Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:@schumyd
Rijeka je tek krenula u restrukturiranje i trebati će vremena da se infrastruktura, kompletna logistika ( stadion, tereni za trening, dvorana, omladinska škola ) postavi kako treba. Ja se kao dinamovac tome nadam jer objektivno bez jakih Hajduka, Rijeke i recimo Osijeka ništa od naše lige i euro natjecanja.
A čemu onda onakve izjave prije derbija. Ako im treba vremena, neka, ali onda neka šute i rade. ;)
Mislim za Dinamo je bolje da je liga jača, ali sve je to fino dok pare padaju s neba. Kad to stane, šta onda?
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Schumy.d je napisao/la: Znaš i sam kakva je to utakmica bila. Nije da omalovažavam, ali tu je utakmicu Rijeka zabila sve šta je išlo u gol Dinama, a s druge strane je gomila šansi ostala na ničemu. ;)
a u ovoj utakmici kao nije bilo isto tako a? :? dinamo je imao u 1. poluvremenu 5 udarca na gol, 3 u okvir, i 3 gola, isto su zabili sve što je išlo u gol. ;)
Schumy.d je napisao/la:Rijeka je dobila financijsku injekciju i svi su govorili kako će bit konkurencija Dinamu, Hajdukovci se trse već 7 godina sa istom pričom koja ne prolazi...
da, dobila je financijsku injekciju od kojih milijun eura, to su mrvice... dinamo samo prodajom jednog igrača dobije 10 puta više...
ne možeš uopće uspoređivat rijekinu i hajdukovu financijsku situaciju s dinamovom, razlika je dan i noć..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

K1M1 je napisao/la: a u ovoj utakmici kao nije bilo isto tako a? :? dinamo je imao u 1. poluvremenu 5 udarca na gol, 3 u okvir, i 3 gola, isto su zabili sve što je išlo u gol. ;)
A koliko je Rijeka imala udaraca? Ne pričaj gluposti...
Rijeka je mogla još bar 2 gola primiti.
K1M1 je napisao/la: da, dobila je financijsku injekciju od kojih milijun eura, to su mrvice... dinamo samo prodajom jednog igrača dobije 10 puta više...
ne možeš uopće uspoređivat rijekinu i hajdukovu financijsku situaciju s dinamovom, razlika je dan i noć..
E pa u tome i je stvar. Šta će bit kad se pipa jednog dana zatvori? Koga će oni imati za prodaju da zarade? Benka? Neretljaka? ;)
Gdje su klinci?
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Mislim da bi trebao postojati salary cap kod naših klubova. A ne da jedni mogu bacati lovu na polunogometaše, a drugi ne mogu ni ono malo kvalitete što imaju zadržati.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

o kakvim to inekcijama pricate? volpiju i 3M e kroz par godina? daj, pa budimo realni..

Mislim za Dinamo je bolje da je liga jača
khm khm..

uzaludne price kao i uvijek.. trebat ce jos proc ohoho vremena dok se nogomet kod nas ne unormali (nije da je i prije bio nesto bolji, osim hajduka..)

da hajduk ili rijeka dobivaju 50m iz proracuna grada onda bi mogli pricat o nekoj sigurnosti kluba.. di ce se klub razvijat kada krpaju svaki mjesec po mjesec, cak ne ni sezonu po sezonu..
jbga, dinamo ce se obrukat u europi ko najgori klub, ruseci skoro rekorde, kako primljenih golova tako i broja gledatelja, al ce si nakrcat jos "malo" blagajnu..
rFactor F1 HR server Info
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:o kakvim to inekcijama pricate? volpiju i 3M e kroz par godina? daj, pa budimo realni..
U odnosu na milijun koji dobiva Slaven ili Osijek čiji igrači nemaju za kopačke to je velika svota (za naš nogomet).
Armanini je napisao/la:da hajduk ili rijeka dobivaju 50m iz proracuna grada onda bi mogli pricat o nekoj sigurnosti kluba.. di ce se klub razvijat kada krpaju svaki mjesec po mjesec, cak ne ni sezonu po sezonu..

:blabla:
Oprosti, ali za Hajduk ovo ne priznajem. Imali su oni novaca kao Dinamo, a kud su s njima, to neka si pitaju svoje uprave koje su mijenjali kao cigo konje. ;)
Armanini je napisao/la:jbga, dinamo ce se obrukat u europi ko najgori klub, ruseci skoro rekorde, kako primljenih golova tako i broja gledatelja, al ce si nakrcat jos "malo" blagajnu..
Kud sreće da se Slaven, Osijek, Rijeka, Hajduk ili netko osmi "brukaju" u Europskoj ligi... tada bi naša liga procvjetala! [-o<
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la:o kakvim to inekcijama pricate? volpiju i 3M e kroz par godina? daj, pa budimo realni..
U odnosu na milijun koji dobiva Slaven ili Osijek čiji igrači nemaju za kopačke to je velika svota (za naš nogomet).
novac volpija je bio za podmirenje dugova kojih ima xm.. slaven ili osijek su malo drukcija prica..

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la:da hajduk ili rijeka dobivaju 50m iz proracuna grada onda bi mogli pricat o nekoj sigurnosti kluba.. di ce se klub razvijat kada krpaju svaki mjesec po mjesec, cak ne ni sezonu po sezonu..

Oprosti, ali za Hajduk ovo ne priznajem. Imali su oni novaca kao Dinamo, a kud su s njima, to neka si pitaju svoje uprave koje su mijenjali kao cigo konje. ;)

da, slazem se, samo imali su je proslost, pricamo o sada ili barem blizoj proslosti..

