SIX and the CityF1NAC je napisao/la:koji k**** ??Scuderia je napisao/la:ManU 1-6 City![]()

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
SIX and the CityF1NAC je napisao/la:koji k**** ??Scuderia je napisao/la:ManU 1-6 City![]()
Sigurno ne rade isto.Toon je napisao/la:...ha momci, novci ili ne - trkači, sprinteri i maratonci iz MUFC su danas deklasirani od trenutno boljeg protivnika...koliko god bilo bolno čak se ne bih do kraja složio da su samo novci u igri - jednostavno građani postaju momčad vrijedna svakog respekta. Jeste da su sve to lovom izgradili ali zar Real i Barca (i još mnogi klubovi) ne rade isto. Kad oni iskeširaju 50ak ili 100njak miliona onda je to u redu a kad to napravi neki tzv. mali klub tada je sve u novcu? Novac je gospodar i vjerojatno će građani zbog toga postati "vladari" - možda nemaju "prošlost vrijednu divljenja" ali kako stvari stoje budućnost je njihova (bar dok je ovoliko love u igri) - surova činjenica...koja će potrajati sve dok to jednom ne pukne i razbije se ili se napokon shvati da Ameri možda i nisu toliko glupi kad u profesionalnom sportu imaju salary cupove...
"Stajao sam blizu njih i sve sam čuo. Definitivno moram stati na stranu Kanoutea i nadam se da će španjolski nogometni savez istražiti taj slučaj i poduzeti neke sankcije za Fabregasa. Kanoute nije zaslužio da ga Fabregas tako vrijeđa!", otkrio je Raketa koji je čuo gnjusni razgovor, ali ne želi to ponoviti javno:
"Ne bih ja sad to ponovio. Rasistički ga je vrijeđao! Bilo je jako ružno!'.
Ja se ne mogu složiti s tobom u takvom razmišljanju. Manchester City ima povijest, ali ne jako uspješno. Oni su se obogatili doslovno preko noći. Zapravo, ni nisu se obogatili, samo ih je kupio bogataš. Sad se taj isti bogataš razbacuje s novcima i dovodi igrače i koji mu trebaju i koji mu ne trebaju. Možda su ovi gore navedeni klubovi imali potporu, ali sigurno ne ovakvu. Oni nikad na čelu nisu imali jednog čovjeka koji je bio izvor 80% novčanih sredstava u klubu.Toon je napisao/la:@Schumy.d - e vidiš o tim "tradicijama" bi se dalo diskutirati...kada je Real nastao građani su već bili debelo punoljetni. Mislim da je nekakvih 20-25 godina prednost građana (ne da mi se tražiti ali tu je negdje) - a danas najstariji klub na svijetu slavi rođendan i natječe se u nekakvoj 8 engleskoj ligi...no da ne zalutamo previše, nemojmo zaboraviti u kojim su "političkim režimima" stvarali "tradiciju" mnogi klubovi (ne mislim samo na kraljevski klub, dinamo...ima ih ima) - nemojmo zaboraviti koliki su gubitaši ti tzv. veliki klubovi i kolikima su se na sve moguće načine dugovi otpisivali. Dosta je spomenuti one financijske egzibicije Reala i grada Madrida oko stadiona (prodaj,iznajmi za siću), jedna velika Barca je dužna ko Grčka (a nije ni Real daleko) - pa oni se hvale da su smanjili dug za koliko? nekih 300 000€ ali su i dalje dužni bar duplo toliko...Real jeste institucija ali institucija koja ima ili je imala velik vjetar u leđa, Barcu "financira" cijela pokrajina raznim čudnim putevima...zapeo sam za ova dva kluba ali situacija nije drugačija niti u drugim zemljama...pa španjolska i talijanska igra su bile pred otkazivanjima i odgađanjima prvenstava - a riješenja su koja? - malo se sve prolongiralo i slijedeće godine isto...nemojmo se igrati "tradicijama" i sličnim riječima - teoretski za 20-ak godina će biti građani (ili Malaga) klub prepun uspjeha i slavne prošlosti...
...gledaj, ne volim ni ja sve ovo što se dešava u nogometu i mislim da će sve ovo jednom "eksplodirati" jer sa svim ovim napumpavanjima jednom mora doći do kritične točke...
Te institucije su stvarale godinama ovo šta sad jesu. Nisu to stvorili u jednoj sezoni.Toon je napisao/la:...bez namjere da ti "solim pamet" (ovo je - konstruktivna rasprava) - a na čemu su svoju dominaciju i stvaranje "povijesti i tradicije" stvarali sve te "institucije" nego na lovi - niti jedan klub nije zahvaljujući svojem radu i talentiranim ljudima postizao uspjehe nego kupnjom onog najboljeg bez obzira na cijenu...a što se tiće financiranja tu su englezi daleko najpošteniji - na kraju godine se minusi (ako ih ima) pokriju iz džepova gazde (uloži se toliko) i klub može poslovati - u suprotnom "doviđenja" nema te više...u Španjolskoj, Hrvatskoj, Italiji - "hajmo otpisat dugove, prepolovit, odgodit naplatu, iskemijat nešto"...ma ja samo zastupam tezu da sve ovo jednom mora puknuti i da bi trebalo napraviti nekakve maksimalne salarye unutar kojih se mora poslovat (prva momčad) - no bojim se da ćemo još dugo morati pričekati da do toga dođe...sutra će se pojaviti i još jedan lovaš i kupiti još jedan klub i od njega napraviti "megaklub" i tako...
