Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: MICHAEL SCHUMACHER

Post Postao/la King iCool »

vidc je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
možeš li napisat zašto?čovjek je bio jedino logično rješenje za mercedes,dakle njima je potreban...on se već na ljeto htio vratit,i s obzirom na to da ionako stalno vozi nekakve utrke,vidi se da je i njemu to potrebno...berniu sigurno potrebno...
Mercedesu je najpotrebniji iz marketinških razloga...
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

King iCool je napisao/la:
vidc je napisao/la:
pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
možeš li napisat zašto?čovjek je bio jedino logično rješenje za mercedes,dakle njima je potreban...on se već na ljeto htio vratit,i s obzirom na to da ionako stalno vozi nekakve utrke,vidi se da je i njemu to potrebno...berniu sigurno potrebno...
pa između ostalog da...čovjek ima najbolje rezultate u sportu iza sebe,ljudi ga obožavaju ili mrze,privlači pažnju medija,sponzora...odlika vrhunskih vozača
dribler
Navijam za: Mercedes GP

Post Postao/la dribler »

Obrazložite zašto kolega...

Ne bacat pa kud puklo da puklo... dakle, zašto po vama to nije dobro pa da kontraargumentiramo?
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

King iCool je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Da a Brown je sigurno računa da mu Rosberg može donit naslov tako da je Schumi tu samo zbog sponzora :biggrin:
mislin za čovijeka koji ima najviše naslova prvaka i najviše pobijeda najviše bodova itd... reći da je najpotrebniji za reklamu :roll: (ljubomora)
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Mislim da tu nema mjesta ljubomori i da je MS zaista doveden ponajvise radi marketingskih razloga.
Bez obzira sto vjerujem da jos moze dati od sebe, zasto Schumi nije u tom slucaju vozio 3 godine? Nije mogao naci mjesto?

Mercedes je novi GP tim, i nema boljeg vozaca kojeg su mogli angazirati od Schumija. Sto se tice marketinga, iskustva, performansi, u paketu. S time da mislim da je marketing trenutno najjaca osobina Schumijeva imena. O njegovoj prednosti u iskustvu i performansama u odnosu na druge aktivne bi se dalo razglabati, ali sto se tice marketinga za njih je nedodirljiva ikona.

Po meni, kako god on vozio narednu sezonu, Mercedes je na ogromnom dobitku, lova koju su mu dali ce biti vracena putem PR u roku od dva-tri mjeseca, mečke će se prodavati kao lude, Schumi će pokazati da nije za staro željezo, ... ali za početak treba pokazati da može parirati Rosbergu (ne šalim se ovom izjavom) a onda i drugima. Svi su nekako predefinirali MS iznad Nice, i malo se Rosberg spominje u svemu ovome.

A Rosberg ima optimalnu priliku napraviti ogromnu reputaciju, ukoliko bude bolji ili parirao Schumiju.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

Dodi_napalm je napisao/la:Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
Mislim da je to ipak neosnovana tvrdnja dok se ne vidi što će biti na početku sezone.
Uostalom, nije iz dominacije otišao direkt u "penziju" da bi tako nešto moglo stajati.
Ipak mu je netko pokazao zube na "kraju" karijere.
- Oviedon Ihmisohjus -
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Kako se nitko od navijaća i štovatelja lika i dijela gospodina Michaela nije sjetio, ja ću se povodom predstojećih blagdana zahvaliti gospodi iz Honde (i ujedno im zaželjeti bolju novu godinu) na njihovom vizionarstvu jer bez njih se ovaj povratak vjerojatno nikad ne bi dogodio...zar je bitno iz kojih je razloga on sada tu? Ma koliko god ga "mrzio" povratak je odlična stvar za sve ljubitelje F1 (doduše najviše za one koje imaju najviše interesa...ali nećemo cjepidlačiti). bit će više F1 u svim medijima...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

p@rtibrejker je napisao/la:
Dodi_napalm je napisao/la:Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
Mislim da je to ipak neosnovana tvrdnja dok se ne vidi što će biti na početku sezone.
Uostalom, nije iz dominacije otišao direkt u "penziju" da bi tako nešto moglo stajati.
Ipak mu je netko pokazao zube na "kraju" karijere.

Cuj, vozac kakav god da je ne moze nista kad ne radi bolid. On ne moze da izlazi iz bolida i da ga gura.
Pogledaj Brazil 2006 i sve ce ti bit jasno.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran

7Times je napisao/la:Cuj, vozac kakav god da je ne moze nista kad ne radi bolid. On ne moze da izlazi iz bolida i da ga gura.
Pogledaj Brazil 2006 i sve ce ti bit jasno.
Ovo bi moglo pokrenuti rasprave koje su ustvari nebitne. Naravno, ne moze nista kad ne radi bolid. S druge strane, vozac isto moze biti kakav hoce kad mu radi bolid.
Zasto ici u tancine?