Schumy.d je napisao/la:
Armanini je napisao/la:jbga, dinamo ce se obrukat u europi ko najgori klub, ruseci skoro rekorde, kako primljenih golova tako i broja gledatelja, al ce si nakrcat jos "malo" blagajnu..
Kud sreće da se Slaven, Osijek, Rijeka, Hajduk ili netko osmi "brukaju" u Europskoj ligi... tada bi naša liga procvjetala! [-o<

ti si stvarno ponosan sudjelovanjem svog kluba u elitnom natjecanju gdje je vreca za napucavanje i gdje mu se svi smiju? zasto? zato jer je bitno sudjelovati i sudjelovanje je uspjeh? ili zato jer ostali nasi klubovi nisu?

samo nek se drze nasi klubovi nase bajne lige, a preko grane nek odu samo na prijateljske utakmice..

pa kako moze bruka dinama bit dobra za nas nogomet?

pa zao mi dodje dinama, a "sram" kad spomenu da je to klub iz hrvatske, kamo li jos da se i ostali pokazu u svojoj raskosi..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
novac volpija je bio za podmirenje dugova kojih ima xm.. slaven ili osijek su malo drukcija prica..

Schumy.d je napisao/la:

da, slazem se, samo imali su je proslost, pricamo o sada ili barem blizoj proslosti..

Schumy.d je napisao/la:

ti si stvarno ponosan sudjelovanjem svog kluba u elitnom natjecanju gdje je vreca za napucavanje i gdje mu se svi smiju? zasto? zato jer je bitno sudjelovati i sudjelovanje je uspjeh? ili zato jer ostali nasi klubovi nisu?

samo nek se drze nasi klubovi nase bajne lige, a preko grane nek odu samo na prijateljske utakmice..

pa kako moze bruka dinama bit dobra za nas nogomet?

pa zao mi dodje dinama, a "sram" kad spomenu da je to klub iz hrvatske, kamo li jos da se i ostali pokazu u svojoj raskosi..
E pa onda nemoj pricati da Dinamo dobiva novce, a da je hajduk zakinut za to. Nije Dinamo krivac za neznanje upravljanja hajdukom.

I kako ti nece biti jasno da ulaskom u Europu klubovi dobivaju velike novce s kojima bi se izvukli iz govana i popravili svoju kvalitetu i igracki kadar. Osim toga, liga bi dobila na popularnosti pa bi mozda netko od boljih igraca i htio doci ovamo. Dinamo je lose odigrao ligu prvaka, ali za to je najvise kriva slaba liga i nedostatak jakih utakmica. Kvalitetu trenera koji su vodili Dinamo u lp bolje da ni ne komentiram. Ali to nije razlog da se i ove sezone ne pokusa uci u europu. Svake godine se vidi napredak i sigurno nece biti onakvih utakmica sa lyonom koja se dogodila nakon 10-godisnjeg izbivanja sa europske scene. Na Dinamo trebamo biti ponosni jer je nas najbolji klub, dize rejting ligi i pomaze drugim hr klubovima da lakse udju u europska natjecanja, a ne toliko omalovazavati taj klub koji je jedina svjetla tocka nase lige vec dugo godina unazad.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Kolega Schumy mislim da Dinamo nije trebao bit prosle godine u LP , ako se sjetim samo tekme protiv scheriffa i od nadoknade koja je trebala trajat 3 minute, trajala je 5 min i dinamo je onda zabio odlucujuci pogodak .. pogotovo kad vidim onog jurcica kad gubi 7:0 i da konacno gol i skace ko da je osvojio naslov .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Schumy.d
Legenda
Legenda

F1NAC je napisao/la:Kolega Schumy mislim da Dinamo nije trebao bit prosle godine u LP , ako se sjetim samo tekme protiv scheriffa i od nadoknade koja je trebala trajat 3 minute, trajala je 5 min i dinamo je onda zabio odlucujuci pogodak .. pogotovo kad vidim onog jurcica kad gubi 7:0 i da konacno gol i skace ko da je osvojio naslov .
Pa rekao sam i ja da neaju kvalitetu za LP, ali za Europsku ligu imaju. S Vahom su pokazali da mogu bit ozbiljni u tom natjecanju. Naravno, uz pravog trenera i 2-3 još kvalitetna igrača.
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:Kolega Schumy mislim da Dinamo nije trebao bit prosle godine u LP , ako se sjetim samo tekme protiv scheriffa i od nadoknade koja je trebala trajat 3 minute, trajala je 5 min i dinamo je onda zabio odlucujuci pogodak .. pogotovo kad vidim onog jurcica kad gubi 7:0 i da konacno gol i skace ko da je osvojio naslov .
Pa rekao sam i ja da neaju kvalitetu za LP, ali za Europsku ligu imaju. S Vahom su pokazali da mogu bit ozbiljni u tom natjecanju. Naravno, uz pravog trenera i 2-3 još kvalitetna igrača.
tako je s jurcicen sumnjan da ce napravit nesto posto se on zadovoljava s mrvicama
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

I kako ti nece biti jasno da ulaskom u Europu klubovi dobivaju velike novce s kojima bi se izvukli iz govana i popravili svoju kvalitetu i igracki kadar.

jedino mi je to i jasno..
Osim toga, liga bi dobila na popularnosti pa bi mozda netko od boljih igraca i htio doci ovamo.
pa bas suprotno.. tko ce doc u dinamo kad vidi koliko je los klub u odnosu na ostale europske klubove, a u nacionalnoj ligi je bog i batina i nema konkurenciju..
prcija..
Dinamo je lose odigrao ligu prvaka, ali za to je najvise kriva slaba liga i nedostatak jakih utakmica. Kvalitetu trenera koji su vodili Dinamo u lp bolje da ni ne komentiram. Ali to nije razlog da se i ove sezone ne pokusa uci u europu.
a sta drugo moze bit krivo lol.. slaba igra, losi treneri.. pa to je ono sto definira klub.. ili oces rec da je taj dinamo mogao igrat puno bolje u nekim drugim okolnostima?
slaba liga i nedostatak jakih utakmica je stanje kakvo je i definicija je nase lige.. nije tu dinamo nis zakinut.. takva je kvaliteta naseg nogometa i to je to.. sad je dinamo jadan brizan jer igra u hrvatskoj ligi.. ma gluposti pises.. pa dinamo je hrvatska liga..

al ja i dalje ne znam kako je dobro za klub onakav nastup u lp i kako to moze bit + za dovodjenje igraca, a jos manje prodaju..
nisam upucen, al ti ces znat - koliko se igraca prodalo iz dinama nakon sto su se "pokazali" svijetu?

