Čestitke!

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Misliš kao Alonso 2006?sunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
Prestigao tri rookie-a i 150 bolida se skrsilo ispred njega, Kobayashi ga drzao iza sebe citav stint i neko prica o odlicnoj voznjisunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
prijatelju, alonso je 2006. u brazilu završio drugi..........o čemu ti pričaš?Dani je napisao/la:Misliš kao Alonso 2006?sunseeker je napisao/la:e ovako se vozi za naslov! lewis vidiš?
Potpisujem!raikkonenica je napisao/la:Čestitam Buttonu na osvajanju naslova!!! Poštujem to, ali on za mene nije vozač extra klase...On je samo dobar vozač koji je u ovoj sezoni dobio izvrstan bolid i to je biitan čimbenik za osvajanje njegova naslova.... Kad su se ostali bolidu približili stupnju razvijenosti Brawnovog bolida, Button je prestao osvajati pobjede i to je činjenica! Ali svjetski je prvak...Još jednom čestitam!
istina, nije ekstra vozač ali je znao iskoristit dobar bolid koji je imao u rukama za razliku od recimo vettela koji je isto imao ekstra brz bolid ali ga nije znao iskoristiti, vjerovatno zbog manjka iskustva.GT-R je napisao/la:Potpisujem!raikkonenica je napisao/la:Čestitam Buttonu na osvajanju naslova!!! Poštujem to, ali on za mene nije vozač extra klase...On je samo dobar vozač koji je u ovoj sezoni dobio izvrstan bolid i to je biitan čimbenik za osvajanje njegova naslova.... Kad su se ostali bolidu približili stupnju razvijenosti Brawnovog bolida, Button je prestao osvajati pobjede i to je činjenica! Ali svjetski je prvak...Još jednom čestitam!
I mislim da je imao malo više sreće od Barichella u utrkama te je osvojio više bodova i pobjeda od njega..
Taj Barichello stvarno nema sreće...
Ma dogovorti će se Button i Brawn... Mislim da je Button sigurno sljedeće sezone u Brawnu. Možda mu Ross ponudi par milijuna višeGT-R je napisao/la:Nije mi sljedeće jasno:
Button ako nedobije plaće kolko on zahtijeva, odlazi iz Brawna.
Pa koji glupan, šta mu nije bolje ostat u Brawnu i bit u ovako dobroj momčadi dok još ima ovakav dobar bolid i da osvaja dobre bodove i pobjede, a ne, on bi otišo u neki tim koji bi mu platio više al bi bio slabiji i bio bi kao prošle godine u Hondi-nebi se primjetio u utrci. I ovako i onako ima puno para. Da se mene pita, nebi otišo iz Brawna svejedno da mi neka druga momčad nudi više.