tako nekako...po jednom cijelom vikendCuky je napisao/la:ja mislim da bar 2-3 sekunde

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
tako nekako...po jednom cijelom vikendCuky je napisao/la:ja mislim da bar 2-3 sekunde
Ča fali malo sarkazma?F1NAC je napisao/la:da mi je imat vaše CFD oči
i to - ako!vidc je napisao/la:tako nekako...po jednom cijelom vikendCuky je napisao/la:ja mislim da bar 2-3 sekunde
Skuzio sam (zato i je smajlic).Cuky je napisao/la:Ča fali malo sarkazma?F1NAC je napisao/la:da mi je imat vaše CFD oči
Vratit će se pobjedama ako se vrate u eru: schumacher sjedi u bolidu i vrti krugove u beskraj. Po Fioranu. Testiraj do iznemoglosti.F1NAC je napisao/la:kako je ovaj SF16H nekonzistentan bolid.. Sasvim druga priča od suzuke koja je bila zadnja trka. valjda svaka sitna promjena destabilizira bolid u nekom području. Treba bit majstor setupirat ovaj bolid
Ma sumnjam da bi im sad i Fiorano pomogao. Ljudi su totalno zablokirali pod rezimom Marchionnea. Bojim se da neće više niti eksperimentirat nešto novo da im se nebi ponovila ovogodisnja getriba.dmarijon je napisao/la:Vratit će se pobjedama ako se vrate u eru: schumacher sjedi u bolidu i vrti krugove u beskraj. Po Fioranu. Testiraj do iznemoglosti.F1NAC je napisao/la:kako je ovaj SF16H nekonzistentan bolid.. Sasvim druga priča od suzuke koja je bila zadnja trka. valjda svaka sitna promjena destabilizira bolid u nekom području. Treba bit majstor setupirat ovaj bolid