Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Mr. Spinx je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Hamilton je kriv, kazna je zaslužena, ali ova izjava (crveni dio) nije točna: "I can't imagine how Hamilton could not see the red lights or the two cars standing still in front of him." Pogledajte, pa me demantirajte!
Kaj ti tu nije jasno il kaj je tu netoćno. Oni su stajali, semafor blinka crveno.. Istina oni su se netom prije zaustavili, no stali su.. A Hami ne staje.. Čovjek je previdio semafor, aute koji stoje pred njim, i bio je upozoren od strane boxa.. Njegova izjava ipak stoji.. F1 se vozi ne desetinke, pa ako neko stane samo sekundu prije tebe imaš cijelu sekundu da se i ti zaustaviš.. Do tada on pred tobom mirno stoji..(vrijeme je okvirno napisano)..
KIMI RAIKKONEN NIJE STAJAO!!! To želim reć...taj dio izjave NIJE točan!
slika
_zajcev__
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la _zajcev__ »

To jedan slab vozac sigurno
Ferrari najbolji steeee
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

_zajcev__ je napisao/la:To jedan slab vozac sigurno
:roll:
Zato jer . . . ?
.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

I Senna i Šumi su znali izletiti po kiši. To je jednostavno tako kada voziš na nož.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Arcadian

Post Postao/la Arcadian »

dado je napisao/la:
Mr. Spinx je napisao/la: Fora je da su to oni od njega napravili.. To je ono što je iritiralo Alonsa u MCM-u. Ko zna kako bi bilo da ga oni sami unutar ekipe nisu toliko dizali. Dečko je odlićan driver, no ekipa mu je stvorila krivu sliku njegovog ega. Umjesto da ga upute u F1 oni su ga mazili i razmazili. Stoga i griješi toliko.. Bit će on prvak kad tad al, mislim da ne sa MCM-om..
Pa to je bio i jedan od razloga zasto sam ja prosle godine toliko kritizirao postupak McLarena prema Alonsu. Prosle godine je McLaren bio kaznjen sa 100 miliona dolara zbog sukoba na relaciji Alonso - Hamilton sto je ovog potonjeg cinilo najbolje placenik rookijem u povijesti. I sto ako Hamilton ne uspije osvojiti naslov dok vozi za McLaren, a to se moze lako dogoditi. I sutra predje u recimo Ferrari i osvoji naslov ili naslove. Pa zar to ne bi bio potpuni debakl poslovne politike McLarena sa Ronom Dennisom, jos uvijek, na celu? Zato se ja nadam da ce mu se Mercedes zahvalit na suradnji na kraju ove sezone.
Apsolutno...Ovde je jedan bivsi, dugogodisnji navijac McL...bivsi jer nemam dovoljno jak zeludac da navijam za razmazenog, ali priznajem talentovanog *******, koji se zakucava u automobile koji stoje u mestu kada je na semaforu crveno svetlo! Ron Dennis jednostavno mora da popije otkaz, za brljotine iz prosle sezone, a posledice takvog vodjenja tima ce se videti najbolje ove sezone. Mozda gresim, ali zivi bili pa videli, McM je trenutno na 3 mestu u poretku konstruktora. Heikki je mrtvorodjence McM-a, a dolazak u ovakav tim znaci i kraj za njegovu karijeru, ukoliko ostane nekoliko sezona u Lewis-ovoj senci. Nisam nikakav Alonsov fan, ali nacin na koji je izasao iz tima posle samo jedne sezone, prosto nije uobicajen i moze puno da govori za sebe...

Zweki: Pripazi na riječnik i izjave.
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Lucky je napisao/la: Nemoj me krivo shvatiti,ali ponekad stvarno pišeš ...posti!Jer ako je to pogubna statistika,kako si ti napisao,onda stvarno nemam pojma što bi bila dobra statistika. :roll:
Ja razumijem da tebi moje ..posti o Hamiju iritiraju, al ti si ipak moderator. :roll:
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

dado je napisao/la: Ja razumijem da tebi moje ..posti o Hamiju iritiraju, al ti si ipak moderator. :roll:

kakve veze ima to što je on moderator? Ja nisam moderator, pa jedanko tako mislim da si pisao neargumentirane ...posti. Jer Lucky ti je tamo lijepo naveo neke stvari koje ipak dokazuju da nisi upravu.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Statistika u svakom slučaju je pogubna...ali za koga? :badgrin:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

