Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.
Ja bi htio da se Kimi vrati u McL al to je ko 'Lesi se vraća kući' (nikad se ne vrati)
Ma alonso je za kimija izmislio formulu! :D
Avanti FER, Avanti!!!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

red_devil je napisao/la:... Lani kad je Massa prošao Alonsa na kiši u Kini je rekao da ga je pustio. Po meni neukusno, nije Alonso vozač koji bi nekoga pustio samo tako ;)
Isto tako je, po Novaku, pustio Hamiltona ove godine...u Francuskoj čini mi se. Da, određene (ne)simpatije su baš vidljive.
Što se tiče Masse, ma svaka mu čast za start, ono pretjecanje Hamiltona je bio potez za 10. Moja prva reakcija kad je prodimio je bila; "Pobjeda Heikkija"...i koliko god mi bilo drago što je vozač tima za kojeg navijam pobijedio (uz to mu je i prva pobjeda) stvarno je šteta za Massu. Ovo je tipična sportska nesreća...još čitam da je prilagodio i motor sigurnijoj vožnji zbog ogromne razlike koju je imao i opet ništa. Ali to je auto-moto sport, i osim ljudskog faktora presudan je i onaj drugi, tehnički, koji je ovom prilikom pokazao onu tamnu stranu. Ali sumnjam da će njegovo samopuzdanje pasti jer ovu trku je odvezao za svaku pohvalu.
Schumy1
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Schumacher_Massa
Kontakt:

Post Postao/la Schumy1 »

svaka čast Mladenu na stručnosti i znaju, al čovjek stvarno nije objektivan prema Massi, ne znam zbog čega ali Mladen konstantno umanjuje njegove uspjehe.
slika

Schumy 4ever!!!!
kiby
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la kiby »

ivana.zagreb je napisao/la:
muamert je napisao/la:Mislim da je Alonso puno bolje rjesenje od Kimija te se nadam da ce se vec 2009. desiti ta izmjena.
Po čemu to misliš, Kimi je u poretku 3 boda ispred Masse a samo 5 fali za Lewisom. Još ništa nije gotovo 7 utrka je do kraja a da su razlike i po 15 bodova može se uhvatit jer kao što smo danas vidjeli s Massom sve je moguće. Uostalom brži je vozač od Masse kad mu se sve posloži.

očeš reći da massa nije brz ako mu se sve posloži? :roll:

kimi je u poretku ispred samo zahvaljujući massinom kvaru, u biti još je iznenađujuće visoko kimi u poretku s obzirom kako vozi ove sezone

