Ja mislim, i iskreno se nadam da možemo u Q3!! To bi potvrdilo poboljšanje...McLarem je napisao/la:Vidje cemo sta ce biti sutra na kvalama, nadam se da smo bar neke probleme rijesili (da nemoramo lagati sudijama vise), ili je to samo dasak nade pred konacno iskljucenje. Sve u svemu videce mo za sutra i za kraj mjeseca sta ce biti sa nama, za sad obecavaju da mogu bolje.
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Arai
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Formula 1 team-McLaren

- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Arai je napisao/la:Ja mislim, i iskreno se nadam da možemo u Q3!! To bi potvrdilo poboljšanje...McLarem je napisao/la:Vidje cemo sta ce biti sutra na kvalama, nadam se da smo bar neke probleme rijesili (da nemoramo lagati sudijama vise), ili je to samo dasak nade pred konacno iskljucenje. Sve u svemu videce mo za sutra i za kraj mjeseca sta ce biti sa nama, za sad obecavaju da mogu bolje.
Ako sve bude funkcioniralo kako spada s četiri najbolje momčadi(Brawn, Toyota, Williams, Red Bull) onda će se Mclaren tući za preostala dva mjesta s Bmw-om, Ferrarijem, Renaultom, a možda umjesto nekog od ovih s Torro Rossom, što bez obzira na poboljšanja na Mclarenu neće biti nimalo lako.
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
mozda drugi treninzi nisu najbolje prosli za Mclaren ali imaju vidno poboljsanje... sutra definitivno u Q3 ulaze... mislim da ce se dobro karte promijesati ovaj put...

- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
McLaren se je za sad najbolje pokazao od ostali gubitnika (Ferari, Reno, BMW), ali sve ce se sutra reci i vidjeti, nevjerujem da i oni nemaju neki skriveni diguzor u ormaru
- jaki
- Rezervni vozač
Po čemu si to zaključio? Vremena to baš i ne pokazuju. Pogotovo ako se uzme u obzir koliko su krugova vozili u stintu kad je vrijeme postignuto.edo je napisao/la:Mclaren je po meni brzi od ferrarija...
-
- Navijam za: Alonso
McLaren je vrhunska momčad i oni će se od svih ostalih najbrže prilagodit i približit vodećima. Veliki doprinos će tome dati i Hamilton, jer momak zna voziti i zna povući momčad u pravom smjeru. Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom definitivno idu niz Planicu.
Zadnja izmjena: domenico, dana/u 17 tra 2009, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nediljko Matijaš
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Slažem se da je McLaren vrhunska momčad, i da će se vjerojatno približit ostalima,ali...domenico je napisao/la:McLaren je vrhunska momčad i oni će se od svih ostalih najbrže prilagodit i približit vodećima. Veliki doprinos će tome dati i Hamilton, jer momak zna voziti i zna povući momčad u pravom smjeru. Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom sefinitivno idu niz Planicu.
zaboravio si na 29.4.! Dan kad se odlučuje o kazni za McLaren.

- sp33d
- Početnik
hmmm. ti možeš vidit u budučnost, il si zvao vidovitog milana?domenico je napisao/la: Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom definitivno idu niz Planicu.

šta se tiče mclarena, pokazuju znakove poboljšanja, i to je okej.
samo što mislim da to možda nemora značit nešto puno, jer ako se prisjetimo i ferrari je imao 1-2 na drugom slobodnom treningu u maleziji a svi znamo kak je utrka završila.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
dijete drago nov si na forumu, ne poznaješ me, pa ću ti jednom tolerirati ovakvu eskapadu. ubuduće prije nego me quotaš razmisli o onome što si pročitao i što ćeš napisati.QFlash je napisao/la:Sunčice - bravo je za prvo misto na prvom slobodnom treningu.Aj kani se nabijanja postova djetinjastim komentarima.sunseeker je napisao/la:kaj bravo? novo krilo ti lijepo izgleda pa veliš bravo? svašta....
svaki moj post ima svrhu, to što ti i neki moderatori nisu dovoljno lucidni da shvate bit nije moj manjak
- McLarem
- Test vozač
Kao sto sam napisao McLaren jest napravio pomak ali se Ferari nemoze tek tako odbaciti, ko go da to uradi pravi veliku glupost, moje misljenje sto se tice Ferarija je ako bude los to je samo zato sto sprema bolid za sljedecu sezonu jer ovu je pustio da ide kako ide, i ako se nastavi tako i sa McLaren-om uradi ce na pola sezone isto.
-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Postoji jedna stara izreka koja bi se mogla upotrijebit da se dočara situacija s uspavanim divovima(Ferrari i MCM), a koja kaže da je ranjeni lav najopasniji!!
- IH!
Uh kako je bilo dobro gledati prvi trening
,odmah srce brze pocne kucati
Nada se vratila,ocekujem bodove za oba bolida McM