dado je napisao/la:
Lucky je napisao/la: Nemoj me krivo shvatiti,ali ponekad stvarno pišeš ...posti!Jer ako je to pogubna statistika,kako si ti napisao,onda stvarno nemam pojma što bi bila dobra statistika. :roll:
Ja razumijem da tebi moje ..posti o Hamiju iritiraju, al ti si ipak moderator. :roll:
Ne možeš tako.
Lucky je fin čovjek ljudskog karaktera, neka živi i neka ljepo radi kako je počeo raditi i niko mu ne može kazat ovo-ono.
I uvijek govori argumentirano. Ja stojim iza toga.
A ti si dado problematičan i misliš nas samo ižicvirat, ali nema, to ne dolazi u obzir, jer to nama ne igra ulogu... :D
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

a Hamiltonu je nažalost bilo suđeno ne završit kanadu, jer da nije on kimia Rosberg bi uništio Lewisa. Ne treba toliko napadat Lewisa, Rosberg je vidio da troje stoje i da je Lewis uništen pa opet nije uspio zaustavit se.
Dešava se....... :( a šteta, kako je samo dobar start imao Lewis, najbolji u sezoni možda.
...::: // Hamilton United \\ :::...
Michael Schumacher

Post Postao/la Michael Schumacher »

Lucky je napisao/la: Uzmimo recimo primjer sam Monaco.Jako je malo vozača koji na toj utrci nisu pogriješili,možeš ih nabrojati na prste jedne ruke.
Istina, možemo ih nabrojati na prste jedne ruke, ali među njima nije Hamilton, jer i on je pogriješio odmah na početku, kotačem je ostavio potpis na zidu, a imao je sreće što posljedice nisu bile takve da bi morao odustati...
slika
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Pa eto je i šta sada. Tvoj miljenik kao nije?
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Arcadian

Formula4ever je napisao/la:a Hamiltonu je nažalost bilo suđeno ne završit kanadu, jer da nije on kimia Rosberg bi uništio Lewisa. Ne treba toliko napadat Lewisa, Rosberg je vidio da troje stoje i da je Lewis uništen pa opet nije uspio zaustavit se.
Dešava se....... :( a šteta, kako je samo dobar start imao Lewis, najbolji u sezoni možda.
suuuper, imao je start sezone, kako kazes, a sta su onda ispred njega radili Kimi i Kubica? On je u vreme `incidenta` bio realno na TRECEM mestu. Mene su Hamilton i McM iznenadili u Monacu, gde su zadrzali proslogodisnju formu i doslovce ponizili ostatak cirkusa...a padala je kisa...svaka cast!
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

Arcadian je napisao/la:
Formula4ever je napisao/la:a Hamiltonu je nažalost bilo suđeno ne završit kanadu, jer da nije on kimia Rosberg bi uništio Lewisa. Ne treba toliko napadat Lewisa, Rosberg je vidio da troje stoje i da je Lewis uništen pa opet nije uspio zaustavit se.
suuuper, imao je start sezone, kako kazes, a sta su onda ispred njega radili Kimi i Kubica? On je u vreme `incidenta` bio realno na TRECEM mestu. Mene su Hamilton i McM iznenadili u Monacu, gde su zadrzali proslogodisnju formu i doslovce ponizili ostatak cirkusa...a padala je kisa...svaka cast!
Ne razumijem šta time misliš reć šta su radili ispred njega, koliko ja znam on je izgubio 2 mjesta kroz pit jer je sekundu duže tankao. A ni Kimiu se nije baš zaustavljalo na crveno, srećom da je imao ljevo mjesta pa kad je vidio da Kubica stoji nekako je stao na crtu a kad je došao Lewis nije imo ni ljevo ni desno kad je skužio o čemu se radi a tako i Rosberg za njim.
Hamilton je startao ko iz katapulta!!!!(da nije izašao safety car upoće, mislim da bi pustio sve iza sebe pola minute)
a u Monacu je bila fantastična utrka a i poznato je da je McLaren brži na sporijim stazama s više zavoja. Po statistikama u najbržim zavojima uvjek McLaren ima naj brzinu, to je prednost užeg i kraćeg bolida.
...::: // Hamilton United \\ :::...
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Formula4ever je napisao/la:
Ne razumijem šta time misliš reć šta su radili ispred njega, koliko ja znam on je izgubio 2 mjesta kroz pit jer je sekundu duže tankao. A ni Kimiu se nije baš zaustavljalo na crveno, srećom da je imao ljevo mjesta pa kad je vidio da Kubica stoji nekako je stao na crtu a kad je došao Lewis nije imo ni ljevo ni desno kad je skužio o čemu se radi a tako i Rosberg za njim.
Hamilton je startao ko iz katapulta!!!!(da nije izašao safety car upoće, mislim da bi pustio sve iza sebe pola minute)
a u Monacu je bila fantastična utrka a i poznato je da je McLaren brži na sporijim stazama s više zavoja. Po statistikama u najbržim zavojima uvjek McLaren ima naj brzinu, to je prednost užeg i kraćeg bolida.
to si valjda mislio reć u najsporijim.
bukreka i jogurta
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Arcadian je napisao/la: suuuper, imao je start sezone, kako kazes, a sta su onda ispred njega radili Kimi i Kubica? On je u vreme `incidenta` bio realno na TRECEM mestu. Mene su Hamilton i McM iznenadili u Monacu, gde su zadrzali proslogodisnju formu i doslovce ponizili ostatak cirkusa...a padala je kisa...svaka cast!
A gdje je bio realno bez SC-a? Kako volim kad sam u pravu :D
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Arcadian je napisao/la: suuuper, imao je start sezone, kako kazes, a sta su onda ispred njega radili Kimi i Kubica? On je u vreme `incidenta` bio realno na TRECEM mestu. Mene su Hamilton i McM iznenadili u Monacu, gde su zadrzali proslogodisnju formu i doslovce ponizili ostatak cirkusa...a padala je kisa...svaka cast!
Realno ti je SC! ;)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Adriana Lima fan je napisao/la:
ah,u kanadi nije imo sreće s SC-om ,isto onoliko koliko je imao u monacu...
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Lucky je napisao/la:
Krivo si me shvatio.
Smetaju me neargumentirani postovi,a to je bio slučaj s tvojim,jer statistika govori drugačije. ;)
Pa kao sto vidis statistika je prilicno zeznuta stvar. A moji postovi su svakakvi, ali neargumentirani? - Tesko.

