Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sp33d
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la sp33d »

puc je napisao/la:ko sto sam vec negdije napiso kimi je odlican vozac dok je njegov bolid savrsen a cim mu nesto nevalja nije ni on onaj pravi. Svi vozaci po brzini su tu negdije (da voze iste bolide) a ono sto odvaja vozaca je da u svakoj utrci daje 110% tokom cijele utrke a to kimi nema svake utrke-ima kad je bolid savrsen a ako nije onda on nedaje 110%
vidim da i ti daješ 110% u pisanju gluposti. :arrow:
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Hamilton sigurno ne blokira Kimija u prelasku u McLaren...ma kakvi...

http://www.autosport.com/news/report.php/id/79755
FORZA FERRARI!!!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

nikolaa je napisao/la:Hamilton sigurno ne blokira Kimija u prelasku u McLaren...ma kakvi...

meni ama ništa nerealno tu nije,u tomm timu se sve zna i sasvim je izjava normalna,i ja da sam u mclarenu i da imam pravo birat nebi kimija doveo da se ne ponovi situacija sa alonsom,ipak su oni svoje karte odavno stavili na lewisa zašto sad to prokockati
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

nikolaa je napisao/la:Hamilton sigurno ne blokira Kimija u prelasku u McLaren...ma kakvi...

Pa dobro jesi ti pročitao kaj tu piše? :roll:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

jedini problem dolaska kimija u MCM može biti odnos plaće kimi - hamilton
Kako su oba dvojica svejtski prvaci hamilton neće dozvoliti da ima manju plaću od kimija i jedino to može biti prepreka dolaska, jer ako kimi hoće 25 milja nečega, onda nemaju argument da hamitonu daju manje
sad je samo pitanje imaju li toliko love na raspolaganju
ili će santander opet velikodušno razriješiti kesu ?
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la:jedini problem dolaska kimija u MCM može biti odnos plaće kimi - hamilton
Kako su oba dvojica svejtski prvaci hamilton neće dozvoliti da ima manju plaću od kimija i jedino to može biti prepreka dolaska, jer ako kimi hoće 25 milja nečega, onda nemaju argument da hamitonu daju manje
sad je samo pitanje imaju li toliko love na raspolaganju
ili će santander opet velikodušno razriješiti kesu ?
nekada je i mika tražio veću plaću pa su ga elegantno otpilili mislim da oko toga nema problema s hamijem,pazi i alonso je nemjerljivo više para imao neg hami a u istom timu,ne dira to baš njih,prejaki su da bi se njih ucjenjivalo ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ali onda hami nije bio prvak kad je došao alonso, bio je rooki sretan da je uopće dobio sjedalo, sad bi bila dva prvaka, sa istim pravima istim autima i normalno da će oba tražiti istu plaću, osim ako se kako rekoh ne uplate santander pa sa strane reklamnim ugovorima ne izgladi stvar...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la:ali onda hami nije bio prvak kad je došao alonso, bio je rooki sretan da je uopće dobio sjedalo, sad bi bila dva prvaka, sa istim pravima istim autima i normalno da će oba tražiti istu plaću, osim ako se kako rekoh ne uplate santander pa sa strane reklamnim ugovorima ne izgladi stvar...

znam al kažem da ni mika nije imao velku plaću iako je tražio a bio je 2 puta prvak kao i schumi u to vrijeme ;) ne dira to njih previše,svako ima svoj ugovor,kada ga odradi tek onda se dodaju nove stavke ili kao bonuse eventualne mogu im platiti više ;)
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Dani je napisao/la:

Pa dobro jesi ti pročitao kaj tu piše? :roll:
Cita se malo i izmedju redova..znas... ;)

Ja nemam nista protiv toga,al' mi je stvarno bzvz kako se na forumu mnogi zaklinju da nije u pitanju stvar koja se plasira neizravno kroz medije.Ova izjava da McLaren treba momcadskog igraca je ustvari ista stvar koju je srao Domenicalli kad je Kimi otpusten iz Ferrari-ja.I on je govorio o tom momcadskom duhu i sl...

Sve je to ok,ali smijesno je tvrditi da Hamilton nema nista s tim kad je to ocito i po meni normalno.Sta,covjek je sampion,vrlo je mlad i dobar vozac,vec 2 sezone prva violina McLarena,i normalno je da zeli da se takav odnos unutar momcadi nastavi.

