Isto kao i Massa sa njim, pre bokseva. Greska u proracunu u WilliamsuF1NAC je napisao/la:zasto mislis da nebi vidio. Ovo sto je Vettel radio s massom je bilo cisto odrzavanje razmaka
Utrke 2015 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
- Početnik
- Navijam za: Alonsa
Re: 2015 FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 13/14/15 Ožuj
-
- Legenda
williams napravio grešku utrke.
a i ferrari boks - kimi ulazi u izbor.
"PostPostao/la dmarijon » čet ožu 12, 2015 10:44
Ja iz nekog razloga očekujem puno odustajanja. "
a i ferrari boks - kimi ulazi u izbor.
"PostPostao/la dmarijon » čet ožu 12, 2015 10:44
Ja iz nekog razloga očekujem puno odustajanja. "
Zadnja izmjena: dmarijon, dana/u 15 ožu 2015, 08:09, ukupno mijenjano 1 put.
Samo neka se trkaju.
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Massa je kriv sto nije isao do limita i pritisnuo Seba. Bottas bi to ziher napravio. Samo se pitam, kakav bi ishod bio.

-
- Legenda
Ne vjerujem da ga je mogao pritiskati. Seb je održavao. Možda da je Riccija uspio odmah preći...
Samo neka se trkaju.
- speedy56
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FAlonso ALotterer

U vezi Manora... koga zanima
http://www.fia.com/sites/default/files/ ... russia.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit:
Sainz bi završio 10s ispred Hulka, 32-34s je izgubio u onom boksu

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Evo rezultate čisto da se nađu...

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Pet bolida u jednom krugu...sve miriše na epsku sezonu - jednu od onih posebnih u ovom natjecanju o kojima će generacije i generacije pričati priće i sjećati se svih detalja, superzanimljivu gdje ćemo gledati fantastične borbe barem tri momčadi za najviše postolje (možda i četiri)...ovo je prekrasno, baš sam ponosan na sebe što volim i pratim ovo sve i guštam u ovom natjecanju...toliko sam oduševljen da je rijećima to teško i opisati...i već nestrpljivo očekujem slijedeću trku gdje će opet biti pravi spektakl i napetost od početka do kraja...yes, yes, yes!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- speedy56
- Legenda
Kimi je imao sreće da nije izgubio zadnju desnu na startu, Sainz je malo kasno kočio i slomio krilo na njemu, onda mu se aktivirao anti-stall
Maldonado uopće nije vidio Nasra, trebao je ostaviti više mjesta
Maldonado uopće nije vidio Nasra, trebao je ostaviti više mjesta

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Sauber ispred RB i Williamsa u poretku 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
utrka ocjena 1.
Ovakve utrke,traženje streamova po netu sve me više odvraća od gledanja,pa se pitam šta mi treba ovo ustajanje u rane sate.
Razočaran utrkom ali što je najgore bojim se da će ovakva biti cijela sezona
Ovakve utrke,traženje streamova po netu sve me više odvraća od gledanja,pa se pitam šta mi treba ovo ustajanje u rane sate.
Razočaran utrkom ali što je najgore bojim se da će ovakva biti cijela sezona
...put u raj nije posut ružama...
- speedy56
- Legenda
Najjače mi je kad pogledam neku stariju utrku i čudim se kolko više inof dobim od vozača na onim press konferencijama poslije utrke.

Ne kažem da se F1 treba vratiti na tu sterilnost, ali ako već rade to na podiju neka nađu 3-4 čovjeka tipa Brundle, Jordan. Coulthard koji znaju znanje i mikrofon im nije strani, pa će se izmijenjivati na utrkama da nije uvijek jedno te isti. Ovo je glupost (i nije prvi put, sjećam se onog iz Ac/dc, pa ona ženska iz Interlagosa, u Monzi je isto bio neko ko sa gore zmotao cijeli...)

Ne kažem da se F1 treba vratiti na tu sterilnost, ali ako već rade to na podiju neka nađu 3-4 čovjeka tipa Brundle, Jordan. Coulthard koji znaju znanje i mikrofon im nije strani, pa će se izmijenjivati na utrkama da nije uvijek jedno te isti. Ovo je glupost (i nije prvi put, sjećam se onog iz Ac/dc, pa ona ženska iz Interlagosa, u Monzi je isto bio neko ko sa gore zmotao cijeli...)

