Kraft je jucer dobio "samo" 4 gola . Moglo je biti puno vise, drugo poluvrijeme su ocito Bavarci odigrali u "manjoj" brzini.
Strijelci:Gomez 2X (

Olic je igrao zadnjih 15 min.

Iduca postaja:Napoli.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Tako dugo te nema i prvi post i odmah iznosiš neistinelux007 je napisao/la:Da se javim nakon dugog izbivanja![]()
Veceras Barca opet imala ogromnu podrsku sudaca ali ipak ima pravde![]()
Svaka cast sevillii Kanoute car
haha
UEFALONA 0:0 SEVILLA
Kaka bio solidan, ali glavne uloge su pripale Di Mariji i Cristianu večeras.luka_kimi je napisao/la:Nažalost nisam bio u mogućnosti pogledat tekmu (prva koju sam propustio ove sezone ne računajući LP kad sam išao na Maksimir). Kakav je bio Kaka?
Nije bio prekid 4 nego 2 minute. A to nije ni bitno, nego su bitne 4 minute koje je sudac izvukao pitaj Boga otkud.Chuck Norris je napisao/la:Normalno da se igralo do 98 kad je prekid nakon penala trajao 4 min,vjerovatno nisi gledao utakmicu ili namjerno iskrivljuješ činjenice
Navodno ga je Fabregas nazvao teroristom!?Chuck Norris je napisao/la:Kanoute idiot(zaslužio je nekoliko utakmice kazne),nakon penala i onog prekida znao sam da Messi neće dati gol jer je čekao par minuta na penalu,trebali su nakon prekida promjeniti izvođača
Sad ga malo pretjeruješ...Chuck Norris je napisao/la: Šta je Cesc NAVODNO rekao ne znam
Kanoute je napravio u pola min 3. gluposti
1.prigovara i dobije žuti
2.nakon toga pomjera loptu sa bjele točke i prolazi bez kazne
3.udara Cesca
U pola minute dokazao da je idiot
Baš gledam sad... WTF??Scuderia je napisao/la:ManU 1-6 City
koji k**** ??Scuderia je napisao/la:ManU 1-6 City