Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Juce zamjeram Masi kao i Piquet-u zasto se nisu branili - makar 2-3 kruga. Taman sam se obradovao borbi za prve pozicije a obojica su se prakticno sklonili Hamiltonu i on ih je lagano pretekao.
Bez obzira koliko je Hami imao brzi bolid - nadao sam se nekoj borbi. Sjecam se samo kakva se borba izmedju Sumija i Alonsa vodila na (stazi u Italiji ako se dobro sjecam). 2006 se Alonso branio a 2007 se Sumi branio. To je bilo milina gledati - kakva borba cijelu trku. Tako nesto slicno je bilo i u Turskoj.
Pa i na prosloj trci se moglo vidjeti kada se Alonso branio od Kove i Kimija, iako na razlicitim gumama(i ovi imali radi toga prednost u brzini 2-3 s) uspio je da se bori par krugova sa njima.
Predati prvu i drugu poziciju bez borbe je veliki minus za ove vozace. To je minus i za Formulu 1.
Treba neki vozaci iz Formule da se dive hrabrosti vozaca iz Moto GP. Recimo proslu trku je Pedrosa mogao da kalkulira posle one prednosti ali ne, nije ga bilo strah da vozi onako, operisan naredni dan jer se povrijedio usled onog pada i htio je da vozi i trku juce - ali mu nisu dali. Sta tek reci o Lorenzu koji nije mogao da stoji na nogama a vozio je naredne trke i to sjajno.......
Po onom juce vozaci Formule 1 nisu ni do koljena po hrabrosti i voznjama - vozacima Moto GP i Relija.
Bez obzira koliko je Hami imao brzi bolid - nadao sam se nekoj borbi. Sjecam se samo kakva se borba izmedju Sumija i Alonsa vodila na (stazi u Italiji ako se dobro sjecam). 2006 se Alonso branio a 2007 se Sumi branio. To je bilo milina gledati - kakva borba cijelu trku. Tako nesto slicno je bilo i u Turskoj.
Pa i na prosloj trci se moglo vidjeti kada se Alonso branio od Kove i Kimija, iako na razlicitim gumama(i ovi imali radi toga prednost u brzini 2-3 s) uspio je da se bori par krugova sa njima.
Predati prvu i drugu poziciju bez borbe je veliki minus za ove vozace. To je minus i za Formulu 1.
Treba neki vozaci iz Formule da se dive hrabrosti vozaca iz Moto GP. Recimo proslu trku je Pedrosa mogao da kalkulira posle one prednosti ali ne, nije ga bilo strah da vozi onako, operisan naredni dan jer se povrijedio usled onog pada i htio je da vozi i trku juce - ali mu nisu dali. Sta tek reci o Lorenzu koji nije mogao da stoji na nogama a vozio je naredne trke i to sjajno.......
Po onom juce vozaci Formule 1 nisu ni do koljena po hrabrosti i voznjama - vozacima Moto GP i Relija.
- zvjerko
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Pirelli i DRS
Massa veli da je imao problema sa kočnicama. Kako bi se branio? Cik-cak vožnjom? A i pokušao je vratiti poziciju par zavoja kasnije (i opet mu nije ostavljeno mjesta na stazi kao i prilikom gubljenja pozicije), a Piquet je imao jako dugačak stint na tim gumama i plus inferiorniji bolid=niš` od borbe. jedno je htjeti, a drugo je moći.alonso-best je napisao/la:Juce zamjeram Masi kao i Piquet-u zasto se nisu branili - makar 2-3 kruga. Taman sam se obradovao borbi za prve pozicije a obojica su se prakticno sklonili Hamiltonu i on ih je lagano pretekao.
A što se motogp vozača tiče, njima stvarno svaka čast. Tako polomljen nebi ni prismrdio bolidu f1 kamoli vozio no njihova borbenost je i bodovno nagrađena i ,vjerovatno zato "grizu" na utrci!