Na Dinamo trebamo biti ponosni jer je nas najbolji klub, dize rejting ligi i pomaze drugim hr klubovima da lakse udju u europska natjecanja, a ne toliko omalovazavati taj klub koji je jedina svjetla tocka nase lige vec dugo godina unazad.

ovo je definitivno too much :)

pa jbte, ovo je prejako..

jedina svijetla tocka nase lige.. omg.. to kazes za klub koji je unustio nasu ligu.. ah kakvih sve pogleda na svijet ima..
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Pitanje koje si cesto postavljam kada gledam Rijeku, koliko ce Volpi imati strpljenja ?
Nadam se da ce ga imati sto duze.

Zanima me, pa neka mi netko odgovori tko bolje prati Rijeku, da li se planira sta raditi po pitanju omladinske skole ?
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Najbolje mi je kada navijači drugih klubova pljuju po dinamu, kao loše je u ligi prvaka, vreća za napucavanje. Dok su ti isti klubovi vreća za napucavanje nekakvim Debrecenima, nekom Sjevernoirskom klubu. A drugi ni ne vide europu jer su toliko loši da pored ovakvog dinama ne mogu izboriti tu istu europu.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: pa jbte, ovo je prejako..

jedina svijetla tocka nase lige.. omg.. to kazes za klub koji je unustio nasu ligu.. ah kakvih sve pogleda na svijet ima..
Ajde mi sad ti reci kako je to on uništio našu ligu? Daj mi molim te to napokon objasni pa da završimo tu priču za sva vremena.

Druga stvar: Šta misliš da su Badelj, Kova i Vida prodani zato jer su dobro igrali protiv Varteksa? Nemoj bit smiješan sa ovakvim bedastoćama.
slaba liga i nedostatak jakih utakmica je stanje kakvo je i definicija je nase lige.. nije tu dinamo nis zakinut.. takva je kvaliteta naseg nogometa i to je to.. sad je dinamo jadan brizan jer igra u hrvatskoj ligi.. ma gluposti pises.. pa dinamo je hrvatska liga..
Pa naša reprezentacija je 9. na svijetu, znači da nije takva kvaliteta našeg nogometa. Pa da Dinamo ima dostojnog konkurenta, sigurno bi bili jači nego sada i pokazali bi i više u Europi jer bi igrali redovito takva natjecanja. Svake godine je razlika između Dinama i drugoplasiranog dvoznamenkasti broj i tebi je to zadovoljavajuće. :ubise:

I zadnje, kako ti misliš da naša liga može uspijeti ako klubovi nemaju novaca? Šta misliš da će igrači izvana samo tako dolaziti u HNL u kojem ne mogu igrati europska natjecanja i u kojima bi za 2 mjeseca bili u zaostacima s plaćom.

Daj, pogledaj se malo šta pišeš. Nema veze s vezom. Skini te navijačke naočale pa malo mućni svojom glavom... :roll:
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ajde mi sad ti reci kako je to on uništio našu ligu? Daj mi molim te to napokon objasni pa da završimo tu priču za sva vremena.
kome da objasnim? tebi? pa valjda si sam svjestan da je to sizifov posao.. tebi koji spominjes nekakve navijacke naocale nekome tko sa navijanjem i interesom ima zajednicko koliko je crno pod noktom..
liga se pocela organizacijski unistavat od doba canjuge odnosno tudjmana i velike croatie, kad se stvarao nacionalni klub sto je extra lol i od tada krece sve nizbrdo..

liga je na dnu naravno zbog novaca.. novac je posljedica astronomskog pada interesa za pracenjem nogometa u narodu i neposjecivanja utakmica.. sponzori postoje samo na papiru, i pojave se na povrsini kada treba malo muljavine oko poreza..
interes je pao zbog dominacije dinama koja je isplanirana i cesto dogovorena.. u ligi gdje dominatan klub ima par sestrinskih klubova.. u ligi gdje se ni na domacem terenu se nesmije pobjedit veliki dinamo jer ce se srozat statistika koja se predocava kod prodaje igraca koji se navode vani kao top10 najvecih promasaja transfera..
Druga stvar: Šta misliš da su Badelj, Kova i Vida prodani zato jer su dobro igrali protiv Varteksa? Nemoj bit smiješan sa ovakvim bedastoćama.
naravno da ne, vidio se veliki potencijal istih u europskim utakmicama #-o

vida je svoju cijenu nabio igrama u repki, kao i mnogi drugi..

Pa naša reprezentacija je 9. na svijetu, znači da nije takva kvaliteta našeg nogometa.

reprezentacija i liga nemaju zajednickog nis.. a na konstantni plasman nase repke u top 10 najbolje da citiram eng komentatora koji je komentirao to tijekom jedne od zadnjih nasih utakmica - "i really don't know how that list is made"
Pa da Dinamo ima dostojnog konkurenta, sigurno bi bili jači nego sada i pokazali bi i više u Europi jer bi igrali redovito takva natjecanja. Svake godine je razlika između Dinama i drugoplasiranog dvoznamenkasti broj i tebi je to zadovoljavajuće. :ubise:
kakve ti bedastoce pises.. pa nije dinamo njemacki klub.. dinamo je klub u naciji od 4m ljudi gdje je nogomet na dnu.. kakve su to fore - da ima il da nema.. nema i gotova prica..

sta je meni zadovoljavajuce? od kud si to izvukao? to ti dodajes bezveze samo da potpununjujes svoj stav? nije bitno sto to nema veze sa onim sto ja pisem. ajde super..

bolje bi bila poslozena teza - da dinamo ne prodaje igrace kao carape vec da zadrzava kvalitetu, bio bi sigurno jaci nego sada, i polazali bi vise u europi..
nes ti europske apetite bez igraca.. a svi znaju da je cilj samo pokupit tih par m, zelja i perspektiva nemaju veze..

