Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso
Prvo zelim cestitai Massi i Alonsa na odlicnih treco i cetvrto mesto,kada nisu mogli do pobede ovo je odlican rezultat za Ferrarija.
A posebno cestitati Alonsa posto je odradio sjajan posao u borbi sa Hamiltona da zastiti svoje cetvrto mesto a sa tim je cuvao ledja i Massi za koga misli da je on bio na Alonsovo mjesto tesko bi sacuvao svoju poziciju.
A posebno cestitati Alonsa posto je odradio sjajan posao u borbi sa Hamiltona da zastiti svoje cetvrto mesto a sa tim je cuvao ledja i Massi za koga misli da je on bio na Alonsovo mjesto tesko bi sacuvao svoju poziciju.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Ma tu ne smije da bude nikakvog puštanja između njih! Jedino mislim da je Button malo pretjerao u prvom zavoju i she.ao Alonsa i Schumachera. Mogao je do pobjede, 1000%. Međutim, ja mislim da je svima jasno da je Alonso u top formi, da je brži od Masse, i da Ferrari ima pomalo zastrašujući race pace.
Avanti FER, Avanti!!!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Intervju sa Alonsom nakon utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82508" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82508" onclick="window.open(this.href);return false;
Michael is faster than you!!
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
kapa dole... danas pokazao velemajstorstvo i ipak mnogo osporavanu njegovu timsku igru.. mogao je sissnuti massu ali je vjerujem stekao mnogo visse bodova kod cclanova tima nego bodova sa staze... odliccna utrka... sa posljednjeg do 4tog... ne zvucci losse...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Odlično je vozio danas, u rangu sa Hamiltonom. Šteta za start, vjerujem da bi se borio za pobjedu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Dobro je što je Alonso zadovoljan bolidom, kaže da je bio savršenIgor18 je napisao/la:Intervju sa Alonsom nakon utrke

Malo me čudi što se i u Ferrariju nisu odlučili da stave gume za suho ranije

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Alonsu kapa dole.Zaista je vozio sampionski i dokazao da je u top formi ove sezone.Iskusan je i ne da mjesta pogreskama.
Da nije bilo incidenta sa Buttonom mislim da bi mogao do pobjede,ali takva je fortuna kada se umijesa.Ili gubis ili dobijas.
Ferrari je generalno odradio fantastican posao danas,narocito takticki,jer su maksimizirali situaciju.Puno bodova i malo odvajanje u poretku konstruktora na prvom mjestu.
Koliko je lijepo vidjeti ovogodisnji Ferrari,gdje na prve dvije utrke sve radi k'o svicarski sat.Nema mjesta panici,nepromisljenim odlukama i sl.Nisu zeljeli riskirati sa gumama i to postujem.Sacekali su da vide kako se Button ponasa i onda su se odlucili na agresivnu Fernandovu voznju kako bi osvojili sto vise bodova.Cilj su,vjerujem ispunili..
Da nije bilo incidenta sa Buttonom mislim da bi mogao do pobjede,ali takva je fortuna kada se umijesa.Ili gubis ili dobijas.
Ferrari je generalno odradio fantastican posao danas,narocito takticki,jer su maksimizirali situaciju.Puno bodova i malo odvajanje u poretku konstruktora na prvom mjestu.
Koliko je lijepo vidjeti ovogodisnji Ferrari,gdje na prve dvije utrke sve radi k'o svicarski sat.Nema mjesta panici,nepromisljenim odlukama i sl.Nisu zeljeli riskirati sa gumama i to postujem.Sacekali su da vide kako se Button ponasa i onda su se odlucili na agresivnu Fernandovu voznju kako bi osvojili sto vise bodova.Cilj su,vjerujem ispunili..
FORZA FERRARI!!!
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Svidja mi se Alonsov nastup u novoj sezoni za novu momcad. Smirene i hladne glave se vozi a i pred novinare izlazi. Timski nastrojen od pocetka i marljiv u skupljanju bodova, samo neka tako nastavi do kraja i slavit cemo jos jednu titulu, nadam se i konstruktorsku!
-
Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
Ne trkeljaj gluposti,i nauči pisati. Alonso je jučer odvozio vrhunsku utrku,evo to kažem ja ,koj Alonsa neopisivo mrzim. Massa ga se toliko bojao da ga ovaj nije mogao proći,a i nije želio jer je bila velika mogučnost sudara. Neznam točno gdje je Massa pokazao da ga se boji kao samog vraga?
Što se kvala tiče nekako si zaboravio prve kvale,i koliko je dotični zaostajao za tim istim Massom koji ga se toliko boji

