Strani nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Bundesligu/Premiership,Primeru/La Championat/ Seriu A osvaja

Bayern München
15
17%
Borussia Dortmund
2
2%
Schalke 04
0
Nema glasova.
Bayer Leverkusen
0
Nema glasova.
Wolfsburg
1
1%
Arsenal London
4
5%
Manchester United
4
5%
Manchester City
1
1%
Liverpool
5
6%
Chelsea
3
3%
Atlethic Bilbao
1
1%
Atletico Madrid
2
2%
Real Madrid
9
10%
Barcelona
6
7%
Sevilla
0
Nema glasova.
Monaco
2
2%
PSG
14
16%
Lille
0
Nema glasova.
Olympique de Lyon
0
Nema glasova.
Marseille
0
Nema glasova.
Montpellier
0
Nema glasova.
AC Milan
2
2%
Juventus
11
13%
Inter Milano
2
2%
SS Napoli
1
1%
AS Roma
2
2%

Ukupno glasova: 87

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Strani nogomet

Post Postao/la Ferrari-BiH »

F1NAC je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:ManU 1-6 City :roll:
koji k**** ?? :biggrin: :sranja:
SIX and the City :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Čak mi je i žao Uniteda... :(
Da ih ovi novci pobjeđuju tako.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

...ha momci, novci ili ne - trkači, sprinteri i maratonci iz MUFC su danas deklasirani od trenutno boljeg protivnika...koliko god bilo bolno čak se ne bih do kraja složio da su samo novci u igri - jednostavno građani postaju momčad vrijedna svakog respekta. Jeste da su sve to lovom izgradili ali zar Real i Barca (i još mnogi klubovi) ne rade isto. Kad oni iskeširaju 50ak ili 100njak miliona onda je to u redu a kad to napravi neki tzv. mali klub tada je sve u novcu? Novac je gospodar i vjerojatno će građani zbog toga postati "vladari" - možda nemaju "prošlost vrijednu divljenja" ali kako stvari stoje budućnost je njihova (bar dok je ovoliko love u igri) - surova činjenica...koja će potrajati sve dok to jednom ne pukne i razbije se ili se napokon shvati da Ameri možda i nisu toliko glupi kad u profesionalnom sportu imaju salary cupove...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...ha momci, novci ili ne - trkači, sprinteri i maratonci iz MUFC su danas deklasirani od trenutno boljeg protivnika...koliko god bilo bolno čak se ne bih do kraja složio da su samo novci u igri - jednostavno građani postaju momčad vrijedna svakog respekta. Jeste da su sve to lovom izgradili ali zar Real i Barca (i još mnogi klubovi) ne rade isto. Kad oni iskeširaju 50ak ili 100njak miliona onda je to u redu a kad to napravi neki tzv. mali klub tada je sve u novcu? Novac je gospodar i vjerojatno će građani zbog toga postati "vladari" - možda nemaju "prošlost vrijednu divljenja" ali kako stvari stoje budućnost je njihova (bar dok je ovoliko love u igri) - surova činjenica...koja će potrajati sve dok to jednom ne pukne i razbije se ili se napokon shvati da Ameri možda i nisu toliko glupi kad u profesionalnom sportu imaju salary cupove...
Sigurno ne rade isto. ;)
Real Madrid i Barcelona nemaju jednog čovjeka na čelu koji ima para ko blata i baca ih u dovođenje svih zvijezda (pogledaj koliko sukoba interesa ima u tom klubu) od kojih pola tih zvijezda tamo nema mjesto.
Real Madrid je institucija koja ima povijest iza sebe i koja se nije obogatila preko noći. I Real je društvo koje zarađuje te silne novce.
A ja se kladim da taj klub neće imati nikada trofeja kao klubovi sa tradicijom, jednostavno će to morati stati. Kad-tad će tom vlasniku dodijati ulagati SVOJU IMOVINU u ništa. ;)

Zato ne volim te Arapske klubove... ali uspjehe im ne treba osporavati, ovaj danas je stvarno velik i respekta vrijedan. Samo je pitanje do kad će to tako ići i koliko zapravo mogu napraviti u cijeloj sezoni.
I trebat će vremena i da se ta momčad uigra, a ako svake godine budu kupovali 10 igrača, neće biti baš uspjeha. Znam iz Realovog slučaja da je to tako.