massa vozi izvrsno ove sezone s obzirom da su svi najavljivali da će biti loša sezona za massu zbog nedostatka tc-a
da, ali sjeti se, da je i kimi u francuskoj imo u vodstvu utrke problema i izgubio 1 mjesto, i u kanadi kad se borio isto za pobjedu, ga je hamilton spucao.
McM fun
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Schumy1 je napisao/la:svaka čast Mladenu na stručnosti i znaju, al čovjek stvarno nije objektivan prema Massi, ne znam zbog čega ali Mladen konstantno umanjuje njegove uspjehe.
Mladen je čisti McLarenovac, to ste trebali skužit do sad :D
i Niku Pulića su jednom zvali u studio F1 pa je otvoreno počeo izjavljivat i favorizirat McL pa ga više nisu zvali :lol:
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Tako je to u F1 oduvijek, dok jednom ne smrke drugom ne osvane tako je i sa Massom i Kovalainenom danas.
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ma znate šta nisam neka žestoka na izrazima ,ali neki postovi stvarno nisu ok , da je Kimi brži kad se posloži :lol: , ma dajte ljudi svak je brži kad se posloži samo što očito Massa i Kimi rade različit set up npr. kad je Massa brz na tvrđim gumama , Kimi je brži na supermekim , ali ono izjave ljudi please budite realniji ... Massa je danas pokazao da je veliki vozač , sa srcem i ima u gaćama nesumljivo , tako da komentari i pitanje dali je sposoban postaju smiješni , a najjača strana mu je što ga ( bar do sada ) ni loši rezultati nisu ubili u pojam . Cijeli vikend Ferrari nije bio sjajan , a on odveze jednu od utrka života ( a bit će ih ... ) i bar za kratko zatvori usta ekipi koja je skeptična . Ne zaboravite svakome može krepat motor , guma , mjenjač ... niti jedan tim nije zaštićen od kvarova :?
Jergovića stvarno cijenim , ali ovaj put je pretjerao . Odavno sam skužila da mu Massa baš nije omiljen , nema veze bit će mu draži kad postane prvak :D
... Forza Massa ...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ferrari4ever je napisao/la:Ma znate šta nisam neka žestoka na izrazima ,ali neki postovi stvarno nisu ok , da je Kimi brži kad se posloži :lol: , ma dajte ljudi svak je brži kad se posloži samo što očito Massa i Kimi rade različit set up npr. kad je Massa brz na tvrđim gumama , Kimi je brži na supermekim , ali ono izjave ljudi please budite realniji ... Massa je danas pokazao da je veliki vozač , sa srcem i ima u gaćama nesumljivo , tako da komentari i pitanje dali je sposoban postaju smiješni , a najjača strana mu je što ga ( bar do sada ) ni loši rezultati nisu ubili u pojam . Cijeli vikend Ferrari nije bio sjajan , a on odveze jednu od utrka života ( a bit će ih ... ) i bar za kratko zatvori usta ekipi koja je skeptična . Ne zaboravite svakome može krepat motor , guma , mjenjač ... niti jedan tim nije zaštićen od kvarova :?
Jergovića stvarno cijenim , ali ovaj put je pretjerao . Odavno sam skužila da mu Massa baš nije omiljen , nema veze bit će mu draži kad postane prvak :D
Kimi je brži od Masse to je činjenica, a ako je tebi ovo od Masse utrka života što bi ja trebao za Lewisa reć za prošlu utrku??? kad je pomeo 5 bolida ispred sebe 15 krugova prije kraja.
A o tome ko ima kolika muda i u tom je Kimi jači od Masse. Na svakoj utrci do sad koja se vozila u Monte Carlu Kimi je preticavao na izlazu iz tunela, a svi će reći da je na stazi nemoguće pretjecati.
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Ferrari4ever je napisao/la:Ma znate šta nisam neka žestoka na izrazima ,ali neki postovi stvarno nisu ok , da je Kimi brži kad se posloži :lol: , ma dajte ljudi svak je brži kad se posloži samo što očito Massa i Kimi rade različit set up npr. kad je Massa brz na tvrđim gumama , Kimi je brži na supermekim , ali ono izjave ljudi please budite realniji ... Massa je danas pokazao da je veliki vozač , sa srcem i ima u gaćama nesumljivo , tako da komentari i pitanje dali je sposoban postaju smiješni , a najjača strana mu je što ga ( bar do sada ) ni loši rezultati nisu ubili u pojam . Cijeli vikend Ferrari nije bio sjajan , a on odveze jednu od utrka života ( a bit će ih ... ) i bar za kratko zatvori usta ekipi koja je skeptična . Ne zaboravite svakome može krepat motor , guma , mjenjač ... niti jedan tim nije zaštićen od kvarova :?
Kimi je brži od Masse to je činjenica, a ako je tebi ovo od Masse utrka života što bi ja trebao za Lewisa reć za prošlu utrku??? kad je pomeo 5 bolida ispred sebe 15 krugova prije kraja.
A o tome ko ima kolika muda i u tom je Kimi jači od Masse. Na svakoj utrci do sad koja se vozila u Monte Carlu Kimi je preticavao na izlazu iz tunela, a svi će reći da je na stazi nemoguće pretjecati.
Što ti pričaš tu je preticao i velemajstor Giancarlo Fisichella
5 bolida jeli a kojih to pet malo voliš uveličavati ?
Kimi brži po čemu po tome što redovito zavrsava iza Masse kad se nikom ništa ne dogoti tipa motor guma itd...

@Ferrari4ever to da ima velikoga provjerena informacija :D ?
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ćale de ti malo pogledaj omjer kvalifikacija KIMI-MASSA...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Jedna od utrka života - ma daj dečko će još ostavlajti sve fanove bez daha , a ostalo ti je Ante odgovrio bolje od mene , jednostavno nešto mi kod Kimija fali ove godine , a ipak mi se čini da je svoje najbolje utrke Kimi radio kad je upilao utrku sam od početka do kraja na 1. mjestu NHF , ja bih voljela da je dečko ostao u MCM u baš je nakako tamo pasao ;)
... Forza Massa ...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ante sexy je napisao/la: Što ti lupetaš tu je preticao i velemajstor Giancarlo Fisichella

