A Verstappen i Ricciardo definitivno imaju predugovore s ferrarijem za 2019 kad je i potvrdjeno da Hamilton dolazi jer mu sljedece godine zavrsava ugovor. A dotad Alonso jos ne zna gdje ce, vjerojatno i on ide ferrari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
I ja se slažemo sa tobom, i ja bih sljedeće sezone uzeo za vozača Ferrarija Leclerc, ili si vrhunski vozač ili si prosjek, ako je 2007 Hamilton mogao da debituje za McLaren može i Leclerc 2018 za Ferrari ali realnost je da će Leclerc 2018 vjerovatno voziti za Sauber.Vuksa_KC je napisao/la:Da se mene pita, svi marš i mali Leclerc prvo, a onda ostali.
šta se inače nalazi tu pa su sad uspjeli toliko smanjit i dobit na prostoru?F1NAC je napisao/la:Zanimljivo. Svida mi se ova agresiva. Jos su uspili i povecat kut ekspanzije difuzora. Samo neka nastave pritiskat.
Koliko sam uspio pratit ove sezone jos nijednom nisu interijer difuzora promjenili. Ovo ne prva promjena. Sigurno da ima mjesta za podizanje kuta na nacin da se modificira kontura difuzora. Jedini je problem sto se treba napravit brdo verzija i simulacija da se sprijeci situacija da zbog mozda prevelikog nagiba dode do separacije struje i da se ne smanji efikasnost njegova.vidc je napisao/la:šta se inače nalazi tu pa su sad uspjeli toliko smanjit i dobit na prostoru?F1NAC je napisao/la:Zanimljivo. Svida mi se ova agresiva. Jos su uspili i povecat kut ekspanzije difuzora. Samo neka nastave pritiskat.
Po čemu je to Vandoorne kanta za napucavanje? Molim lijepo ako nemate pametnije što za napisati gospodine da ne kurite vatru. I obak je vruće.vidc je napisao/la:Leclerc prvo sezonu dvije u sauber. Ako tamo unisti timskog kolegu onda bih pricao o ferrariju. I vandorne i palmer su imali jako dobre rezultate u nizim serijama pa su sad kante za napucavanje.
Ne vidim u cemu je problem s vettelom, covjek je u top formi, vodi u prvenstvu i trenutno vozi odlicno.
Valjda u ferrariju znaju zasto ga cekaju,inace bi mu bilo kao i Alonsu i Schumacheru,bez obzira na sve. A mozda je sve stvar tajminga pa zele to ostavit za Monzu, a ovim glasinama malo zbunjuju konkurenciju i njihove vozace.
Znači ili Max ili da vratimo Montoju u F1zonelsk je napisao/la:Dok se njega doceka, nece tam ni Vettela biti...
A po meni, bas u ovom trenutku im treba vozac željan krvi a ne "mlaki" Kimi.
Yepvidc je napisao/la:Ustvari prednji kraj se podize na pravcu i tako se smanjuje drag?
Misliš kao što je "ilegalan" njihov sklop u zadnjem ovjesu gdje je hidraulički stražnji ovjes grijan pomoću vrućeg ulja iz mijenjača? To nije FRIC. Neznam dal znas al kratica ti stoji FRIC= Front and Rear Inter Connected .... Prednji i stražnji ovjes nisu povezani ovime.Dani je napisao/la:Baš me zanima da li je to legalno. Mogao bi mercedes uložiti žalbu s obzirom da je njemu fric zabranjen pred početak testiranja.