EDIT:
Rakitić o incidentu Kanoute-Fabregas:
"Stajao sam blizu njih i sve sam čuo. Definitivno moram stati na stranu Kanoutea i nadam se da će španjolski nogometni savez istražiti taj slučaj i poduzeti neke sankcije za Fabregasa. Kanoute nije zaslužio da ga Fabregas tako vrijeđa!", otkrio je Raketa koji je čuo gnjusni razgovor, ali ne želi to ponoviti javno:

"Ne bih ja sad to ponovio. Rasistički ga je vrijeđao! Bilo je jako ružno!'.
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

@Schumy.d - e vidiš o tim "tradicijama" bi se dalo diskutirati...kada je Real nastao građani su već bili debelo punoljetni. Mislim da je nekakvih 20-25 godina prednost građana (ne da mi se tražiti ali tu je negdje) - a danas najstariji klub na svijetu slavi rođendan i natječe se u nekakvoj 8 engleskoj ligi...no da ne zalutamo previše, nemojmo zaboraviti u kojim su "političkim režimima" stvarali "tradiciju" mnogi klubovi (ne mislim samo na kraljevski klub, dinamo...ima ih ima) - nemojmo zaboraviti koliki su gubitaši ti tzv. veliki klubovi i kolikima su se na sve moguće načine dugovi otpisivali. Dosta je spomenuti one financijske egzibicije Reala i grada Madrida oko stadiona (prodaj,iznajmi za siću), jedna velika Barca je dužna ko Grčka (a nije ni Real daleko) - pa oni se hvale da su smanjili dug za koliko? nekih 300 000€ ali su i dalje dužni bar duplo toliko...Real jeste institucija ali institucija koja ima ili je imala velik vjetar u leđa, Barcu "financira" cijela pokrajina raznim čudnim putevima...zapeo sam za ova dva kluba ali situacija nije drugačija niti u drugim zemljama...pa španjolska i talijanska igra su bile pred otkazivanjima i odgađanjima prvenstava - a riješenja su koja? - malo se sve prolongiralo i slijedeće godine isto...nemojmo se igrati "tradicijama" i sličnim riječima - teoretski za 20-ak godina će biti građani (ili Malaga) klub prepun uspjeha i slavne prošlosti...
...gledaj, ne volim ni ja sve ovo što se dešava u nogometu i mislim da će sve ovo jednom "eksplodirati" jer sa svim ovim napumpavanjima jednom mora doći do kritične točke...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:@Schumy.d - e vidiš o tim "tradicijama" bi se dalo diskutirati...kada je Real nastao građani su već bili debelo punoljetni. Mislim da je nekakvih 20-25 godina prednost građana (ne da mi se tražiti ali tu je negdje) - a danas najstariji klub na svijetu slavi rođendan i natječe se u nekakvoj 8 engleskoj ligi...no da ne zalutamo previše, nemojmo zaboraviti u kojim su "političkim režimima" stvarali "tradiciju" mnogi klubovi (ne mislim samo na kraljevski klub, dinamo...ima ih ima) - nemojmo zaboraviti koliki su gubitaši ti tzv. veliki klubovi i kolikima su se na sve moguće načine dugovi otpisivali. Dosta je spomenuti one financijske egzibicije Reala i grada Madrida oko stadiona (prodaj,iznajmi za siću), jedna velika Barca je dužna ko Grčka (a nije ni Real daleko) - pa oni se hvale da su smanjili dug za koliko? nekih 300 000€ ali su i dalje dužni bar duplo toliko...Real jeste institucija ali institucija koja ima ili je imala velik vjetar u leđa, Barcu "financira" cijela pokrajina raznim čudnim putevima...zapeo sam za ova dva kluba ali situacija nije drugačija niti u drugim zemljama...pa španjolska i talijanska igra su bile pred otkazivanjima i odgađanjima prvenstava - a riješenja su koja? - malo se sve prolongiralo i slijedeće godine isto...nemojmo se igrati "tradicijama" i sličnim riječima - teoretski za 20-ak godina će biti građani (ili Malaga) klub prepun uspjeha i slavne prošlosti...
...gledaj, ne volim ni ja sve ovo što se dešava u nogometu i mislim da će sve ovo jednom "eksplodirati" jer sa svim ovim napumpavanjima jednom mora doći do kritične točke...
Ja se ne mogu složiti s tobom u takvom razmišljanju. Manchester City ima povijest, ali ne jako uspješno. Oni su se obogatili doslovno preko noći. Zapravo, ni nisu se obogatili, samo ih je kupio bogataš. Sad se taj isti bogataš razbacuje s novcima i dovodi igrače i koji mu trebaju i koji mu ne trebaju. Možda su ovi gore navedeni klubovi imali potporu, ali sigurno ne ovakvu. Oni nikad na čelu nisu imali jednog čovjeka koji je bio izvor 80% novčanih sredstava u klubu. ;)
Normalno je da klubovi imaju dugova, ali uzmi u obzir da te dugove oni mogu vratiti, inače nebi mogli djelovati. Druga stvar je da ti klubovi imaju profit manji od duga. Primjerice, Real je lani završio sezonu jedini u plusu u u španjolskom prvenstvu. Pa i to znači da očito i oni paze na to. Barcelona isto smanjuje svoj dug...
A misliš da ManCity nema dugova? Ja se kladim da ima jer oni svake godine IZGUBE sigurno oko sto milijuna eura. Znači, gubi vlasnik, a pitanje je koliko dugo će on to htjeti/moći pratiti.

