MICHAEL SCHUMACHER

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Zaključano
Marlboro
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

Pero Perilica je napisao/la:
shrkec je napisao/la:
tex je napisao/la: a ja bi ovo rekao, montoya vratise i dajte njemu i schumiju iste bolide pa da se vidi šta je prava vožnja
100% . Montoya je možda čaki brži ali Schumi ima nenadhebivu procjenu tak da bi to bilo neke super .
Montoya nije brži od Schumija! Schumacher je najbrži vozač na svijetu, ikad! :amen:

Naravno da je Schumi brži od Montoye, o tome se u opće ne treba raspravljat.
slika
slika
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

loša konstatacija peroperilica .
to nemreš reć . njemu se sve stvarno lijepo poklopilo. Montoya nije imal ono najbolje u f1. ili mnogi drugi vozači.
slika
Porsche je Porsche , a sve ostalo su samo auti!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

shrkec je napisao/la:loša konstatacija peroperilica .
to nemreš reć . njemu se sve stvarno lijepo poklopilo. Montoya nije imal ono najbolje u f1. ili mnogi drugi vozači.
Kolko god se Schumiju poklopilo, pet puta više je on sam napravio od svoje karijere. U Ferrariju je napravio pravo čudo. Skupa s još nekim ljudima je od nedorečene momčadi napravio mašineriju koja je jela konkurenciju za doručak. U sve što je Ferrari napravio zadnjih 10 godina je utkano mnogo Schumachera.
Montoya s druge strane je izuzetno talentovan vozač, ali i nadareno glup i nesmotren da bi iskoristio sve prilike koje su mu pružene. Neki vozači su znali iskoristiti i puno manje prilike koje su dobivali (hint: F.A. of Spain).
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
ferrari-fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ferrari-fan »

Maher je napisao/la:To su bile vožnje gdje su danas takvi srčani vozači

Bas to, to su bile prave utrke ali samo se sjeti i tada su koristili TC i bilo je pregršt pretjecanja i nije se raspravljalo da TC smeta pri pretijecanju, a vidi sad ove vozace koji su nam ostali, ok cast iznimkama (ima ih par), neznaju prestic i to onako kako smo naucili gledat otprije.
Nema vise ovog sto smo vidjeli u Tex-ovim filmovima da vozac pretice pod svaku cijenu, pa makar i izletio sa staze.
Nema do Schumija ovaj, sport bez njega vise nece bit isti ostat ce nam samo neke male mamine maze, koje ce plakat ako neko bude bolji od njih, nece to pokusat vratiti u sljedecoj utrci nego ce toga boljeg ispljuvat pred svima. Jos ce rec kako napusta ekipu, da prema njemu nisu jednaki u boksu i da njega zele sabotirat.

Schumi majstoreeeee :klanjanje:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

To su bili dvoboji!!!
Ovaj 2. filmić je odličan! :lol:
Nisam ga vidio... :lol: :lol:
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

One and only je napisao/la:
Kolko god se Schumiju poklopilo, pet puta više je on sam napravio od svoje karijere. U Ferrariju je napravio pravo čudo. Skupa s još nekim ljudima je od nedorečene momčadi napravio mašineriju koja je jela konkurenciju za doručak. U sve što je Ferrari napravio zadnjih 10 godina je utkano mnogo Schumachera.
Montoya s druge strane je izuzetno talentovan vozač, ali i nadareno glup i nesmotren da bi iskoristio sve prilike koje su mu pružene. Neki vozači su znali iskoristiti i puno manje prilike koje su dobivali (hint: F.A. of Spain).
naravno da je schumi puno toga sam napravill svojom voljom i svojim radom . al nemreš reći da je Montoya glup , brz je no nije znal iskoristit do kraja . kaj je onda za tebe Žil Vilnev isto glup ?
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

shrkec je napisao/la:
naravno da je schumi puno toga sam napravill svojom voljom i svojim radom . al nemreš reći da je Montoya glup , brz je no nije znal iskoristit do kraja . kaj je onda za tebe Žil Vilnev isto glup ?
Gilles je živio u drugačijim vremenima. Osim toga ko zna šta bi postigao da nije poginuo. Možda je pretjerano što sam rekao glup, ali nedorastao i nezreo za nešto više možda najbolje opisuje Montoyu.
slika

sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

shrkec je napisao/la:
One and only je napisao/la: Kolko god se Schumiju poklopilo, pet puta više je on sam napravio od svoje karijere. U Ferrariju je napravio pravo čudo. Skupa s još nekim ljudima je od nedorečene momčadi napravio mašineriju koja je jela konkurenciju za doručak. U sve što je Ferrari napravio zadnjih 10 godina je utkano mnogo Schumachera.
Gilles je živio u drugačijim vremenima. Osim toga ko zna šta bi postigao da nije poginuo. Možda je pretjerano što sam rekao glup, ali nedorastao i nezreo za nešto više možda najbolje opisuje Montoyu.
Kakve to veze ima s brzinom?
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