Massa je cijelog vikenda ima velike probleme sa gumama,i gotovo konstantno tokom cijele utrke.
Da je Alonso odvozio odlično ,odvozio je i kapa dolje,al da ga se Massa boji kao samog vraga

- The Greatest
- Profesionalni vozač
A koliko je dotični bio brži od Masse u kvalifikacijama u Australiji? Svakom se desi greška u kvalifikacijama, naročito u prvom vikendu sa novim timom.Sucker je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
Ne trkeljaj gluposti,i nauči pisati. Alonso je jučer odvozio vrhunsku utrku,evo to kažem ja ,koj Alonsa neopisivo mrzim. Massa ga se toliko bojao da ga ovaj nije mogao proći,a i nije želio jer je bila velika mogučnost sudara. Neznam točno gdje je Massa pokazao da ga se boji kao samog vraga?
Što se kvala tiče nekako si zaboravio prve kvale,i koliko je dotični zaostajao za tim istim Massom koji ga se toliko boji![]()
Massa je cijelog vikenda ima velike probleme sa gumama,i gotovo konstantno tokom cijele utrke.
Da je Alonso odvozio odlično ,odvozio je i kapa dolje,al da ga se Massa boji kao samog vraga![]()
![]()
Avanti FER, Avanti!!!
-
Isto tako se Massi desilo da je cijli ovaj vikend bio u velikim problemima s gumama.To što je u novom timu nema apsolutno nikakve veze. To nije mjerilo snaga,jer već na sljedećoj utrci bi mogao Alonso upast u probleme s gumama,Hamilton,opet Massa,pa Rosberg.....The Greatest je napisao/la:A koliko je dotični bio brži od Masse u kvalifikacijama u Australiji? Svakom se desi greška u kvalifikacijama, naročito u prvom vikendu sa novim timom.Sucker je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
Što se kvala tiče nekako si zaboravio prve kvale,i koliko je dotični zaostajao za tim istim Massom koji ga se toliko boji![]()
Da je Alonso odvozio odlično ,odvozio je i kapa dolje,al da ga se Massa boji kao samog vraga![]()
![]()
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
u bahreinu je alosno bio brži cijeli vikend, massa se jedino bolje kvalificiraoSucker je napisao/la:
Isto tako se Massi desilo da je cijli ovaj vikend bio u velikim problemima s gumama.To što je u novom timu nema apsolutno nikakve veze. To nije mjerilo snaga,jer već na sljedećoj utrci bi mogao Alonso upast u probleme s gumama,Hamilton,opet Massa,pa Rosberg.....
a australiji massa se ni u jednom trenutku nije mogao približiti ispod 0,5 sekunde zaostatka
dalje ćemo vidjeti
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Nije istina da je bio brži u Bahreinu tokom cijelog vikenda,na slobodnim treninzima su bili jednaki,u kvalama su bili isto jednaki tijekom prve dvije runde,samo je u 3 Massa odvozio onaj svoj posebni leteći krug a u utrci su bili identični dok Massa nije upao u probleme s zagrijavanjem motora.sunseeker je napisao/la:u bahreinu je alosno bio brži cijeli vikend, massa se jedino bolje kvalificiraoSucker je napisao/la:
Isto tako se Massi desilo da je cijli ovaj vikend bio u velikim problemima s gumama.To što je u novom timu nema apsolutno nikakve veze. To nije mjerilo snaga,jer već na sljedećoj utrci bi mogao Alonso upast u probleme s gumama,Hamilton,opet Massa,pa Rosberg.....
a australiji massa se ni u jednom trenutku nije mogao približiti ispod 0,5 sekunde zaostatka
dalje ćemo vidjeti
U Australiji je Alonso stvarno bio jako brz i ima moje poštovanje.Massa je imao probleme s zagrijavanjem guma tijekom cijelog vikenda,time je izgubio race pace.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
brojke ne lažu, a brojke ću ti bacit kasnijedady16 je napisao/la: Nije istina da je bio brži u Bahreinu tokom cijelog vikenda,na slobodnim treninzima su bili jednaki,u kvalama su bili isto jednaki tijekom prve dvije runde,samo je u 3 Massa odvozio onaj svoj posebni leteći krug a u utrci su bili identični dok Massa nije upao u probleme s zagrijavanjem motora.
U Australiji je Alonso stvarno bio jako brz i ima moje poštovanje.Massa je imao probleme s zagrijavanjem guma tijekom cijelog vikenda,time je izgubio race pace.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
'Ajde, neka. Sad će ubrzo Malezija pa ćemo vidit ko je brži.
Avanti FER, Avanti!!!
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Vidi,ti mrzis Alonsa kako kazes i zato ne mozes niti vidjeti realno stanje stvari.Ja Masu ne mrzim uopce samo kazem da je Alonso puno bolji vozac.Sucker je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
![]()
Navijas za Ferrari a mrzis Alonsa ,to ne mogu shvatiti.Tim ako se zaista voli onda je to bezuslovno.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Alonso je bio brži u prvom slobodnom treningu, trećem slobodnom treningu(gdje je odvozio brže od Massinog kvalifikacijskog vremena) i imao najbrži krug u utrci. Dakle, za pretpostavit bi bilo da nije pogriješio, vjerovatno bi bio ispred Masse u kvalifikacijama. A u Australiji ga je jednostavno ubio u pojam. Isto kao Kimi 2007 u Australiji. Massa i Australija ne idu zajedno.dady16 je napisao/la:Nije istina da je bio brži u Bahreinu tokom cijelog vikenda,na slobodnim treninzima su bili jednaki,u kvalama su bili isto jednaki tijekom prve dvije runde,samo je u 3 Massa odvozio onaj svoj posebni leteći krug a u utrci su bili identični dok Massa nije upao u probleme s zagrijavanjem motora.sunseeker je napisao/la:u bahreinu je alosno bio brži cijeli vikend, massa se jedino bolje kvalificiraoSucker je napisao/la:
dalje ćemo vidjeti
Zadnja izmjena: The Greatest, dana/u 30 ožu 2010, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Za koga si ti navijao prosle sezone od timova?Alonso Fernando je napisao/la:Vidi,ti mrzis Alonsa kako kazes i zato ne mozes niti vidjeti realno stanje stvari.Ja Masu ne mrzim uopce samo kazem da je Alonso puno bolji vozac.Sucker je napisao/la:Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.
![]()
Navijas za Ferrari a mrzis Alonsa ,to ne mogu shvatiti.Tim ako se zaista voli onda je to bezuslovno.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Navijam za vozaca(Alonso),sto bi znacilo Renault.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Aha.Znaci posto ti navijas za vozaca ,a ne za tim ,onda mozes srati po nekom drugom vozacu kolko hoces.Neke osobe nemogu shvatiti da kad neki vozac ima problem sa bolidom nemoze dati 100% svojih mogucnosti.
"Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu." - za ovakve postove postoji tema vicevi
...
Sto se tice Alonsa sigurno je da se vec privikao na bolid.Odlicno je drzao Hamiltona iza sebe i cuvao ledja Massi.Nadao sam se da ce 2 Ferrarija moci pored Kubice,al nazalost bio je predaleko.
"Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu." - za ovakve postove postoji tema vicevi

