Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Schumy.d »

Arai je napisao/la: Ipak svaka čast Hamiltonu, bez obzira na sve one spinove. Ak se ne varam, danas je 3 puta prešao Raikkonena. =D>
I 2 puta izgubio mjesto od istog! :p ;)
Još s KERS-om.
A gdje je sad ona usporedba u kojoj je Hamilton bio uvjerljivo najbolji vozač po kiši prema mišljenju onih "stručnjaka"?? :roll:
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Stvarno frajer ima nevjerovatno puno srece, kad god se izvrti, a danas se imalo kaj vidjet uvijek ali bas uvijek se vrati na stazu i to da bude jos gore na pravu stranu........
A i kimija danas nije bilo nes tesko za prestic, nisu ni krenuli vec poruka da mu motor ne radi kak treba, a cini se da ni set up bolida nije bio najsretnije postavljen
Michael is faster than you!!
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

svaka cast Mclarenu na postignutom napredku... neocekivano od moje strane vidjenja ali sasvim normalno je da ce se oni opet uzdici...
slika
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Gledam maksimalne brzine u sektorima:
1. sektor
Heikki - 268.8
Lewis - 256.4

2. sektor
Heikki - 260.9
Lewis - 255.5

3.sektor
Heikki -249.1
Lewis - 241.5

Pa ne mogu vjerovat da je moguće da Hamiltonu bolid bio podešen za suho?!
slika
Brabus
Početnik
Početnik

Post Postao/la Brabus »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Ipak svaka čast Hamiltonu, bez obzira na sve one spinove. Ak se ne varam, danas je 3 puta prešao Raikkonena. =D>
Još s KERS-om.
A gdje je sad ona usporedba u kojoj je Hamilton bio uvjerljivo najbolji vozač po kiši prema mišljenju onih "stručnjaka"?? :roll:
2 puta svojom greskom, nije ga direktnim dvobojem presao. Hamilton njega 3 puta direktno.
Forza Ferrari lol

Najbolje od svega bilo je 5 mercedesa u prvih 7, dok nije sutil izletio. Na kraju 4 merca u prvih 6... =D>
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Odlicno za nas tim stvar je odlicno. To je sve sto mogu reci, Hejki bez greske cestitke, Hamilton dobro (gledajuci na predhodne utrke), piruete odlicno uradene, osramotio se je ako i Massa prosle sezone, sve u svemu bodovi su nasi i to od oba vozaca, a to nesto govori.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Brabus je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:
Još s KERS-om.
2 puta svojom greskom, nije ga direktnim dvobojem presao. Hamilton njega 3 puta direktno.
Forza Ferrari lol
A jesi li ti primjetio da se Kimi eto tek tolko vukao 56 kruga zbog nekog kvara na motoru, nitko ne kaže da ga nije preticao 3 puta ali mislim da nema smisla uveličavati preticanje Kimija kojeg bi i Forze India pretekla da je imala prilike
Schumy.d
Legenda
Legenda

Brabus je napisao/la: 2 puta svojom greskom, nije ga direktnim dvobojem presao. Hamilton njega 3 puta direktno.
Forza Ferrari lol
E moj prijatelju, kad već to uspoređuješ, usporedi i činjenicu da je Lewis imao KERS. :p
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

Tokadje treba uzeti u obzir i cinjenicu da je i pored problema sa motorom (kakvi god bili) Raikkonen nije dozvolio da Hamilton napravi neku osetniju prednost kada ga je presao.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Hajmo se sad svadati, McLaren je danas bio puno bolji o Ferarija ti u to nema sumnje.
Nego mene sad brina jedna druga stvar, a to je Hejki je ispred Lewisa i ima isti broj bodova, Hejki mu nece vise cuvati gu.......zicu, vec ce se boriti za bodove, i sta se moze desiti (scenari Alonso-Hamilton),
Mene to pomalo brine, sad su obadvoica na istom.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Schumy.d je napisao/la:
Brabus je napisao/la: 2 puta svojom greskom, nije ga direktnim dvobojem presao. Hamilton njega 3 puta direktno.
Forza Ferrari lol
E moj prijatelju, kad već to uspoređuješ, usporedi i činjenicu da je Lewis imao KERS. :p
Ferarija niko nije zabranio da koristi kers, sam su sebi krivi za to.
slika
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

Schumy.d je napisao/la:
Forza Ferrari lol
Uzmi u obzir bolji balans bez KERS-a :roll:
Evo kako grongo kaze ovisi dosta i o set-upu . Mozda su igrali na Kovu sa kartom za mokri set-up mozda ne. To se vidilo i u Monzi kako je set-up vazan.