-Briatore- je napisao/la: A ti si dado problematičan i misliš nas samo ižicvirat, ali nema, to ne dolazi u obzir, jer to nama ne igra ulogu... :D
A sol na ranu, a cuganje krvi u ranu zoru? To si zaboravio. :D
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

http://www.autosport.hr/content/view/8357/381/

Robert i Hamilton su dva različita svijeta.
There is no power, like M Power.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

M Power je napisao/la:http://www.autosport.hr/content/view/8357/381/

Robert i Hamilton su dva različita svijeta.
Zna se što se na kraju isplati. ;)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

kao što bi schumijevi mrzitelji rekli,nije sve u statistici...po tome schumacher je na suhom bar duplo bolji vozač od pokojnog senne...
Arcadian

Formula4ever je napisao/la:
McLareni su trenutno neprikosnoveni na stazama sa najsporijim zavojima, mislio si reci? U brzim krivinama efikasnost aero paketa koji ima Ferrari vec dugi niz godina nema konkurenciju. Sta uostalom radi Massa u Turskoj i u zavoju 10 (ako se ne varam) prethodnih godina?

Kanada je po sporim zavojima specificna, te je njegova trka u prvom stintu bila jako dobra. Kombinacija SC i JAKO agresivnih Kimija i Kubice sa manjom kolicinom dosutog goriva ih je stavila ispred Hamiltona i vrlo je tesko govoriti o tome sta bi se desilo da se dva drugara nisu zakucala u Kimija, ali govoriti o tome da je imao trku zivota je preterano (pre bih rekao da je imao glupost zivota).
Mislim da je najbolje od Hamiltona, Monaco ove sezone i to je to...
MartinS

Post Postao/la MartinS »

Lewis Hamilton je ovih dana potrošio čak 400.000 dolara, odnosno oko 2 milijuna kuna, na kupnju registarske tablice 'LEW 1S', koju je kupio od tajkuna Boba Lewisa.

Hamilton je tablicu platio čak 300.000 dolara više nego Bob Lewis, koji ju je prošle godine platio 100.000 dolara. Bob je za britanske medije izjavio kako mu je bilo iznimno žao prodati registarsku oznaku, ali da je objektivno gledajući ponuda bila predobra da bi ju odbio.

http://www.autoklub.hr/zabava/bez_kocni ... ,3761.auto
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

MartinS je napisao/la:Lewis Hamilton je ovih dana potrošio čak 400.000 dolara, odnosno oko 2 milijuna kuna, na kupnju registarske tablice 'LEW 1S', koju je kupio od tajkuna Boba Lewisa.

Hamilton je tablicu platio čak 300.000 dolara više nego Bob Lewis, koji ju je prošle godine platio 100.000 dolara. Bob je za britanske medije izjavio kako mu je bilo iznimno žao prodati registarsku oznaku, ali da je objektivno gledajući ponuda bila predobra da bi ju odbio.

http://www.autoklub.hr/zabava/bez_kocni ... ,3761.auto
Ovakve stvari puno govore o njemu. Zna se kakvi ljudi pate da imaju svoje ime ili datum na reg. pločici.
Skromnost je vrlina. Ali njegov novac, pa ako ga to usrećuje...
Odgovori