Sto se tice Alonsa sigurno je da se vec privikao na bolid.Odlicno je drzao Hamiltona iza sebe i cuvao ledja Massi.Nadao sam se da ce 2 Ferrarija moci pored Kubice,al nazalost bio je predaleko.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Nije Kubica bio predaleko za Alonsa vec za Massu koji ne znam je li ikoga presao na normalan nacin u utrci (start ne racunam pod normalan nacin, iako ga je odradio za 10)... A kaj se tice cuvanja ledja Massi... To me nebi cudilo da je cak dobio naputak iz boksa da ostane iza i prikoci ostale... Kako Massa nebi izgubio pozicije od Webbera i Hamiltona... Kao sto je to bilo 2put ranije u utrci... Massa - start odlican, utrka za zaborav, Alonso - totalna suprotnost...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Mnoge Alonsove španjolske navijače je uznemirila i završnica Velike nagrade Australije u kojoj njihov as nije mogao pronaći konvencionalni način prolaska pored svog momčadskog kolege Felipea Masse.
Ferrarijev direktor Stefano Domenicali je rekao da su momčadske naredbe stvar prošlosti, a Alonso je novinama El Pais rekao da nije htio uznemiriti svog šefa.
"Da je ispred mene bio neki drugi vozač, pokušao bih. Ali, teško je se boriti s vlastitim momčadskim kolegom," objasnio je. "Mislio sam na svoga šefa i nisam napravio ništa čudno."
Ferrarijev direktor Stefano Domenicali je rekao da su momčadske naredbe stvar prošlosti, a Alonso je novinama El Pais rekao da nije htio uznemiriti svog šefa.
"Da je ispred mene bio neki drugi vozač, pokušao bih. Ali, teško je se boriti s vlastitim momčadskim kolegom," objasnio je. "Mislio sam na svoga šefa i nisam napravio ništa čudno."
Michael is faster than you!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Gume su bile u lošem stanju u tom periodu, tako da je teško bilo nešto pokušat'. A i da je htio, vjerovatno su ga smirili malo iz boksa.
Avanti FER, Avanti!!!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Ne želim znati
Evo ga dok ga ima, Alonso šaljivdžija 

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.