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Užas od utrke, malo borbi, a što je najgore Merc je predaleko od ostalih da im iko do kraja sezone zaprjeti i malo, Rosberg jednostavno isto prespor za Hamiltona, tako da će biti užas od sezone, ajde mogla bi biti dobra borba između Williamsa i Ferrarija, ako Williams nebude radio ovake glupe strategije kao danas. Sauber ugodno iznenađenje, oba 2 bolida u bodovima, Nasr 5 mjesto svakla čast, malo iskoristili to što je dosta vozača odustalo, ali tako se to radi, Sainz izgleda kao dobar vozač, Verstappen začepio usta svim kritičarima i pokazao FIAi da je uvela još jedno nepotrebno glupavo pravilo o vozačima koji smiju dolaziti u F1. RBR za sada jako neugodno iznenađenje, Mclaren isto tako prošle sezone nisam mogao ni zamisliti da će bili tako, ali nakon testiranja ove sezone se lako moglo baš ovo zamisliti. Ferrari pozitivno iznenađenje za sada. I za kraj mogu reć da mi je drago da sam zaspo odma na kraju utrke da nisam gledo podij sa još nekim tamo likom koji nema nikakve veze sa F1

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- vidc
- Veteran
ova f1 je polako ali sigurno propada. a vrlo lako se može spasit i napravit super šou...
mislim, osobne poruke Bernie-a "naljepljene" na startno-ciljnu ravninu u prijenosu-FUJ
mislim, osobne poruke Bernie-a "naljepljene" na startno-ciljnu ravninu u prijenosu-FUJ
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
vidc je napisao/la:ova f1 je polako ali sigurno propada. a vrlo lako se može spasit i napravit super šou...
Ovo za bernija se potpuno slazem s tobom
McLaren u <3
- vidc
- Veteran
ma to je jedna sitnica samo. i ovo što kaže Chuck Norris za streamove. stvarno je besmisleno...tražim stream 10 minuta, a da ne kažem da strepim hoće li izdržat cijelu utrku pa morat ponovo rovit da nađem nešto. bio bih spreman platit razumnu cijenu da normalno gledam utrku (npr. 2-3 eura po utrci za dobar, stabilan stream s kvalitetom koja će se automatski dinamički optimizirat za moju internet konekciju...to bar nije teško napravit).
ali izgleda da ja nisam ciljana grupa ljudi za ove koji vode sport pa sumnjam da bi se nešto tako moglo prilagodit mojim mogućnostima.
a o odlasku na utrke mogu samo sanjat.sve u svemu ovaj sport se sve više odmiče od mene i ja ne znam da li sam toliko spreman ganjati ga. polako me napušta entuzijazam.
a par promjena u pravilima i odlazak jednog čovjeka u penziju bi čuda napravili...
ali izgleda da ja nisam ciljana grupa ljudi za ove koji vode sport pa sumnjam da bi se nešto tako moglo prilagodit mojim mogućnostima.
a o odlasku na utrke mogu samo sanjat.sve u svemu ovaj sport se sve više odmiče od mene i ja ne znam da li sam toliko spreman ganjati ga. polako me napušta entuzijazam.
a par promjena u pravilima i odlazak jednog čovjeka u penziju bi čuda napravili...
- Cuky
- Moderator
streamanja (službenog, legalnog, sa naplatom) nema jer je BE malo staromodan...pa on lijepo prava proda TV kućama za fiksnu cijenu cijelu sezonu i on je sebe namirio...ovako kada bi davao prijenose u "pay-per-view" formatu onda bi mu ovisilo o kvaliteti showa jer ako bi bilo dosadno bilo bi malo gledatelja, a to je manji profit...a di da se on zafrkava sa nečime kao što je kvaliteta natjecanja...