A evo ti i primjer Kake kojem su nudili strašne novce da dođe u City, ali čovjek se odlučio doći u Real baš zbog renomea i povijesti kluba. ;)
Koliko god para imali, City još dugo nećemo moći uspoređivati sa recimo Realom, ManUtd, Milanom, Barcelonom i sl. klubovima koji imaju ime. Ili kako bi naš jedan bivši nogometaš rekao: oni su BRAND :D

Ako ode vlasnik, klub propada. U Realu ljudi odlaze, a klub ostaje kakav je bio. ;)
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...bez namjere da ti "solim pamet" (ovo je - konstruktivna rasprava) - a na čemu su svoju dominaciju i stvaranje "povijesti i tradicije" stvarali sve te "institucije" nego na lovi - niti jedan klub nije zahvaljujući svojem radu i talentiranim ljudima postizao uspjehe nego kupnjom onog najboljeg bez obzira na cijenu...a što se tiće financiranja tu su englezi daleko najpošteniji - na kraju godine se minusi (ako ih ima) pokriju iz džepova gazde (uloži se toliko) i klub može poslovati - u suprotnom "doviđenja" nema te više...u Španjolskoj, Hrvatskoj, Italiji - "hajmo otpisat dugove, prepolovit, odgodit naplatu, iskemijat nešto"...ma ja samo zastupam tezu da sve ovo jednom mora puknuti i da bi trebalo napraviti nekakve maksimalne salarye unutar kojih se mora poslovat (prva momčad) - no bojim se da ćemo još dugo morati pričekati da do toga dođe...sutra će se pojaviti i još jedan lovaš i kupiti još jedan klub i od njega napraviti "megaklub" i tako...
...trenutna situacija je takva kakva je: koliko para toliko muzike - a za to su (po meni) prvenstveno "krivi" oni koji su to "započeli" (Brandovi) i sada kada se pojavljuju novi "proizvodi" treba po njima "pljuvati" jer eto nisu to zaslužili...
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Ali ima jako zanimljiva cinjenica.Chelsea ima jako puno navijaca u Hrvatskoj i u svijetu dok trenutno svi City mrze (osim njihovih navijaca koji usput ima vise nego utd navijaca u Manchesteru).

Zasto? Chelsea je jos slabiji klub od Citija po tradiciji i nisu Arapi na celu nego Rus koji je mozda cak i bogatiji od njih.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...bez namjere da ti "solim pamet" (ovo je - konstruktivna rasprava) - a na čemu su svoju dominaciju i stvaranje "povijesti i tradicije" stvarali sve te "institucije" nego na lovi - niti jedan klub nije zahvaljujući svojem radu i talentiranim ljudima postizao uspjehe nego kupnjom onog najboljeg bez obzira na cijenu...a što se tiće financiranja tu su englezi daleko najpošteniji - na kraju godine se minusi (ako ih ima) pokriju iz džepova gazde (uloži se toliko) i klub može poslovati - u suprotnom "doviđenja" nema te više...u Španjolskoj, Hrvatskoj, Italiji - "hajmo otpisat dugove, prepolovit, odgodit naplatu, iskemijat nešto"...ma ja samo zastupam tezu da sve ovo jednom mora puknuti i da bi trebalo napraviti nekakve maksimalne salarye unutar kojih se mora poslovat (prva momčad) - no bojim se da ćemo još dugo morati pričekati da do toga dođe...sutra će se pojaviti i još jedan lovaš i kupiti još jedan klub i od njega napraviti "megaklub" i tako...
...trenutna situacija je takva kakva je: koliko para toliko muzike - a za to su (po meni) prvenstveno "krivi" oni koji su to "započeli" (Brandovi) i sada kada se pojavljuju novi "proizvodi" treba po njima "pljuvati" jer eto nisu to zaslužili...
Te institucije su stvarale godinama ovo šta sad jesu. Nisu to stvorili u jednoj sezoni. ;)
U tome je razlika. Slažem se da je danas novac postao prevažna stvar u nogometu i apsolutno previše se novaca daje za taj sport. Samo za mene postoje razlike na koji način ti klubovi dolaze do novaca.

