanskog Pirellija!
Kako dugo pratim F1, Pirelli je rijetko parirao Goodyear-u u onom vremenu kada su Amerikanci i Talijani bili jedini dobavljači guma u F1. Prije toga ( početak 80-tih ) i Michelin je bio u igri. A bogme i Dunlop, puno prije. Međutim Pirelli je uvijek bio u podređenom položaju. I sada, sa ovom politikom jedinog oprskrbljivača, Pirelli sve svoje gafove, nespretnosti uvijek može prebaciti na nekoga drugoga - nema konkurencije.
Politika, Bernijeva politika. Odavde do vječnosti - pakao, čisti pakao.
Pazi, Britanac ( nemam ništa proti čovjeka ) na čelu talijanskog Pirellija!
Kako dugo pratim F1, Pirelli je rijetko parirao Goodyear-u u onom vremenu kada su Amerikanci i Talijani bili jedini dobavljači guma u F1. Prije toga ( početak 80-tih ) i Michelin je bio u igri. A bogme i Dunlop, puno prije. Međutim Pirelli je uvijek bio u podređenom položaju. I sada, sa ovom politikom jedinog oprskrbljivača, Pirelli sve svoje gafove, nespretnosti uvijek može prebaciti na nekoga drugoga - nema konkurencije.
Politika, Bernijeva politika. Odavde do vječnosti - pakao, čisti pakao.

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Legenda
Najbolji dokaz da je ferrari u krizi. Kad walf umjetno podiže PR tendencije ovako: "Wolff: Red Bull je velika prijetnja u Mađarskoj"
Bez spomeena ferrarija.
Bez spomeena ferrarija.
Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
ozbiljno se priča da Allison odlazi i da Ferrari navodno pokušava vratiti Brawna i Costu
- vidc
- Veteran
normalno kad ni sam ferrari ne zna šta da očekuje. jednu utrku su dobri,jednu nisu. s obzirom da su u silverstone-u bili grozni, možda u mađarskoj uzmu uvjerljivu 1-2 pobjedu hahahaahhaahahaha.dmarijon je napisao/la:Najbolji dokaz da je ferrari u krizi. Kad walf umjetno podiže PR tendencije ovako: "Wolff: Red Bull je velika prijetnja u Mađarskoj"
Bez spomeena ferrarija.
u svakom slučaju tko god imalo uspije ugrozit Mercedes nama će bit dobro ali sumnjam da će se išta dramatično događati. očekujem da Hamilton preuzme vodstvo i lagano uzme još jedan naslov. i onda promjena pravila pa šta bude.
- speedy56
- Legenda
Niš, ak jedan James van, drugi unutra. U paketu s (Jamesom) Keyom mogu odmah uzeti i Sainza i nakon kaj fulaju i ovu promjenu pravila mogu počet raditi temelje za onu tam negde 2022. kad bi trebali ići novi motorividc je napisao/la:ozbiljno se priča da Allison odlazi i da Ferrari navodno pokušava vratiti Brawna i Costu

Ozbiljno sad, kolko sam ja skužio to se pojavilo na onom siteu Motorsport.com, ali je autor bio neki talijan pa pretpostavljam da je to bio prijevod talijanske verzije iste stranice koja je već tokom godine imali neki lapsus ako se dobro sjećam.
Kolko god sam i ja htio Allisona u Ferrariju dok je Nando još bio u Maranellu, tolko treba reći i priznati da nije obavio zadaću na visini zadatka, ove godine su se trebali boriti za pobjede. Ona situacija s smrću njegove žene bi sigurno doprinjela odlasku iz Ferrarija.
Ali sigurno zaslužuje još jednu šansu, a i ne vidim kolko im je pametno mijenjati tehničku postavu sad kad je razvoj novog bolida u punom jeku

- F1NAC
- Moderator
Tijekom testiranja na silveru razletila se turbina i sad su morali stavit dodatno kucisto zbog sigurnosnih razloga i to ih kosta 2 kile. 4. TC za Vettela. Također neki dijelovi u mijenjacu su ojacani posto u određenim zavojima nisu mogli podnijet opterecenje

- speedy56
- Legenda
Dali je to ono kućište/oklop za koje su se 2014. borili da ga ne stavljaju? Mercedes i Renault su onda imali dodatni oklop , a Ferrari je vjerovao da je samo kućište turba dovljno čvrsto da zadrži djelove unutar kućišta ako se turbo razleti.F1NAC je napisao/la:Tijekom testiranja na silveru razletila se turbina i sad su morali stavit dodatno kucisto zbog sigurnosnih razloga i to ih kosta 2 kile. 4. TC za Vettela. Također neki dijelovi u mijenjacu su ojacani posto u određenim zavojima nisu mogli podnijet opterecenje
Edit
Na ovo sam mislio http://www.givemesport.com/433754-ferra ... f1-paddock

- F1NAC
- Moderator
Znao sam na sto mislis i bit ce da je to.

- F1NAC
- Moderator
Kimi on fire danas
Vettel malo nevidljiv kao i Ricciardo. Nije se bas puno uspio odvojit od Kimija na prastarom softu.
Sve u svemu race pace cini se bolji od Red Bulla danas

Sve u svemu race pace cini se bolji od Red Bulla danas