I zadnje, kako ti misliš da naša liga može uspijeti ako klubovi nemaju novaca? Šta misliš da će igrači izvana samo tako dolaziti u HNL u kojem ne mogu igrati europska natjecanja i u kojima bi za 2 mjeseca bili u zaostacima s plaćom.
ma kakvi igraci izvana? pa nismo mi nogometno trziste jbmu..
dakle, ideja je da nasi igraci odlaze van, a kod nas dolaze neki slasticari i ostali "inozemci".. je*acka ideja..

Daj, pogledaj se malo šta pišeš. Nema veze s vezom. Skini te navijačke naočale pa malo mućni svojom glavom... :roll:

jos jednom - jble te navijacke naocale, fraza koja je izgubila i ono malo vrijednosti koje je imala u pokusajima provokacije..

i to pise netko tko pise samo o dinamu i za dinamo i brani samo dinamo.. :?
pa fak.. neznam ja koliko ogranicen moras bit da lupas stalno glavom kroz zid.. il je to ta velika ljubav prema klubu pa ces bit odvjetnik i kad nema potrebe, jer o svetinji se nesmije ni komentirat..

ajde ajde..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ne branim ja Dinamo koliko ga vi god omalovažavate. Hajdukovci *eru po Dinamu već 7 godina, a njihov Hajduk nije u tih 7 godina NIŠTA napravio korisno za hrvatski nogomet. Jedini klub koji igra u Europi i opet - NE VALJA!
Meni samo nije jasna ta količina ljubomore koja se javlja valjda zbog frustracija da Dinamu nitko ne može prismrditi.
TKO ONDA U HR NOGOMETU VALJA?

Ova vaša stalna spominjanja Canjuge, Bandića, novaca su mi već odavno tako izlizana da moram na WC od njih. Ja te samo tražim da mi navedeš te sve svoje silne argumente s kojima tvrdiš da Dinamo uništava Hrvatski nogomet i HR ligu. Dal ih imaš uopće jer na moja direktna pitanja oko argumenata idu priče Tuđman, Bandić, Mamić i ostatak tema koje zaobilaze odgovor na moje pitanje.

Ako ti smatraš da su Mandžukić, Vukojević, Ćorluka, Badelj, Vida, Kovačić, Modrić top 10 najgorih transfera, onda u redu. Po tebi su valjda bolji transferi recimo Kalinića, Sharbinija, Ibričića i ne znam ti ja koga još...
Koga je Rijeka prodala za "velike" novce u zadnje vrijeme, Osijek, Split, Slaven??

Kažeš da se vidio potencijal igrača u repki, a ne u Europi? Koliko to Badelj i Kovačić imaju seniorskih utakmica za reprezentaciju da su se tamo prodali? Smiješno... :lol:

I dal bi ti htio ostati u Dinamu recimo do 25. godine ili bi otišao u recimo klub iz lige petice u kojem bi zaradio duplo veće novce?
Pa tko želi ostati u Dinamu duže vremena kad oni nemaju konkurencije u prvenstvu?
Ja sam isto za to da igrači ostanu, ali šta ti stvarno misliš da je to realnost? Misliš da Dinamo može dati igračima plaću istu kao Tottenham, Lyon, HSV? Šta ti misliš da bi (u slučaju da ih Dinamo i može masnije platiti) igrači htjeli ostati u klubu zbog eventualno 4-5 jakih utakmica u Europi u cijeloj sezoni?

I onda ja lupam glavom u zid... ajd dobro...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma joj prestani sa tim kako dinamo radi cuda za hrvatski nogomet.. pa tko to normalan moze izjaviti..
pa izjave su ti u rangu mamica, samo jos gore.. jos uvijek nisam siguran da ti nisi mamic..

kakav argument jbmu.. pa sto god spomenem predjes preko kao traktor kao da nije to nista bitno, jedino je bitno da dinamo igra u eu sto je toliko beznacajno osim za kasu, a za hrvatski nogomet nije korisno uopce, osim ako mislis da je to sto dinamo dobije tih par m e dobro za hrvatski nogomet.. jer - sto je dobro za dinamo dobro je za sve nas, jer svi smo mi dinamo?

daj ajd, pa fail totalni je bio, neznam kako se mozete hvalit s tim i jos mi vise cudno kako mozete mislit da netko stavlja na nos to sramocenje zbog neke ljubomore? pa ne kuzim kako vam nije bilo tesko i tuzno gledat taj vas dragi klub kako rusi rekorde.. pa bilo je to sve toliko nisko palo da se jedva nakupio minimum gledatelja.. pa valjda ti to sve govori..

mos mislit kako bi se u hajduku izmisljale tople vode da se napune tribine..

argument ti najbolji mogu dat moj vlastiti - zadnju utakmicu koju sam popratio je bila ona rijeke i dinama prosle godine.. il je to bilo pred 2.. tko zna vrijeme leti, nije ni bitno..
ugl, igrala se na kantridi i rijeka je bila 3x bolja momcad i igrala je za pobjedu i igrala je kako zna igrat na kantridi.. da bi nakon sto je dosla voda do grla za izgubit utakmicu (a utkakmica toliko nebitna, osim sto je vrlo bitna za navijace na kantridi koji su konacno imali razloga za veselje i mozda plan da dodju i sljedecu tekmu pogledat i navijat) sudac promjenio vrlo brzo plocu i izjednacio tekmu.. scenarij isti kao milijun i 2 puta do sad.. i ne.. nije to do suca i loseg sudjenja..

lako za mene.. pusti mene, neka ja nisam kompetentan kao navijac i ljubitelj nogometa, iako sam ga trenirao 4 godine i iako volim nogomet..
primjera cu ti dat koliko oces, a mozes i sam bacit oko na broj gledatelja na stadionima..

ovo nabrajanje igraca bez smisla, samo da nabrajas necu komentirat jer je to rasprava u rangu klinca, jer znas da je lovren proglasen medju top 10 najvecih failova.. kakav sad modric.. mah.. who cares..