A ManCity mi se nikad neće svidjeti kao klub baš zbog svog besmislenog poslovanja. Chelsea isto ne preferiram, ali taj klub još nekako mogu shvatiti. Kupuju igrače, ali kupuju igrače koji im trebaju.
U Cityu je totalno druga stvar, kupe recimo Aguera za 50 milijuna eura i onda taj Aguero od 5 utakmica 3 sjedi na klupi. Imaju ja mislim 7 napadača u sastavu i njih 4,5 može igrati recimo u Barceloni ili bilo kojem drugom jakom klubu komotno, a ovdje pola sezone sjede na klupi. I šta mi je najgora stvar od svega, na kraju sezone će Mancini reći da mu treba još 5 novih igrača. Onda će otići 3 napadača i kupiti će još 4 vrhunska.
Nema mi logike njihovo kupovanje... :?
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

...klub ko klub..."volim i obožavam" svoj i ravnodušan za sve ostale - uživam u nogometu...ne volim, ne mrzim ali niti ne podcjenjujem...a kao što vidiš njihova politika (ma što mi mislili o njoj) je počela davati rezultate - u krajnjem slučaju nitko od pravih navijača mog kluba (NUFC) ne može smisliti debelog bogatog gazdu i njegovu politiku a moramo se pokriti ušima jer jedini uz građane još nismo izgubili utakmicu...ali bit svega je upravo ono oko čega se slažemo - gospodin novac - i ja mislim ako je previše treba limitirati...
Bibi je napisao/la:Ali ima jako zanimljiva cinjenica.Chelsea ima jako puno navijaca u Hrvatskoj i u svijetu dok trenutno svi City mrze (osim njihovih navijaca koji usput ima vise nego utd navijaca u Manchesteru).
Zasto? Chelsea je jos slabiji klub od Citija po tradiciji i nisu Arapi na celu nego Rus koji je mozda cak i bogatiji od njih.
...a vjerojatno jer je Chelsea je pod bogatim rusom već stvorila nekakvo ime i "prošlost" - i o njoj se u početku pričalo kao i danas o građanima...a u Hrvatskoj je vjerojatno navijače stekla od kad je Stanić bio kod njih (bar dobar dio njih)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Toon je napisao/la:...klub ko klub..."volim i obožavam" svoj i ravnodušan za sve ostale - uživam u nogometu...ne volim, ne mrzim ali niti ne podcjenjujem...a kao što vidiš njihova politika (ma što mi mislili o njoj) je počela davati rezultate - u krajnjem slučaju nitko od pravih navijača mog kluba (NUFC) ne može smisliti debelog bogatog gazdu i njegovu politiku a moramo se pokriti ušima jer jedini uz građane još nismo izgubili utakmicu...ali bit svega je upravo ono oko čega se slažemo - gospodin novac - i ja mislim ako je previše treba limitirati...
Bibi je napisao/la:Ali ima jako zanimljiva cinjenica.Chelsea ima jako puno navijaca u Hrvatskoj i u svijetu dok trenutno svi City mrze (osim njihovih navijaca koji usput ima vise nego utd navijaca u Manchesteru).
...a vjerojatno jer je Chelsea je pod bogatim rusom već stvorila nekakvo ime i "prošlost" - i o njoj se u početku pričalo kao i danas o građanima...a u Hrvatskoj je vjerojatno navijače stekla od kad je Stanić bio kod njih (bar dobar dio njih)
Pričekajmo još malo s tim rezultatima... :D
Sad su deklasirali ManU, ali to ne znači da već sljedeću tekmu ne mogu izgubiti od recimo Wigana. U LP baš i ne blistaju, sad su pobijedili Villareal jako sretno, inače bi bili u dosta teškoj situaciji. Bayern ih je doma razbio, tako da je sve moguće.
Ja mislim da oni nisu ekipa, ali kad imaš toliko dobrih igrača u utakmici i kad je većina od njih inspirirana, onda dolaze i ovakve pobjede. Recimo, Silva je jučer igrački razbio cijelu veznu liniju ManU-a.
Mogu oni osvojiti 3 trofeja ove sezone, a mogu i niti jedan. Ja još uvijek u prvenstvu dajem više šansi ManU i Chelseau za naslov.
A LP je nepredvidljiva, ali očekujem Real u finalu :D
Eto, može recimo Real - City :biggrin: :lol:
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Kanoute se ispričao Fabregasu i kaže da nije bilo vrijedjanja na rasnoj osnovi.Eto toliko o tome,kako neki bolje znaju od njega
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Kanoute se ispričao Fabregasu i kaže da nije bilo vrijedjanja na rasnoj osnovi.Eto toliko o tome,kako neki bolje znaju od njega
Gdje to piše?
Evo što je rekao Kanoute:
"I'm sorry for what happened yesterday. There was provocation and insult, you know. His behavior was as bad as mine, but we continue with football,"
To šta Fabregas negira, to je druga stvar. ;)

