Mercedesu je najpotrebniji iz marketinških razloga...vidc je napisao/la:možeš li napisat zašto?čovjek je bio jedino logično rješenje za mercedes,dakle njima je potreban...on se već na ljeto htio vratit,i s obzirom na to da ionako stalno vozi nekakve utrke,vidi se da je i njemu to potrebno...berniu sigurno potrebno...pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: MICHAEL SCHUMACHER
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa između ostalog da...čovjek ima najbolje rezultate u sportu iza sebe,ljudi ga obožavaju ili mrze,privlači pažnju medija,sponzora...odlika vrhunskih vozačaKing iCool je napisao/la:Mercedesu je najpotrebniji iz marketinških razloga...vidc je napisao/la:možeš li napisat zašto?čovjek je bio jedino logično rješenje za mercedes,dakle njima je potreban...on se već na ljeto htio vratit,i s obzirom na to da ionako stalno vozi nekakve utrke,vidi se da je i njemu to potrebno...berniu sigurno potrebno...pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
-
- Navijam za: Mercedes GP
Obrazložite zašto kolega...pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........
Ne bacat pa kud puklo da puklo... dakle, zašto po vama to nije dobro pa da kontraargumentiramo?
- HOS
- Navijam za: M Schumachera
Da a Brown je sigurno računa da mu Rosberg može donit naslov tako da je Schumi tu samo zbog sponzoraKing iCool je napisao/la:Mercedesu je najpotrebniji iz marketinških razloga...vidc je napisao/la:možeš li napisat zašto?čovjek je bio jedino logično rješenje za mercedes,dakle njima je potreban...on se već na ljeto htio vratit,i s obzirom na to da ionako stalno vozi nekakve utrke,vidi se da je i njemu to potrebno...berniu sigurno potrebno...pospani gad je napisao/la:Još ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........

mislin za čovijeka koji ima najviše naslova prvaka i najviše pobijeda najviše bodova itd... reći da je najpotrebniji za reklamu