One and only je napisao/la: ]
nedorastao još nekako al nezreo sigurno ne. njegov problem je bio u tome što nije se privikao na način formule jedan, ipak je to drugačiji način života i pristupa utrkama od inya pa ga s te strane smatram "recimo" nedoraslim no svakako da je bio jako dobar i brz vozač koji nažalost nije mogao svoje mane ispraviti kako bi napredovao. njegov najveće hendikep je bio temperament ali ne kao u alonsa ili pak neakd senne i drugih nego temperament u smislu neimanja živaca za neke određene stvari i nestrpljivosti u nekim drugim situacijama što ga je na kraju došlo i karijere. ja ga uopće nisam volio jer smatram da je glup što je takvu priliku uopće propustio..a mogao je bit čak i prvak...

p.s. sramota je po meni da čovjek koji sigurno vodu u utrci pritišče bolid do kraja i time ne samo da ga uništava nrgo ga i uništi?za što?da bi nekome pokazao da može?jednak učinak bi imao da je pobjeđivao umjesto glupirao. kratko i jasno jako brz i talentiran vozač s jednom velikom manom!(za razliku od schumachera koji je u tom segmentu bio najjači)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
ploc
Početnik
Početnik

Post Postao/la ploc »

Rumours in Italy are suggesting that Michael Schumacher may be part of the plan for Nicolas Todt and his partners to take over Scuderia Toro Rosso from current owners Gerhard Berger and Red Bull boss Dietrich Mateschitz.
In Monaco there were suggestions that Mateschitz has already agreed to sell his share of the team and that Berger would be willing to part with his shares if the price was right.
There is no doubt that Todt Jr would like to be an F1 team owner and with the rules changing, allowing for customer teams, it would be logical to extend the current engine supply deal between Ferrari and Toro Rosso to include chassis. When your father is the boss of Ferrari, you have a decent chance of negotiating such a deal.
The value of Schumacher would be that his presence would open doors which other teams would not be able to get through. This would mean that finding money would be a great deal easier than it is at the moment, while at the same time it would give Michael a new challenge. At the moment seems to be having trouble settling into retirement and has attended the last two Grands Prix. Getting Michael as part of the team would also help Todt Jr to attract the right kind of engineers to help to turn Toro Rosso into a much better organisation.
With customer cars being allowed and testing being limited, there is an advantage to be gained from running as many cars as possible as the team with the most data will have the best chance of developing the cars effectively

Istina ili ne ukratko pise da bi Schumacher M. i Todt jr. mogli preuzeti ekipu Toro Rosso.Znaci mogli bi ga opet gledat ali kraj staze ne koa vozaca.Ali posto kazu na pocetku da vjest dolazi iz Italije mozda je sve to velika patka
ploc
Početnik
Početnik

Post Postao/la ploc »

Ko sto sam ukratko preveo suska se po Italiji da je plan Nicolasa Totda da preuzme tj. kupi Toro Rosso.Dio tog plana je i Michael Schumacher koji bi bio partner Todt u toj transakciji.Dogovori su poceli za vrijeme GP Monaco i ako cijena bude u redu Berger i Mateschitz se slazu.
Nema sumnje da Todt jr.zeli biti vlasnik tima u F1 i kakose nada da ce se pravila promijeniti tako da Toro Rosso nebi kupovao samo motore od Ferrarija nego bi vremenom kupio i sasiju,narocito kad ti je otac jedan od vecih sefova u Ferrariju s dogovorom nebi trebalo biti problema.Vrijednost MS bi bila u tome da bi njegovo prisustvo u timu otvarala mnoga vrata , naravno misli se na sponzore.

Jutros sam zurio pa sam samo ukratko preveo.Sorry.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

veliki michael schumacher opet pokazuje svoje veliko srce :klanjanje:
u španjolskoj malagi je pod organizacijom UN-a i ambasadora dobre volje organizirana nogometna utakmica 'match against poverty'-5. po redu, osim schumija igrali su i zidane i ronaldo, sve se održalo na 'la rosaleda' stadionu 19.11.
evo jedne slike našeg najvećeg
slika

svaka mu čast!! =D>
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
shrkec
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Post Postao/la shrkec »

jel istina da je schumy čak igral u prvoj ligi (nogomet) ?
slika
Marlboro
Početnik
Početnik

Post Postao/la Marlboro »

On šta god proba ide mu od ruke.
slika
slika
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Nogomet, Motociklizam a F1 da i nespominjem.....Nadam se da će biti jednako uspješan i u poslovno/menađerskoj karijeri kojoj mislim da će se posvetiti kroz par godina....