Uglavnom vidi se da mu je nešto rekao, a sigurno nije bilo neuvredljivo. :roll:
I onda i Rakitić laže... :|
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.

KLIK

Ako laže totalsport onda lažem i ja
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:
"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.

KLIK

Ako laže totalsport onda lažem i ja
Ne znam, ali ja nigdje nisam našao taj njegov citat s twittera, a da u njemu piše da ga nije vrijeđao na rasnoj osnovi. :?
Piše samo da je bilo vrijeđanja i ponižavanja. Po gestikulaciji pokrivanja usta rukom, daje se zaključiti da je bilo rasnog vrijeđenja.
A i Rakitić je rekao da je bilo rasističkog vrijeđenja. A prije ću vjerovati njemu nego nekim novinarima.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Reus bi mogao doci iduceg ljeta u Bayern.
Uli i " Karla " preko medija govore kako je zanimljiv igrac, te kako bi se odlicno uklopio u Munchenu.
Navodno je bio ponudjen Farfan, ali nista od toga.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

U Madridu je u tijeku silovanje Villareala... :biggrin:

Šta im rade, to je strašno. Prvih 15 minuta=8 udaraca prema golu + 2 gola... veličanstveno :klanjanje:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:U Madridu je u tijeku silovanje Villareala... :biggrin:

Šta im rade, to je strašno. Prvih 15 minuta=8 udaraca prema golu + 2 gola... veličanstveno :klanjanje:
Kaka is back....al mi se ne svidja Ronaldova isfrustriranost iz razloga sto ne moze zabiti ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Kaka is back....al mi se ne svidja Ronaldova isfrustriranost iz razloga sto ne moze zabiti ;)
Ako ovako nastave, zabija i on 2 do kraja :D
A kad mu sve prolaze zamalo od gola, ljut je sam na sebe... :)

EDIT:
Ipak je odrađeno laganini do kraja, dakle konačan rezultat:
Real Madrid - Villareal 3:0
Strijelci: Benzema, Kaka, Di Maria

Šta reći... možda i najbolje 1. poluvrijeme ove sezone. Stvarno su sada u vrhu moći, igra je bolja iz utakmice u utakmicu. Kaka se definitivno vratio i igra fantastično. Napadački tandem Higuain-Benz trpaju, ne znaš koga staviti u prvi sastav...
Obrana je primila 1 gol u zadnjih 6 utakmica što je isto fantastično (još uz činjenicu da Carvalho nije igrao). Real liči na momčad! :D

