Može link onda o tih top 10 failova?
vjeruj da sam isao i guglat da budem pripremljen za to pitanje, al bezuspjesno..
prvih par linkova su bile neke pohvale lovrena pa sam brzo odustao :=
al evo probao opet i heh.. "malo" sam pomjesao loncice.. al cu razveselit pronalaskom
al prije toga ima i lijepih komentara i za lovrena:
Umjesto da se pokrije ušima nakon užasnih nastupa za reprezentaciju protiv Grčke i Latvije, Lovren je povratak u domovinu s klubom iskoristio kako bi dijelio packe novinarima koji ne shvaćaju kako je sjajan igrač.
Prenosimo da se francuski mediji snebivaju i izruguju nad lošom igrom centralnog braniča Gardeove i Bilićeve momčadi.
U derbiju Rennes - Lyon (1:1) ,Lovren je aklamacijom izabran za najgoreg igrača utakmice: Griješio je u postavljanju, predaji lopte i općenito radio toliko kikseva da ga je tjednik Le 10 Sport je uvrstio u "najgoru momčad 30. kola" uz neprolaznu tricu.
ne bi stavio izvor jer me sram, al jedan je od nasih najgorih portala (a nije f1racing :=
Inače, najgori igrač 23. kola Francuskog prvenstva prošlog vikenda, u izboru L'Equipea, bio je Lyonov branič Lyona Dejan Lovren, koji je nakon dobre igre u prvih pedesetak minuta "briljirao" pogrešnim procjenama i potezima kod sva tri gola Korzikanaca.
Stoga je logično da je dobio od L'Equipea jako lošu ocjenu 2, a pritom je izabran za najgoreg igrača na terenu i ujedno je bio najgori igrač kola.
Naravno, francuski kritičari ga ne štede. Osim L'Equipea, lošu ocjenu 3 dao mu je i regionalni dnevnik Le Progres iz Lyona, koji ga je zajedno s Gomisom proglasio za najgoreg igrača na terenu.
Jedini francuski sportski dnevnik L'Equipe i ugledni magazin France Football bili su jednako oštri: Lovrenu su također dali "tricu" i izabrali ga "najgoreg igrača na terenu" i "najgoreg
srednjeg braniča u 30. kolu" Le Championnata.
"Lovren je već tri godine u Lyonu. Ima 23 godine, više nije mlad branič i ušao je u fazu zrelosti kad se pogreške više ne mogu tolerirati zbog mladenačkog neiskustva. Po onome sto je dosad pokazao, Lovren je limitiran igrač, jer nema kontinuiteta dobrih utakmica zbog kiksova prouzročenih dekoncentracijom
takva je bila "atmosfera" u francuskoj oko njega i zato mi je to ostalo u glavi.. jer kakvi god mediji bili, ipak valjda prate svoju ligu..
nis to nije bitno zapravo, i ja sam zadnji koji stvara dojam prema procitanom (ajde tu jesam malo

al kad sam vec surfao pa da zaljepim
a sad pokloncic tebi:
tko je zapravo proglasen u top10 najgorih transfera
Istina, ali opet nitko ti ne garantira da ćeš ti recimo i nakon odrađivanja svog ugovora na 4-5 godina imati tako dobru ponudu, da ćete ozljede izbjeć itd, itd.
ma jasno, a najbolja stvar je sto ima toliko primjera gdje su nasi igraci otisli igrat van za solidne pare, igrali par godina da bi se vratili prakticki "bez icega".. jbga zivjet raskosno je skupo.. pretpostavljam barem

i to uz sve djabe aute i djabe stanove..
ima gro igraca iz rijeke i to iz one "umalo zlatne" generacije koji su si nasli poslic u talijanskim drugim i cak trecim ligama i gdje su prakticki prosjedili na klupi uz 40k eura, da bi se vratili bez jace ustedjevine i vratili se u "normal life"..
Gledaj, da su klubovi jači, tada se ni Dinamo nebi prošetao ligom, morao bi investirati u pojačanja, u bolje igrače da si uopće osigura kvalifikacije za Europu. Ovako im se ne isplati cijelu sezonu skupo platiti 2-3 kapitalca kad se ligom prošetaju sa juniorima.

