Ćale od Lewisa je napisao/la:
ako je za tebe Fisichella velemajstor, ja nemam šta s tobom pričat o F1
što se tiče kimia pitaj bilo koga ko prati F1 od samog početka ulaska Kimia i Masse u F1 pa neka ti kaže svoje mišljenje o njih dvojici jer ja nemam vremena toliko pisat što mislim. U Kimiu su već nakon prve sezone prepoznali talent i već je sljedeću vozio za McL
eto ja se slažem s tobom,jer nakon 22 profi utrke doć u F1 nije mala stvar,dapače,neponovljiva i jedinstvena i to bazirana samo na talentu i pokazanom znanju jer nema on ni mamu ni tatu da ga proguraju,i mnogi ovdje brljaju njegovu nezainteresiranost sa njegovom brzinom,omjer kvala i utrke nemora imat veze s vezom,čisti primjer ove sezone je Renault,u utrci nemogu nikaj a u kvalama su redovno 6.8 Kimi pak na trci ima već 7 naj krugova ove godine ali nemože sklopit cijeli vikend u cjelinu,Massa pak obrnuto,iako su ove godine dosta izjednačeni,razlika je po meni nemjerljiva i samo nemojte počinjat s lupio ovog il onog,to je sastavno sve il nema sreče pa je ovak il onak,može se konstatirat činjenica da nema sreče kao massa jučer ali drugi put nebu imo kimi,hami ko danas il netko peti,to je život
The Greatest je napisao/la:
Giancarlo je je za Kimija velemajstor. A Kimijevih preticanja u Monacu se sjećam i to samo pokušaja. Kao npr. jednom prilikom je spucao Sutila! Massa je puno bolji od Kimija ove sezone. Smjestio ga je gdje mu je mjesto: Za šankom!
Činjenica je slijedeća: Kimi ničim nije pokazao da je bolji vozač od Masse!
kako me nasmijo čovjek.JCF da je bolji hahahahah

a svašta ču pročitat ovdje,osim toga toliko je dobar da sa onakvim Renaultom nije mogo bit viceprvak,ma kakvi vice,on je bio 4 i 5!!! Čovjek je mogao odvozit dobro al Massa je za njega Velemajstor a kamoli kimi,Alonso,Hamilton...
nego daj mi reci di ti činjenice nalaziš,jer ovo mi je jako zanimljivo,dvostruki svjetski viveprvak i jednom prvak nije bolji od jednog Masse kojem je najveći uspijeh 3 mjesto