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
pa ne vidim da flaviu ide puno bolje-Briatore- je napisao/la:Prijatelju, nema više Michaela Schumachera, Rossa Browna i Jeana Todta...te stvari idu polako, pa ih je teško i zamjetiti, ali Ferrari polagano gubi konce...na žalost. Nema više vozača br. 1, totalna anarhija i baš će McM na Ferrarijevoj dugogodišnjoj taktici trijumfirati.Adriana Lima fan je napisao/la:Ma ti si bolji od Rosa Browna kakve taktike radis. Nemam ja s tobom sta diskutirat jel ti ocito bolje zans i od mene,a bome i od cijelog Ferrari tima.kiby je napisao/la:A nitko nije primjetio da su u ferrariju opet sj..ali kimiju utrku, neznam zasto su ga poslali u box za vrijeme SC-a jer je imao puno vise goriva i od hamiltona a vidjeli smo koliko je jos krugova on ostao na stazi nakon SC-a. tu je kimi izgubio utrke, jer da je ostao na stazi i dalje, hamilton bi usao u box , a kimi bi preuzeo vodstvo i sa par krugova vise goriva bi kroz boxeve vjerovatno presao lewisa
Sta je tu je, cekamo sljedecu trku da vidimo sta nam ona nosi!!

Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
-
- Navijam za: Nikoga
jesi li ti gledao utrku????alonso-best je napisao/la:Juce zamjeram Masi kao i Piquet-u zasto se nisu branili - makar 2-3 kruga. Taman sam se obradovao borbi za prve pozicije a obojica su se prakticno sklonili Hamiltonu i on ih je lagano pretekao.
žalosna priča o mladom bogatašu

-
- Početnik
ne znam, ali kad god je Massa u zadnje vrijeme bivao preteknut, uvijek ima opravdanje, evo sad su kočnice, par puta su bile vibracije...zvjerko je napisao/la: Massa veli da je imao problema sa kočnicama. Kako bi se branio? Cik-cak vožnjom? A i pokušao je vratiti poziciju par zavoja kasnije (i opet mu nije ostavljeno mjesta na stazi kao i prilikom gubljenja pozicije), a Piquet je imao jako dugačak stint na tim gumama i plus inferiorniji bolid=niš` od borbe. jedno je htjeti, a drugo je moći.
A što se motogp vozača tiče, njima stvarno svaka čast. Tako polomljen nebi ni prismrdio bolidu f1 kamoli vozio no njihova borbenost je i bodovno nagrađena i ,vjerovatno zato "grizu" na utrci!
ne kažem da je nemoguće da je imao problema, ali baš svaki put...
kako se Heikki nije uspio približit ako mu je to tolko smetalo?!
a sad kaj se tiče ostavljanja mjesta kod pretjecanja
kod prvog je Massa napravio grešku i otišao s vanjske strane, mogo je ostat unutra pa da on ne ostavi mjesta, a kaj se drugog tiče, stvarno ne vidim zašto je Hamilton trebo ostavit mjesta, mislim da je to bilo preoptimistično pretjecanje čak i za neke vozače bolje od Masse!
naučio je Lewis kako se postavljat u dvobojima nakon što ga je Alonso "izgurao" prošle godine dvaput na sličan način
...::: // Hamilton United \\ :::...
- zvjerko
- Svjetski prvak
Kod prvog Massa nije napravio grešku već je izbačen (sinoć gledao snimku i sa Hamiltonovog bolida se vidi da je bio iza i skoro udario Massu) a za drugo mijesto - isti taj Alonso je Kovalainenu ostavio mjesta na stazi na istom zavoju i bez obzira što si McM-ovac - da li stvarno smatraš Kovalainena boljim od Masse jer, on je na tom mijestu "uzeo" Alonsa?HamilonsoMcM je napisao/la:ne znam, ali kad god je Massa u zadnje vrijeme bivao preteknut, uvijek ima opravdanje, evo sad su kočnice, par puta su bile vibracije...