vidim i nekog badelja spominjes.. a na to cu se samo nasmijat.. al ajd.. ti znas..
Po tebi su valjda bolji transferi recimo Kalinića, Sharbinija, Ibričića i ne znam ti ja koga još...
navijacke naocale much? hajduk te bode iako nije tema?

al da.. drazi mi je transfer tipa sharbini gdje nas dobar igrac ostaje u nasim klubovima jer pricamo o nekom nasem nogometu jelda? ili je tebi samo ime kluba bitno.. ti neke strance spominjes koji ce dolazit u nase klubove? to valjda mislis beciraj i ekipa.. o cemu pricamo uopce?
I dal bi ti htio ostati u Dinamu recimo do 25. godine ili bi otišao u recimo klub iz lige petice u kojem bi zaradio duplo veće novce?
nes ti pitanja..
al ne gledas valjda na to sa osobne strane igraca? ili mozda gledas.. nemam pojma, vise se ne bi cudio nicem.. valjda se ti naveselis kad netko dobije 300% povecanje place jer mu je malo bilo onih 40k eura na mjesec.. yep..
Ja sam isto za to da igrači ostanu, ali šta ti stvarno misliš da je to realnost? Misliš da Dinamo može dati igračima plaću istu kao Tottenham, Lyon, HSV? Šta ti misliš da bi (u slučaju da ih Dinamo i može masnije platiti) igrači htjeli ostati u klubu zbog eventualno 4-5 jakih utakmica u Europi u cijeloj sezoni?
a pa naravno da ne, osim onih "lokalnih" nogometasa koji tu imaju zivot i koji nemaju potrebu za promjenom jer im je tu obitelj i 40k eura na mj im je nekako naknap za progurat mjesec..
al neznam kako si dosao na tu temu kad nije povezana sa nicim..

Koga je Rijeka prodala za "velike" novce u zadnje vrijeme, Osijek, Split, Slaven??
nema svatko mamica jbga..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: argument ti najbolji mogu dat moj vlastiti - zadnju utakmicu koju sam popratio je bila ona rijeke i dinama prosle godine.. il je to bilo pred 2.. tko zna vrijeme leti, nije ni bitno..
ugl, igrala se na kantridi i rijeka je bila 3x bolja momcad i igrala je za pobjedu i igrala je kako zna igrat na kantridi.. da bi nakon sto je dosla voda do grla za izgubit utakmicu (a utkakmica toliko nebitna, osim sto je vrlo bitna za navijace na kantridi koji su konacno imali razloga za veselje i mozda plan da dodju i sljedecu tekmu pogledat i navijat) sudac promjenio vrlo brzo plocu i izjednacio tekmu.. scenarij isti kao milijun i 2 puta do sad.. i ne.. nije to do suca i loseg sudjenja..
:lol:
Ako je bila 3x bolja, onda 5 sudaca ne može izjednačiti tekmu. Ali ako ti tako veliš, onda mora da je bilo tako.
Armanini je napisao/la:ovo nabrajanje igraca bez smisla, samo da nabrajas necu komentirat jer je to rasprava u rangu klinca, jer znas da je lovren proglasen medju top 10 najvecih failova.. kakav sad modric.. mah.. who cares..

vidim i nekog badelja spominjes.. a na to cu se samo nasmijat.. al ajd.. ti znas..
Zašto bez smisla? Šta fali Badelju sada u HSV-u? Jesi gledao koju njegovu utakmicu uopće u Bundesligi?
I nije istina da je lovren u top 10 failova! Da je to istina, onda nebi bio prvotimac u Lyonu i nebi imao ponude od drugih klubova. Ne kažem da je igračina, ali sigurno nije ni u 10 najlošijih u Lyonu, a kamo li među top 10 failova.
navijacke naocale much? hajduk te bode iako nije tema?
Ne, uopće... Samo se evo sad ne mogu sjetiti nikakvih drugih transfera osim tih par Hajdukovih. ;)
al da.. drazi mi je transfer tipa sharbini gdje nas dobar igrac ostaje u nasim klubovima jer pricamo o nekom nasem nogometu jelda? ili je tebi samo ime kluba bitno.. ti neke strance spominjes koji ce dolazit u nase klubove? to valjda mislis beciraj i ekipa.. o cemu pricamo uopce?
Da, Sharbini otišao u Saudijsku Arabiju za siću. Stvarno kapa do poda za to! :roll:
Da, ja spominjem strance koji bi bili kvaliteta za ligu KOJIH SADA NEMA!!! Ali ti to nećeš skužiti jer je za tebe vjerojatno Mato Neretljak vrhunski igrač i pojačanje.
nes ti pitanja..
al ne gledas valjda na to sa osobne strane igraca? ili mozda gledas.. nemam pojma, vise se ne bi cudio nicem.. valjda se ti naveselis kad netko dobije 300% povecanje place jer mu je malo bilo onih 40k eura na mjesec.. yep..
Ja se borim sa vjetrenjačama... Pa pitam tebe da li bi ti ostao da sad igraš u Rijeci za 30000 eura mjesečno ili bi otišao u Lille igrati za 100-tinjak tisuća eura mjesečno?
a pa naravno da ne, osim onih "lokalnih" nogometasa koji tu imaju zivot i koji nemaju potrebu za promjenom jer im je tu obitelj i 40k eura na mj im je nekako naknap za progurat mjesec..
al neznam kako si dosao na tu temu kad nije povezana sa nicim..
Kako čovječe nije povezana? Sad govoriš da Dinamo ne zadržava svoje igrače. Kako se oni mogu nadmetati sa Tottenhamom ili Lyonom za plaće igrača? U tom slučaju je ostanak najboljih igrača bila samo njihova dobra volja i nepotražnja novaca.

nema svatko mamica jbga..
Da, to je glavni problem, a nije glavni problem to šta se u seniore u 10 godina probije 3 igrača iz juniora. I onda se sere po Badelju, Kovačiću itd. Mislim, ja bih se pokrio po glavi plahtom i šutio...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la: Ako je bila 3x bolja, onda 5 sudaca ne može izjednačiti tekmu. Ali ako ti tako veliš, onda mora da je bilo tako.
pa nisi valjda toliko naivan..

