Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

zagor je napisao/la:Pa to je jedino kaj on i dela... 2005. je isto osvojil naslov tak da su ispred njega odustajali, nadam se da se to nebu ponovilo... kaj se mene tice jedini naslov kaj je stvarno zasluzil je 2006... 2005. definitivno je bila obiljezena s Kimijem, ali nazalost i njegovim odustajanjima...
Ova tvoja izjava bi mogla u konkurenciju s tom izjavom kojom imaš u potpisu za izjavu desetljeća =D>
...put u raj nije posut ružama...
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Chuck Norris je napisao/la:
zagor je napisao/la:Pa to je jedino kaj on i dela... 2005. je isto osvojil naslov tak da su ispred njega odustajali, nadam se da se to nebu ponovilo... kaj se mene tice jedini naslov kaj je stvarno zasluzil je 2006... 2005. definitivno je bila obiljezena s Kimijem, ali nazalost i njegovim odustajanjima...
Ova tvoja izjava bi mogla u konkurenciju s tom izjavom kojom imaš u potpisu za izjavu desetljeća =D>
Imas na internetu za skinuti utrke iz 2005, pogledaj si, pa onda komentiraj... ;) s tim da 2006. je stvarno pobijedil Šumija na stazi, i to je jedini vozac koji je uspel, od mladih vozaca... (Od Mike) ;)
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

zagor je napisao/la:To mu nije strano... 2005. je osvojil naslov tak da su ispred njega odustajali, nadam se da se to nebu ponovilo... kaj se mene tice jedini naslov kaj je stvarno zasluzil je 2006... 2005. definitivno je bila obiljezena s Kimijem, ali nazalost i njegovim odustajanjima...
može se reći da je 2005. kimi vozio svoju najbolju sezonu, iako je i tada griješio......alonso je vozio jednako dobro kao i kimi, manje je griješio jer si je mogao priuštiti luksuz rano stečene prednosti (prvih 4-5 utrka sezone), pa i nije trebao toliko riskirati

slažem se da je kimi 2005. odvezao par utrka i jedne kvalifikacije koje su vrlo vjerojatno bile jedne od najboljih vožnji ikad viđenih, ali alonso je bio puno konstantniji, kao i renault......

dovoljno je reći da prvenstvo zapravo niti u jednoj fazi nije došlo u neizvjesnost.....

i da, mclaren je bio brži bolid
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Alonso je danas izvukao ono na sta je F10 bio spreman na ovoj stazi.Razlika i dalje nije ogromna izmedju Red Bull-a i Ferrari-ja,ali je ocito kako Red Bull ima jacu kvalifikacijsku formu.Ferrari nije los.Ja sam jako zadovoljan,pogotovo poslije onako lose sezone '09.Dobra stvar je sto starta sa ciste strane staze (sto je jako vazno sa ovako teskim bolidima na samom startu).Po meni bolje nego sa druge pozicije.
Realan je i ocekuje sto vise bodova.Na taj nacin se naslovi i osvajaju.
Nadam se pouzdanom F10,pa da se maksimizira potencijal ovog bolida od strane Masse i Alonsa..

FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
zagor
Početnik
Početnik

Post Postao/la zagor »

sunseeker je napisao/la:
zagor je napisao/la:To mu nije strano... 2005. je osvojil naslov tak da su ispred njega odustajali, nadam se da se to nebu ponovilo... kaj se mene tice jedini naslov kaj je stvarno zasluzil je 2006... 2005. definitivno je bila obiljezena s Kimijem, ali nazalost i njegovim odustajanjima...
može se reći da je 2005. kimi vozio svoju najbolju sezonu, iako je i tada griješio......alonso je vozio jednako dobro kao i kimi, manje je griješio jer si je mogao priuštiti luksuz rano stečene prednosti (prvih 4-5 utrka sezone), pa i nije trebao toliko riskirati

slažem se da je kimi 2005. odvezao par utrka i jedne kvalifikacije koje su vrlo vjerojatno bile jedne od najboljih vožnji ikad viđenih, ali alonso je bio puno konstantniji, kao i renault......

dovoljno je reći da prvenstvo zapravo niti u jednoj fazi nije došlo u neizvjesnost.....