...trenutna situacija je takva kakva je: koliko para toliko muzike - a za to su (po meni) prvenstveno "krivi" oni koji su to "započeli" (Brandovi) i sada kada se pojavljuju novi "proizvodi" treba po njima "pljuvati" jer eto nisu to zaslužili...
...a vjerojatno jer je Chelsea je pod bogatim rusom već stvorila nekakvo ime i "prošlost" - i o njoj se u početku pričalo kao i danas o građanima...a u Hrvatskoj je vjerojatno navijače stekla od kad je Stanić bio kod njih (bar dobar dio njih)Bibi je napisao/la:Ali ima jako zanimljiva cinjenica.Chelsea ima jako puno navijaca u Hrvatskoj i u svijetu dok trenutno svi City mrze (osim njihovih navijaca koji usput ima vise nego utd navijaca u Manchesteru).
Zasto? Chelsea je jos slabiji klub od Citija po tradiciji i nisu Arapi na celu nego Rus koji je mozda cak i bogatiji od njih.
Pričekajmo još malo s tim rezultatima...Toon je napisao/la:...klub ko klub..."volim i obožavam" svoj i ravnodušan za sve ostale - uživam u nogometu...ne volim, ne mrzim ali niti ne podcjenjujem...a kao što vidiš njihova politika (ma što mi mislili o njoj) je počela davati rezultate - u krajnjem slučaju nitko od pravih navijača mog kluba (NUFC) ne može smisliti debelog bogatog gazdu i njegovu politiku a moramo se pokriti ušima jer jedini uz građane još nismo izgubili utakmicu...ali bit svega je upravo ono oko čega se slažemo - gospodin novac - i ja mislim ako je previše treba limitirati......a vjerojatno jer je Chelsea je pod bogatim rusom već stvorila nekakvo ime i "prošlost" - i o njoj se u početku pričalo kao i danas o građanima...a u Hrvatskoj je vjerojatno navijače stekla od kad je Stanić bio kod njih (bar dobar dio njih)Bibi je napisao/la:Ali ima jako zanimljiva cinjenica.Chelsea ima jako puno navijaca u Hrvatskoj i u svijetu dok trenutno svi City mrze (osim njihovih navijaca koji usput ima vise nego utd navijaca u Manchesteru).
Zasto? Chelsea je jos slabiji klub od Citija po tradiciji i nisu Arapi na celu nego Rus koji je mozda cak i bogatiji od njih.
Gdje to piše?Chuck Norris je napisao/la:Kanoute se ispričao Fabregasu i kaže da nije bilo vrijedjanja na rasnoj osnovi.Eto toliko o tome,kako neki bolje znaju od njega
To šta Fabregas negira, to je druga stvar."I'm sorry for what happened yesterday. There was provocation and insult, you know. His behavior was as bad as mine, but we continue with football,"
"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.
Ne znam, ali ja nigdje nisam našao taj njegov citat s twittera, a da u njemu piše da ga nije vrijeđao na rasnoj osnovi.Chuck Norris je napisao/la:"Žao mi je zbog cijele situacije. Bilo je provokacija i uvreda, ali ništa na rasnoj osnovi. I on i ja smo se vrlo loše ponijeli kao sportaši na terenu. Kasnije sam razgovarao s Fabregasom na telefon i sve smo rasčistili. Odrasle smo osobe i tako se moramo ponašati. To je to, idemo dalje", napisao je na svom Twitter-profilu malijski reprezentativac.
KLIK
Ako laže totalsport onda lažem i ja
Kaka is back....al mi se ne svidja Ronaldova isfrustriranost iz razloga sto ne moze zabitiSchumy.d je napisao/la:U Madridu je u tijeku silovanje Villareala...
Šta im rade, to je strašno. Prvih 15 minuta=8 udaraca prema golu + 2 gola... veličanstveno
Ako ovako nastave, zabija i on 2 do krajaFerrari-BiH je napisao/la: Kaka is back....al mi se ne svidja Ronaldova isfrustriranost iz razloga sto ne moze zabiti
Svaki dvoboj protiv Barcelone je težak i drugačiji, ali ja bih rekao da je u zadnje 2 utakmice u supekupu Real bio bolji od Barcelone, pogotovo na Bernabeuu kad sam i sam ostao iznenađen načinom igre.luka_kimi je napisao/la:Kad bi ovako ušli protiv Barcelone onda bi to bio apsolutni nogometni spektakl. Ono što želim reć je da ne treba izmišljat razne taktike, povlačenja, itd. jer Real ima igrače koji su u mogućnosti Barceloni parirat napadačkom igrom, a ne bunkerom. Bravo!
A dobro... za prvi gol je kriv, ali kod drugog baš nije imao šansi. Onaj drugi je lijepo pogođen i teško je ono uhvatiti golmanu. Ono brane samo vrhunski golmani poput Buffona ili Ikera, a Neuer to još nije.Scuderia je napisao/la:@Schumy
Jesi gledao sazetke LP?
Jesi pogledao " moje " protiv Napolia?
Jesi sad shvatio zasto je onaj golman Bayerna za mene "rupa" ?
Mogao je makar skociti, baciti se , ne znam ti ni ja sta, a ne kao kip - na mjestuSchumy.d je napisao/la: A dobro... za prvi gol je kriv, ali kod drugog baš nije imao šansi. Onaj drugi je lijepo pogođen i teško je ono uhvatiti golmanu. Ono brane samo vrhunski golmani poput Buffona ili Ikera, a Neuer to još nije.
Kad smo već kod golmana, danas je i Iker imao par odličnih intervencija. Ali kod njega me fascinira to njegovo odlično postavljanje kod udaraca. Bilo je nekih dobrih udaraca koje je s lakoćom obranio upravo zbog dobrog postavljanja. Vrh!!