ne kažem da je nemoguće da je imao problema, ali baš svaki put...
kako se Heikki nije uspio približit ako mu je to tolko smetalo?!
a sad kaj se tiče ostavljanja mjesta kod pretjecanja
kod prvog je Massa napravio grešku i otišao s vanjske strane, mogo je ostat unutra pa da on ne ostavi mjesta, a kaj se drugog tiče, stvarno ne vidim zašto je Hamilton trebo ostavit mjesta, mislim da je to bilo preoptimistično pretjecanje čak i za neke vozače bolje od Masse!
naučio je Lewis kako se postavljat u dvobojima nakon što ga je Alonso "izgurao" prošle godine dvaput na sličan način
-
- Početnik
kod prvog sam mislio na to da je Massa sa Hamiltonom na repu otišao na vanjsku stranu prije zavoja i omogućio Lewisu da uđe s unutarnje strane a samim time mu je omogućio i da ga izgura! po meni je greška Masse u tome što je on trebao natjerat Hamiltona na vanjsku stranu i tako bi Massa diktirao ko će koga izgurat!zvjerko je napisao/la: Kod prvog Massa nije napravio grešku već je izbačen (sinoć gledao snimku i sa Hamiltonovog bolida se vidi da je bio iza i skoro udario Massu) a za drugo mijesto - isti taj Alonso je Kovalainenu ostavio mjesta na stazi na istom zavoju i bez obzira što si McM-ovac - da li stvarno smatraš Kovalainena boljim od Masse jer, on je na tom mijestu "uzeo" Alonsa?
mislim da je Kovalainen prešo tamo Kubicu a ne Alonsa, nisam ziher, ali kog god da je razlika je u tome što je omjer kvalitete auta McLaren-BMW (Renault) veći od 1 dok je omjer Ferrari- McLaren manji od jedan (barem na ovoj utrci) + to što u trenutku kad se dogodio dvoboj Kova- Kubica (Alonso) su obojica imali slično istrošene gume dok u drugom dvoboju je Massa imao dosta potrošenije gume od Hamiltona čije su bile praktički nove!
znači uzimajući u obzir to da je Massa tokom vikenda imao slabiji auto i da je imao potrošenije gume sam reko da je to bilo preoptimistično!
odgovor na tvoje pitanje još ne bih dao
činjenica je da ove godine McLaren može puno bolje nego što to Heikki radi, ali vidli smo da je i Kimiju trebalo vremena da se prošle godine navikne na novi auto!
pola sezone je prošle, vrijeme je da i Kovalainen počne vozit, ako do kraja sezone ne ugrabi nekoliko postolja, onda ne mislim da je bolji od Masse

...::: // Hamilton United \\ :::...
- zvjerko
- Svjetski prvak
Massa je ostao na trkaćoj putanji gdje je bolji grip tako da to ne smatram pogreškom. No, da se razumijemo, Hamiltonove poteze ne smatram nekorektnima već beskompromisnima, a ti potezi su vrlo blizo granici korektnosti i ja, osobno, ih ne volim jer utrkivanje u kojem se blokiranje i izguravanje smatra nečim normalnim me baš i ne privlači. Ali to je današnja formula 1 i tu nema pomoći za sad.HamilonsoMcM je napisao/la: kod prvog sam mislio na to da je Massa sa Hamiltonom na repu otišao na vanjsku stranu prije zavoja i omogućio Lewisu da uđe s unutarnje strane a samim time mu je omogućio i da ga izgura! po meni je greška Masse u tome što je on trebao natjerat Hamiltona na vanjsku stranu i tako bi Massa diktirao ko će koga izgurat!....
....znači uzimajući u obzir to da je Massa tokom vikenda imao slabiji auto .....
