Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ante sexy je napisao/la: Ajmo redom 2003 je on pukom srećom i fia-inim pokušajima zanimljivosti f1 ostao u borbi za naslov

kažeš Mclaren bio nekonkurentan a ko je tome kriv možda ja ili Kimi kojeg očito nije briga kakav će mu bolid biti da mi ne bi slučajno spomenija 2005 pa reka da je Schumi kriv za onakav Ferrari da se odma osiguram za to je kriva Fia sa njihovim genijalnim pokušajima skidanja Schumija i pravljenja
svjetskog prvenstva zanimljivim

Ajmo realno pogledat i shvatit da Kimi nije uopće nešto posebno normalno da je ispa neka faca kad onaj blažičko i novak shvale ga i urliču na svaki njegov potez pa čak i na usporenu snimku gledaju ga ko da je Bog
Ma šta? Nn je ostao u utrci za naslov zbog bodovanja? Daj molim te. pa nemožeš to tako gledat. Sad ću ja malo gledat na taj tvoj način pa ću reći - da je prošle sezone sustav bodovanja bio 10-6-4-3-2-1 onda bi kimi bio šest bodova bolji od lewisa a ne jedan, a da je ove godine sustav bodovanja od 1955. onda bi kimi trenutno bio prvi u poretku (jer se tada dodjeljivao bod onome koji odvozi najbolji krug trke). Kuiš, nemožeš to tako gledat. zna se kakva su pravila i određena su prije sezone, tako da sve ove spekulacije otpadaju.
A ja mislim da ti u schumachera gledaš ko da je Bog. Jednostavno nemožeš priznat poraz i priznat da ga je alonso oderao ko bebu. I onda pokušavaš nać neke potpuno nebulozne stvari kako bi opravdao schumyjev poraz. Pa renault je te sezone jednostavno napravio dobar bolid i alonso je u tim sezonama bio jednostavno bolji od schumya. Šta je to tako teško to priznat?
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari4ever je napisao/la: jednostavno nešto mi kod Kimija fali ove godine , a ipak mi se čini da je svoje najbolje utrke Kimi radio kad je upilao utrku sam od početka do kraja na 1. mjestu NHF
Ali još uvijek je najbrži čovjek u formuli 1 i još uvijek 2. u ukupnom poretku. Za mene je to dosta solidno!! ;)
Ferrari4ever je napisao/la: ja bih voljela da je dečko ostao u MCM u baš je nakako tamo pasao ;)
Da, baš mu je bilo dobro tamo!! :lol: Pa čovjek je htio osvojiti naslov i uzeo ga je odmah u Ferrariju! ;)
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

K1M1 je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la: Ajmo redom 2003 je on pukom srećom i fia-inim pokušajima zanimljivosti f1 ostao u borbi za naslov

kažeš Mclaren bio nekonkurentan a ko je tome kriv možda ja ili Kimi kojeg očito nije briga kakav će mu bolid biti da mi ne bi slučajno spomenija 2005 pa reka da je Schumi kriv za onakav Ferrari da se odma osiguram za to je kriva Fia sa njihovim genijalnim pokušajima skidanja Schumija i pravljenja
svjetskog prvenstva zanimljivim

