Danas mislim da 90% ljudi navija za Njemačku.Scuderia je napisao/la: Cek, navijas za Njemacku ?![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Danas mislim da 90% ljudi navija za Njemačku.Scuderia je napisao/la: Cek, navijas za Njemacku ?![]()
objasnit će ljudima da je ono bio čisti penal na čupavom broju 6,a i peti gol je zabijen iz zaleđaSchumy.d je napisao/la: Jedva čekam Scolarijevu facu i izjavu nakon utakmice.
Znam da si protivnik svega njemackog, pa sam se zato sokirao.Schumy.d je napisao/la: Danas mislim da 90% ljudi navija za Njemačku.
Ma nije istina, nemam ja ništa protiv Njemačke, čak dapače. Samo mi se ne sviđaju neka glumatanja kao npr. Lahm na zadnjem veznom, Gotze u špici i te fore. To ne volim pa da je i Hrvatska u pitanju.Scuderia je napisao/la:Znam da si protivnik svega njemackog, pa sam se zato sokirao.Schumy.d je napisao/la: Danas mislim da 90% ljudi navija za Njemačku.![]()
Da, i ja mislim, onih 10 % otpada ovako - 5 % Portugal ( ipak im je maceha) 5 % Brazil
![]()
Sta kazes na Mullera?
Mozda skine Klosea vec sada na ovom SPu.
Sve stvar izbornika. A posto je izbornk klaun, zato takve mutave odluke.Kopiranje drugih treneraSchumy.d je napisao/la: Ma nije istina, nemam ja ništa protiv Njemačke, čak dapače. Samo mi se ne sviđaju neka glumatanja kao npr. Lahm na zadnjem veznom, Gotze u špici i te fore. To ne volim pa da je i Hrvatska u pitanju.
A i neki igrači mi nisu najsimpatičniji, ali protiv njih općenito nemam neko loše mišljenje.
Pa meni je Low čak dobar trener (iako mi je malo mutan kao osoba), ali ide kopirati Pepov stil (koji mi je klaunovski) i s tim će samo uništiti ovu repku. Na sreću je skužio na vrijeme da to ne valja baš.Scuderia je napisao/la:Sve stvar izbornika. A posto je izbornk klaun, zato takve mutave odluke.Kopiranje drugih treneraSchumy.d je napisao/la: Ma nije istina, nemam ja ništa protiv Njemačke, čak dapače. Samo mi se ne sviđaju neka glumatanja kao npr. Lahm na zadnjem veznom, Gotze u špici i te fore. To ne volim pa da je i Hrvatska u pitanju.
A i neki igrači mi nisu najsimpatičniji, ali protiv njih općenito nemam neko loše mišljenje.Eto vidis sada kada se prebacio u normalu, dominiraju.
Kao da sam i sam pisao ovo.Toon je napisao/la:Do ovog svjetskog prvenstva mi je Brazil uvijek bio jako draga momčad...no ovo, normalno, nije Brazil za koji bi itko normalan mogao drukati...ne samo zbog "krađa i poguranaca" već zato jer to nije Brazil već osrednja ekipa koja je slovila za jednog od kandidata za naslov samo zato jer je domaćin...gomila prosječnih nogometaša i onih koji misle da su nogometaši...a podmuklo staro mućko đubre Scolari - gušt je bio gledati ovo silovanje i poniženje prepotentnih i "bogom danih" Brazilaca...
Ajmo se okladitToon je napisao/la:Samo zbog moderatora bih da Argentina pobjedi! Ajmo Messi!
Ne znam za Deutchland, ali znam sta je Deutschland.Dani je napisao/la:Kaj je to Deutchland? Nešto kao Gardaland?
A ako bude x, obojica na hlađenje.Scuderia je napisao/la: Ako Deutschland dobije, dobijes ban na 7 dana, ako Argentina, ja si sam spicim ban.
Ma ne trebaš banirati, ako Argentina dobije ti ćeš sedam dana plakati i piti od tuge pa te neće ni biti ovdje...a ak' dobije Njemačka ja neću dolaziti sedam dana da ne čitam tvoje: "Evo rekao sam vam, Njemačka je najbolja, volim Njemačku, nitko drugi ne valja, oni su mašine, oni su fantastični, to, to, ajmo Njemačka, živjela Njemačka, di ste sad ?svi se posakrivali u mišje rupeScuderia je napisao/la:Ajmo se okladitToon je napisao/la:Samo zbog moderatora bih da Argentina pobjedi! Ajmo Messi!![]()
Ako Deutschland dobije, dobijes ban na 7 dana, ako Argentina, ja si sam spicim ban.![]()
Toon je napisao/la:danas navijam za Argentinu i Messija (ovo za patuljka više zbog Schumy.d)...
...ma da, meni je nekako James Rodriguez ostavio najbolji dojam a odmah iza njega Neuer i u stvari se slažem s Samovojskom da bi i golmani trebali ući u obzir kod tog izbora...ova "utješna nagrada" za Messija meni više sliči na podmukli udarac ispod pojasa - evo i tebi nešto da se ne plakiš...Schumy.d je napisao/la:Ali najbolji igrač turnira je smijeh.
Covjek koji u K.O fazi nije zabio gola, apsolutno je zasluzio tu nagradu.Schumy.d je napisao/la:
Ali najbolji igrač turnira je smijeh.
Ni blizu crveni, ne znam kako netko tko je ikad gledao nogometnu utakmicu može takav start okarakterizirati kao crveni karton. Isto kao da ukližeš nekome, izbiješ loptu, a to što si u produžetku akcije slomio čovjeku nogu...
istina, al taj covjek je ipak dveo tu argentinu do finala (polufinala) i sam zabijao.. jest da su sve bile lijeve reprezentacije, but still..Covjek koji u K.O fazi nije zabio gola, apsolutno je zasluzio tu nagradu
Neuer ima više dodavanja nego najbolji igrač SP-a.Armanini je napisao/la: istina, al taj covjek je ipak dveo tu argentinu do finala (polufinala) i sam zabijao.. jest da su sve bile lijeve reprezentacije, but still..
Nes ti uvaliti velesilama ala Bosna, Iran, Nigerija.Armanini je napisao/la:
istina, al taj covjek je ipak dveo tu argentinu do finala (polufinala) i sam zabijao.. jest da su sve bile lijeve reprezentacije, but still..