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Mislim da tu nema mjesta ljubomori i da je MS zaista doveden ponajvise radi marketingskih razloga.
Bez obzira sto vjerujem da jos moze dati od sebe, zasto Schumi nije u tom slucaju vozio 3 godine? Nije mogao naci mjesto?
Mercedes je novi GP tim, i nema boljeg vozaca kojeg su mogli angazirati od Schumija. Sto se tice marketinga, iskustva, performansi, u paketu. S time da mislim da je marketing trenutno najjaca osobina Schumijeva imena. O njegovoj prednosti u iskustvu i performansama u odnosu na druge aktivne bi se dalo razglabati, ali sto se tice marketinga za njih je nedodirljiva ikona.
Po meni, kako god on vozio narednu sezonu, Mercedes je na ogromnom dobitku, lova koju su mu dali ce biti vracena putem PR u roku od dva-tri mjeseca, mečke će se prodavati kao lude, Schumi će pokazati da nije za staro željezo, ... ali za početak treba pokazati da može parirati Rosbergu (ne šalim se ovom izjavom) a onda i drugima. Svi su nekako predefinirali MS iznad Nice, i malo se Rosberg spominje u svemu ovome.
A Rosberg ima optimalnu priliku napraviti ogromnu reputaciju, ukoliko bude bolji ili parirao Schumiju.
Bez obzira sto vjerujem da jos moze dati od sebe, zasto Schumi nije u tom slucaju vozio 3 godine? Nije mogao naci mjesto?
Mercedes je novi GP tim, i nema boljeg vozaca kojeg su mogli angazirati od Schumija. Sto se tice marketinga, iskustva, performansi, u paketu. S time da mislim da je marketing trenutno najjaca osobina Schumijeva imena. O njegovoj prednosti u iskustvu i performansama u odnosu na druge aktivne bi se dalo razglabati, ali sto se tice marketinga za njih je nedodirljiva ikona.
Po meni, kako god on vozio narednu sezonu, Mercedes je na ogromnom dobitku, lova koju su mu dali ce biti vracena putem PR u roku od dva-tri mjeseca, mečke će se prodavati kao lude, Schumi će pokazati da nije za staro željezo, ... ali za početak treba pokazati da može parirati Rosbergu (ne šalim se ovom izjavom) a onda i drugima. Svi su nekako predefinirali MS iznad Nice, i malo se Rosberg spominje u svemu ovome.
A Rosberg ima optimalnu priliku napraviti ogromnu reputaciju, ukoliko bude bolji ili parirao Schumiju.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- p@rtibrejker
- Veteran
Mislim da je to ipak neosnovana tvrdnja dok se ne vidi što će biti na početku sezone.Dodi_napalm je napisao/la:Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
Uostalom, nije iz dominacije otišao direkt u "penziju" da bi tako nešto moglo stajati.
Ipak mu je netko pokazao zube na "kraju" karijere.
- Oviedon Ihmisohjus -
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Kako se nitko od navijaća i štovatelja lika i dijela gospodina Michaela nije sjetio, ja ću se povodom predstojećih blagdana zahvaliti gospodi iz Honde (i ujedno im zaželjeti bolju novu godinu) na njihovom vizionarstvu jer bez njih se ovaj povratak vjerojatno nikad ne bi dogodio...zar je bitno iz kojih je razloga on sada tu? Ma koliko god ga "mrzio" povratak je odlična stvar za sve ljubitelje F1 (doduše najviše za one koje imaju najviše interesa...ali nećemo cjepidlačiti). bit će više F1 u svim medijima...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- 7Times
- Navijam za: MSC
p@rtibrejker je napisao/la:Mislim da je to ipak neosnovana tvrdnja dok se ne vidi što će biti na početku sezone.Dodi_napalm je napisao/la:Schumy je i dalje najbolji vozač na gridu tak da je on sa ili bez marketinga pun pogodak.
Uostalom, nije iz dominacije otišao direkt u "penziju" da bi tako nešto moglo stajati.
Ipak mu je netko pokazao zube na "kraju" karijere.
Cuj, vozac kakav god da je ne moze nista kad ne radi bolid. On ne moze da izlazi iz bolida i da ga gura.
Pogledaj Brazil 2006 i sve ce ti bit jasno.
- p@rtibrejker
- Veteran
Ovo bi moglo pokrenuti rasprave koje su ustvari nebitne. Naravno, ne moze nista kad ne radi bolid. S druge strane, vozac isto moze biti kakav hoce kad mu radi bolid.7Times je napisao/la:Cuj, vozac kakav god da je ne moze nista kad ne radi bolid. On ne moze da izlazi iz bolida i da ga gura.
Pogledaj Brazil 2006 i sve ce ti bit jasno.
Zasto ici u tancine?
Za nekog tko nije vozio 3 godine, i ponovno sjeda u bolid, reci da je najbolji vozac na gridu, po meni nema smisla (ako nisam dobro objasnio u postu prije).
Mozda je bio jednom najbolji na gridu, ali da li ce biti je veliko pitanje i to jos treba vidjeti.
Nisam sentimentalan u pogledu njega, mozda je to problem mojih postova?
- Oviedon Ihmisohjus -
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ma neka hejteri pričaju šta hoće. Ljubomora je čudo. Babo se vratio i samo je to bitno.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Igor18
- Veteran
Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.
Zanimanje za formulu pada posljednjih godina, povratak najboljeg vozača u povijesti ( statistički ako ne i vozački) podignut će razinu gledanosti.
A i mišljenja sam da će i utrke biti zanimljivije, svi će imati veliki motiv biti bolji od schumija, a i on sam nije vozač koji ce se zadovoljiti nekim 5. ili 6.mjestom, skupljanjem bodova. Vidjeli smo iz intervjua da je prepun motiva i želje za osvajanjem pobjeda i prvenstva na kraju krajeva. A uostalom ako je Rubens mogao prošle sezone pobijedit u utrci, a nije ni on baš u cvijetu mladosti zašto nebi Schumi? Zapustio se nije sigurno, stalno je vozio neke utrke, je da će mu trebat malo da opet uđe u đir, da osjeti bolid i utrkivanje ali slušat će se njemačka himna sljedeće sezone puno puta
Zanimanje za formulu pada posljednjih godina, povratak najboljeg vozača u povijesti ( statistički ako ne i vozački) podignut će razinu gledanosti.
A i mišljenja sam da će i utrke biti zanimljivije, svi će imati veliki motiv biti bolji od schumija, a i on sam nije vozač koji ce se zadovoljiti nekim 5. ili 6.mjestom, skupljanjem bodova. Vidjeli smo iz intervjua da je prepun motiva i želje za osvajanjem pobjeda i prvenstva na kraju krajeva. A uostalom ako je Rubens mogao prošle sezone pobijedit u utrci, a nije ni on baš u cvijetu mladosti zašto nebi Schumi? Zapustio se nije sigurno, stalno je vozio neke utrke, je da će mu trebat malo da opet uđe u đir, da osjeti bolid i utrkivanje ali slušat će se njemačka himna sljedeće sezone puno puta