Zašto bez smisla? Šta fali Badelju sada u HSV-u? Jesi gledao koju njegovu utakmicu uopće u Bundesligi?
I nije istina da je lovren u top 10 failova! Da je to istina, onda nebi bio prvotimac u Lyonu i nebi imao ponude od drugih klubova. Ne kažem da je igračina, ali sigurno nije ni u 10 najlošijih u Lyonu, a kamo li među top 10 failova.
lovren mozda i stasa u odlicnog igraca, i mandjo je bio za k na pocetku..
a za fail transfer - tako su pisali mediji onda, a nasi mediji prenjeli jer nasi mediji to i rade zapravo - copy paste, malo translate..
ako lazu oni, lazem i ja..

Da, Sharbini otišao u Saudijsku Arabiju za siću. Stvarno kapa do poda za to! :roll:
a pa znas da ne pricam za to.. i naravno da ne mislim da je bio dobar izbor u hajduk umjesto u dinamo gdje bi ga mamic prodao za siguran sam maaasne pare i gdje bi mu stvorio karijeru.. al da je ok sto se zadrzao u nasoj ligi koju godinu, pa ok je.. jest da si je usput unistio karijeru..

da se razumijemo.. ja nemam nis protiv tog mamica.. dapace.. mislim da mu recimo eduardo mora bit zahvalan do kraj zivota..

Da, ja spominjem strance koji bi bili kvaliteta za ligu KOJIH SADA NEMA!!! Ali ti to nećeš skužiti jer je za tebe vjerojatno Mato Neretljak vrhunski igrač i pojačanje.
Ja se borim sa vjetrenjačama... Pa pitam tebe da li bi ti ostao da sad igraš u Rijeci za 30000 eura mjesečno ili bi otišao u Lille igrati za 100-tinjak tisuća eura mjesečno?
pa gle.. glupo je pricat o tome, nije uopce odabir..
al cuj.. i tih 30k eura je fkng cetveroGODISNJA prosjecna hrvatska placa zaradjena u jedan mjesec.. nogomet je preplacen puno previse i to je mozda jedan od uzroka ovakvog stanja opcenito..

Kako čovječe nije povezana? Sad govoriš da Dinamo ne zadržava svoje igrače.
ne, vec je to bio moj reply na tvoju tezu kako dinamo nema sanse u europi jer igra u kurcevoj ligi i nema jakih utakmica (sto naravno stoji), al sve da svaki tjedan igraju protiv nekog kluba iz bundeslige ne bi se puno toga promjenilo jer igraci nisu na razini.. i zato kazem - bliza istina je da nema sanse u europi jer nema pravih igraca, ne zadrzava ih to je jasno i dobro da je tako, dobro za te igrace naravno, al di su onda ti silni miljuni u planu napada na europu? nema ih naravno.. to uopce nije ideja..

Da, to je glavni problem, a nije glavni problem to šta se u seniore u 10 godina probije 3 igrača iz juniora. I onda se sere po Badelju, Kovačiću itd. Mislim, ja bih se pokrio po glavi plahtom i šutio...

opet tu dolazi sharbini kao primjer..
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Jao koliko već stranica jednog te istog.

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dani je napisao/la:Jao koliko već stranica jednog te istog.

obzirom da te cjenim, necu ti prijavit post kao spam 8)

zasto se ne bi mogli malo prepucavat? pa znas ako je moj post u ovakvim temama i reply schumiju da je to samo baljezganje tek toliko da se malo raspucamo i raspisemo..
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: lovren mozda i stasa u odlicnog igraca, i mandjo je bio za k na pocetku..
a za fail transfer - tako su pisali mediji onda, a nasi mediji prenjeli jer nasi mediji to i rade zapravo - copy paste, malo translate..
ako lazu oni, lazem i ja..
Može link onda o tih top 10 failova?
pa gle.. glupo je pricat o tome, nije uopce odabir..
al cuj.. i tih 30k eura je fkng cetveroGODISNJA prosjecna hrvatska placa zaradjena u jedan mjesec.. nogomet je preplacen puno previse i to je mozda jedan od uzroka ovakvog stanja opcenito..
Istina, ali opet nitko ti ne garantira da ćeš ti recimo i nakon odrađivanja svog ugovora na 4-5 godina imati tako dobru ponudu, da ćete ozljede izbjeć itd, itd.
ne, vec je to bio moj reply na tvoju tezu kako dinamo nema sanse u europi jer igra u kurcevoj ligi i nema jakih utakmica (sto naravno stoji), al sve da svaki tjedan igraju protiv nekog kluba iz bundeslige ne bi se puno toga promjenilo jer igraci nisu na razini.. i zato kazem - bliza istina je da nema sanse u europi jer nema pravih igraca, ne zadrzava ih to je jasno i dobro da je tako, dobro za te igrace naravno, al di su onda ti silni miljuni u planu napada na europu? nema ih naravno.. to uopce nije ideja..
Gledaj, da su klubovi jači, tada se ni Dinamo nebi prošetao ligom, morao bi investirati u pojačanja, u bolje igrače da si uopće osigura kvalifikacije za Europu. Ovako im se ne isplati cijelu sezonu skupo platiti 2-3 kapitalca kad se ligom prošetaju sa juniorima. ;)
opet tu dolazi sharbini kao primjer..
Jedan slučaj u dugo godina. ;)
Dani je napisao/la:Jao koliko već stranica jednog te istog.
A čuj, ne moraš čitati ako ti je to problem.
U ovome i je svrha foruma, rasprava. Armanini i ja se ne slažemo oko nekih interesa i ne vidim u čemu je problem da izmjenimo mišljenja. Jbg, ako hoćeš, uključi se u raspravu, a ako nećeš, nemoj ni čitati... nitko te ne tjera na to. ;)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Može link onda o tih top 10 failova?
vjeruj da sam isao i guglat da budem pripremljen za to pitanje, al bezuspjesno..
prvih par linkova su bile neke pohvale lovrena pa sam brzo odustao :=
al evo probao opet i heh.. "malo" sam pomjesao loncice.. al cu razveselit pronalaskom :biggrin:
al prije toga ima i lijepih komentara i za lovrena:
Umjesto da se pokrije ušima nakon užasnih nastupa za reprezentaciju protiv Grčke i Latvije, Lovren je povratak u domovinu s klubom iskoristio kako bi dijelio packe novinarima koji ne shvaćaju kako je sjajan igrač.
Prenosimo da se francuski mediji snebivaju i izruguju nad lošom igrom centralnog braniča Gardeove i Bilićeve momčadi.
U derbiju Rennes - Lyon (1:1) ,Lovren je aklamacijom izabran za najgoreg igrača utakmice: Griješio je u postavljanju, predaji lopte i općenito radio toliko kikseva da ga je tjednik Le 10 Sport je uvrstio u "najgoru momčad 30. kola" uz neprolaznu tricu.
ne bi stavio izvor jer me sram, al jedan je od nasih najgorih portala (a nije f1racing :=
Inače, najgori igrač 23. kola Francuskog prvenstva prošlog vikenda, u izboru L'Equipea, bio je Lyonov branič Lyona Dejan Lovren, koji je nakon dobre igre u prvih pedesetak minuta "briljirao" pogrešnim procjenama i potezima kod sva tri gola Korzikanaca.
Stoga je logično da je dobio od L'Equipea jako lošu ocjenu 2, a pritom je izabran za najgoreg igrača na terenu i ujedno je bio najgori igrač kola.

