tocno opet Rubinjo,joj kad se sijetim te utrke Njemacka 2000g.Startao je 18,na podiju je plakao ko malo dijete drzeci brazilsku zastavu,bila je kisa,svi su se polupali,ja sam mislio ode sve u pmSA face je napisao/la:Opet Rubens, morao je cekati 10 trka vise od ButtonaPiquet20 je napisao/la:ButtonA.Senna je napisao/la:A koji vozac je imao najvise utrka iza sebe prije prve pobijede
Povijest
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- A.Senna
- Početnik

Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
- A.Senna
- Početnik

Morao je cekati 123 utrke do pobijede a drugi nije Buton,nego J.Truli 119 do prve pobijedeSA face je napisao/la:Opet Rubens, morao je cekati 10 trka vise od ButtonaPiquet20 je napisao/la:ButtonA.Senna je napisao/la:A koji vozac je imao najvise utrka iza sebe prije prve pobijede
- A.Senna
- Početnik

Pardon u pravu siPiquet20 je napisao/la:Evo, upravo sam provjerio. 4 je tocan odgovor. Ako ne vjerujes pogledaj LINK. Vjerojatno te prevarila cinjenica da je Frentzen dosao na cilj sa krugom zaostatka.A.Senna je napisao/la:mislim da su ipak 3Piquet20 je napisao/la: Ako me sjecanje ne vara - cetvorica su zavrsila utrku.
- pospani gad
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
- Senna
- Veteran

- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
- A.Senna
- Početnik

Tocno i nastupio je u M.Carlu 55g tad to i nisu bile prave formule(manji napor i manje G sile)pa je valjda mogao nastupiti u tim godinama.Imao je 55g i292 dana.Ovo dana je bitno jer je drugi na listi bio P.Entancelin i imao je 55g i 191 danSenna je napisao/la:Covjek iz Monte Carla Louis Chiron
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ma tad je bilo skroz drugačije makar bi i danas mogao neki recimo starček bez problema otpeljat trku u pitanju je kakav bi rezultat imaoA.Senna je napisao/la:Tocno i nastupio je u M.Carlu 55g tad to i nisu bile prave formule(manji napor i manje G sile)pa je valjda mogao nastupiti u tim godinama.Imao je 55g i292 dana.Ovo dana je bitno jer je drugi na listi bio P.Entancelin i imao je 55g i 191 danSenna je napisao/la:Covjek iz Monte Carla Louis Chiron
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- p@rtibrejker
- Veteran

- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Znam da je Luigi Fagioli najstariji pobjednik jedne F1 utrke, Reims 1951 u paru sa legendarnim Fangiom.Piquet20 je napisao/la:Mislim da je Fagioli najstariji pobjednik utrke F1.sepulctor je napisao/la:Chiron ili Fagioli, nisam siguran
EDIT: Louis Chiron je najstariji vozač koji je nastupio na utrci sa 60+ godina - da ne bi bilo zabune, istina nije te 1958 nastupio u utrci jer se nije kvalificirao
Protupitanje, koji je najmlađi vozač koji je nastupio u F1 i gdje je i kad to bilo?
Zadnja izmjena: p@rtibrejker, dana/u 18 tra 2008, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- p@rtibrejker
- Veteran

Da, malo prebrz odgovor, jer i alonso je bio mlađi na prvom nastupu u Australiji 2001.g.Piquet20 je napisao/la:Vettel, Indianapolis 2007.p@rtibrejker je napisao/la:Protupitanje, koji je najmlađi vozač koji je nastupio u F1 i gdje je i kad to bilo?
EDIT: Sad vidim da nije.
- Oviedon Ihmisohjus -
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Michael Thackwell, Novozelanđanin, prvi put nastupio 31. kolovoza 1980. na VN Nizozemske. Imao je 19 godina i 5 mjeseci. Nastupio za Arrows, nije se kvalificirao.
Ponovno se pojavio u bolidu dvije utrke kasnije na VN Kanade 28. rujna 1980. ovaj put za volanom Tyrrella, uspio se kvalificirati kao posljednji i završiti utrku već pri startu. Ovaj drugi podatak bi bio točniji jer je tada i nastupio u utrci. Vrlo kratko.
Ponovno se pojavio u bolidu dvije utrke kasnije na VN Kanade 28. rujna 1980. ovaj put za volanom Tyrrella, uspio se kvalificirati kao posljednji i završiti utrku već pri startu. Ovaj drugi podatak bi bio točniji jer je tada i nastupio u utrci. Vrlo kratko.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran

Da, jako jako kratko je trajala njegova prva utrka. Samo pitanje je bilo "koji je nastupio u F1" a ne u utrci tako da bi prvi odgovor u ovom slučaju bio točniji, samo što nije točan odgovor na moje pitanje. Dakle traži se ime jednog mladića koji je izašao u kvalifikacijama ali se naravno nije kvalificirao, a kad je završio svoju F1 "karijeru" bio je malo stariji no Thackwell u prvpj utrci. Nastupio je u samo 2 utrke u razmaku od 4 godine. Tko je on i koje su to utrke?pospani gad je napisao/la:Michael Thackwell, Novozelanđanin, prvi put nastupio 31. kolovoza 1980. na VN Nizozemske. Imao je 19 godina i 5 mjeseci. Nastupio za Arrows, nije se kvalificirao.
- Oviedon Ihmisohjus -
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Onda je odgovor Sebastian Vettel na VN Turske 2006., nastupio za BMW-Sauber kao test vozač petkom, zamjena za Roberta, nakon što je Robert od prethodne utrke na VN Mađarske unaprijeđen u drugog vozača, poslije nogiranja Jacquesa. Sebastian je tada imao 19 godina, 1 mjesec i nešto sitnoga. Bilo je to potkraj vrućeg kolovoza 2006.p@rtibrejker je napisao/la:Da, jako jako kratko je trajala njegova prva utrka. Samo pitanje je bilo "koji je nastupio u F1" a ne u utrci tako da bi prvi odgovor u ovom slučaju bio točniji, samo što nije točan odgovor na moje pitanje.pospani gad je napisao/la:Michael Thackwell, Novozelanđanin, prvi put nastupio 31. kolovoza 1980. na VN Nizozemske. Imao je 19 godina i 5 mjeseci. Nastupio za Arrows, nije se kvalificirao.
P.S. Doduše Nico Rosberg je bio i mlađi kada je sjedio za volanom Williamsa, no to nije bilo ni na jednoj VN, već na nekakvim testiranjima..
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
- p@rtibrejker
- Veteran

pospani gad je napisao/la:Onda je odgovor Sebastian Vettel na VN Turske 2006., nastupio za BMW-Sauber kao test vozač petkom, zamjena za Roberta, nakon što je Robert od prethodne utrke na VN Mađarske unaprijeđen u drugog vozača, poslije nogiranja Jacquesa. Sebastian je tada imao 19 godina, 1 mjesec i nešto sitnoga. Bilo je to potkraj vrućeg kolovoza 2006.
treba potražiti duboko u prošlost... I za tajanstvenog vozača sam napisao "karijera" jer učestvovanje na samo 2 utrke ne smatram karijerom...
- Oviedon Ihmisohjus -
- Piquet20
- Svjetski prvak

Ovo je vrlo diskutabilno. Citao sam da se start ponavljao, a na ponovljenom startu nije bilo Thackwella. Prema tome moglo bi se cak reci i da nije nastupio na tom GP-u.pospani gad je napisao/la:Michael Thackwell, Novozelanđanin, prvi put nastupio 31. kolovoza 1980. na VN Nizozemske. Imao je 19 godina i 5 mjeseci. Nastupio za Arrows, nije se kvalificirao.
Prema nekim tumacenjima (a i ja se slazem sa njima), u njegovoj biografiji ta trka nebi smjela biti upisana kao njegov debi u f1.

- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Kako nije Thackwell??!! Pa on je nastupio 1980. na tri utrke, na jednoj se kvalificirao, te je ponovno nastupio 1984. ( razmak 4 godine ) na dvije utke, u jednoj se kvalificirao i to znači.... vozio samo dvije utrke.... i to 1980. vozio na VN Kanade, jako kratko... a te 1984. također vozio na VN Kanade.... vozio jedan dio utrke i odustao... sveukupno se pojavio na pet utrka....p@rtibrejker je napisao/la:Da, jako jako kratko je trajala njegova prva utrka. Samo pitanje je bilo "koji je nastupio u F1" a ne u utrci tako da bi prvi odgovor u ovom slučaju bio točniji, samo što nije točan odgovor na moje pitanje. Dakle traži se ime jednog mladića koji je izašao u kvalifikacijama ali se naravno nije kvalificirao, a kad je završio svoju F1 "karijeru" bio je malo stariji no Thackwell u prvpj utrci. Nastupio je u samo 2 utrke u razmaku od 4 godine. Tko je on i koje su to utrke?pospani gad je napisao/la:Michael Thackwell, Novozelanđanin, prvi put nastupio 31. kolovoza 1980. na VN Nizozemske. Imao je 19 godina i 5 mjeseci. Nastupio za Arrows, nije se kvalificirao.
- p@rtibrejker
- Veteran

Još malo pomoći - ovaj je nastupio na jednoj utrci, pa pauza o 4 godine, pa nastup na drugoj i mirovina.pospani gad je napisao/la:Kako nije Thackwell??!! Pa on je nastupio 1980. na tri utrke, na jednoj se kvalificirao, te je ponovno nastupio 1984. ( razmak 4 godine ) na dvije utke, u jednoj se kvalificirao i to znači.... vozio samo dvije utrke.... i to 1980. vozio na VN Kanade, jako kratko... a te 1984. također vozio na VN Kanade.... vozio jedan dio utrke i odustao... sveukupno se pojavio na pet utrka....
Ne pomažem više
- Oviedon Ihmisohjus -
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
A da li si ti pogledao povijest Mike Thackwella? Ili se F1 povijest tog tvog vozača točno podudara sa ovim Novozelanđaninom, pa mi govorimo o istom vozaču ili je nešto drugo u pitanju....p@rtibrejker je napisao/la:Još malo pomoći - ovaj je nastupio na jednoj utrci, pa pauza o 4 godine, pa nastup na drugoj i mirovina.pospani gad je napisao/la:Kako nije Thackwell??!! Pa on je nastupio 1980. na tri utrke, na jednoj se kvalificirao, te je ponovno nastupio 1984. ( razmak 4 godine ) na dvije utke, u jednoj se kvalificirao i to znači.... vozio samo dvije utrke.... i to 1980. vozio na VN Kanade, jako kratko... a te 1984. također vozio na VN Kanade.... vozio jedan dio utrke i odustao... sveukupno se pojavio na pet utrka....Pardon, ne utrci već GP tj nije se kvalificirao.
Ne pomažem više
- p@rtibrejker
- Veteran

Thackwell je nastupio na ukupno 5 utrka, vozač kojeg ja tražim na 2. To što su im sezone kad su vozili tj razmaci između nih identični to je čista slučajnost.pospani gad je napisao/la:A da li si ti pogledao povijest Mike Thackwella? Ili se F1 povijest tog tvog vozača točno podudara sa ovim Novozelanđaninom, pa mi govorimo o istom vozaču ili je nešto drugo u pitanju....
BTW, po godinama kako je bilo u pitanju, između Thackwella i misterioznog vozača se ugurao još jedan, koji je također samo 2 puta nastupio na utrci ali u razmaku od 7 (riječima sedam) godina.
Da je pitanje bilo tko je najmlađi odvozio utrku, naravno iz prve bi bio u pravu
- Oviedon Ihmisohjus -
- SA face
- Navijam za: Nikoga
Tacan odgovorpospani gad je napisao/la:13 godinaSA face je napisao/la:Koliko godina je imao Senna kad se poceo natjecati u prvenstvu s kartingom?
Za ovog vozaca mislim da je ipak u pitanju Novozelandjanin, a i ja sam vec postavio takvo pitanje, osim ako nije u pitanju Troy Ruttman
neprijatelj nikad nespava