Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Arai »

McLarem je napisao/la:Vidje cemo sta ce biti sutra na kvalama, nadam se da smo bar neke probleme rijesili (da nemoramo lagati sudijama vise), ili je to samo dasak nade pred konacno iskljucenje. Sve u svemu videce mo za sutra i za kraj mjeseca sta ce biti sa nama, za sad obecavaju da mogu bolje.
Ja mislim, i iskreno se nadam da možemo u Q3!! To bi potvrdilo poboljšanje...
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Arai je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Vidje cemo sta ce biti sutra na kvalama, nadam se da smo bar neke probleme rijesili (da nemoramo lagati sudijama vise), ili je to samo dasak nade pred konacno iskljucenje. Sve u svemu videce mo za sutra i za kraj mjeseca sta ce biti sa nama, za sad obecavaju da mogu bolje.
Ja mislim, i iskreno se nadam da možemo u Q3!! To bi potvrdilo poboljšanje...

Ako sve bude funkcioniralo kako spada s četiri najbolje momčadi(Brawn, Toyota, Williams, Red Bull) onda će se Mclaren tući za preostala dva mjesta s Bmw-om, Ferrarijem, Renaultom, a možda umjesto nekog od ovih s Torro Rossom, što bez obzira na poboljšanja na Mclarenu neće biti nimalo lako.
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

mozda drugi treninzi nisu najbolje prosli za Mclaren ali imaju vidno poboljsanje... sutra definitivno u Q3 ulaze... mislim da ce se dobro karte promijesati ovaj put...
slika
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

McLaren se je za sad najbolje pokazao od ostali gubitnika (Ferari, Reno, BMW), ali sve ce se sutra reci i vidjeti, nevjerujem da i oni nemaju neki skriveni diguzor u ormaru
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

edo je napisao/la:Mclaren je po meni brzi od ferrarija... =D>
Po čemu si to zaključio? Vremena to baš i ne pokazuju. Pogotovo ako se uzme u obzir koliko su krugova vozili u stintu kad je vrijeme postignuto.
domenico
Navijam za: Alonso

Post Postao/la domenico »

McLaren je vrhunska momčad i oni će se od svih ostalih najbrže prilagodit i približit vodećima. Veliki doprinos će tome dati i Hamilton, jer momak zna voziti i zna povući momčad u pravom smjeru. Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom definitivno idu niz Planicu.
Zadnja izmjena: domenico, dana/u 17 tra 2009, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nediljko Matijaš
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

domenico je napisao/la:McLaren je vrhunska momčad i oni će se od svih ostalih najbrže prilagodit i približit vodećima. Veliki doprinos će tome dati i Hamilton, jer momak zna voziti i zna povući momčad u pravom smjeru. Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom sefinitivno idu niz Planicu.
Slažem se da je McLaren vrhunska momčad, i da će se vjerojatno približit ostalima,ali...
zaboravio si na 29.4.! Dan kad se odlučuje o kazni za McLaren.
slika
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

domenico je napisao/la: Za Ferrarija definitivno nema nade. Dani velikih uspjeha su iza njih, sa njihovom talijanskom organizacijom definitivno idu niz Planicu.
hmmm. ti možeš vidit u budučnost, il si zvao vidovitog milana? :badgrin:

šta se tiče mclarena, pokazuju znakove poboljšanja, i to je okej.
samo što mislim da to možda nemora značit nešto puno, jer ako se prisjetimo i ferrari je imao 1-2 na drugom slobodnom treningu u maleziji a svi znamo kak je utrka završila.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

QFlash je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:kaj bravo? novo krilo ti lijepo izgleda pa veliš bravo? svašta....
Sunčice - bravo je za prvo misto na prvom slobodnom treningu.Aj kani se nabijanja postova djetinjastim komentarima.
dijete drago nov si na forumu, ne poznaješ me, pa ću ti jednom tolerirati ovakvu eskapadu. ubuduće prije nego me quotaš razmisli o onome što si pročitao i što ćeš napisati.

svaki moj post ima svrhu, to što ti i neki moderatori nisu dovoljno lucidni da shvate bit nije moj manjak
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Kao sto sam napisao McLaren jest napravio pomak ali se Ferari nemoze tek tako odbaciti, ko go da to uradi pravi veliku glupost, moje misljenje sto se tice Ferarija je ako bude los to je samo zato sto sprema bolid za sljedecu sezonu jer ovu je pustio da ide kako ide, i ako se nastavi tako i sa McLaren-om uradi ce na pola sezone isto.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Postoji jedna stara izreka koja bi se mogla upotrijebit da se dočara situacija s uspavanim divovima(Ferrari i MCM), a koja kaže da je ranjeni lav najopasniji!!
IH!