Naravno, francuski kritičari ga ne štede. Osim L'Equipea, lošu ocjenu 3 dao mu je i regionalni dnevnik Le Progres iz Lyona, koji ga je zajedno s Gomisom proglasio za najgoreg igrača na terenu.
Jedini francuski sportski dnevnik L'Equipe i ugledni magazin France Football bili su jednako oštri: Lovrenu su također dali "tricu" i izabrali ga "najgoreg igrača na terenu" i "najgoreg
srednjeg braniča u 30. kolu" Le Championnata.

"Lovren je već tri godine u Lyonu. Ima 23 godine, više nije mlad branič i ušao je u fazu zrelosti kad se pogreške više ne mogu tolerirati zbog mladenačkog neiskustva. Po onome sto je dosad pokazao, Lovren je limitiran igrač, jer nema kontinuiteta dobrih utakmica zbog kiksova prouzročenih dekoncentracijom
takva je bila "atmosfera" u francuskoj oko njega i zato mi je to ostalo u glavi.. jer kakvi god mediji bili, ipak valjda prate svoju ligu..
nis to nije bitno zapravo, i ja sam zadnji koji stvara dojam prema procitanom (ajde tu jesam malo :) al kad sam vec surfao pa da zaljepim :)

a sad pokloncic tebi:
tko je zapravo proglasen u top10 najgorih transfera

Istina, ali opet nitko ti ne garantira da ćeš ti recimo i nakon odrađivanja svog ugovora na 4-5 godina imati tako dobru ponudu, da ćete ozljede izbjeć itd, itd.
ma jasno, a najbolja stvar je sto ima toliko primjera gdje su nasi igraci otisli igrat van za solidne pare, igrali par godina da bi se vratili prakticki "bez icega".. jbga zivjet raskosno je skupo.. pretpostavljam barem :) i to uz sve djabe aute i djabe stanove..
ima gro igraca iz rijeke i to iz one "umalo zlatne" generacije koji su si nasli poslic u talijanskim drugim i cak trecim ligama i gdje su prakticki prosjedili na klupi uz 40k eura, da bi se vratili bez jace ustedjevine i vratili se u "normal life"..

Gledaj, da su klubovi jači, tada se ni Dinamo nebi prošetao ligom, morao bi investirati u pojačanja, u bolje igrače da si uopće osigura kvalifikacije za Europu. Ovako im se ne isplati cijelu sezonu skupo platiti 2-3 kapitalca kad se ligom prošetaju sa juniorima. ;)
e pa kuzis.. cemu onda zavaravanje oko europskih ambicija kad je to daleko od istine.. al nije toliko od mogucnosti jer se sjecam da je mamic nakon lpa rekao kako su napunili budget i da su mirni sljedece 3 godine.. naravno, za mjesec dana se ploca okrenula i pocela je odjednom besparica..

a klubovi nemogu bit jaci dok je ovakva klima i dok nam liga sluzi za pumpanje statistike dinama kako bi mogli predocit bajne rezultate..
jbga, morao sam to opet spomenut, sta ces kad je tako :)
Jedan slučaj u dugo godina. ;)
da.. al dobar primjer.. jer da je bio neki mamic u tom slucaju drukcije bi to bilo..
drugi primjer recimo kreilach.. to je igrac koji je imao nenormalno veliki talent i bio je apstrakcija dok smo bili mladji..
trenirali smo zajedno u opatiji, on je bio koju godinu mladji.. nikad necu zaboravit turnir u ilirskoj bistrici, igralo se na pola stadiona.. bili smo zajedno na tom turniru i igrali za pionire - on jer je bio malen i mladji pa je mogao proc, a ja jer sam imao kvalitetu kao ti mladji :P pa je bilo dobro sakriveno hh..
ugl, tekme su izgledale tako da smo igrali zapravo samo on, ja i golman za vracanje lopti iz goal auta.. ja u obrani bio na ebenoj razini - vida style :) doduse jbga protiv mladjih igraca, al po skillu tu smo negdje bilo :oops: , ja sam uzimao lopte i predao krailachu i to vec u nasem sesnaestercu (il koliko je vec bilo obzirom da je bilo pol terena) i popratio ga vise reda radi do centra, a lik je sam izvrtio sve napadace koji su ostali na nasoj polovici, pre*ebao svu obranu i krcao golove.. rapsodija bez uvelicavanja..