I sve pohvale za publiku večeras. Napokon navijanje kakvo Real zaslužuje. Dugo nije bila ovako dobra atmosfera... i veseli me na kraju kad je publika fućkala kad god je lopta išla na polovicu Reala! :)
I treba tako, stil Reala je napadački nogomet i tako se i publika odnosi prema njima. Ne vole otezanje. :thumbup:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Mene fascinira Realova kontra. Meni osobno nešto najdraže za pogledat na svijetu. Onaj treći gol, gdje je Kaka prešao dvojicu, brzo gurnuo Ronaldu, ovaj iz prve do Benzeme koji šalje fantastičnu loptu između dvojice braniča Villareala do di Marie, meni je bio nešto najljepše kaj nogomet može ponudit. Plus još jedna kontra kad su išli petorica na jednog igrača Villareala, pa Ronaldo nije vidio dva sama igrača s desne strane nego je dodao do Benzeme... Uglavnom, odlična igra u prvom poluvremenu i odlična kontrola igre u drugom. Napokon igra dostojna Reala. Kad bi ovako ušli protiv Barcelone onda bi to bio apsolutni nogometni spektakl. Ono što želim reć je da ne treba izmišljat razne taktike, povlačenja, itd. jer Real ima igrače koji su u mogućnosti Barceloni parirat napadačkom igrom, a ne bunkerom. Bravo! :thumbup:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Kad bi ovako ušli protiv Barcelone onda bi to bio apsolutni nogometni spektakl. Ono što želim reć je da ne treba izmišljat razne taktike, povlačenja, itd. jer Real ima igrače koji su u mogućnosti Barceloni parirat napadačkom igrom, a ne bunkerom. Bravo! :thumbup:
Svaki dvoboj protiv Barcelone je težak i drugačiji, ali ja bih rekao da je u zadnje 2 utakmice u supekupu Real bio bolji od Barcelone, pogotovo na Bernabeuu kad sam i sam ostao iznenađen načinom igre.
Trebat će nam pobjeda na Bernabeuu ko kruh 11.12. :D

EDIT:
Prvi čovjek Bundeslige tvrdi da Ronaldo nebi uspio u Bundesligi!?

:lol: #-o
Dal taj čovjek prati nogomet uopće?? :?

EDIT 2:
Pao i Levante!! :D
Sada je Real vodeća momčad Primere! :biggrin:

EDIT 3:
Real osigurao prvo mjesto u skupini!! :D
Večeras pao Lyon bez prevelikog napora. =D>
Scuderia
Moderator
Moderator

@Schumy
Jesi gledao sazetke LP?
Jesi pogledao " moje " protiv Napolia?

Jesi sad shvatio zasto je onaj golman Bayerna za mene "rupa" ? ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:@Schumy
Jesi gledao sazetke LP?
Jesi pogledao " moje " protiv Napolia?

Jesi sad shvatio zasto je onaj golman Bayerna za mene "rupa" ? ;)
A dobro... za prvi gol je kriv, ali kod drugog baš nije imao šansi. Onaj drugi je lijepo pogođen i teško je ono uhvatiti golmanu. Ono brane samo vrhunski golmani poput Buffona ili Ikera, a Neuer to još nije.

Kad smo već kod golmana, danas je i Iker imao par odličnih intervencija. Ali kod njega me fascinira to njegovo odlično postavljanje kod udaraca. Bilo je nekih dobrih udaraca koje je s lakoćom obranio upravo zbog dobrog postavljanja. Vrh!! :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: A dobro... za prvi gol je kriv, ali kod drugog baš nije imao šansi. Onaj drugi je lijepo pogođen i teško je ono uhvatiti golmanu. Ono brane samo vrhunski golmani poput Buffona ili Ikera, a Neuer to još nije.

Kad smo već kod golmana, danas je i Iker imao par odličnih intervencija. Ali kod njega me fascinira to njegovo odlično postavljanje kod udaraca. Bilo je nekih dobrih udaraca koje je s lakoćom obranio upravo zbog dobrog postavljanja. Vrh!! :D
Mogao je makar skociti, baciti se , ne znam ti ni ja sta, a ne kao kip - na mjestu :roll:
Eh... Kahn bi ju skinuo dok si rekao "keks". (eh, dobra stara vremena. :cry: )

Gomez ( :biggrin: ) tri komada. Lijepo.
Jedini minus za cijelu tekmu-ozljeda Schweinsteigera. :x
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Real Madrid - Osasuna 7:1 =D>
Strijelci: CR 3, Benzema 2, Higuain, Pepe

Odlična predstava danas, u strašnoj su formi, napadači zabijaju svi odreda. :D

Di Maria podijelio 3 asistencije za prva 3 gola. Onda se ozlijedio, nadam se ništa strašno...

Moglo bi bit veselo Dinamu.
Odgovori