Ajmo realno pogledat i shvatit da Kimi nije uopće nešto posebno normalno da je ispa neka faca kad onaj blažičko i novak shvale ga i urliču na svaki njegov potez pa čak i na usporenu snimku gledaju ga ko da je Bog
Ma šta? Nn je ostao u utrci za naslov zbog bodovanja? Daj molim te. pa nemožeš to tako gledat. Sad ću ja malo gledat na taj tvoj način pa ću reći - da je prošle sezone sustav bodovanja bio 10-6-4-3-2-1 onda bi kimi bio šest bodova bolji od lewisa a ne jedan, a da je ove godine sustav bodovanja od 1955. onda bi kimi trenutno bio prvi u poretku (jer se tada dodjeljivao bod onome koji odvozi najbolji krug trke). Kuiš, nemožeš to tako gledat. zna se kakva su pravila i određena su prije sezone, tako da sve ove spekulacije otpadaju.
A ja mislim da ti u schumachera gledaš ko da je Bog. Jednostavno nemožeš priznat poraz i priznat da ga je alonso oderao ko bebu. I onda pokušavaš nać neke potpuno nebulozne stvari kako bi opravdao schumyjev poraz. Pa renault je te sezone jednostavno napravio dobar bolid i alonso je u tim sezonama bio jednostavno bolji od schumya. Šta je to tako teško to priznat?
Jel trebam naprezat svoje moždane vijuge i iznositi kolko je Schumi a kolko Alonso ima pehova 2006 imas u nekom od mojih postova pa probaj naci :D
a ti se moš pomirit da Kimi nikad neće biti kao Schumi a neće ni Alonso :D
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ovo je tema o Massi. :D
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Ante sexy je napisao/la: Ajmo realno pogledat i shvatit da Kimi nije uopće nešto posebno normalno da je ispa neka faca kad onaj blažičko i novak shvale ga i urliču na svaki njegov potez pa čak i na usporenu snimku gledaju ga ko da je Bog
Misliš reć Massa nije ništa posebno, Massa već treću sezonu vozi za Ferrari i 3. u poretku mu je naj rezultat a dok Kimi došao prvi put u Ferrari i uzeo naslov. E sad realno gledajući ko je tu lud??? Zar će sad izbacit Kimia ako slučajno bude došao Alonso???
A naši komentatori ga pravedno uzdižu jer nam je kraj Montoye u onim dosadnim utrkama s Schumiem Kimi priredio malo zabave i direktnih okršaja s Schumiem i prolazaka koje ni dan danas nemogu zaboravit.
Još jednom ja ga NE uspoređujem s Schumiem nego s Massom... za Schumia je teško naći protivnika za usporedbu.
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la: Ajmo realno pogledat i shvatit da Kimi nije uopće nešto posebno normalno da je ispa neka faca kad onaj blažičko i novak shvale ga i urliču na svaki njegov potez pa čak i na usporenu snimku gledaju ga ko da je Bog
Misliš reć Massa nije ništa posebno, Massa već treću sezonu vozi za Ferrari i 3. u poretku mu je naj rezultat a dok Kimi došao prvi put u Ferrari i uzeo naslov. E sad realno gledajući ko je tu lud??? Zar će sad izbacit Kimia ako slučajno bude došao Alonso???
A naši komentatori ga pravedno uzdižu jer nam je kraj Montoye u onim dosadnim utrkama s Schumiem Kimi priredio malo zabave i direktnih okršaja s Schumiem i prolazaka koje ni dan danas nemogu zaboravit.
Još jednom ja ga NE uspoređujem s Schumiem nego s Massom... za Schumia je teško naći protivnika za usporedbu.
Ćale ima tema kimi pa tamo svršavaj na njega!!!
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

edo je napisao/la:Ćale ima tema kimi pa tamo svršavaj na njega!!!

Hahahaha, dobra ti je ova... :lol:

Massa je ovu utrku bio savršen, ne skoro savršen nego savršen. Svaka čast, ali eto ne njegovom krivicom, motor mu je riknuo. Sarajlija, Valjda će ti Massa u Valenciji pobjediti. Bio bi red poslije ovog peha. ;)
kakav potpis staviti???
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Ćale od Lewisa je napisao/la: Misliš reć Massa nije ništa posebno, Massa već treću sezonu vozi za Ferrari i 3. u poretku mu je naj rezultat a dok Kimi došao prvi put u Ferrari i uzeo naslov. E sad realno gledajući ko je tu lud??? Zar će sad izbacit Kimia ako slučajno bude došao Alonso???
Jao sad bi te poljubija da mogu onako svega bi te izliza :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ante sexy je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: Misliš reć Massa nije ništa posebno, Massa već treću sezonu vozi za Ferrari i 3. u poretku mu je naj rezultat a dok Kimi došao prvi put u Ferrari i uzeo naslov. E sad realno gledajući ko je tu lud??? Zar će sad izbacit Kimia ako slučajno bude došao Alonso???
Jao sad bi te poljubija da mogu onako svega bi te izliza :D
Mislim da se Ćaletu ne bi svidilo tvoj poljubac , usput ćale neslažem se uvijek s tvojim stavovima , ali ovo sa Schumijem vrijedi jedan =D> , rijetki se mogu uspoređivati sa Schumiem ;)
... Forza Massa ...
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Evo 2005. ćemo zaboraviti jer je Ferrari bio loš, ali 2006. ga je Alonso poderao kao beba zvečku :badgrin: :badgrin: :badgrin:
kakav potpis staviti???
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Maestro je napisao/la:Evo 2005. ćemo zaboraviti jer je Ferrari bio loš, ali 2006. ga je Alonso poderao kao beba zvečku :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Jeee, vraga :lol: , to si ti tak slažeš v glavi da su imali podjednake bolide kroz cjelu godinu, ali Schumi je tek od vn amerike, mogao računati na pobjede i izuzetak početna utrka u bahrainu, gdje je ferrari imao prednost ispred ostalih zbog testiranja prije početka sezone. Ali priznam da je schumi jedino podbacio baš u bahrainu i turskoj u onom lovu za alonsom i gdje ga je morao proć MORAO!!! Tu je alonso zaslužio svoj naslov.
dobro dosta off topic-a ako imaš što za dodati obrati se na pp.

