Moguće je da je ta jedna desetinka na strani Heikkija krug više u utrci za Hamiltona, jer nisam vidio nijednu veću pogrešku u Lewisovom brzom krugu.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Bez brige sigurno nije.Andrinho_F1 je napisao/la:danas je heikki bio jako brz na kvalama. uzeo je izvrsno 3.misto iza oba ferrarija, a ispred svoga momčadskog kolege.
bas sam cita interviju sa njim i kaze da je jako zadovoljan, i sretan sto je danas najbolje plasirani vozac Mcm. vidit cemo kako ce sad reagirati lewis(neije valjda nasljedio karakter od alonsa)...
Kako ne? Voznja iza Trullia kada je isao ubrzavat na startnoj ciljnoj ravnini.Keith je napisao/la:Lewis Hamilton nakon kvalifikacija je izjavio kako je imao problema sa gumama u zadnjoj sesiji, te sa prometom na stati, priznaje da ni on nije odradi ''perfect job''. Kovalainena nije spomenuo ni jednom riječi.
Moguće je da je ta jedna desetinka na strani Heikkija krug više u utrci za Hamiltona, jer nisam vidio nijednu veću pogrešku u Lewisovom brzom krugu.
Pa nije mu mogao pobjec. Mislimd da i ti kuzis sta to znaci.Dr. DJ je napisao/la:Adriana Lima fan je napisao/la:Kovalainen me razocarao. Slabo se drzao protiv Trullia.
Slabo se držaoMožeš li mi molim te to malo pojasnitit...
Heikki se odlično snašao u McLarenu i ako ovako nastavi biti će to jedna jako dobra godina za njega....
GO Heikki![]()
![]()
Dobro mozda Kimi voli prljavoKIMI'sFAN je napisao/la:on bi čak mogo i stić raikkonena zato kaj je raikkonen težak,(ali je i heikki),mislim da bi ga mogo stić zato što kimi kreće sa prljave straneAdriana Lima fan je napisao/la:Solidno odrađeno. Nije vise ni mogao. Nadam se da ce u startu nesto dobro napraivt.