Kimi brži po čemu po tome što redovito zavrsava iza Masse kad se nikom ništa ne dogoti tipa motor guma itd...
ako je za tebe Fisichella velemajstor, ja nemam šta s tobom pričat o F1
što se tiče kimia pitaj bilo koga ko prati F1 od samog početka ulaska Kimia i Masse u F1 pa neka ti kaže svoje mišljenje o njih dvojici jer ja nemam vremena toliko pisat što mislim. U Kimiu su već nakon prve sezone prepoznali talent i već je sljedeću vozio za McL
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ante sexy je napisao/la: Što ti lupetaš tu je preticao i velemajstor Giancarlo Fisichella

što se tiče kimia pitaj bilo koga ko prati F1 od samog početka ulaska Kimia i Masse u F1 pa neka ti kaže svoje mišljenje o njih dvojici jer ja nemam vremena toliko pisat što mislim. U Kimiu su već nakon prve sezone prepoznali talent i već je sljedeću vozio za McL
Giancarlo je je za Kimija velemajstor. A Kimijevih preticanja u Monacu se sjećam i to samo pokušaja. Kao npr. jednom prilikom je spucao Sutila! Massa je puno bolji od Kimija ove sezone. Smjestio ga je gdje mu je mjesto: Za šankom!

Činjenica je slijedeća: Kimi ničim nije pokazao da je bolji vozač od Masse!
Avanti FER, Avanti!!!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ćale od Lewisa je napisao/la: ako je za tebe Fisichella velemajstor, ja nemam šta s tobom pričat o F1
eto ja se slažem s tobom,jer nakon 22 profi utrke doć u F1 nije mala stvar,dapače,neponovljiva i jedinstvena i to bazirana samo na talentu i pokazanom znanju jer nema on ni mamu ni tatu da ga proguraju,i mnogi ovdje brljaju njegovu nezainteresiranost sa njegovom brzinom,omjer kvala i utrke nemora imat veze s vezom,čisti primjer ove sezone je Renault,u utrci nemogu nikaj a u kvalama su redovno 6.8 Kimi pak na trci ima već 7 naj krugova ove godine ali nemože sklopit cijeli vikend u cjelinu,Massa pak obrnuto,iako su ove godine dosta izjednačeni,razlika je po meni nemjerljiva i samo nemojte počinjat s lupio ovog il onog,to je sastavno sve il nema sreče pa je ovak il onak,može se konstatirat činjenica da nema sreče kao massa jučer ali drugi put nebu imo kimi,hami ko danas il netko peti,to je život
The Greatest je napisao/la: Giancarlo je je za Kimija velemajstor. A Kimijevih preticanja u Monacu se sjećam i to samo pokušaja. Kao npr. jednom prilikom je spucao Sutila! Massa je puno bolji od Kimija ove sezone. Smjestio ga je gdje mu je mjesto: Za šankom!

Činjenica je slijedeća: Kimi ničim nije pokazao da je bolji vozač od Masse!
kako me nasmijo čovjek.JCF da je bolji hahahahah :lol: a svašta ču pročitat ovdje,osim toga toliko je dobar da sa onakvim Renaultom nije mogo bit viceprvak,ma kakvi vice,on je bio 4 i 5!!! Čovjek je mogao odvozit dobro al Massa je za njega Velemajstor a kamoli kimi,Alonso,Hamilton...
nego daj mi reci di ti činjenice nalaziš,jer ovo mi je jako zanimljivo,dvostruki svjetski viveprvak i jednom prvak nije bolji od jednog Masse kojem je najveći uspijeh 3 mjesto :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Povlačim kritike za malca, ovim potezom na prvom zavoju me demantirao.
Bio sam na gold 4 tribini (biti će i koja slikica) i vidio to pretjecanje uživo. Svaka mu čast.
Evo, posipam se pepelom.

Nisam još stigao pogledati snimku studia F1 poslije trke, a kažete da je Jergović omalovažavao Massu?