...i izdvojio sam tvoju opasku koja govori sve. Da je sa ferrariem bilo sve u redu, Hamilton uopće ne bi došao do situacije za ugroziti Massu jer ovaj je dokazao zna dovoljno brzo voziti tako da si sam opravdao Massino "cendranje"!
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Vidiš zvjerko ja ta preticanja hamiltona i vettela(zanimljivo da si njega zaboravio kad več idemo u off topic) podržavam i tu nam se ukusi razilaze. Zapitaj se da li bi massa mogao uopče tako dobro priči hamiltonu nakon onog "izguravanja" van staze? Možeš to gledati i kao iskorištavanje one asfaltne podloge gdje je bio "izguran", a i sam znaš da je tamo bila recimo pješčana klopka massa bi puno kasnije dao gas. Slažem se s tobo da je na granici ali po mojem mišljenju može proć.
Sječam se da je nešto slično massa napravio kubici u fijiu, ali ovaj put mu to nije prošlo.
Sječam se da je nešto slično massa napravio kubici u fijiu, ali ovaj put mu to nije prošlo.
- zvjerko
- Svjetski prvak
Gledaj, govorimo o situaciji gdje je Massa bio naprijed na ulazu u zavoj dakle on je birao putanju koja mu je uskraćena od vozača iza po cijenu zabijanja u njega tj ostavljena mu je opcija zone za izlijetanje ili sudar jer Hamilton nije želio skrenuti unutra prije nego odblokira Massu. Već sam rekao da to ne smatram nekorektnim već beskompromisnim koje vrlo lako postaje beskrupulozno, a ja ne želim gledati demolition derby već utrke.Vleki je napisao/la:Vidiš zvjerko ja ta preticanja hamiltona i vettela(zanimljivo da si njega zaboravio kad več idemo u off topic) podržavam i tu nam se ukusi razilaze. Zapitaj se da li bi massa mogao uopče tako dobro priči hamiltonu nakon onog "izguravanja" van staze? Možeš to gledati i kao iskorištavanje one asfaltne podloge gdje je bio "izguran", a i sam znaš da je tamo bila recimo pješčana klopka massa bi puno kasnije dao gas. Slažem se s tobo da je na granici ali po mojem mišljenju može proć.
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
To se dogodilo iz jednog jedinog razloga - Masse. Vidiš Hamilton bi njemu ostavil malo mjesta ali je Massa skoro pa do samog zavoja držal unutarnju stranu i dok se maknul Hamilton je ostal uz sam rub. Da li misliš da je moguće odvoziti zavoj u koji uđeš uz sam rub bez da vozača pored sebe pošalješ van?? osim ako ne zakočiš do nule što Hamiltonu jednostavno nije bilo dozvoljeno. Kod preticanja Piqueta, on mu je ostavil malo više mjesta pa Lewis nije išel uz sam rub i mogel je oštrije skrenuti te ga nije izgural.zvjerko je napisao/la:Gledaj, govorimo o situaciji gdje je Massa bio naprijed na ulazu u zavoj dakle on je birao putanju koja mu je uskraćena od vozača iza po cijenu zabijanja u njega tj ostavljena mu je opcija zone za izlijetanje ili sudar jer Hamilton nije želio skrenuti unutra prije nego odblokira Massu. Već sam rekao da to ne smatram nekorektnim već beskompromisnim koje vrlo lako postaje beskrupulozno, a ja ne želim gledati demolition derby već utrke.Vleki je napisao/la:Vidiš zvjerko ja ta preticanja hamiltona i vettela(zanimljivo da si njega zaboravio kad več idemo u off topic) podržavam i tu nam se ukusi razilaze. Zapitaj se da li bi massa mogao uopče tako dobro priči hamiltonu nakon onog "izguravanja" van staze? Možeš to gledati i kao iskorištavanje one asfaltne podloge gdje je bio "izguran", a i sam znaš da je tamo bila recimo pješčana klopka massa bi puno kasnije dao gas. Slažem se s tobo da je na granici ali po mojem mišljenju može proć.
