Haha nebi bas rekel da jergovic navija za Hamiltonaalogoc je napisao/la:ali mladen jergovic katastrofa neda doc ovom do rjeci i navija za hamiltona katastrofa

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Haha nebi bas rekel da jergovic navija za Hamiltonaalogoc je napisao/la:ali mladen jergovic katastrofa neda doc ovom do rjeci i navija za hamiltona katastrofa
Ne trebaš se uzbuđivati,kritike su dobronamjerne.Ne mora ona biti stručnjak o f1 ali daj bar dok MJ priča klimaj i pravi se da razumiješ a nemoj popravljati frizuru i smijati se i gledati vjerovatno sebe negdje na monitorutatatata je napisao/la:e baš ste pretjerali, toliki znalci sve jedan, kad bi vas stavilo u studio tamo zasrali bi se do grla!!! žena je tu da malo popravi vizualno a ne da baca iz rukava tehničke detalje, za to je jergović tamo. još kad ovako pljujete baš joj dajete krila za drugi put, ako vam se nesviđa uvijek možete gledati bbc... antena i dig.reciver su jeftini.
pa dajte bar da prođe 2-3 utrke pa onda kritizirajte koliko hoćete.
od mene još jednom pohvale svima, kad izuzmemo početničku tremu i par tehničkih trzavica, bar na ostv, sve je bilo ok. imaju dušu a to je najbitnije, što se tiče voditeljice, žena je pod tremom i morate razumjeti da joj nije lako. šta bi vi, HLOVERKU?
V3GI je napisao/la:Ja imam osjecaj da ti uopce ne gledas F1,nego samo slusas Dijakovica i biljezis lapsuselimach je napisao/la:Još jedan biser a la Dijaković "Filipe Massa"
Jedino da stišam ton a onda nije zanimljivo,takve lapsuse nije moguce ne cuti.
Triba Blaža uključit telefonskom vezom, da malo zajauče na prave stvari tipa Alonso-Hamilton, Leteći "Rus", Kamui Show itd...Chuck Norris je napisao/la:Što se tiče prijenosa solidno.Fali malo da neko povisi glas dvoboj Alonso-Hamilton oni razgovaraju kao du na kavi.Sve u svemu prolazna ocijena
Ali ova u studiju ovo je koma,ona popravlja frizuru smije se nema pojma o čemu ovaj priča.Čita pitanja i opet se izgubila nema pojma šta je pitala.Koma živa,dajte nekog ko se razumije barem malo u ovaj sport
Zweki je napisao/la: ja sam umro, nisam se mogao dobiti
GD: Lisen tu mi kerfuli aj šel sej dis onli wans(kad je Vettel tražio potvrdu o KERS-u), ili Luici (Liuzzi) ..The Greatest je napisao/la:Dijaković: "Ros Braun..." HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH
A mogao bi i ti naučiti kak se on preziva.Centurion je napisao/la:molim vas da NIKADA VIŠE ne pljujete po Dijanoviću,
LIK JE ZASLUŽAN ZA OVAJ PRIJENOS, prvi je otišao u Kreator Mediu
i predložio ovaj projekt, od sada ću ga štovati kao boga makar nije baš bajan komentator xD
a jbg bio je i Jergović ga nazvao Dijanković na početku utrke pa nitko to nije komentiraoZweki je napisao/la:A mogao bi i ti naučiti kak se on preziva.Centurion je napisao/la:molim vas da NIKADA VIŠE ne pljujete po Dijanoviću,
LIK JE ZASLUŽAN ZA OVAJ PRIJENOS, prvi je otišao u Kreator Mediu
i predložio ovaj projekt, od sada ću ga štovati kao boga makar nije baš bajan komentator xD
Goran Dijaković kolegaelder je napisao/la:Svaka cast nezavisnim televizija ovo kaj su napravili je zbilja fenomenalno. Ali komentatore treba promjeniti, treba nekoga ko bu znal reci nesto kak spada. Za ovoga coveka kojega danas pokraj jergovica nismo culi, neznam kak se preziva pa necu ni napisati da krivo ne napisem. Imali su laspusa ali ok novi su u tome. Jergovic je za studio a ne za komentiranje utrka. Treba dati priliku svakome
Dani je napisao/la:Dijaković se zove lik.
Tnx.F1NAC je napisao/la:Goran Dijaković kolegaelder je napisao/la:Svaka cast nezavisnim televizija ovo kaj su napravili je zbilja fenomenalno. Ali komentatore treba promjeniti, treba nekoga ko bu znal reci nesto kak spada. Za ovoga coveka kojega danas pokraj jergovica nismo culi, neznam kak se preziva pa necu ni napisati da krivo ne napisem. Imali su laspusa ali ok novi su u tome. Jergovic je za studio a ne za komentiranje utrka. Treba dati priliku svakome
ma kroz par utrka kad ona skuzi tko je tko, i za sta sluze ti bolidi bit ce to oke....peki je napisao/la:ma sve ok,al ona zenska u studiju im nije trbala