dmarijon je napisao/la:
Nisam to ja izmislio, niti primjetio. TO komentiraju ozbiljne face koje prate talente u F1 iz drugih timova. I Jergović je to nekoliko puta spomenuo - mislim, nadovezavši se na njih. Svaka čast Hamiltonu. Činjenica je da on je jako brz, agresivan i zanimljivi za F1. Ali kronično mu nestaje ono nešto vozački, ili kako mi volimo reći, jednostavno nije PEDALON. Čovjek koji ima osjećaj i uho za auto, i živi s njim. Upravo iz ovog razloga za Hamiltona najčešće i navijaju djeca i klinci. Općenito mlađa playstation generacija. To lako možete primjetiti.
Vettel se tu pozitivno ističe, kao stara garda. On je jedno sa bolidom, čuje ga, osjeti ga.
haha ma otkud si ovo izvukao.
Da nisi ti nešto pobrkao i zamijenio uloge, po meni (a i većina bi se vjerojatno složila sa mnom) je potpuno obrnuto. Za Vettela navijaju većinom klinci i on je pravi primjer playstation vozača kao što kažeš: jako brz, vozi savršeno ko po tračnicama i radi savršene, čiste krugove, al kad treba nekog preteć ili kad je gusto branit i sačuvat poziciju onda se i ne snalazi baš najbolje. Kad starta s pola onda je najbolji, al kad se treba probit, pretjecat, vozit pod pritiskom tu po meni dosta zaostaje za alonsom i lewisom. Možda promjenim mišljenje kad vidim barem jedno njegovo pretjecanje vrijedno pažnje. Zasad to nisam vidio.
A hamilton je (baš ovo što kažeš za vettela

) bliži toj staroj gardi. Odličan pretjecatelj, borben, atraktivan, koji put malo pređe tu granicu i odustane zbog te svoje borbenosti, al čovjek je jednostavno takav, pravi racer. Sry al po meni je hamilton definitivno bliži tom idealu stare garde i sličniji senni, villeneuveu i društvu nego što je to vettel.
No dobro, svako ima svoje mišljenje. Moje se definitivno totalno razlikuje od tvojeg al ajd..