- zvjerko
- Svjetski prvak
A razvlačimo ovo bez veze - Massa se nije ni bunio ni ljutio! Dakle, sve je OK što se njega tiče! Možda zato što je prošle godine u Barceloni on priredio nešta slično Alonsu i vidio je kako prolazi vanjski u situaciji kad unutarnji ide "glavom kroz zid"! Kao što sam i u toj situaciji odmahivao glavom (bila je drastičnija utoliko što je Alonso odlučio braniti svoju putanju po pravu prednjeg i došlo je do kontakta) jer to nema ništa sa mojim navijačkim sklonostima. U ovoj situaciji Massa nije odlučio ni pokušao zgurati Hamiltona na unutrašnju pasicu i tu je razlika. Zavoj je dovoljno širok za dva bolida i, pošto je Massa bio prvi na ulazu - njegov je izbor putanje osim ako ovaj iza ne pokuša "na silu" oduzeti to pravo. E, ovo "na silu" ne volim i sumnjam da ću ikad zavoliti koliko god to bilo fer i korektno po današnjim mjerilima. To je samo moje mišljenje i viđenje i nije problem ni malo ako netko to vidi drugačije. Ovo je samo bila reakcija na postove tipa "Massa nema pojma ni m*da"! Da se vide malo i okolnosti pod kojima Massa "nije imao pojma"!Caldor je napisao/la: To se dogodilo iz jednog jedinog razloga - Masse. Vidiš Hamilton bi njemu ostavil malo mjesta ali je Massa skoro pa do samog zavoja držal unutarnju stranu i dok se maknul Hamilton je ostal uz sam rub. Da li misliš da je moguće odvoziti zavoj u koji uđeš uz sam rub bez da vozača pored sebe pošalješ van?? osim ako ne zakočiš do nule što Hamiltonu jednostavno nije bilo dozvoljeno. Kod preticanja Piqueta, on mu je ostavil malo više mjesta pa Lewis nije išel uz sam rub i mogel je oštrije skrenuti te ga nije izgural.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Zvjerko , svaka čast , imaš živaca za ove komentare , ti možeš napisati šta god za neke ljude uvijek će Massa biti nedovoljno dobar . Činjenica je da Massa i u svojim najluđim preticanjima nije nikada izguravao ljude i kad su ga preticali sklanjao se da ne bi obojica završila sa 0 bodova u pjesku i mislim da je jedan od rjetkih vozača f1 koji igra fair play . Kad ga je Hami skinuo i sam je pokušao ( svidjelo mi se što Ferrari dobro može ući u repicu bolida , a ne pleše mu nos ) mu vratiti , ali opet nije on izgurao Hamija nego je sam išao na pasicu . Zaključak , mislim da priče o tome kako Massa nezna preticati ne drže vodu 

... Forza Massa ...