Michael is faster than you!!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Zato cemo imati priliku na slobodnim treninzima non stop vidjeti bolid s brojem 4 na stazi.Igor18 je napisao/la:Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.

- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Mali glavoboljček posle jučerašnje fesšte, noć provedena na kauču, buđenje i da, GAZDA IS BACK!!!
uffff francuski ili domaći konjak... same sh**t
Nego jel netko naišao na nove kape i ostale điđe koje bi se trebale kupit sa oznakama gazde?
ironično, kupil sam sinu ferrari kapu još u 6 mjesecu da ima za ljeto prek on-line F1shopa i nakon 6 mjeseci došla je upravo danas... pff treba mu nova, a i meni..

uffff francuski ili domaći konjak... same sh**t

Nego jel netko naišao na nove kape i ostale điđe koje bi se trebale kupit sa oznakama gazde?
ironično, kupil sam sinu ferrari kapu još u 6 mjesecu da ima za ljeto prek on-line F1shopa i nakon 6 mjeseci došla je upravo danas... pff treba mu nova, a i meni..

jedan je gazda F1 - Schumy

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Kako su lijepo napravili članak o Schumiju:
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... cheru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sport.dnevnik.hr/clanak/rubrika/ ... cheru.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sigurno je potreban u jednoj stvari,a to je da ce se vise ljudi vratiti ovom forumuJoš ću ovo napisati. Povratak Schumachera na staze F1 je potpuno nepotreban - svima, a najviše njemu........

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
ljepo je pogledat ove snimke i sjetit se starih utrkaGT-R je napisao/la:Kako su lijepo napravili članak o Schumiju:

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
znači merc će imat 3 i 4?Scuderia je napisao/la:Zato cemo imati priliku na slobodnim treninzima non stop vidjeti bolid s brojem 4 na stazi.Igor18 je napisao/la:Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
damajstor iz maranella je napisao/la:znači merc će imat 3 i 4?Scuderia je napisao/la:Zato cemo imati priliku na slobodnim treninzima non stop vidjeti bolid s brojem 4 na stazi.Igor18 je napisao/la:Povratak gazde najbolja je stvar koja se mogla i koja se dogodila u posljednje 3 godine formule 1.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Pa šta se ne bi oni trebali tretirat ko nova momčad?schuey je napisao/la:damajstor iz maranella je napisao/la: znači merc će imat 3 i 4?
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)majstor iz maranella je napisao/la:Pa šta se ne bi oni trebali tretirat ko nova momčad?schuey je napisao/la:damajstor iz maranella je napisao/la: znači merc će imat 3 i 4?
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Meni uopće nije iritantan, dapače, baš mi se dopada i puno mi je bolji od zvuka ovih današnjih formula..Ćale od Lewisa je napisao/la: ljepo je pogledat ove snimke i sjetit se starih utrka, već sam zaboravio onaj iritantni zvuk TC-a
I promjenili su imeschuey je napisao/la: ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Neznam baš, nije se nešto iskazao zadnjih godina otkada nema schumachera, ima Alonso većih problema.Alonso-champ je napisao/la:Alonso ga opet šalj u mirovinu iduce godine![]()
![]()
![]()
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
Pa sudeći po tome honda i brawn gp je također potpuno ista momčad pa su brawnovi imali 22 i 23schuey je napisao/la: ne,momčad je potpunoista,samo je promjenila vlasnika tako da nije nova;)