- vidc
- Veteran
i sama kvaliteta show-a se popravi tako što se timovima da šansa da se približe vodećim.
izjednačeniji bolidi->zanimljivije utrke;zanimljivije utrke->više gledatelja;više gledatelja->više sponzora; više sponzora->više para za timove; više para za timove->manji trošak timovima za razvoj bolida i motora
mah...dosta šuplje priče i cviljenja.tako je-kako je, što bi rekao Bandić :"tejk it ot liv it"
izjednačeniji bolidi->zanimljivije utrke;zanimljivije utrke->više gledatelja;više gledatelja->više sponzora; više sponzora->više para za timove; više para za timove->manji trošak timovima za razvoj bolida i motora
mah...dosta šuplje priče i cviljenja.tako je-kako je, što bi rekao Bandić :"tejk it ot liv it"
- speedy56
- Legenda
vidc je napisao/la: izjednačeniji bolidi->zanimljivije utrke;zanimljivije utrke->više gledatelja;više gledatelja->više sponzora; više sponzora->više para za timove; više para za timove koje treba drugačije dijeliti->manji trošak timovima za razvoj bolida i motora

- vidc
- Veteran
i to...al da su sponzori zainteresirani za sport ta raspodjela novaca ne bi bila toliko ključna. a trenutna situacija je takva da se timovi grčevito bore da dobiju više para od Bernie-a zato što su prihodi od sponzora mizerni. kome se da sponzorirat mclarena kad oni teško mogu išta napravit ove sezone zbog debilnih pravila koja im ograničavaju nekakav napredak kroz sezonu i pitanje je koliko utrka će uopće završiti...a i one koje završe će bit na niskim pozicijama. i sad bi netko trebao dat novce za svoju reklamu na takvom bolidu.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Ako dosta pratis sport opcenito ili gledas dosta tv, imas offsidestream koji se placa 10eura mjesecno. Ima ju sve sky sport kanale, jako puno ostalih i sportskih i tv/film/zabava. Veli broj kanala ima oznaku HD, ali to bas nije pravi hd, vise je ko SD kvaliteta na nasim iptv platformama. Ali meni je sasvim ok. Zna se dogoditi tu i tamo da neki kanal ne radi (kolko sam skuzio tad ne radi gotovo nigdje di je bolja/ok kvaliteta) , ali dosta brzo oni to poprave, a i do sad mi se nije dog da nisam mogao gledati nesto zbog toga.vidc je napisao/la:ma to je jedna sitnica samo. i ovo što kaže Chuck Norris za streamove. stvarno je besmisleno...tražim stream 10 minuta, a da ne kažem da strepim hoće li izdržat cijelu utrku pa morat ponovo rovit da nađem nešto. bio bih spreman platit razumnu cijenu da normalno gledam utrku (npr. 2-3 eura po utrci za dobar, stabilan stream s kvalitetom koja će se automatski dinamički optimizirat za moju internet konekciju...to bar nije teško napravit).
Imaju addon za kodi (bivsi xbmc, ko nije probao toplo preporučam), android app, moze se gledati prek weba/browsera.
Postoji i servis ntv.mx on ima vise paketa i drugačije su cijene. Probao sam i njega ali mi je offsidestream nekako bolji, (i jeftiniji), mada ovaj ima mogucnost dodavanja u android STB-ove.
I like to race, not to do laps alone.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
VN Malezije - Sepang, Kuala Lumpur 27/28/29 ožujka 2015

Fri 27 March 2014
Practice 1 03:00 - 04:30
Practice 2 07:00 - 08:30
Sat 28 March 2014
Practice 3 07:00 - 08:00
Qualifying 10:00
Sun 29 March 2014
Race 08:00
Tyres - Hard (prime, orange) and Medium (option, white)
F1 2014 Malaysia Grand Prix Lewis Hamilton Onboard Pole Position Lap
Zadnja izmjena: F2004_the_best_ever, dana/u 22 ožu 2015, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Legenda
Re: VN Malezije - Sepang, Kuala Lumpur 27/28/29 ožujka 2014
Zavoj jedan za red bull treba izbaciti tako da oni idu direktno sa startne na zavoj dva. Da bude izjednačeno.
Mclaren: izbaciti i 13 i 14.
Mclaren: izbaciti i 13 i 14.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator

-
- Legenda