Svaka čast za iskustvo, ali pristranost nikom ne ide na čast.
Mladene, :thumbdown:
ivana.zagreb je napisao/la:gle ja ne želim alonsa u ferrariu isto kao što nisam htjela kimija, ali ako je to dobro za njih onda je to se moram pomiriti s tim (tko zna možda i zavolim alonsa, svašta se može dogoditi :D )
Vjeruj mi, zavolit ćeš ga.... :D
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ovo vlemajstor je sprdnja ako nisi skuzia ironia i te spike za Fisichellu smatram da je loš vozač
Kimi je samo previše eksponiran u prvoj sezoni ga je Heidfels nadmašio i opet je dobio priliku u Mclarenu sa kojim u 4 sezone nije uspia ništa napraviti i onda je doša u Ferrari sa kojim opet ne bi osvojia naslov da su u Mclarenu imali imalo mozga
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ante sexy je napisao/la: Ovo vlemajstor je sprdnja ako nisi skuzia ironia i te spike za Fisichellu smatram da je loš vozač
Kimi je samo previše eksponiran u prvoj sezoni ga je Heidfels nadmašio i opet je dobio priliku u Mclarenu sa kojim u 4 sezone nije uspia ništa napraviti i onda je doša u Ferrari sa kojim opet ne bi osvojia naslov da su u Mclarenu imali imalo mozga
Kako možeš reći da u McL nije ništa napravio??? prve sezone nije, bio je 6. ali već sljedeće 2003. je bio 2. sa samo 2 boda zaostatka za Schumaherom i to zbog peha na zadnjoj stazi. 2005. je bio isto drugi i 21 bod zaostatka do Fernanda a iste godine Schumaher 3. s duplo manje bodova od Kimija (Kimi 112, Schumi 62)
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la: Ovo vlemajstor je sprdnja ako nisi skuzia ironia i te spike za Fisichellu smatram da je loš vozač
Kako možeš reći da u McL nije ništa napravio??? prve sezone nije, bio je 6. ali već sljedeće 2003. je bio 2. sa samo 2 boda zaostatka za Schumaherom i to zbog peha na zadnjoj stazi. 2005. je bio isto drugi i 21 bod zaostatka do Fernanda a iste godine Schumaher 3. s duplo manje bodova od Kimija (Kimi 112, Schumi 62)
Kakvom pehu na zadnjih stazu ? te sezone 2003 ga je spasilo bodovanje da je ostalo 10,6,4,3,2,1 bio bi na 10 bodova razlika za schumijem a ovako je na 2 i te godine je ima jako dobar bolidu u rukama kolko me pamćenje služi pokvario se samo jednom
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ante sexy je napisao/la:
Kakvom pehu na zadnjih stazu ? te sezone 2003 ga je spasilo bodovanje da je ostalo 10,6,4,3,2,1 bio bi na 10 bodova razlika za schumijem a ovako je na 2 i te godine je ima jako dobar bolidu u rukama kolko me pamćenje služi pokvario se samo jednom
Bolid nije bio pretjerano dobar jer je imao 3 odustajanja u sezoni i samo jednu pobjedu u maleziji i sezona je bila puna pehova ko i svaka Kimieva.
Schumaher je te sezone 6 puta pobjedio i samo jednom odustao!!!
McL je te sezone bio sporiji od Ferraria jer je koristio prošlogodišnju šasiju do pola sezone, a pod onaj peh na zadnjoj stazi sam mislio a i to se nebi moglo nazvat baš pehom što se Kimi kvalificirao na 8. mjesto. jbg biće bolje ;)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Koje ti gluposti izvlačiš. Pa šta ako ga je haidfeld nadmašio u njegovoj prvoj sezoni. Pa i fisichella (za kojeg govoriš da je loš vozač) je također nadmašio svog momčadskog kolegu massu u njegovoj prvoj sezoni (2004) pa je ovaj dobio priliku u ferrariju. :roll:
A onda ovo da u 4 godine u mclarenu nije uspio ništa napraviti?? :? pa o čemu ti pričaš čovječe. pa 2003. je samo pukom nesrećom izgubio onaj naslov od schumya za j...na dva boda. 2004. su mclareni bili totalno nekonkurentni i bili su tek 5. momčad u poretku pa tu stvarno nije mogao ništa. 2005.- tko se borio za naslov sa alonsom i btw na kraju sezone imao duplo više bodova od schumya? pogađaš, to je kimi. 2006. - opet potpuno nekonkurentan mclaren. dakle tu ga opet nemožeš krivit za ništa jer se u takvom bolidu nije ni mogao plasirati više, slično kao i alonso danas u renaultu. I sad ti govoriš da nije ništa napravio. Pa kad god je bolid bio konkurentan on se borio za naslov prvaka.
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Ispravak:
Massina prva sezona je bila 2002.
Massa je priliku u Ferrariju dobio 2003. kao test vozač.
.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