Massa je odvozio odličnu utrku od početka do pucanja. I mislim da bi pobjedio i bez ovakvih kvarova(ili kako hoćeta) na njegovom i Hamiltonovom bolidu. Ugodno me iznenađuje iz utrke u utrku i čestitam svima onima koji su od početka vjerovali u njega i navijali za njega. Ja sam ga smatrao 2 vozačem i da nema ono nešto.(da se razumijemo) I izgleda da sam pogriješio bez obzira da li će uzeti naslov ili ne, da li će raikkonen biti ispred njega ili ne, sretno massi do kraja sezone.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la ivana.zagreb »

Ante sexy je napisao/la: Što ti lupetaš tu je preticao i velemajstor Giancarlo Fisichella

Kimi brži po čemu po tome što redovito zavrsava iza Masse kad se nikom ništa ne dogoti tipa motor guma itd...
ako je za tebe Fisichella velemajstor
eeeejjjj

mali za tebe imam samo jednu stvar za reć

slika

ne zaboravi massa je učio od fisichelle ;) i od ms-a tak da.....
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Vleki je napisao/la:
Maestro je napisao/la:Evo 2005. ćemo zaboraviti jer je Ferrari bio loš, ali 2006. ga je Alonso poderao kao beba zvečku :badgrin: :badgrin: :badgrin:
Jeee, vraga :lol: , to si ti tak slažeš v glavi da su imali podjednake bolide kroz cjelu godinu, ali Schumi je tek od vn amerike, mogao računati na pobjede i izuzetak početna utrka u bahrainu, gdje je ferrari imao prednost ispred ostalih zbog testiranja prije početka sezone. Ali priznam da je schumi jedino podbacio baš u bahrainu i turskoj u onom lovu za alonsom i gdje ga je morao proć MORAO!!! Tu je alonso zaslužio svoj naslov.
dobro dosta off topic-a ako imaš što za dodati obrati se na pp.

Massa je odvozio odličnu utrku od početka do pucanja. I mislim da bi pobjedio i bez ovakvih kvarova(ili kako hoćeta) na njegovom i Hamiltonovom bolidu. Ugodno me iznenađuje iz utrke u utrku i čestitam svima onima koji su od početka vjerovali u njega i navijali za njega. Ja sam ga smatrao 2 vozačem i da nema ono nešto.(da se razumijemo) I izgleda da sam pogriješio bez obzira da li će uzeti naslov ili ne, da li će raikkonen biti ispred njega ili ne, sretno massi do kraja sezone.
hvala na čestitkama,ali šta sad vrijedi!!! :cry:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Daj edo nemoj sad posustajati , imao si ovaj vikend par oštrih postova , ma i ja sam ispljucala Ferraria , ali još vjerujem u njih i Massu , sve je moguće ;) Prošlu godinu na pola sezone bila sam uvjerena da će Hami dobit , pa znaš kako je završilo tako da SVE JE MOGUĆE [-o< ;)
... Forza Massa ...
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

A jel mozda taj Massa tom Kimiju u Brazilu prepustio pobjedu te time i naslov...a daj mi molim te reci koji su to prolasci Kimija kraj Schumija bili legendarni-mozda obratno...