Post Postao/la IH! »

Uh kako je bilo dobro gledati prvi trening =D> :D ,odmah srce brze pocne kucati :D

Nada se vratila,ocekujem bodove za oba bolida McM :biggrin: :idea:
slika
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la jaki »

Kova vozi Q1 sa starim prednjim krilom.
Hamilton jako brz.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Cuj vremena ne pokazuju,jesam ja corav ili je treci trening i dosadasnji dio kvala lewis svaki put
bio brzi!!! =D>
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

napredak je ocit kod McLaren-a. Jos kad dofuraju taj famozni difuzor, mogli bi pobjedit
edo je napisao/la:Cuj vremena ne pokazuju,jesam ja corav ili je treci trening i dosadasnji dio kvala lewis svaki put
bio brzi!!! =D>
:roll: jos nema vrijeme za Q3.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

McLaren vjetovatno starta sa dosta goriva cim je tolika tazlika u vremenima od slobodnih treninga, mozda idu na manje zaustavljnja u box-ove. Mozda se ide na postolje ko zna, ali sutra ce biti fino gledati odma na startu Lewis-Kimi i Hejki-Masa. Naravno tradicija se se ponoviti (samo da ne bude to Hejki ovaj put) jos koji da se slupaju i eto ti McLaren-u bodova fini. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Dižu se u formi kao i ostatak polagano.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Schumy.d je napisao/la:Dižu se u formi kao i ostatak polagano.

Sta mislis ko ce koga sutra uzeti na startu crveni srebrene ili srebreni crvene???????????????????
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

McLarem je napisao/la: Sta mislis ko ce koga sutra uzeti na startu crveni srebrene ili srebreni crvene???????????????????
Mislim da će Vettel odjuriti naprijed, a Alonso iza njega! ;)
A Hamilton ima KERS i trebao bi se probiti na startu. ;)
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Jasno da ce srebreni uzet crvene, crveni nemaju KERS.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Sve zavisi ko ima koliko goriva ako je Hamilton "pun"daba mu i kers, ili ako je Alonso "prazan" pa mora poslje 7-8 krugova u box, daba mu i drugo mjesto na kvalama. Sto se tice Vettela njega cemo malo vidjeti na startu i nevjerujem da ce ga vise prikazivati to ce biti njegova solo voznja, samo ako nisu nesto skontali u Brawn-u, od njih se svasta moze ocekivati.
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Hjeki je pun do cepa kod njega nemoze ni kap vise stati to ce on na jedan box izgleda????????????????
Lewis ima sansu dobru, prva tojka ce u box poslje max 10 krugova i ostace tamo duze, lagani su ko pero samo da se neodvoje dosta dugo da stignu sve to odraditi, i mi iz McLarena smo u bodovima, mislim na obadvoicu.
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

McLarem je napisao/la:Hjeki je pun do cepa kod njega nemoze ni kap vise stati to ce on na jedan box izgleda????????????????
Lewis ima sansu dobru, prva tojka ce u box poslje max 10 krugova i ostace tamo duze, lagani su ko pero samo da se neodvoje dosta dugo da stignu sve to odraditi, i mi iz McLarena smo u bodovima, mislim na obadvoicu.
S tim da bude cist start. 4-5 mjesto...
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

5. i 6.,niti nije tako loše. 7 bodova za momčad i napredak se vidi. Heikki je odvozil solidnu utrku bez grešaka,a Hami s puno rizika ipak još 6...moglo je biti i gore.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

King iCool je napisao/la:5. i 6.,niti nije tako loše. 7 bodova za momčad i napredak se vidi. Heikki je odvozil solidnu utrku bez grešaka,a Hami s puno rizika ipak još 6...moglo je biti i gore.

Ipak svaka čast Hamiltonu, bez obzira na sve one spinove. Ak se ne varam, danas je 3 puta prešao Raikkonena. =D>
slika
Odgovori