Samo sam ovaj post sa URL-om napisao jer se pojedini zaklinju da je nemoguce da je Hamilton umijesan u sve to..
FORZA FERRARI!!!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pročtiaj post od Schueya koji dobro veli pa onda skontaj, da baš nema nakakav utjecaj Hamilton na to tko će voziti sa njime. On može dati sugestiju ,ali gazde odlučuju koga mogu priuštiti i koga žele dovesti. Meni se više čini da je to borba između Mercedesa i McLarena.

slika
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

schuey je napisao/la:znam al kažem da ni mika nije imao velku plaću iako je tražio a bio je 2 puta prvak kao i schumi u to vrijeme ;) ne dira to njih previše,svako ima svoj ugovor,kada ga odradi tek onda se dodaju nove stavke ili kao bonuse eventualne mogu im platiti više ;)
je, samo schumaher nije dolazio u istu momčad, bio je i x puta prvak
ovdje pričamo o dva prvaka u istoj momčadi, obojica imaju staž u istoj momčadi i obojica su samo 1 bili prvaci
dakle po nekoj logici kad se oni međusobno uspoređuju oni su jednaki
i naravno ako imaš dva "jednaka" vozača, onda se očekuje da su zbog mira u kući i jednako plaćeni
druga je priča sa ferarijem
oni preferiraju prvaka koji je masno plaćen i drugog vozača koji je manje plaćen
no kako mi samo nagađamo, ovo je sve samo naklapanje :)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

A jel mi znamo koliko je plaćen Hamilton? Ja stvarno ne znam.

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dani je napisao/la:A jel mi znamo koliko je plaćen Hamilton? Ja stvarno ne znam.
Navodno 2008-2012 138 milijuna $. Ugovor je tajna tako da su to samo pretpostavke.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

darky je napisao/la:
schuey je napisao/la:znam al kažem da ni mika nije imao velku plaću iako je tražio a bio je 2 puta prvak kao i schumi u to vrijeme ;) ne dira to njih previše,svako ima svoj ugovor,kada ga odradi tek onda se dodaju nove stavke ili kao bonuse eventualne mogu im platiti više ;)
je, samo schumaher nije dolazio u istu momčad, bio je i x puta prvak
ovdje pričamo o dva prvaka u istoj momčadi, obojica imaju staž u istoj momčadi i obojica su samo 1 bili prvaci
dakle po nekoj logici kad se oni međusobno uspoređuju oni su jednaki
i naravno ako imaš dva "jednaka" vozača, onda se očekuje da su zbog mira u kući i jednako plaćeni
druga je priča sa ferarijem
oni preferiraju prvaka koji je masno plaćen i drugog vozača koji je manje plaćen
no kako mi samo nagađamo, ovo je sve samo naklapanje :)

o je,schumi je dolazio u mcm i 96 i 2000 ;) barem su mu nudlili ugovore,sjeti se samo da je pogotovo 96 trebo voziti za njih al je izabrao momčad koja više plaća i daje mu veće ovlasti ;) i slažem se da je naklapanje ali samo sam htio dodati da nije kod njih stvar u lovi,hamiju su nakon prve sezone povisili plaću samoinicijativno no on ima svoju plaćiu i svoj ugovor,kimi ako će doć ima svoje,to što neko traži neke nove stavke ne prolazi baš kod njih ;)
puc
Navijam za: ferrari

Post Postao/la puc »

sp33d je napisao/la:
puc je napisao/la:ko sto sam vec negdije napiso kimi je odlican vozac dok je njegov bolid savrsen a cim mu nesto nevalja nije ni on onaj pravi. Svi vozaci po brzini su tu negdije (da voze iste bolide) a ono sto odvaja vozaca je da u svakoj utrci daje 110% tokom cijele utrke a to kimi nema svake utrke-ima kad je bolid savrsen a ako nije onda on nedaje 110%
a vidim ja da si ti zadnji put gledo F1 tamo negdije 94", kako objasnjavas to sto je kimi imo masu puta najbolje vrijeme tokom utrke a dodje na 7-8 mijesto. Aj ti malo pogledaj danasnju F1 pa onda pisi tu nesto
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

puc je napisao/la:
sp33d je napisao/la:
a vidim ja da si ti zadnji put gledo F1 tamo negdije 94", kako objasnjavas to sto je kimi imo masu puta najbolje vrijeme tokom utrke a dodje na 7-8 mijesto. Aj ti malo pogledaj danasnju F1 pa onda pisi tu nesto
Savjetujem tebi da učiniš isto ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

puc je napisao/la:a vidim ja da si ti zadnji put gledo F1 tamo negdije 94", kako objasnjavas to sto je kimi imo masu puta najbolje vrijeme tokom utrke a dodje na 7-8 mijesto. Aj ti malo pogledaj danasnju F1 pa onda pisi tu nesto
#-o hahaha! pa bokte, sad si sam pobio svoju tvrdnju da kimi daje 110% samo kad ima perfektan bolid.
recimo da je uspio napravit najbrži krug, a završio je na 7-8 mjestu. to znači da se izuzetno trudio (110% :D) i uspio napravit najbrži krug usprkos tome što mu bolid nije u najboljoj formi na trenutnoj utrci.

