Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Morgan Freeman
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Formula 1 na regionalnim TV kanalima!
Jel bi danas trebala biti neka posebna emisija o F1 na Netu, ne? A kolko vidim nema nikakve najave u programu.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Da,slažen se,onda bi se moglo očekivat i preko 20% gledanosti,i dok se ljudi malo naviknu na ovu shemu.darky je napisao/la:i s obzirom da dosta ljudi nije ni znalo da se prijenos uopć ide, te gdje ide i kada, rezultat je odličanIgor18 je napisao/la:Rezultati gledanosti
kad se utrke vrate u europu i u 14 sati, onda bude pravi test
Evo,da dan i ja komentar posli prve utrke,meni se sve skupa svidilo,jedini minus mi je bila voditeljica koja ka da je pala s Marsa,ali s obzirom da je zgodna

RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Navijam za: Schumachera
ja bi samo nadodal da bi mogla neku čipku sa halterima ubacit kad već ne barata F1 podacima da ne stoji uzalud.. 

jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- Centurion
- Test vozač
- Navijam za: Hamiltona
hahahahaha, doći u kupaćem kostimu, ionako sve što radi jest gleda u Jergovića i maše svojom glavom u stilu:Dodi_napalm je napisao/la:ja bi samo nadodal da bi mogla neku čipku sa halterima ubacit kad već ne barata F1 podacima da ne stoji uzalud..
"Da da, točno si rekao"

-
- Navijam za: MS i 46
Trebala bi bit u onim vrućim hlačicama i sa kišobranom/suncobranom i stajat kraj MJ..kao one tetice na start gridu...i šutitCenturion je napisao/la:hahahahaha, doći u kupaćem kostimu, ionako sve što radi jest gleda u Jergovića i maše svojom glavom u stilu:Dodi_napalm je napisao/la:ja bi samo nadodal da bi mogla neku čipku sa halterima ubacit kad već ne barata F1 podacima da ne stoji uzalud..
"Da da, točno si rekao"
-
- Navijam za: Ferrari-Schumacher
Najte tak, bude joj neugodno,sljedeći se put bude samo namještala i biti će još gore nego prvi putconordoo je napisao/la:Trebala bi bit u onim vrućim hlačicama i sa kišobranom/suncobranom i stajat kraj MJ..kao one tetice na start gridu...i šutitCenturion je napisao/la:hahahahaha, doći u kupaćem kostimu, ionako sve što radi jest gleda u Jergovića i maše svojom glavom u stilu:Dodi_napalm je napisao/la:ja bi samo nadodal da bi mogla neku čipku sa halterima ubacit kad već ne barata F1 podacima da ne stoji uzalud..
"Da da, točno si rekao"

- Zweki
- Gerijatrija foruma
Ajde sad malo lakše, natrag na temu sa konstruktivnim raspravama, kritikom itd. Dosta s neumjesnim komentarima o teti voditeljici.
(iako je teško odoljeti i suzdržati se komentara)
(iako je teško odoljeti i suzdržati se komentara)

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Mickey
- Navijam za: male momchadi
Danas? Utorak? Ne.Morgan Freeman je napisao/la:Jel bi danas trebala biti neka posebna emisija o F1 na Netu, ne? A kolko vidim nema nikakve najave u programu.
Valjda pod 'posebna emisija' su podrazumijevali Net-ovsku inačicu Studija F1. Dakle Ana i Mladen prije i poslije utrke.
- Centurion
- Test vozač
ne-ne, rečeno je da bi posebna emisija trebala biti tijekom tjedna, a ne vikend,Mickey je napisao/la:Danas? Utorak? Ne.Morgan Freeman je napisao/la:Jel bi danas trebala biti neka posebna emisija o F1 na Netu, ne? A kolko vidim nema nikakve najave u programu.
Valjda pod 'posebna emisija' su podrazumijevali Net-ovsku inačicu Studija F1. Dakle Ana i Mladen prije i poslije utrke.
i rečeno je da će biti utorkom no očito nije ^^
- ice_man
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
Ovaj tjedan neće biti emisije. Još je faza uhodavanj i treba im vremena dok prikupe materijala i još se pripreme.
- Centurion
- Test vozač
Imam pitanjce,
jel ovo pravi Facebook legende? http://www.facebook.com/profile.php?id=1632351774" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo pravi Facebook legende? http://www.facebook.com/profile.php?id=1632351774" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...ako se je s godinama udebljao mogao bi biti on...kosa je ista a faca sliči...ne opterećuj se s tim...sada kada je opet postao "faca" vjerojatno ćeš uskoro naići na neku njegovu sliku...u stvari je to alter-ego od Blažička - čak mislim da su kumstvom njih dva povezaniCenturion je napisao/la:Imam pitanjce,

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
nedostaje blažičko, ova dvojca komentiraju kao da su na sprovodu ... sve im je ravno jel netko nekog napada ili mjenja gume¨!
- pajovz
- Navijam za: M.schumacher
pozdrav ljudi, evo vec sam dugo na forumu ali tek sad pišem prvi post.
zanima me kaj je sad na kraju sa prijenosom formule na području VŽ-a, svaki dan tražim nove vijesti ali ništa??
zanima me kaj je sad na kraju sa prijenosom formule na području VŽ-a, svaki dan tražim nove vijesti ali ništa??
- Zweki
- Gerijatrija foruma
MaxTV bi ti mogao biti od pomoći ako ne hvataš ni jedan od programa koji prenose F1. U krajnjem slučaju preostaje ti livestream od BBC-a (Je da slika bude lošija za vrijeme prijenosa F1 ali gledljivo je i ne toliko kockasto kada slika nije razvučena preko cijelog ekrana.).pajovz je napisao/la:pozdrav ljudi, evo vec sam dugo na forumu ali tek sad pišem prvi post.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- pajovz
- Navijam za: M.schumacher
ma znam, ali mislim na lokalne tv, bilo je nešto pisalo da je VTV još u pregovorima, ali je na tome ostalo
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
pajovz je napisao/la:pozdrav ljudi, evo vec sam dugo na forumu ali tek sad pišem prvi post.
Ak nista nebude probaj na http://www.eplsite.com" onclick="window.open(this.href);return false; ili http://www.tvkorner.com" onclick="window.open(this.href);return false; tam su uvjek prenosi
Darkness rises when silence dies
- ice_man
- Početnik
Ili pogledaj ovdje, http://www.vipstand.tv/" onclick="window.open(this.href);return false;
tu bude svakakvog blaga.
tu bude svakakvog blaga.
-
- Navijam za: Schumachera
Ja bih samo zamolio poštovanog gospodina Dijakovića da prestane pričati za vrijeme Team Radia! 

- Centurion
- Test vozač
a jadan kad će pričati kad Jergović mu ne da ni da kaže dobar dan na početku utrke ^^Slavoo je napisao/la:Ja bih samo zamolio poštovanog gospodina Dijakovića da prestane pričati za vrijeme Team Radia!
-
- Navijam za: Red Bull Majka
Na šta smo spali braco moja da utrku vozi Luizzi hahahah
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Budem ja, ali samo zato kaj neću morati tetu gledati.V3GI je napisao/la:Tko se sutra dize 10 do 4 i gleda slobodni

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
i ja cu se diciForza je napisao/la:http://wwitv.com/tv_channels/b5795.htm imaš i TV jadran Stream ako želiš
Ve3gi: Ja se dižem sutra
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)