Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

GT-R je napisao/la: Vidjet ćemo na VN Australije tko će koga tamo šamarati..
Nema tu nikakvog "šamaranja" novinari a i oni koji žele zlo Ferrariu žele senzacionalizam i stvoriti napete odnose između njih dva.Ali Alonso je prošao školu i sad šuti i priča samo na stazi
GT-R je napisao/la:Onda je 1:1 :D
Ali se broje bodovi u utrci pa bih ja rekao 25-18 :biggrin:
...put u raj nije posut ružama...
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Chuck Norris je napisao/la:
Nema tu nikakvog "šamaranja" novinari a i oni koji žele zlo Ferrariu žele senzacionalizam i stvoriti napete odnose između njih dva.Ali Alonso je prošao školu i sad šuti i priča samo na stazi
Upravo to, elegantno su i Alonso i Massa odgovorili na provokativno pitanje na pressici. Mislim stvarno big deal, Massa presiroko usao u zavoj i ovaj ga presao i sada odmah tu treba stvarati neko rivalstvo i sl. Meni obojica djeluju zadovoljno i sretno - nadam se da ce do kraja sezone to zadovoljstvo obojica djeliti i neka pobjedi bolji.

Jos jedna stvar danas, kad smo kod Alonsa i njegove prgavosti - sportski je prvi cestitao svom kolegi Massi i isto tako napravio s Hamiltonom.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Chuck Norris je napisao/la:
Ma znam ja da tu nema "šamaranja", to su sve novinari namjerno zakuhali, baš zato da im i pokvare međusobne odnose i suradnju. [/quote]
Ricxpa je napisao/la: Upravo to, elegantno su i Alonso i Massa odgovorili na provokativno pitanje na pressici. Mislim stvarno big deal, Massa presiroko usao u zavoj i ovaj ga presao i sada odmah tu treba stvarati neko rivalstvo i sl. Meni obojica djeluju zadovoljno i sretno - nadam se da ce do kraja sezone to zadovoljstvo obojica djeliti i neka pobjedi bolji.

Jos jedna stvar danas, kad smo kod Alonsa i njegove prgavosti - sportski je prvi cestitao svom kolegi Massi i isto tako napravio s Hamiltonom.
=D> Drago mi je da ima ljudi kao što si ti, nema tu tko je bolji, obadva su jednako dobra, Massa je zatvarao Hamiltona a Alonso se uspio provuć i to je to.
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

GT-R je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:Napokoooon
I baš dobro si rekao svi su jučer pričali o šamaranju Masse nad Alonsom,a on je danas pokazao kao i Massa izvrstnu i pametnu vožnju,odlučio je bolji start Alonsa
Onda je 1:1 :D
Vidjet ćemo na VN Australije tko će koga tamo šamarati..

Bravo za Alonsa, iako mi trenutno i nije baš drag, drago mi je da je za Ferrari pobjedio i drago mi je što govori kako mu je ovo najbolja momčad u kojoj je vozio i da ju hvali.
Kaj je rekao da je najbolja momcad u kojoj je vozio? ja sam shvatio kao opcenito najbolja momcad, s najvecom i najbogatijom povijesti u f1 cirkusu... Ne bih rekao da je to isto kao ovo sto ti mislis, ali dobro... A svi znaju da je Ferrari skoro pa sinonim za F1... Sve u svemu... svaka cast obojici... A jos bih ovim putem pozdravio i Vettela koji je takoder odvozio super i Kubicu koji me ugodno iznenadio... Go Robert! :biggrin:
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Da ne bude, da nisam cestitao.... :D
Cestitke Alonsu na pobjedi. Dobar start. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Drago mi je zbog njega jer koliko je bilo glasnih oko Kimijevog odlaska i njegovog dolaska.
Danas je pokazao zašto je jedan od najboljih vozača današnjice.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Cestitke Nando!!! Odlicna,takticka voznja.Nije se forsirao,ali se na kraju isplatilo.Drago mi je sto je ovako zapoceo karijeru u Ferrari-ju..

FORZA FERNANDO!!!
FORZA FERRARI!!!
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Danas je Alonso bio bolji od Masse na startu ali mislim da će oni 2 voditi veliku bitku do kraja sezone.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Da, po meni je bilo podosta opipavanja, ne-riskiranja, "provociranja" Vettela... :)
Vjerujem da i on sam nije htio slučajno preforsirati pa da radi potrošenih guma izgubi skoro pa optimalnu poziciju za otvaranje sezone u novom timu.
Malo je pričekao i dobio uz dozu sreće i tu optimalnu na pladnju, bez muke.

Ali mi se čini, kad je 1-2 puta onako krenuo prema Vettelu i nabrzinu skinuo zaostatak, da će doći do jakih napada.
Mislim da je ispitivanje bilo u pitanju i da bi došlo do napada da je bilo potrebno, ali nažalost pred kraj utrke, možda u zadnja 2-3 kruga.

Damon Hill je pao, Piquet slijedeći :)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Bravo Alonso =D> Svaka cast majstore.Nakon toliko utrka cekanja i nadanja konacno je zasjeo na vrh.Od 1.do zadnjeg kruga odlicna voznja.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Bio je gladan pobjeda nakon dugog posta u Renaultu i napokon je došao na svoje.
slika
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Čestitke Alonsu! =D>

Fangio, Baghetti, Andretti, Mansell, Raikkonen i sad Alonso, vozači koju su pobjedili u svojem prvom nastupu za Ferrari. :)
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Alonsov race-pace je zastrasujuci,preko sekundu brzi od drugoplasiranog...svaka cast na pobjedi
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Puno likova na forumu navijaju za Ferrari ali im n ije bas drago da je bas Alonso pobijedio.Masa je simpatican tip ali shvatite da je Alonso pobjednicki tip i da nece biti nekog rivalstva jer je Alonso jednostavno puno bolji vozac sto je i danas dokazao.
elgoog
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la elgoog »

Gušt u današnjoj utrci priuštio mi je Fernando nakon što su Blažičko i Novak s bezobraznim podsmjehom ispratili team radio dojavu Vettelu da je Massa opasan a da će Alonso ionako spržiti gume....
Samo prži tako dalje!