evo tvoja ranija izjava da se podsjetiš. obrati pozornost na podebljane dijelove teksta.
puc je napisao/la:Svi vozaci po brzini su tu negdije (da voze iste bolide), a ono sto odvaja vozaca je da u svakoj utrci daje 110% tokom cijele utrke, a to kimi nema svake utrke. ima kad je bolid savrsen, a ako nije onda on nedaje 110%

bajdvej, trebao si si odabrat nick ''110%''. :D :D :D
slika
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

sp33d je napisao/la:
puc je napisao/la:a vidim ja da si ti zadnji put gledo F1 tamo negdije 94", kako objasnjavas to sto je kimi imo masu puta najbolje vrijeme tokom utrke a dodje na 7-8 mijesto. Aj ti malo pogledaj danasnju F1 pa onda pisi tu nesto
#-o hahaha! pa bokte, sad si sam pobio svoju tvrdnju da kimi daje 110% samo kad ima perfektan bolid.
recimo da je uspio napravit najbrži krug, a završio je na 7-8 mjestu. to znači da se izuzetno trudio (110% :D) i uspio napravit najbrži krug usprkos tome što mu bolid nije u najboljoj formi na trenutnoj utrci.
Čuj bolid nije u dobroj formi u nekoj utrci a ima najbolji krug u utrci e malo sutra [-X
iz tog se može zaključit da ima brzine al da on ne vozi konstantno brze krugove ko što je to radija recimo schumi kad je tribalo složit 10-15 konstantrno brzih krugova
slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

HOS je napisao/la:
sp33d je napisao/la:
Čuj bolid nije u dobroj formi u nekoj utrci a ima najbolji krug u utrci e malo sutra [-X
iz tog se može zaključit da ima brzine al da on ne vozi konstantno brze krugove ko što je to radija recimo schumi kad je tribalo složit 10-15 konstantrno brzih krugova
to je istona, da je 2008. lose odvozil, tj. ne onako kako moze... ali treba gledati cijelu karijeru, a ne samo jednu godinu... ;)
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

zagor je napisao/la:to je istona, da je 2008. lose odvozil, tj. ne onako kako moze... ali treba gledati cijelu karijeru, a ne samo jednu godinu... ;)
tako je. po meni je sezona 2008 iznimka koja potvrđuje pravilo. ja smatram da kimi uvjek daje sve od sebe, kao što to i sam kaže.
ko to ne misli nek pogleda njegove godine u mclarenu, sezonu 2007. sa ferrarijem (taj bolid je po mom mišljenju ipak bio malo slabiji u odnosu na mclaren) gdje je pritiskao do kraja zadnje utrke, a bome i ovu sezonu (pogotovo drugi dio). izvlači maksimum maksimuma iz inferiornog ovogodišnjeg ferrarija.
tako da nije istina da se trudi samo kad ima odličan bolid.
slika
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

sp33d je napisao/la:
zagor je napisao/la:to je istona, da je 2008. lose odvozil, tj. ne onako kako moze... ali treba gledati cijelu karijeru, a ne samo jednu godinu... ;)
tako je. po meni je sezona 2008 iznimka
A ja se opet sitim monze 2006
nije to samo jedna sezona pratilo je to njega često
slika
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

HOS je napisao/la:
sp33d je napisao/la:
tako je. po meni je sezona 2008 iznimka
A ja se opet sitim monze 2006
nije to samo jedna sezona pratilo je to njega često
znaci nesmije nijednu losu utrku imati u sezoni, odma se gleda da cijelu sezonu ne valja? 2006-te je Mclaren radil bolid za 2007... isto ko i 2004-te za 2005....
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

ne znam ovo sto citam su same gluposti
kimi je najbolji vozac uz alonsa
svatko ima sezone u kojima ga ne ide pa tako i kimi
kimi je veliki vozac i zao mi je sto je otisao iz ferraria :(
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

HOS je napisao/la:Čuj bolid nije u dobroj formi u nekoj utrci a ima najbolji krug u utrci e malo sutra [-X

moguće je ali u tom slučaju bolid jako troši gume i gorivo i kompromitira brzinu (trajanje) cijelog stinta dok brži bolid cijelo vrijeme vozi jednakom brzinom uz optimalnu potrošnju guma i goriva 8) i onda Kimi kad već ne može pobijedit odveze najbrži krug 8)
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

lux007 je napisao/la:kimi je veliki vozac i zao mi je sto je otisao iz ferraria :(
potpisujem ovo. =D>
vjerujem da če kimi ostat još neko vrijeme u F1, jer bi njegov odlazak bio gubitak.
ali sam i sretan, što če ga u ferrariju zamijeniti upravo alonso, koji je vjerovatno i najbolji vozač u ovom trenutku na gridu.
slika
Odgovori