I nije McLaren imao brzi bolid. Barem ne od Massinog.
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

McLarem je napisao/la:vec ce se boriti za bodove, i sta se moze desiti (scenari Alonso-Hamilton),
Pa meni je bas drago da ce Kova nametati i ravnopravno boriti za bodove, i ruku na srce danas je odvozio odličnu utrku i bio je bolji od Lewisa.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

gringo73 je napisao/la:Gledam maksimalne brzine u sektorima:
1. sektor
Heikki - 268.8
Lewis - 256.4

2. sektor
Heikki - 260.9
Lewis - 255.5

3.sektor
Heikki -249.1
Lewis - 241.5

Pa ne mogu vjerovat da je moguće da Hamiltonu bolid bio podešen za suho?!
možda su se kockali i očekivali samo 1/3 utrke pod kišom...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Igor18 je napisao/la:Stvarno frajer ima nevjerovatno puno srece, kad god se izvrti, a danas se imalo kaj vidjet uvijek ali bas uvijek se vrati na stazu i to da bude jos gore na pravu stranu........
A i kimija danas nije bilo nes tesko za prestic, nisu ni krenuli vec poruka da mu motor ne radi kak treba, a cini se da ni set up bolida nije bio najsretnije postavljen
Malo prečesto on ima sreće da bi bilo slučajno. Kada je Kimi u Monacu razvalio zadnji kraj Sutilu to je bilo majstorstvo hvatanja bolida ravno čudu. :roll:

@Schumy:d : A kaj je sa držanjem bolida na kiši i tih 40 kg viška, to ne želiš spomenuti? KERS se baš i nije nešto pokazao danas.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la: @Schumy:d : A kaj je sa držanjem bolida na kiši i tih 40 kg viška, to ne želiš spomenuti? KERS se baš i nije nešto pokazao danas.
Pa baš ga i nije nešto držao na kiši... :?
I da 40 kg više, ali i 80 KS više! ;)
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 19 tra 2009, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Igor18 je napisao/la:Stvarno frajer ima nevjerovatno puno srece, kad god se izvrti, a danas se imalo kaj vidjet uvijek ali bas uvijek se vrati na stazu i to da bude jos gore na pravu stranu........

Nije to sreca vec osjecaj za "ispravljanja" bolida, dobra kontra i to je to, samo sto neki to znaju uraditi a neki ne, primjer Lewis je to uradio danas 3 puta a Sutil nije ni jednom (sto mi ga je meni licno zao, ovako su ostali zadnji na tabeli i malo je falilo da tu titulu ponese Ferari).
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

McLarem je napisao/la:Hajmo se sad svadati, McLaren je danas bio puno bolji o Ferarija ti u to nema sumnje.
Nego mene sad brina jedna druga stvar, a to je Hejki je ispred Lewisa i ima isti broj bodova, Hejki mu nece vise cuvati gu.......zicu, vec ce se boriti za bodove, i sta se moze desiti (scenari Alonso-Hamilton),
S razlikom da su se i Alonso i Hamilton tada borili za titulu, a sad McLarenov dvojac samo može skupljat bodove za momčad. Hamiltonu je svejedno hoće li na kraju biti 5. ili 6. jer je takav mentalitet da samo pobjeda zadovoljava njegove apetite. Ove godine od titule nema ništa, tako da će obojica morati dati maksimum za momčad.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

One and only je napisao/la:
McLarem je napisao/la:Hajmo se sad svadati, McLaren je danas bio puno bolji o Ferarija ti u to nema sumnje.
S razlikom da su se i Alonso i Hamilton tada borili za titulu, a sad McLarenov dvojac samo može skupljat bodove za momčad. Hamiltonu je svejedno hoće li na kraju biti 5. ili 6. jer je takav mentalitet da samo pobjeda zadovoljava njegove apetite. Ove godine od titule nema ništa, tako da će obojica morati dati maksimum za momčad.