Za nekog tko nije vozio 3 godine, i ponovno sjeda u bolid, reci da je najbolji vozac na gridu, po meni nema smisla (ako nisam dobro objasnio u postu prije).
Mozda je bio jednom najbolji na gridu, ali da li ce biti je veliko pitanje i to jos treba vidjeti.

Nisam sentimentalan u pogledu njega, mozda je to problem mojih postova?
- Oviedon Ihmisohjus -
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ma neka hejteri pričaju šta hoće. Ljubomora je čudo. Babo se vratio i samo je to bitno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.
Zanimanje za formulu pada posljednjih godina, povratak najboljeg vozača u povijesti ( statistički ako ne i vozački) podignut će razinu gledanosti.
A i mišljenja sam da će i utrke biti zanimljivije, svi će imati veliki motiv biti bolji od schumija, a i on sam nije vozač koji ce se zadovoljiti nekim 5. ili 6.mjestom, skupljanjem bodova. Vidjeli smo iz intervjua da je prepun motiva i želje za osvajanjem pobjeda i prvenstva na kraju krajeva. A uostalom ako je Rubens mogao prošle sezone pobijedit u utrci, a nije ni on baš u cvijetu mladosti zašto nebi Schumi? Zapustio se nije sigurno, stalno je vozio neke utrke, je da će mu trebat malo da opet uđe u đir, da osjeti bolid i utrkivanje ali slušat će se njemačka himna sljedeće sezone puno puta :)
Michael is faster than you!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Igor18 je napisao/la:Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.
Zanimanje za formulu pada posljednjih godina, povratak najboljeg vozača u povijesti ( statistički ako ne i vozački) podignut će razinu gledanosti.
A i mišljenja sam da će i utrke biti zanimljivije, svi će imati veliki motiv biti bolji od schumija, a i on sam nije vozač koji ce se zadovoljiti nekim 5. ili 6.mjestom, skupljanjem bodova. Vidjeli smo iz intervjua da je prepun motiva i želje za osvajanjem pobjeda i prvenstva na kraju krajeva. A uostalom ako je Rubens mogao prošle sezone pobijedit u utrci, a nije ni on baš u cvijetu mladosti zašto nebi Schumi? Zapustio se nije sigurno, stalno je vozio neke utrke, je da će mu trebat malo da opet uđe u đir, da osjeti bolid i utrkivanje ali slušat će se njemačka himna sljedeće sezone puno puta :)
Zato cemo imati priliku na slobodnim treninzima non stop vidjeti bolid s brojem 4 na stazi. :biggrin:
slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

Mali glavoboljček posle jučerašnje fesšte, noć provedena na kauču, buđenje i da, GAZDA IS BACK!!!
uffff francuski ili domaći konjak... same sh**t :P

Nego jel netko naišao na nove kape i ostale điđe koje bi se trebale kupit sa oznakama gazde?

ironično, kupil sam sinu ferrari kapu još u 6 mjesecu da ima za ljeto prek on-line F1shopa i nakon 6 mjeseci došla je upravo danas... pff treba mu nova, a i meni.. :santa: :faca:
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Kako su lijepo napravili članak o Schumiju:
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... cheru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
Sigurno je potreban u jednoj stvari,a to je da ce se vise ljudi vratiti ovom forumu :biggrin:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

GT-R je napisao/la:Kako su lijepo napravili članak o Schumiju:
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... cheru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ljepo je pogledat ove snimke i sjetit se starih utrka :D , već sam zaboravio onaj iritantni zvuk TC-a
slika
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Post Postao/la majstor iz maranella »

Scuderia je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.
Zato cemo imati priliku na slobodnim treninzima non stop vidjeti bolid s brojem 4 na stazi. :biggrin:
znači merc će imat 3 i 4?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

majstor iz maranella je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
znači merc će imat 3 i 4?
da ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la: znači merc će imat 3 i 4?
da ;)
Pa šta se ne bi oni trebali tretirat ko nova momčad?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

majstor iz maranella je napisao/la:
schuey je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la: znači merc će imat 3 i 4?
da ;)
Pa šta se ne bi oni trebali tretirat ko nova momčad?
ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Ćale od Lewisa je napisao/la: ljepo je pogledat ove snimke i sjetit se starih utrka :D , već sam zaboravio onaj iritantni zvuk TC-a
Meni uopće nije iritantan, dapače, baš mi se dopada i puno mi je bolji od zvuka ovih današnjih formula..
schuey je napisao/la: ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)
I promjenili su ime ;)
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Alonso ga opet šalj u mirovinu iduce godine =D> =D> =D> =D>
Alonsista hasta la muerte..
ice_man
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ice_man »

Alonso-champ je napisao/la:Alonso ga opet šalj u mirovinu iduce godine =D> =D> =D> =D>
Neznam baš, nije se nešto iskazao zadnjih godina otkada nema schumachera, ima Alonso većih problema.
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la: ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)
Pa sudeći po tome honda i brawn gp je također potpuno ista momčad pa su brawnovi imali 22 i 23
Odgovori