.....slika govori tisucu rijeci!
Cinjenica koja stoji je da je Kimi toliko vrhunski ultra giga turbo omega najbrzi onda bi on gazio Massu ali to nije tako-druga cinjenica koja pobija indiciju!....i nakraju ovo je tema o Massi! Cestitke malom za vrhunsku utrku i prolaz do ibera-RESPEKT!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Lord of the Ring je napisao/la: VIDEO
Eh, to su bila vremena!!! :D
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Danas sam malo kopala po internetu i našla neke osnovne podatke o Massi na službenoj stranici f1 , pa čovjek je radio " mini čuda " sa sauberom - koliko mu je bolid dozvoljavao ( to sam vrijeme zaboravila ) , a u stvari 2006 i 2007 tek došao do bolida koji nešto vrijedi i natjecao se s njim , tako da sve priče padaju u vodu o tome kako dečko nema pojma , još da je dobio Scumievu ekipu a ne Barichelovu di bi mu bio kraj ;) Ipak nešto znači i ponašanje koje je Schumi imao prema njemu očito dečko ima i znanje i hrabrosti kad je njihov međusobni odnos toliko dobar , a mišljenje majstora ipak nije za bacit :)
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari4ever je napisao/la:Danas sam malo kopala po internetu i našla neke osnovne podatke o Massi na službenoj stranici f1 , pa čovjek je radio " mini čuda " sa sauberom - koliko mu je bolid dozvoljavao ( to sam vrijeme zaboravila ) , a u stvari 2006 i 2007 tek došao do bolida koji nešto vrijedi i natjecao se s njim , tako da sve priče padaju u vodu o tome kako dečko nema pojma , još da je dobio Scumievu ekipu a ne Barichelovu di bi mu bio kraj ;) Ipak nešto znači i ponašanje koje je Schumi imao prema njemu očito dečko ima i znanje i hrabrosti kad je njihov međusobni odnos toliko dobar , a mišljenje majstora ipak nije za bacit :)
Schumi mu je pomagao prvenstveno radi sebi i radi Todta,nije to neka prevelika ljubav ;) Tek kasnije kako bi ga uspio pripremit još za momčad u kojoj još uvijek i sam radi
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Ferrari4ever je napisao/la:Danas sam malo kopala po internetu i našla neke osnovne podatke o Massi na službenoj stranici f1 , pa čovjek je radio " mini čuda " sa sauberom - koliko mu je bolid dozvoljavao ( to sam vrijeme zaboravila ) , a u stvari 2006 i 2007 tek došao do bolida koji nešto vrijedi i natjecao se s njim , tako da sve priče padaju u vodu o tome kako dečko nema pojma , još da je dobio Scumievu ekipu a ne Barichelovu di bi mu bio kraj ;) Ipak nešto znači i ponašanje koje je Schumi imao prema njemu očito dečko ima i znanje i hrabrosti kad je njihov međusobni odnos toliko dobar , a mišljenje majstora ipak nije za bacit :)
Pa nebi baš rekao da je radio čuda u sauberu. U svojoj prvoj sezoni 2002. bio je slabiji od svog momčadskog kolege heidfelda. 2004. je opet bio slabiji od svog momčadskog kolege fisichelle, i to za 10 bodova. Može se reć da se dokazao tek u trećoj sezoni 2005. u kojoj je bio bolji od villeneuvea, koji je bio svj. prvak, i to stvarno nije bila mala stvar, pobijediti svj. prvaka u istom, slabom bolidu.. Al ako se u te prve dve sezone nije dokazao, dokazuje se danas i pokazuje da je odličan vozač i materijal za prvaka.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Evo sto je rekao Massa poslje VN Madjarske

Unatoč vrlo frustrirajućem kraju utrke, Brazilac smatra da se zahvaljujući tako dobrom rezultatu može očekivati jak Ferrari u sljedećim utrkama.

Nakon ovakve utrke, unatoč činjenici da ste ostali bez svega samo tri kruga prije kraja, ne možete biti razočarani. Pokazali smo da možemo biti vrlo brzi, što nas stavlja u dobru poziciju za sljedeće utrke, rekao je Felipe Massa.

