Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ZD1400RT
Početnik
Početnik
Ja sam: Vozač
Navijam za: Spanjarda

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la ZD1400RT »

Alonso je po meni najbolji vozač u F1 posljednjih 5 godina. Tada, 2005. sam dosta slušao kontra njega po forumima (nevezao uz ovaj forum jer tad nisam tu bio) pa i na prijenosima HRT-a kad sam sa Blažićkom izmjenjivao mailove govoreči mu da je neprofesionalno toliko navijati za Schumachera npr.:
Alonsu kihne motor u Monzi 2006. Blažičko svršava po mikrofonu: Evo prilike za Shumacheraaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Nakon toga Shumiju kihne motor na Fujiu, a Blažičko: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kakvaaaa šetaaaaaa!!!!!!!!!!
2005. i 2006. se pljuvalo po njemu, 2007. se sralo po njemu. 2008. i 2009. nije bio prijetnja, a sad je odjednom pametan, hladne glave, superioran, zahvalan, pažljiv... mislim ono...
Iskreno, ne mogu se naviknut da sad pripada Ferrariju i Ferrarijevim navijačima i ne sviđa mi se to. S druge strane mi je drago što ima bolid kakvog zaslužuje, a sa osobne strane mi je digao živac kad je izjavio da mu je F10 najbolji bolid što je ikad vozio - dečko je malo zaboravio na R25 i R26.

Sve u svemu, možda zna bit usijane glave, ali izgleda da se skulirao (što ćemo još vidjet bude li mu gorilo pod nogama) i želim mu još jedan naslov, a onda 2011. da ga Kubica osvoji. :)
11
Sucker
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Sucker »

Alonso Fernando je napisao/la:
Sucker je napisao/la:
Alonso Fernando je napisao/la:Bravo Nando.Vec u drugoj utrci u novom timu ostavi timskog kolegu 8 desetinki u kvalama.Dobro je da danas nije zezce napao Felipea jer bi on ispao kriv u slucaju sudara.Vidi se da ga se Masa boji kao samog vraga i da mu samopouzdanje nije bas nesto.Da nas je bio ispred ali sezona je duga i ne sumnjam da ce redovito uzimati Masu.

Ne trkeljaj gluposti,i nauči pisati. Alonso je jučer odvozio vrhunsku utrku,evo to kažem ja ,koj Alonsa neopisivo mrzim. Massa ga se toliko bojao da ga ovaj nije mogao proći,a i nije želio jer je bila velika mogučnost sudara. Neznam točno gdje je Massa pokazao da ga se boji kao samog vraga?
Što se kvala tiče nekako si zaboravio prve kvale,i koliko je dotični zaostajao za tim istim Massom koji ga se toliko boji #-o

Massa je cijelog vikenda ima velike probleme sa gumama,i gotovo konstantno tokom cijele utrke.

Da je Alonso odvozio odlično ,odvozio je i kapa dolje,al da ga se Massa boji kao samog vraga :biggrin: :lol: =D>
Vidi,ti mrzis Alonsa kako kazes i zato ne mozes niti vidjeti realno stanje stvari.Ja Masu ne mrzim uopce samo kazem da je Alonso puno bolji vozac.
Navijas za Ferrari a mrzis Alonsa ,to ne mogu shvatiti.Tim ako se zaista voli onda je to bezuslovno.
Vidi,ti obožavaš Alonsa,ja ne,dapače mrzim ga kao što si i sam zaključio. Neznam zašto si ti taj koj može sagledati realno stanje stvari jer eto navijaš za dotičnog,pa si nadasve realan ha?! :roll: Da navijam za Ferrari,oduvijek sam navijao i oduvjek ću navijati,mrzim Alonsa oduvijek i to se neće nikada promijeniti,može donjeti i 10 naslova prvaka Ferrariju.Tako je ako se tim zaista voli onda je to bezuslovno kako ti kažeš,ali samo tim,ne i vozač. Onaj kojeg ja cijenim i beskrajno "volim" je Schumacher,premda danas vozi za Mercedes (kao i večina navijača Ferrarija,pretpostavljam).
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

@Sucker, upravo si reko veliku glupost... Ako Alonso donese 10 naslova prvaka neces ga voljet... Pa navijat ces valjda za njega ako navijas za Ferrari... I ako ga vec manje volis, a volis taj Ferrari u kojem on vozi... Onda ce ti on bit trenutno 2. najdrazi vozac u F1... Koliko god ga ne podnosis... Btw, ti ne navijas za Ferrari kao momcad, nego Ferrari u kojem je vozio MSC i za njega osobno... Tako da si daleko od bezuslovnog voljenja Ferrarija...
@ZD1400RT, ne vidim sto te je naljutilo u izjavi... Ja takoder volim Renault vise od svih momcadi... Nije mi bilo pravo sto je izjavio da je F10 najbolji... Ali vjerojatno je tako... Ako je to najbolji bolid u koji je ikada sjeo, ne vidim zasto bi trebalo naglasavati R25 i R26 i zasto ne bi javno rekao da je najbolji... :S Recimo da mi puuuuno vise od te izjave znaci njegova kaciga koja te vjerujem podsjeca na neka lijepa vremena...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

