Jedino sam to uspio donekle i prepoznati.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Vozač nije Varzi, a i drugi model Alfe je.luka_kimi je napisao/la:Achille Varzi, Scuderia Ferrari Alfa Romeo Tipo B?
Jedino sam to uspio donekle i prepoznati.
Nije ni on.Jackie Stewart je napisao/la:Ugo Sivocci, Alfa Romeo RL Targa Florio 1923.
Giuseppe Campari?130R je napisao/la:Nije ni on.Jackie Stewart je napisao/la:Ugo Sivocci, Alfa Romeo RL Targa Florio 1923.
Ovako, vozač je bio poznat po tome da je volio puno jest i pjevat operu. Odlućio je prekinuti svoju trkaču karijeru i posvetiti se pjevanju, ali je poginuo u utrci koja mu je trebala biti oproštajna.
Tako je! A bolid je Alfa Romeo P2. Slikano je 1925. u Monzi.Jackie Stewart je napisao/la:Giuseppe Campari?
Odgovor je Auto Union Streamliner iz 1938. godine. U njemu je poginuo Bernd Rosemeyer. Nastavi dalje.Lotus je napisao/la:Auto Union Type C mislim.Bar mi tako izgleda.
Godinu ne bi znao.
ObrnutoFerrari-BiH je napisao/la:Tazio Nuvolari i Achille Varzi
A da obrnes cifre i dobijes 32luka_kimi je napisao/la:Bugatti Type 23 iz 1923., prethodnik takozvanih "streamline" bolida.
Krivo sam napisao, zamijenile su mi se brojke jer sam bio u brzini. Mislio sam na njega.Ferrari-BiH je napisao/la:A da obrnes cifre i dobijes 32luka_kimi je napisao/la:Bugatti Type 23 iz 1923., prethodnik takozvanih "streamline" bolida.![]()
Priznat cu ti, to je T 32 ili kako us ga zvali Tenk
Točno, nastavi!Ferrari-BiH je napisao/la:AVUS (posto vidim da niko ne odgovara)
Dobro ti se cini130R je napisao/la:Campari? Alfa Romeo P3, Čini mi se Monza.