Ma nisam ja bas suglasan sa tobom i njemu je bitno hoceli biti 3 ili 5 ili nebitno koje mjesto, a sto se tice da je sve izgubljeno nebi se slozio sa tobom, ima jos tu voziti kao sto ima i mjesta u vrhu za Ferari, ja licno ova 2 tima nikad neodbacijem, ipak su oni velesila u F1.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

McLarem je napisao/la:

Nije to sreca vec osjecaj za "ispravljanja" bolida, dobra kontra i to je to, samo sto neki to znaju uraditi a neki ne, primjer Lewis je to uradio danas 3 puta a Sutil nije ni jednom (sto mi ga je meni licno zao, ovako su ostali zadnji na tabeli i malo je falilo da tu titulu ponese Ferari).
Kakav osjećaj za ispravljanje bolida, i kakva kontra u ovim slucajevima, napravi piruete zaustavi ga na pravoj strani, nemora se dodatno ispravljat, izleti na mjestu di bi u vecini slucajeva bolid zavrsio u šljunku , njegov naravno ne zavrsi i izgubi samo 1-2 mjesta.... Rođen pod sretnom zvijezdom
Michael is faster than you!!
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Kakav osjećaj za ispravljanje bolida, i kakva kontra u ovim slucajevima, napravi piruete zaustavi ga na pravoj strani, nemora se dodatno ispravljat, izleti na mjestu di bi u vecini slucajeva bolid zavrsio u šljunku , njegov naravno ne zavrsi i izgubi samo 1-2 mjesta.... Rođen pod sretnom zvijezdom
Sjeti se Silverstona 2008-e. Massa se izvrtio 5, a Raikkonnen 3 puta, i uvije su nekako uspijeli nastaviti.
To tada nije bila sreća...
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Arai je napisao/la:
Sjeti se Silverstona 2008-e. Massa se izvrtio 5, a Raikkonnen 3 puta, i uvije su nekako uspijeli nastaviti.
To tada nije bila sreća...
To je samo jedna utrka.....mislim da sam objektivan dosta, ali ne smijes biti slijep i ne vidjeti da je ipak mnogo sretnih okolnosti vezanih za LH (pucanje gume tik prije ulaska u boks, izleti u Nurburgringu i ostane mu bolid upaljen pa ga ponovo iznesu na stazu, pa raznorazne piruete, pa titula u zadnjem zavoju, o perfektnom (za njega) učasku SC....)
ali sreca prati hrabre....ne zavidim mu na tome, ali da je imao srece...to jeste i to mnogo
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Pavka
Početnik
Početnik
Navijam za: Alonso

Post Postao/la Pavka »

Ljudi, to da Finac više neće čuvati guzicu Hamiju su čiste gluposti, pa i danas bi ga propustio da je Hami bio dovoljno brz, ali ne možeš propustiti čovjeka koji je u sva tri sektora sporiji od tebe...
Kao drugo, obići Kimija 3 puta velika je stvar, ali u normalnim uvjetima...Kimi je danas bio ranjiv poput mladog zeca kad mu lovci uhvate mamu!Pa s kim god je bio u duelu je izgubio, pravdajući to nedostatkom gripa nakon ulaska u box, a kao motor mu je čas radio, čas nije...
I konačno, pet puta se izvrtiti i završiti 6.... Velika sreća, ali sreću treba izazvati i sreća prati hrabre, a Hami je danas bio hrabar, šta god tko mislio o njemu, stalno je stiskao gas tako da su mu gume nakon 6-7 odvoženih krugova strašno gubile na perfomansama, što je vjerojatno razlog silnim piruetama.Još bih napomenuo da je napredak vidljiv, na oba auta, relativno su dobro izgledali, tak da smatram da se MCM ima pravo nadati boljemu!
McLarem
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la McLarem »

Sreca je bilo i to je ko 1 i 1, ali da je sve sreca bila nema sanse pa mozete pricati sta hocete, to nije njegova utrka za pohvaliti se.
slika
Thunder
Navijam za: alonso

Post Postao/la Thunder »

Hamilton definitivno van prošlogodišnje forme kao i Mclaren a Kovalainen isti k....
Odgovori