e pa kuzis.. cemu onda zavaravanje oko europskih ambicija kad je to daleko od istine.. al nije toliko od mogucnosti jer se sjecam da je mamic nakon lpa rekao kako su napunili budget i da su mirni sljedece 3 godine.. naravno, za mjesec dana se ploca okrenula i pocela je odjednom besparica..
a klubovi nemogu bit jaci dok je ovakva klima i dok nam liga sluzi za pumpanje statistike dinama kako bi mogli predocit bajne rezultate..
jbga, morao sam to opet spomenut, sta ces kad je tako
Jedan slučaj u dugo godina.

da.. al dobar primjer.. jer da je bio neki mamic u tom slucaju drukcije bi to bilo..
drugi primjer recimo kreilach.. to je igrac koji je imao nenormalno veliki talent i bio je apstrakcija dok smo bili mladji..
trenirali smo zajedno u opatiji, on je bio koju godinu mladji.. nikad necu zaboravit turnir u ilirskoj bistrici, igralo se na pola stadiona.. bili smo zajedno na tom turniru i igrali za pionire - on jer je bio malen i mladji pa je mogao proc, a ja jer sam imao kvalitetu kao ti mladji

pa je bilo dobro sakriveno hh..
ugl, tekme su izgledale tako da smo igrali zapravo samo on, ja i golman za vracanje lopti iz goal auta.. ja u obrani bio na ebenoj razini - vida style

doduse jbga protiv mladjih igraca, al po skillu tu smo negdje bilo

, ja sam uzimao lopte i predao krailachu i to vec u nasem sesnaestercu (il koliko je vec bilo obzirom da je bilo pol terena) i popratio ga vise reda radi do centra, a lik je sam izvrtio sve napadace koji su ostali na nasoj polovici, pre*ebao svu obranu i krcao golove.. rapsodija bez uvelicavanja..
pa kako zavrsi takav igrac? a da je bio kakav normalan menadjer sad bi ga gledali u najjacim ligama, ja sam siguran u to..
A čuj, ne moraš čitati ako ti je to problem.
U ovome i je svrha foruma, rasprava. Armanini i ja se ne slažemo oko nekih interesa i ne vidim u čemu je problem da izmjenimo mišljenja. Jbg, ako hoćeš, uključi se u raspravu, a ako nećeš, nemoj ni čitati... nitko te ne tjera na to.

tocno tako, ebes raspravu sa istomisljenikom, nema se tu onda sta raspravljat..
ovakve skoro besmislene rasprave jos kad su obojane sa malo osobne preference su nacin kako se moze kratit vrijeme do prvih vaznijih dogadjanja u f1 (meni recimo ovi testovi neznace nis i ne zamaram se time i tu nemam sto raspravljat, osim sto bi mogao trubit kako pisete gluposti jer to jos nis nema veze s nicim
schumi i ja smo razmjenili postova, uvijek zapravo pjevajuci o istoj temi, i uvijek uz lagano nekulturan nacin, i mogli bi tako unedogled.. pri tom nisam zamjerio nista, dapace, covjeka koji se drzi svog stava ma koliko lud bio

i koji ce pokusat obranit skoro pa dokazane (u nekim slucajevima potvrdjene) argumente cijenim puno..
i zbog toga ja njemu necu nikad priznat recimo da mi je pred koju godinu dinamo bio najjaci nas klub i da sam pratio podosta tekmi i da mi je bio gust gledat dominiranje nad nekim ekipama.. ne bi to priznao ni sebi skoro
jos kad bi navijao za mcm, bio bi mi potpuni kontras i mogao bi se samo s njim prepucavat