i da, mclaren je bio brži bolid
Kimi je u puno utrka zbog motora moral startati 10 pozicija iza, moral je riskirati, istina, grijesil je, Mclaren je bil brz, u Kimijevim rukama... Montoya bas i nije neke otpeljal... Ali ja sam poslje te sezone imal osjecaj da je Kimi prvak a ne Alonso, ajde, 2007. mu se vratilo to iz 2005, kad je u Ferrari presel nije to bil stari Kimi... Dobro da je Lewis bil jos neiskusan a Alonso sporiji...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

zagor je napisao/la:
Kimi je u puno utrka zbog motora moral startati 10 pozicija iza, moral je riskirati, istina, grijesil je, Mclaren je bil brz, u Kimijevim rukama... Montoya bas i nije neke otpeljal... Ali ja sam poslje te sezone imal osjecaj da je Kimi prvak a ne Alonso, ajde, 2007. mu se vratilo to iz 2005, kad je u Ferrari presel nije to bil stari Kimi... Dobro da je Lewis bil jos neiskusan a Alonso sporiji...
misliš dobro što je ron dennis odlučio da alonso ne smije otići i uzeti naslov?
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ma tebi je krivo što čovjek pobjeđuje.
Avanti FER, Avanti!!!
zagor
Početnik
Početnik

Post Postao/la zagor »

sunseeker je napisao/la:
misliš dobro što je ron dennis odlučio da alonso ne smije otići i uzeti naslov?
Ne, nek je bil sporiji od Hamiltona i to ga je kostalo naslova... Da su odredili u Mclarenu da je Alonso prvi vozac, vjerojatno bi osvojili naslov, jer je bil iskusniji, ali na moju srecu nisu, vjerojatno su se zaribali... Makar je meni osobno to pederski da odrede prvog i drugog vozaca, nek se utrkuju, ko je bolji nek bu bolji... To mi se nije svidalo u Ferrariju... Ali je jedeno funkcioniralo...

Maestro, samo da utrke postanu zanimljivije i da bude napetije... A nek pobijeduje najbolji...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Innocent drive home results in a race through the streets of Melbourne with Alonso!!!
kakav potpis staviti???
zlajax

Post Postao/la zlajax »

nisam navijač Ferraria ali iza Alonsa stoje rezultati gospodo, i to su činjenice...tako da se nema šta reći...a na kraju sezone ćemo vidjeti...tko je Alonso...
zagor
Početnik
Početnik

Post Postao/la zagor »

zlajax je napisao/la:nisam navijač Ferraria ali iza Alonsa stoje rezultati gospodo, i to su činjenice...tako da se nema šta reći...a na kraju sezone ćemo vidjeti...tko je Alonso...
Postoje i druge cinjenice, ali nema veze.... Meni se on nesvida, ne volim ga, ali ak pobijedi utrku ili sezonu, nema problema, ja mu to priznam... Steta je kaj (po meni) bude ovu sezonu stvarno odlucil bolid... vise nego ikad... najte se srditi ili neke, ali mislim da bu ove sezone to tak.... Najgore je kaj to umanjuje, vrijeđa one prave vozace (Alonsa i drustvo)... Nadam se da budu me razuvjerili, ali po prvi put nisam optimistican i mislim da to ide u krivom smjeru(pravila)....
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

zagor je napisao/la:
zlajax je napisao/la:nisam navijač Ferraria ali iza Alonsa stoje rezultati gospodo, i to su činjenice...tako da se nema šta reći...a na kraju sezone ćemo vidjeti...tko je Alonso...
Postoje i druge cinjenice, ali nema veze.... Meni se on nesvida, ne volim ga, ali ak pobijedi utrku ili sezonu, nema problema, ja mu to priznam... Steta je kaj (po meni) bude ovu sezonu stvarno odlucil bolid... vise nego ikad... najte se srditi ili neke, ali mislim da bu ove sezone to tak.... Najgore je kaj to umanjuje, vrijeđa one prave vozace (Alonsa i drustvo)... Nadam se da budu me razuvjerili, ali po prvi put nisam optimistican i mislim da to ide u krivom smjeru(pravila)....
Dobar auto ove sezone, nije ništa manje ili više bitan nego prethodnih sezona. Čak je ove sezone bitniji vozač, jer auto treba sačuvat' do kraja.
Avanti FER, Avanti!!!
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Nakon izvrtanja na samom početku, uspio je završiti kao 4. i napravio je veliki posao. Sreća u predzadnjem krugu da su se Hamilton i Webber dodirnuli i izvrtili, jer sumnjam da bi uspio završiti na 4. poziciji.
Definitino bolja vožnja od Masse, ali Massa stalno ima nekih problema s gumama ili bolidom.. Nadam se da će to rješiti do iduće utrke..
slika
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Katastrofalan start pa onda još i vrtnja u prvom zavoju zbog starog znanca Schumija i pad na posljednje mjesto. Ali onda kreće show i uz onu jednu majušnu greškicu dolazi do vrlo dobrog 4. mjesta. Šteta, šteta zbog starta,vidjelo se da je brz i mogao je sigurno držati korak sa Vettelom.
Bit će ovo zanimljiva sezona za Alonsa