red_devil je napisao/la:Ispravak:
Massina prva sezona je bila 2002.
Massa je priliku u Ferrariju dobio 2003. kao test vozač.
da tako je. sory moja greška. ali i te 2002. ga je momčadski kolega (heidfeld) nadmašio pa je ovaj dobio priliku u ferrariju.
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ante sexy je napisao/la:
Taj McLaren nije bio najpouzdaniji bolid,istina je da je odustajao malo puta,samo 3 od čega su dva sudara bila,ali ako uzmeš da je schumi samo odustao jednom onda dobiješ realniju sliku,kad u jednadžbu dodaš i prilično dobar williams imaš poprilično zanimljivu sezonu. Što se tiče Saubera,kimi nije smio pokazat amna baš sve kaj zna i morao se podredit ostalima jer je bio na probnoj vozačkoj od 6 utrka,po meni jedna od najglupljih FIA-inih procjena i izmišljotina,i samo zato je Heidfeld bio bolji. Osim toga sa objektivno ne boljom formulom je bio dva put viceprvak,nije mala stvar i zaista je sad već istinska legenda ovog sporta
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ante sexy je napisao/la: Nije ni ferrari odma od početka sezone koristia F2003-GA
A to da je Kimi ima 3 odustajanja nema nikakve veze SAMO jednom mu je crkao motor ostala 2 su bili sudari tako da je ima jedan jedini peh u sezoni
pa normalno da je 6 puta pobjedija kad je najbolji :jezik:

K1M1 je napisao/la: Koje ti gluposti izvlačiš. Pa šta ako ga je haidfeld nadmašio u njegovoj prvoj sezoni. Pa i fisichella (za kojeg govoriš da je loš vozač) je također nadmašio svog momčadskog kolegu massu u njegovoj prvoj sezoni (2004) pa je ovaj dobio priliku u ferrariju. :roll:
A onda ovo da u 4 godine u mclarenu nije uspio ništa napraviti?? :? pa o čemu ti pričaš čovječe. pa 2003. je samo pukom nesrećom izgubio onaj naslov od schumya za j...na dva boda. 2004. su mclareni bili totalno nekonkurentni i bili su tek 5. momčad u poretku pa tu stvarno nije mogao ništa. 2005.- tko se borio za naslov sa alonsom i btw na kraju sezone imao duplo više bodova od schumya? pogađaš, to je kimi. 2006. - opet potpuno nekonkurentan mclaren. dakle tu ga opet nemožeš krivit za ništa jer se u takvom bolidu nije ni mogao plasirati više, slično kao i alonso danas u renaultu. I sad ti govoriš da nije ništa napravio. Pa kad god je bolid bio konkurentan on se borio za naslov prvaka.
Ajmo redom 2003 je on pukom srećom i fia-inim pokušajima zanimljivosti f1 ostao u borbi za naslov

kažeš Mclaren bio nekonkurentan a ko je tome kriv možda ja ili Kimi kojeg očito nije briga kakav će mu bolid biti da mi ne bi slučajno spomenija 2005 pa reka da je Schumi kriv za onakav Ferrari da se odma osiguram za to je kriva Fia sa njihovim genijalnim pokušajima skidanja Schumija i pravljenja
svjetskog prvenstva zanimljivim
pa normalno,ipak je to bio schumi :D
nego,razlika osim što je bio nekomkurentan bolid( nije bio preloš al nije ni ko ferrari) je ta da kimi nije imao niti potporu drugog vozača,DC je bio isfrustriran jer je sad opet jedan finac ispred,dok je schumi uživao sve blagopdati svog tima,da je bila situacija malo drugačija,kimi bi bio prvak ;)
slažem se sa ovi ostalim,to je tak,al nitko nemože reč da kimi nije velemajstor il da nije nikaj napravio,jer ako usporediš Renault i alonsa,oni su pak u puno boljem bolidu od Ferrarija pobjeđivali,tako da to nije ni približno isto ;)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

schuey je napisao/la: pa normalno,ipak je to bio schumi :D
nego,razlika osim što je bio nekomkurentan bolid( nije bio preloš al nije ni ko ferrari) je ta da kimi nije imao niti potporu drugog vozača,DC je bio isfrustriran jer je sad opet jedan finac ispred,dok je schumi uživao sve blagopdati svog tima,da je bila situacija malo drugačija,kimi bi bio prvak ;)
slažem se sa ovi ostalim,to je tak,al nitko nemože reč da kimi nije velemajstor il da nije nikaj napravio,jer ako usporediš Renault i alonsa,oni su pak u puno boljem bolidu od Ferrarija pobjeđivali,tako da to nije ni približno isto ;)
Ma čuješ napravija je on nešto al me kopa što ga neki dižu da je najbrži vozač ikad
Odgovori