pa kako zavrsi takav igrac? a da je bio kakav normalan menadjer sad bi ga gledali u najjacim ligama, ja sam siguran u to..
A čuj, ne moraš čitati ako ti je to problem.
U ovome i je svrha foruma, rasprava. Armanini i ja se ne slažemo oko nekih interesa i ne vidim u čemu je problem da izmjenimo mišljenja. Jbg, ako hoćeš, uključi se u raspravu, a ako nećeš, nemoj ni čitati... nitko te ne tjera na to. ;)
tocno tako, ebes raspravu sa istomisljenikom, nema se tu onda sta raspravljat..
ovakve skoro besmislene rasprave jos kad su obojane sa malo osobne preference su nacin kako se moze kratit vrijeme do prvih vaznijih dogadjanja u f1 (meni recimo ovi testovi neznace nis i ne zamaram se time i tu nemam sto raspravljat, osim sto bi mogao trubit kako pisete gluposti jer to jos nis nema veze s nicim :)

schumi i ja smo razmjenili postova, uvijek zapravo pjevajuci o istoj temi, i uvijek uz lagano nekulturan nacin, i mogli bi tako unedogled.. pri tom nisam zamjerio nista, dapace, covjeka koji se drzi svog stava ma koliko lud bio :) i koji ce pokusat obranit skoro pa dokazane (u nekim slucajevima potvrdjene) argumente cijenim puno..
i zbog toga ja njemu necu nikad priznat recimo da mi je pred koju godinu dinamo bio najjaci nas klub i da sam pratio podosta tekmi i da mi je bio gust gledat dominiranje nad nekim ekipama.. ne bi to priznao ni sebi skoro :^o
jos kad bi navijao za mcm, bio bi mi potpuni kontras i mogao bi se samo s njim prepucavat :)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la: vjeruj da sam isao i guglat da budem pripremljen za to pitanje, al bezuspjesno..
prvih par linkova su bile neke pohvale lovrena pa sam brzo odustao :=
al evo probao opet i heh.. "malo" sam pomjesao loncice.. al cu razveselit pronalaskom :biggrin:
al prije toga ima i lijepih komentara i za lovrena:

"Lovren je već tri godine u Lyonu. Ima 23 godine, više nije mlad branič i ušao je u fazu zrelosti kad se pogreške više ne mogu tolerirati zbog mladenačkog neiskustva. Po onome sto je dosad pokazao, Lovren je limitiran igrač, jer nema kontinuiteta dobrih utakmica zbog kiksova prouzročenih dekoncentracijom
Ma ja ne bih rekao da je Lovren loš igrač. Nije ni svjetska kvaliteta, ali vrlo solidan stoper za svoje godine jer smatram da su najbolje stoperske godine kasne dvadesete... tako da ima još vremena za njega. ;)
Jbg, dosta često je ispao loš (po meni nezasluženo) zbog svojih suigrača, skupio i par crvenih koje inače nebi, ali znaš kako to ide: lakše je prigovarati Hrvatu nego Francuzu u Francuskoj.
Eto, ja bih za Kalinića rekao da je limitiran igrač. Zašto?
Prodao se prvenstveno zahvaljujući svojim golovima od kojih je pola zabio iz penala. Otišao je u Englesku i čak bio solidan, pa i bolji nego u Hajduku, ali tu je bio Santa Cruz i on je kupio manju minutažu nego što je to zaslužio, nakon toga je otišao trener Allardyce i tu je kraj bio za njega. Međutim mene smeta to šta se nikad nije nametnuo u Dnipru. Zato kažem da je limitiran jer da kod njega postoji kvaliteta, onda bi se nametnuo kao glavni napadač u Dnipru. A ovako je opet više puta loš nego dobar.
ma jasno, a najbolja stvar je sto ima toliko primjera gdje su nasi igraci otisli igrat van za solidne pare, igrali par godina da bi se vratili prakticki "bez icega".. jbga zivjet raskosno je skupo.. pretpostavljam barem :) i to uz sve djabe aute i djabe stanove..
ima gro igraca iz rijeke i to iz one "umalo zlatne" generacije koji su si nasli poslic u talijanskim drugim i cak trecim ligama i gdje su prakticki prosjedili na klupi uz 40k eura, da bi se vratili bez jace ustedjevine i vratili se u "normal life"..
Ma to je zbog toga jer takvi obično imaju mozak veličine kikirikija i razbacuju se s novcima. Evo, ja se kladim da će recimo dečko kao Kovačić brzo sebi osigurati egzistenciju jer mi izgleda skroman i pametan.

Evo ti primjer rukometaša Zagreba CO. Šetam Zagrebom i na Trešnjevci ugledam onog Šebetića. Lik ima 18 godina, u pola 12 dolazi sa svojim sponzorskim BMW-om (serija 1) usred tjedna u restoran na RUČAK!
Pazi koje je to preseravanje... :roll:
A takva je većina i nogometaša, non-stop su po casinima, restoranima, vikendom izlasci sa sponzorušama itd itd.
e pa kuzis.. cemu onda zavaravanje oko europskih ambicija kad je to daleko od istine.. al nije toliko od mogucnosti jer se sjecam da je mamic nakon lpa rekao kako su napunili budget i da su mirni sljedece 3 godine.. naravno, za mjesec dana se ploca okrenula i pocela je odjednom besparica..
Ma ima Dinamo love, samo je problem šta si Zdravko uzme veći dio kolača od tih novaca. I zato dovodi neka kvazi pojačanja i kvazi trenere. Za 10 milijuna dovedeš 4 pojačanja za Europu. Evo ti primjer Klebera, mogao je doći, ali se škrtarilo puno i onda se dovelo za te novce igrače koji su dobri za HNL, ali LP mogu igrati samo na PES-u. O Hasaniju da ne pričam... on je bio i jeftiniji.
covjeka koji se drzi svog stava ma koliko lud bio :)
Hvala! :lol:
Ja pokušavam uvijek izaći s nekim realnim argumentima u diskusiju. Možda nisam uvijek u pravu, ali onda bih volio vidjeti te argumente koji govore kontra mene i zbog kojih ću priznati "poraz".
Odgovori