Moram ovdje svakako nahvaliti Buttona i Kubicu, pai meni omraženog Hamiltona koji je stvarno odlično vozio danas ali sjebali ga iz vlastitog boksa promjenom guma, a na kraju i Webber.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

GT-R je napisao/la:Nakon izvrtanja na samom početku, uspio je završiti kao 4. i napravio je veliki posao. Sreća u predzadnjem krugu da su se Hamilton i Webber dodirnuli i izvrtili, jer sumnjam da bi uspio završiti na 4. poziciji.
Definitino bolja vožnja od Masse, ali Massa stalno ima nekih problema s gumama ili bolidom.. Nadam se da će to rješiti do iduće utrke..
Izdrzao je 6-7 krugova pritiska pa zasto nebi izdrao i ta dva,stoga sumnjam da bi ga prosao ;) Inace,fenomenalnautrka za njega nakon izvrtavanja ne zelim ni pomisljat sto bi bilo da jedobro startao i prosao prvi zavoj.Bravo Alonso =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ma nakon ovakvog starta ja sam zadovoljan.Ali žao mi je onog trenutka kad je zamalo prošao Massu,jer dojam je moj da je bio puno brži i da bi mogao do 2.mjesta(naravno zahvaljujući i lošoj procjeni Hamiltonovog inžinjera).Massi je izgleda u ovoj utrci cilj bio zadržati Alonsa iza sebe pa je tako umalo bilo dodira između njih
Ali i dalje 1.mjesto u ukupnom poretku a glavni konkurent Vettel izvan bodova
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Svaka cast Alonsu sto je zadrzao Lewisa i Webbera. Mislim da nije bio bas najsretniji kada je zapeo s Felipe-om, ali hebga. Sta je, tu je, cetvrto mjesto, i dalje je vodeci u prvenstvu.
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Chuck Norris je napisao/la:Ma nakon ovakvog starta ja sam zadovoljan.Ali žao mi je onog trenutka kad je zamalo prošao Massu,jer dojam je moj da je bio puno brži i da bi mogao do 2.mjesta(naravno zahvaljujući i lošoj procjeni Hamiltonovog inžinjera).Massi je izgleda u ovoj utrci cilj bio zadržati Alonsa iza sebe pa je tako umalo bilo dodira između njih
Ali i dalje 1.mjesto u ukupnom poretku a glavni konkurent Vettel izvan bodova
Ne znam da li bi došao do drugog ali je bio brz. Ja mislim da je Dugme bio malo optimističan na startu i upropastio utrku Alonsu (nije utrka baš upropaštena ali moglo je i bolje) i Schumacheru. Hamiltona je dobro iznervirao.
Avanti FER, Avanti!!!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Sanel je napisao/la:Katastrofalan start pa onda još i vrtnja u prvom zavoju zbog starog znanca Schumija i pad na posljednje mjesto. Ali onda kreće show i uz onu jednu majušnu greškicu dolazi do vrlo dobrog 4. mjesta. Šteta, šteta zbog starta,vidjelo se da je brz i mogao je sigurno držati korak sa Vettelom.

Moram ovdje svakako nahvaliti Buttona i Kubicu, pai meni omraženog Hamiltona koji je stvarno odlično vozio danas ali sjebali ga iz vlastitog boksa promjenom guma, a na kraju i Webber.
ovo boldano stvarno bode u oči...izvini ali alonso je udario schumachera a ne schumacher njega... odnosno prvo je udario u buttona pa se odbio u schumachera,imao je sreće na startu što ništa nije oštetio...al svejedno odličan proboj do 4.mjesta,na kraju massi nije mogao pera odbiti,vjerojatno nije htio ni riskirat puno da obojica ne završe u pjesku.malo sreće na kraju također što ga lewis i webber nisu uzeli,bilo je jako blizu.
dobra trka za njega u svakom slučaju
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

vidc je napisao/la:
Sanel je napisao/la:Katastrofalan start pa onda još i vrtnja u prvom zavoju zbog starog znanca Schumija i pad na posljednje mjesto. Ali onda kreće show i uz onu jednu majušnu greškicu dolazi do vrlo dobrog 4. mjesta. Šteta, šteta zbog starta,vidjelo se da je brz i mogao je sigurno držati korak sa Vettelom.