Nada se vratila,ocekujem bodove za oba bolida McM

- jaki
- Rezervni vozač
Kova vozi Q1 sa starim prednjim krilom.
Hamilton jako brz.
Hamilton jako brz.
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Cuj vremena ne pokazuju,jesam ja corav ili je treci trening i dosadasnji dio kvala lewis svaki put
bio brzi!!!
bio brzi!!!

BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
napredak je ocit kod McLaren-a. Jos kad dofuraju taj famozni difuzor, mogli bi pobjedit
jos nema vrijeme za Q3.
edo je napisao/la:Cuj vremena ne pokazuju,jesam ja corav ili je treci trening i dosadasnji dio kvala lewis svaki put
bio brzi!!!

- McLarem
- Test vozač
McLaren vjetovatno starta sa dosta goriva cim je tolika tazlika u vremenima od slobodnih treninga, mozda idu na manje zaustavljnja u box-ove. Mozda se ide na postolje ko zna, ali sutra ce biti fino gledati odma na startu Lewis-Kimi i Hejki-Masa. Naravno tradicija se se ponoviti (samo da ne bude to Hejki ovaj put) jos koji da se slupaju i eto ti McLaren-u bodova fini. 

- Schumy.d
- Legenda
Dižu se u formi kao i ostatak polagano.
- McLarem
- Test vozač
Schumy.d je napisao/la:Dižu se u formi kao i ostatak polagano.
Sta mislis ko ce koga sutra uzeti na startu crveni srebrene ili srebreni crvene???????????????????
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da će Vettel odjuriti naprijed, a Alonso iza njega!McLarem je napisao/la: Sta mislis ko ce koga sutra uzeti na startu crveni srebrene ili srebreni crvene???????????????????

A Hamilton ima KERS i trebao bi se probiti na startu.

-
- Profesionalni vozač
Jasno da ce srebreni uzet crvene, crveni nemaju KERS.
- McLarem
- Test vozač
Sve zavisi ko ima koliko goriva ako je Hamilton "pun"daba mu i kers, ili ako je Alonso "prazan" pa mora poslje 7-8 krugova u box, daba mu i drugo mjesto na kvalama. Sto se tice Vettela njega cemo malo vidjeti na startu i nevjerujem da ce ga vise prikazivati to ce biti njegova solo voznja, samo ako nisu nesto skontali u Brawn-u, od njih se svasta moze ocekivati.
- McLarem
- Test vozač
Hjeki je pun do cepa kod njega nemoze ni kap vise stati to ce on na jedan box izgleda????????????????
Lewis ima sansu dobru, prva tojka ce u box poslje max 10 krugova i ostace tamo duze, lagani su ko pero samo da se neodvoje dosta dugo da stignu sve to odraditi, i mi iz McLarena smo u bodovima, mislim na obadvoicu.
Lewis ima sansu dobru, prva tojka ce u box poslje max 10 krugova i ostace tamo duze, lagani su ko pero samo da se neodvoje dosta dugo da stignu sve to odraditi, i mi iz McLarena smo u bodovima, mislim na obadvoicu.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
S tim da bude cist start. 4-5 mjesto...McLarem je napisao/la:Hjeki je pun do cepa kod njega nemoze ni kap vise stati to ce on na jedan box izgleda????????????????

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
5. i 6.,niti nije tako loše. 7 bodova za momčad i napredak se vidi. Heikki je odvozil solidnu utrku bez grešaka,a Hami s puno rizika ipak još 6...moglo je biti i gore.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
King iCool je napisao/la:5. i 6.,niti nije tako loše. 7 bodova za momčad i napredak se vidi. Heikki je odvozil solidnu utrku bez grešaka,a Hami s puno rizika ipak još 6...moglo je biti i gore.
Ipak svaka čast Hamiltonu, bez obzira na sve one spinove. Ak se ne varam, danas je 3 puta prešao Raikkonena.