Naravno, ostaje pomalo gorak okus u ustima jer je izgledalo savršeno, da bi na kraju sve odnio kvar na motoru. No to je sport, nadodao je Massa.
slika
Blesava_ KoKoš^

Post Postao/la Blesava_ KoKoš^ »

Masu oduvijek smatram dobroćudnim mulcem,ono....ni v rit ni mimo :lol:
Zna sjajno dvoziti al u većini slučajeva zasere.
Žal mi je kaj mu je prdnul motor,u svakom slučaju :cry:
Zaslužil je tu pobjedu.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Blesava_ KoKoš^ je napisao/la:Masu oduvijek smatram dobroćudnim mulcem,ono....ni v rit ni mimo :lol:
Zna sjajno dvoziti al u većini slučajeva zasere.
Žal mi je kaj mu je prdnul motor,u svakom slučaju :cry:
Zaslužil je tu pobjedu.
Dobroćudan da , mulac baš i nije , ne poznam izreku ....ni v rit ni mimo - ali ne zvuči baš pohvalno , ali mislim da mnoge vara upravo taj njegov đir dobrog dječačića smotanog i preplašenog pa nemaju povjerenja da može napraviti nešto - još će bit svega ;) .
Normalno svakome tko je realan je žao jer je odvozio bogovski :driver: , ma idi sad kad poleti i postane prvak ;) :)
... Forza Massa ...
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la ivana.zagreb »

Dr. DJ je napisao/la:

Neznam jel mi se to učinilo ili tebe nije jaako dugo bilo :)

Napokon opet netko podržava Fisica :p

Welcome back :D
uvijek ja podržavam fisica UVIJEK iako to možda ne pišem na forumu (hmmm nekim ljudima je dosadno čitati da netko podržava jednu jadnu force indiu)

da dosta dugo me nije bilo(za sada si ti prvi koji je to uopće primjetio :? )....kad uhvatim vremena onda doletim na forum....
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

ivana.zagreb je napisao/la:
Dr. DJ je napisao/la:

Neznam jel mi se to učinilo ili tebe nije jaako dugo bilo :)

Napokon opet netko podržava Fisica :p

Welcome back :D
uvijek ja podržavam fisica UVIJEK iako to možda ne pišem na forumu (hmmm nekim ljudima je dosadno čitati da netko podržava jednu jadnu force indiu)

da dosta dugo me nije bilo(za sada si ti prvi koji je to uopće primjetio :? )....kad uhvatim vremena onda doletim na forum....

Ma kakvo dosadno. Ja sam recimo jedan od onih koji ih simpatiziraju i htjeli bi da uspiju u F1. A kaj Masse, vidjet ćemo. Mislim da može biti prvak ako se skoncentrira jer neke njegove vožnje su izvrstne a s nekim vožnjama mi daje razlog da zezam prijatelje koji navijaju za Ferrari(hvala na tome Massa).
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Lord of the Ring je napisao/la:
A jel mozda taj Massa tom Kimiju u Brazilu prepustio pobjedu te time i naslov...a daj mi molim te reci koji su to prolasci Kimija kraj Schumija bili legendarni-mozda obratno...

.....slika govori tisucu rijeci!
Cinjenica koja stoji je da je Kimi toliko vrhunski ultra giga turbo omega najbrzi onda bi on gazio Massu ali to nije tako-druga cinjenica koja pobija indiciju!....i nakraju ovo je tema o Massi! Cestitke malom za vrhunsku utrku i prolaz do ibera-RESPEKT!
Niti ovo nema veze sa temom:
http://www.youtube.com/watch?v=WsQwpCkepzc
Ferrari je te godine bio jako slab? Pomisle seljaci. Dali da napišem da je Sch. dobio prvenstva samo zbog bolida? Ne ne želim se spuštati na takav nivo. Možeš si pogledati Suzuku 2005 ili Kinu te godine kada je najveći izletio iza sigurnosnog automobila ( što nije nikome uspjelo u F1 ).
Sad da ja napišem ha,ha gle idiota tko mu je poklonio te naslove? Bio bi budala i to bi značilo da nemam pojma o F1 kao što i puno vas nema pojma o tom sportu, već samo čekate da netko pogriješi da se možete dječački naslađivati. Svi oni griješe ama baš svi pa čak i najveći vijerovao ti ili ne.
A kad smo već kod onog ultra i ostalo, evo pa gledaj, ovo nitko nikad nije napravio u F1, http://www.youtube.com/watch?v=-V3qTjA- ... re=related
Ili 2004 na domaćoj stazi M.S-a u Spa: http://www.youtube.com/watch?v=WsQwpCkepzc&NR=1
I što sad? Znaš kako je završilo prvenstvo te godine?
Molio bi moderatore da ne brišu ovaj post ako je to ikako moguće?!
Odgovori