Ma šta? Nn je ostao u utrci za naslov zbog bodovanja? Daj molim te. pa nemožeš to tako gledat. Sad ću ja malo gledat na taj tvoj način pa ću reći - da je prošle sezone sustav bodovanja bio 10-6-4-3-2-1 onda bi kimi bio šest bodova bolji od lewisa a ne jedan, a da je ove godine sustav bodovanja od 1955. onda bi kimi trenutno bio prvi u poretku (jer se tada dodjeljivao bod onome koji odvozi najbolji krug trke). Kuiš, nemožeš to tako gledat. zna se kakva su pravila i određena su prije sezone, tako da sve ove spekulacije otpadaju.Ante sexy je napisao/la: Ajmo redom 2003 je on pukom srećom i fia-inim pokušajima zanimljivosti f1 ostao u borbi za naslov
kažeš Mclaren bio nekonkurentan a ko je tome kriv možda ja ili Kimi kojeg očito nije briga kakav će mu bolid biti da mi ne bi slučajno spomenija 2005 pa reka da je Schumi kriv za onakav Ferrari da se odma osiguram za to je kriva Fia sa njihovim genijalnim pokušajima skidanja Schumija i pravljenja
svjetskog prvenstva zanimljivim
Ajmo realno pogledat i shvatit da Kimi nije uopće nešto posebno normalno da je ispa neka faca kad onaj blažičko i novak shvale ga i urliču na svaki njegov potez pa čak i na usporenu snimku gledaju ga ko da je Bog
A ja mislim da ti u schumachera gledaš ko da je Bog. Jednostavno nemožeš priznat poraz i priznat da ga je alonso oderao ko bebu. I onda pokušavaš nać neke potpuno nebulozne stvari kako bi opravdao schumyjev poraz. Pa renault je te sezone jednostavno napravio dobar bolid i alonso je u tim sezonama bio jednostavno bolji od schumya. Šta je to tako teško to priznat?