ovo boldano stvarno bode u oči...izvini ali alonso je udario schumachera a ne schumacher njega... odnosno prvo je udario u buttona pa se odbio u schumachera,imao je sreće na startu što ništa nije oštetio...al svejedno odličan proboj do 4.mjesta,na kraju massi nije mogao pera odbiti,vjerojatno nije htio ni riskirat puno da obojica ne završe u pjesku.malo sreće na kraju također što ga lewis i webber nisu uzeli,bilo je jako blizu.
Button je malo udario Alonsa,a ondaje Alonso Schumachera ;)
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran

@vidc

Moram bolje snimku pogledat al dojam je sa je Button bio preoptimističan i nije navrijem kočio i udario Alonsa a ne on njega(ne mogu tvrdit dok bolje ne pogledam snimku)
i mislim da nije imao sreće na kraju nego da je uspješno kontrolirao Lewissa i da bi priveo kraju utrku na 4.mjestu bez obzira na sudar LH i MW
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Herojska voznja danas. Ova utrka je dobar pokazatelj kako se vozi i gine za momcad. Bravo Fernando!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

vidc je napisao/la: ovo boldano stvarno bode u oči...izvini ali alonso je udario schumachera a ne schumacher njega... odnosno prvo je udario u buttona pa se odbio u schumachera,imao je sreće na startu što ništa nije oštetio...al svejedno odličan proboj do 4.mjesta,na kraju massi nije mogao pera odbiti,vjerojatno nije htio ni riskirat puno da obojica ne završe u pjesku.malo sreće na kraju također što ga lewis i webber nisu uzeli,bilo je jako blizu.
ne da mu je odbio pera, već ga je doslovce očerupao.....u kolko, 15 krugova je sa začelja došao massi na guzicu i usprkos svemu je jako pazio (u dva navrata kad je mogao pokušati) da ne dođe do kontakta, što je ipak bilo najbitnije

massa je vozio junački, nije mu išlo, ali se herojski borio i sa stazom i sa bolidom......u neka prijašnja ferrarijeva vremena bi neki nakon ovakvog performansa bili na izlaznim vratima, ali ovo su nova vremena u ferrariju i to je ok

massa je pošteno zadržao alonsa iza sebe, ali svoju poziciju je danas stavio ispred momčadi i ona zbunjenost na presici nije došla sama od sebe.....
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ja sam razocaran jedino Felipeom koji je timski pomagao svima ostalima da ga predu jedino je Alonsa "uspio" zatvoriti... Pitanje dal ga Alonso nije mogao proc ili nije htio previse riskirat i izbaciti oba Ferrarija iz utrke ali sramotno je da se nakon McMove 2007. Ferrarijevci nisu opametili... Valjda ako je jedan vozac trenutno brzi od drugog onda bi bilo normalno ga pustit da lovi ostale... Da je Massa bio toliko brzi od Alonsa definitivno bih bio za da ga ovaj propusti... A ne da se trza vise nego kad ga prolaze Hamilton i Webber... Shame on you Massa
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

tomidix je napisao/la:Ja sam razocaran jedino Felipeom koji je timski pomagao svima ostalima da ga predu jedino je Alonsa "uspio" zatvoriti... Pitanje dal ga Alonso nije mogao proc ili nije htio previse riskirat i izbaciti oba Ferrarija iz utrke ali sramotno je da se nakon McMove 2007. Ferrarijevci nisu opametili... Valjda ako je jedan vozac trenutno brzi od drugog onda bi bilo normalno ga pustit da lovi ostale... Da je Massa bio toliko brzi od Alonsa definitivno bih bio za da ga ovaj propusti... A ne da se trza vise nego kad ga prolaze Hamilton i Webber... Shame on you Massa
i ja sam razočaran jel sam siguran da bi Imali 2.mjesto i odličnu poziciju Alonsa ali opet,nhemoš mu tolko ni zamjeriti,on se za sebe brine,za svoju poziciju i svoje bodove,nije on u velkom zaostatku da bi propuštao samo tako
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Odgovori