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
pa upravo to kaj nije nikog izguravo je njegov problem. F1 je takav sport,pokvaren moraš bit ak hočeš bit prvak,takvi su bili i Senna i schumi,a drago mi je da je takav vozač i Hami se sad pokazo a ne ko cicija neki. Ima srca,ima znanja,ima muda,ma dečko je budući prva sigurnoFerrari4ever je napisao/la:Zvjerko , svaka čast , imaš živaca za ove komentare , ti možeš napisati šta god za neke ljude uvijek će Massa biti nedovoljno dobar . Činjenica je da Massa i u svojim najluđim preticanjima nije nikada izguravao ljude i kad su ga preticali sklanjao se da ne bi obojica završila sa 0 bodova u pjesku i mislim da je jedan od rjetkih vozača f1 koji igra fair play . Kad ga je Hami skinuo i sam je pokušao ( svidjelo mi se što Ferrari dobro može ući u repicu bolida , a ne pleše mu nos ) mu vratiti , ali opet nije on izgurao Hamija nego je sam išao na pasicu . Zaključak , mislim da priče o tome kako Massa nezna preticati ne drže vodu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Alonso, Barcelona 2007.?schuey je napisao/la:pa upravo to kaj nije nikog izguravo je njegov problem. F1 je takav sport,pokvaren moraš bit ak hočeš bit prvak,takvi su bili i Senna i schumi,a drago mi je da je takav vozač i Hami se sad pokazo a ne ko cicija neki. Ima srca,ima znanja,ima muda,ma dečko je budući prva sigurnoFerrari4ever je napisao/la:Zvjerko , svaka čast , imaš živaca za ove komentare , ti možeš napisati šta god za neke ljude uvijek će Massa biti nedovoljno dobar . Činjenica je da Massa i u svojim najluđim preticanjima nije nikada izguravao ljude i kad su ga preticali sklanjao se da ne bi obojica završila sa 0 bodova u pjesku i mislim da je jedan od rjetkih vozača f1 koji igra fair play . Kad ga je Hami skinuo i sam je pokušao ( svidjelo mi se što Ferrari dobro može ući u repicu bolida , a ne pleše mu nos ) mu vratiti , ali opet nije on izgurao Hamija nego je sam išao na pasicu . Zaključak , mislim da priče o tome kako Massa nezna preticati ne drže vodu

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
jedna lasta ne čini proljeće, a to je moro,McLaren je bio u vodstvu prvenstva,Ferrari zaostajo,da su tad bili popustljivi,onda nebi imalo smisla uopće vozit trkePiquet20 je napisao/la:
Alonso, Barcelona 2007.?
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 22 srp 2008, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
kubica,kina 2007!!!schuey je napisao/la:pa upravo to kaj nije nikog izguravo je njegov problem. F1 je takav sport,pokvaren moraš bit ak hočeš bit prvak,takvi su bili i Senna i schumi,a drago mi je da je takav vozač i Hami se sad pokazo a ne ko cicija neki. Ima srca,ima znanja,ima muda,ma dečko je budući prva sigurnoFerrari4ever je napisao/la:Zvjerko , svaka čast , imaš živaca za ove komentare , ti možeš napisati šta god za neke ljude uvijek će Massa biti nedovoljno dobar . Činjenica je da Massa i u svojim najluđim preticanjima nije nikada izguravao ljude i kad su ga preticali sklanjao se da ne bi obojica završila sa 0 bodova u pjesku i mislim da je jedan od rjetkih vozača f1 koji igra fair play . Kad ga je Hami skinuo i sam je pokušao ( svidjelo mi se što Ferrari dobro može ući u repicu bolida , a ne pleše mu nos ) mu vratiti , ali opet nije on izgurao Hamija nego je sam išao na pasicu . Zaključak , mislim da priče o tome kako Massa nezna preticati ne drže vodu
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
u tim uvijetima da nije vozio kak je nebi završio trku,osim toga kakvo je vrijeme bilo dobro da su ijedan po traci vozili što se kasnije i pokazalo,pogledaj snimku i pogledaj putanje i vidjet ćeš da drugačije nisu mogle ni bitedo je napisao/la:
kubica,kina 2007!!!

- zvjerko
- Svjetski prvak
Moj stav o blockpass potezima znaš još od trakavice schumacher/Villeneuve (Jerez `97.) u temi o Jacquesu i nije se promijenio. Blockpass je, u današnjoj f1, nužan ali na koji način je izveden - čini razliku. Pass tipa blokiranja da bi zauzeo bolju putanju - OK, pass tipa da bi blokirao protivnika pa kako mu bude - LI-LA, pass tipa blokiranje i "cijela staza je moja i samo moja" - alo o čemu pričamo? Sportu? Pa neka onda dopuste, tehničkim pravilnikom, korištenje čavala, vođenih projektila pa tko preživi...taj je najveći mudonja! To nije utrkivanje po mom ukusu ali, bože moj, ukusi su različiti!schuey je napisao/la: pa upravo to kaj nije nikog izguravo je njegov problem. F1 je takav sport,pokvaren moraš bit ak hočeš bit prvak,takvi su bili i Senna i schumi,a drago mi je da je takav vozač i Hami se sad pokazo a ne ko cicija neki. Ima srca,ima znanja,ima muda,ma dečko je budući prva sigurno
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Da u ovome se najviše slažem s tobom, ponavljam ja da imam takve vozačke sposobnosti potpuno bi isto probao zatvarati kao vettel i hamilton; drugim riječima nema milosti. Ali mišljenja su različita. Massa vjerojatno nije takav tip vozača i ne mislim pritom da je mlakonja, naprotiv brži je ove sezone od "najbržeg po čistoj brzini".zvjerko je napisao/la: To nije utrkivanje po mom ukusu ali, bože moj, ukusi su različiti!