Uglavnom sve najbolje....
1982 UCV 1919
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

schuey je napisao/la:
nedorastao još nekako al nezreo sigurno ne. njegov problem je bio u tome što nije se privikao na način formule jedan, ipak je to drugačiji način života i pristupa utrkama od inya pa ga s te strane smatram "recimo" nedoraslim no svakako da je bio jako dobar i brz vozač koji nažalost nije mogao svoje mane ispraviti kako bi napredovao. njegov najveće hendikep je bio temperament ali ne kao u alonsa ili pak neakd senne i drugih nego temperament u smislu neimanja živaca za neke određene stvari i nestrpljivosti u nekim drugim situacijama što ga je na kraju došlo i karijere. ja ga uopće nisam volio jer smatram da je glup što je takvu priliku uopće propustio..a mogao je bit čak i prvak...

p.s. sramota je po meni da čovjek koji sigurno vodu u utrci pritišče bolid do kraja i time ne samo da ga uništava nrgo ga i uništi?za što?da bi nekome pokazao da može?jednak učinak bi imao da je pobjeđivao umjesto glupirao. kratko i jasno jako brz i talentiran vozač s jednom velikom manom!(za razliku od schumachera koji je u tom segmentu bio najjači)
A meni kažeš na istoj stranici da ne mogu Montoyu nikako nazvat glupim???
Meni Montoya nikada nije bio ni mrzak ni drag. Volio sam ga gledati, jer sa njim nikada nije bilo dosadno. To da se nije privikao na F1 je uslovno tačno. Prije bih rekao da se nije potrudio prilagoditi. Očito je F1 bio preozbiljan posao za njega, jer kako se meni čini on utrkivanje smatra čisto zabavom, a F1 je puno više od toga.
Dosta OT-a. Tema je Miško.
slika

ice on fire

Post Postao/la ice on fire »

tex je napisao/la:nisam sguran ali mislim da je igral, al ne dugo
i rođen je za poziciju napadača, uvjek je svugdje prvi
naravno.
ne reba njemu više posl. jer bu ga ovak i onak radil iz zajebancije
Kimi rules
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

shrkec je napisao/la:jel istina da je schumy čak igral u prvoj ligi (nogomet) ?
To još nisam čuo. Klub za kojeg igra je neki FC Echichens. Igra u 2. regionalnoj ligi, i tu je rangiran 5. Nešto kao da igra za Suhopolje :D
Pored 1., i 2. momčadi on igra za Seniore, evo dokaza
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

schuey je napisao/la:

A meni kažeš na istoj stranici da ne mogu Montoyu nikako nazvat glupim???
Meni Montoya nikada nije bio ni mrzak ni drag. Volio sam ga gledati, jer sa njim nikada nije bilo dosadno. To da se nije privikao na F1 je uslovno tačno. Prije bih rekao da se nije potrudio prilagoditi. Očito je F1 bio preozbiljan posao za njega, jer kako se meni čini on utrkivanje smatra čisto zabavom, a F1 je puno više od toga.
Dosta OT-a. Tema je Miško.
mislim da nije skroz ot jer sam ga usporedio sa schumijem kako bih naglasio razliku,a to moje glup je trebalo bit u smislu nedovoljno motiviran da napravi takav podhvat a ne doslovno glup u punom smislu te riječi
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
tomivanek

Post Postao/la tomivanek »

Schumaher the great!
Kimi je zakon , a svi ostali se trude bit poput njega.
Maher
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Maher »

Pročitao sam danas u novinama da se je vozio u taksiju i da mu se nekam žurilo i da je onda on sjeo za volan a taksista je posjeo na suvozačko mjesto.Na kraju mu je Schumi još ostavio napojnicu od 100 eura.Nešto stvarno smiješno kad se predoči slika! :D
SIMPLY THE BEST DRIVER EVER SAID GOOD BYE ON 22.10.2006
zizi
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la zizi »

Maher je napisao/la:Pročitao sam danas u novinama da se je vozio u taksiju i da mu se nekam žurilo i da je onda on sjeo za volan a taksista je posjeo na suvozačko mjesto.Na kraju mu je Schumi još ostavio napojnicu od 100 eura.Nešto stvarno smiješno kad se predoči slika! :D

malo si zakasnio

http://forum.f1-hr.com/viewtopic.php?t= ... start=1720
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Maher
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Maher »

a zajeb
SIMPLY THE BEST DRIVER EVER SAID GOOD BYE ON 22.10.2006
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

Gledajuci drugu finalnu utrku ROC-a sam shvatio kolko mi zapravo Schumacher fali u F1, nekima je prethodna sezona bila uber zanimljiva, nekima je bila stupidna sa svim tim intrigama (kao meni, istina sa sretnim završetkom ali stupidna) ali uglavnom do danas sam mislio kako mi je Kimijev dolazak u ferrari i njegov nastup u javnosti (koji mi je pre heben) nemogu rec dostojna zamjena za Schumachera ali bar nesto sto ce me natjerat da ne mislim o prošlosti. No danas gledajuci tu drugu utrku u kojoj je morao pobijedit kako bi imao sanse za ukupnu pobjedu kada sam osjetio dobro poznatu mucninu u zelucu i knedlu u grlu od nervoze, shvatio sam da mi vjerojatno nece nikad bit dostojne zamjene makar cu navijat za nekog drugog i biti ce mi drag ali nitko kao veliki Michael.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

Gospodin Schumix :D

slika
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Zaključano