Inače, po čestitanju se odnosi ne mogu gledati. Kojem je to pobjedniku teško pružit ruku onima koje je ostavio za sobom? Massa nije konfliktan tip i ne očekujem da bi se zbog njega moglo rasplamsati. Ali ako će vozačkom formom ugrožavati Fernanda moglo bi biti svašta. Jednostavno postoje ljudi koji ne znaju gubiti (ako mogu pobijediti, jer lako je gubiti kad znaš da nemaš šanse ni za šta) - Alonso je sigurno taj.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

prije svega cestitke Alonsu i cijelom timu...drago mi je zbog njegove pobjede i zbog drugog mjesta Masse
smijesne su mi,a i idu mi na zivce,nekakve price o samaranju na relaciji Alonso-Massa...po cemu je to Massa nasamarao njega na kvalama...zato kaj je poziciju ispred...pa Massa je odlican vozac...s druge strane,Alonso je pogrijesio u zadnjem brzom krugu...sveukupno,alonsovo vrijeme iz Q2 je brze nego Massino iz Q3...znaci,ukupno vrijeme mu je brze...isto i za utrku...Massa je ak izuzmemo start i prva dva zavoja(mislim da bi se drugacije ponio prema Alonsu da nije u istom timu)vozio jednako ko i Fernando...da li su mogli brze pa im je smetao Vettel,koliko su mogli brze,da li bi Massa mozda prije napao Vettela ili mu se uopce ne bi priblizili su pitanja na koja ne znamo odgovor...kad su se nasli na pozicijama 1 i 2,normalno je(a i imao je probleme)da je massa usporio...stoga,ak uzmemo sve skupa bili su ovaj vikend dosta izjednaceni,malcice vise srece(mozda je to i kvaliteta) je imao Fernando...ali,sigurno niko nikog nije nasamarao ni u kvalama ni u utrci
tomicko
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la tomicko »

Ne znam da li ste danas primetili drugaciju trkacku liniju Alonsa u odnosu na druge vozace. Svi su vozili po idealnim linijama, prateci vozaca ispred njih. Jedino je Alonso i to na startno-ciljnom pravcu i jos ponegde na pravcima u krugu menjao liniju kretanja, bezeci iz zavetrine Fetela iako mu ovaj nije bio toliko blizu.
Zadnja izmjena: tomicko, dana/u 15 ožu 2010, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

tomicko je napisao/la:Ne znam da li ste danas primetili drugaciju trkacku liniju Alonsa u odnosu na druge vozace:

Vozeci iza Fetela, na startno-ciljnom pravcu uvek je menjao linuju kretanja. Pretpostavljam da je bezao iz zavetrine te da je tako vise hladio motor.
Dobro pretpostavljas ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
tomicko

Post Postao/la tomicko »

Imao sam probleme a hteo sam bas da postavim par snapshot-ova tih trenutaka...
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

tomicko je napisao/la:Ne znam da li ste danas primetili drugaciju trkacku liniju Alonsa u odnosu na druge vozace. Svi su vozili po idealnim linijama, prateci vozaca ispred njih. Jedino je Alonso i to na startno-ciljnom pravcu i jos ponegde na pravcima u krugu menjao liniju kretanja, bezeci iz zavetrine Fetela iako mu ovaj nije bio toliko blizu.
svi su to radili.. ionako full bolidi doslovno se vuku po stazi... joss ukoliko bi usisavali prljavi topli zrak to bi vecc bilo katastrofa.. eeh sad zamisli kako je pretecci u takvim uslovima joss idess prljavim dijelom staze... kao ssto mr. schumi recce nemogucce...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
tomicko

Post Postao/la tomicko »

Barry je napisao/la:svi su to radili..
Pa, iskreno, nisam bas primetio.

slika

slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Hladio je motor. Massa je malo dalje pa ne utječe toliko na njega. Dyer je priznao da su imali problema sa temperaturama.
"It was not an easy weekend, because we had to tackle a whole series of problems which we controlled thanks to the efforts of everyone at the track and back home, but I really hope we have fewer of them in the future. Because of the high temperatures, we were not able to run the race we wanted, but especially with Felipe, we had to adopt a very conservative approach."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Alonsov cilj za sutra-skupiti sto vise bodova !
KLIK
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Bravo za Alonsa,izvukao je maksimum iz bolida i ako već nije prvi onda mi je draže da je treći jer starta sa čiste strane staze, pa nek se ponovi Bahrein :D (mislim na poredak Bahreina a ne na tijek utrke :biggrin: )
...put u raj nije posut ružama...
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

To mu nije strano... 2005. je osvojil naslov tak da su ispred njega odustajali, nadam se da se to nebu ponovilo... kaj se mene tice jedini naslov kaj je stvarno zasluzil je 2006... 2005. definitivno je bila obiljezena s Kimijem, ali nazalost i njegovim odustajanjima...
Zadnja izmjena: zagor, dana/u 27 ožu 2010, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Odgovori