- zvjerko
- Svjetski prvak
Nije problem ni najmanje da li se slažemo ili ne. Iznosimo svoja mišljenja i dok ih netko pobija "zdravim" argumentima sve je OK. Što se tiče mog viđenja utrkivanja - to je osobni stav i ne znači da je ispravan, ali je moj. Schuey misli drugačije i obrazložio je zašto - sve 5 (samo je renault 4).Vleki je napisao/la:Da u ovome se najviše slažem s tobom, ponavljam ja da imam takve vozačke sposobnosti potpuno bi isto probao zatvarati kao vettel i hamilton; drugim riječima nema milosti. Ali mišljenja su različita. Massa vjerojatno nije takav tip vozača i ne mislim pritom da je mlakonja, naprotiv brži je ove sezone od "najbržeg po čistoj brzini".zvjerko je napisao/la: To nije utrkivanje po mom ukusu ali, bože moj, ukusi su različiti!

Moj problem je šta pratim još hrpu drugih auto-moto sportova gdje su takvi potezi ili vrlo rijetki ili se kažnjava ako si mrko pogledao protivnika i opet ima lijepog zdravog utrkivanja, ali ima i poteza "za zatvor" koji se smatraju regularnima. Nemam ništa protiv izguravanja na prljavi dio staze i otimanja trkaće putanje ali me smeta izguravanje sa staze pa makar u nastavku bila asvaltirana zona izlijetanja. Ako je do izguravanja sa staze došlo zbog preoptimističnog poteza ajde nekako

U onoj situaciji Hamiltonov potez mi se učinio namjernim, Vettelov preoptimističnim - ali možda griješim.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Da, zvjerko ima po meni pravo u pola slučaja pretjecanja Masse, ali ja ipak mislim da je pogriješio jer kako su i sami komentatori rekli, ostao je tada između "idealne" putanje i obrambene putanje! Ako je već izišao na vanjsku stranu prije zavoja, tada je trebao voziti u trkaćoj putanji što bi mu omogućilo veću brzinu na izlasku iz zavoja od Hamiltona i mislim da bi se tad uspio obraniti od Lewisa...
Ali dobro, nije ni bitna ta situacija pa bolje da ju ostavimo za "crne" dane!:-D
Ali dobro, nije ni bitna ta situacija pa bolje da ju ostavimo za "crne" dane!:-D
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Upravo je pogresak sto je krenuo u trkacu putanju. Da je tu bio bilokoji starij vozac sigurno u tom zavoju nebi izgubili mjesto od Hamiltona al bi nakon nekog vremena....Schumy.d je napisao/la:Da, zvjerko ima po meni pravo u pola slučaja pretjecanja Masse, ali ja ipak mislim da je pogriješio jer kako su i sami komentatori rekli, ostao je tada između "idealne" putanje i obrambene putanje! Ako je već izišao na vanjsku stranu prije zavoja, tada je trebao voziti u trkaćoj putanji što bi mu omogućilo veću brzinu na izlasku iz zavoja od Hamiltona i mislim da bi se tad uspio obraniti od Lewisa...