Sucker je napisao/la:Vidi,ti obožavaš Alonsa,ja ne,dapače mrzim ga kao što si i sam zaključio. Neznam zašto si ti taj koj može sagledati realno stanje stvari jer eto navijaš za dotičnog,pa si nadasve realan ha?! :roll: Da navijam za Ferrari,oduvijek sam navijao i oduvjek ću navijati,mrzim Alonsa oduvijek i to se neće nikada promijeniti,može donjeti i 10 naslova prvaka Ferrariju.Tako je ako se tim zaista voli onda je to bezuslovno kako ti kažeš,ali samo tim,ne i vozač. Onaj kojeg ja cijenim i beskrajno "volim" je Schumacher,premda danas vozi za Mercedes (kao i večina navijača Ferrarija,pretpostavljam).
koji si ti lik!!! ubio bi ga kolko ga mrziš jelda?! :roll: :badgrin:

ak si ti navijač ferrarija, ja sam onda duško lokin.
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Zapravo je došlo znaći do dvije grupe navijaća Ferrarija: ona Schumijeva - stara(makar više nevozi za Ferrari) i ona Alonosova - nova! Vidim da nepostoji neko ko ih voli obojcu. Ja sam navijač Alonsa al to ne znaći da ne cijenim Schumachera. Zapravo prije nisam navijao za Ferrari, dok ga je Schumi vozio nego za Renault i Mclaren.
ZAKLJUČAK: Nema smisla blatit nekog drugog vozaca i dizat svog favorita u nebesa, a o ovim tu vasim prepucavanjima neznam sta bi uopce reko! Vrijeme ce pokazat kak stvari stoje
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

deda je napisao/la:Zapravo je došlo znaći do dvije grupe navijaća Ferrarija: ona Schumijeva - stara(makar više nevozi za Ferrari) i ona Alonosova - nova! Vidim da nepostoji neko ko ih voli obojcu.
Kako ne? :D
Ja ih volim obojicu kao vozače, doduše Michael mi je puno draži, ali Alonso mi je isto sve bolji i bolji. Uvijek sam ga poštivao kao vozača, a pošto sad vozi i za "moju momčad", onda navijam da osvoji što više bodova.
Sucker

Post Postao/la Sucker »

tomidix je napisao/la:@Sucker, upravo si reko veliku glupost... Ako Alonso donese 10 naslova prvaka neces ga voljet... Pa navijat ces valjda za njega ako navijas za Ferrari... I ako ga vec manje volis, a volis taj Ferrari u kojem on vozi... Onda ce ti on bit trenutno 2. najdrazi vozac u F1... Koliko god ga ne podnosis... Btw, ti ne navijas za Ferrari kao momcad, nego Ferrari u kojem je vozio MSC i za njega osobno... Tako da si daleko od bezuslovnog voljenja Ferrarija...
@ZD1400RT, ne vidim sto te je naljutilo u izjavi... Ja takoder volim Renault vise od svih momcadi... Nije mi bilo pravo sto je izjavio da je F10 najbolji... Ali vjerojatno je tako... Ako je to najbolji bolid u koji je ikada sjeo, ne vidim zasto bi trebalo naglasavati R25 i R26 i zasto ne bi javno rekao da je najbolji... :S Recimo da mi puuuuno vise od te izjave znaci njegova kaciga koja te vjerujem podsjeca na neka lijepa vremena...
Objasni mi pliz zašto bi navijao za njega,ako ga ne podnostim?! Vozi nažalost za Ferrari,istina,ako navijam za Ferrari ,a navijam,nemora značiti da navijam za oba njihova vozača. Kada su bili Rubinjo i Schumi,uvijek sam navijao za Schumija,za Rubinja nikad,pa čak niti onda kada je pokušavao n puta pobijediti u Brazilu. Na njega(Rubinja) sam obračao pažnju i "navijao" onda kada bi ovaj prvi odustao i to je to. Za Alonsa neću nikada navijati,ali ću se veseliti ako odustane.

Nerazumijem zašto ljudi misle da ako navijaš za jedan tim,moraš voljeti,navijati za oba vozača?! [-X
Zadnja izmjena: Sucker, dana/u 31 ožu 2010, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sucker

Post Postao/la Sucker »

sp33d je napisao/la:
Sucker je napisao/la:Vidi,ti obožavaš Alonsa,ja ne,dapače mrzim ga kao što si i sam zaključio. Neznam zašto si ti taj koj može sagledati realno stanje stvari jer eto navijaš za dotičnog,pa si nadasve realan ha?! :roll: Da navijam za Ferrari,oduvijek sam navijao i oduvjek ću navijati,mrzim Alonsa oduvijek i to se neće nikada promijeniti,može donjeti i 10 naslova prvaka Ferrariju.Tako je ako se tim zaista voli onda je to bezuslovno kako ti kažeš,ali samo tim,ne i vozač. Onaj kojeg ja cijenim i beskrajno "volim" je Schumacher,premda danas vozi za Mercedes (kao i večina navijača Ferrarija,pretpostavljam).
koji si ti lik!!! ubio bi ga kolko ga mrziš jelda?! :roll: :badgrin:

ak si ti navijač ferrarija, ja sam onda duško lokin.
Čuj,da sam u prilici,nebi puno razmišljao. :k.o: :x:

schuey-shvatili smo da ga ne voliš,molim kontroliraj se u izjavama jer samo provociraš svađe takvim ponašanjem,svi su primili na znanje tvoje razmišljanje i stani na tome
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

dakle... Po tome sto si rekao, nisi navijac ferrarija nego Schumacherove ostavstine u toj momcadi... Drag ti je Ferrari jer je Michael osvojio pregrst naslova tamo... GOVORILO SE O BEZUVJETNOM NAVIJANJU... TI TO NISI JER NE PODRZAVAS OBA VOZACA TIMA... Navijas za Schumachera i Massu... Gotova rasprava i molim te da se preselis u neku drugu temu jer ovo sto ovdje pises nema smisla...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
sp33d
Početnik
Početnik

Post Postao/la sp33d »

Schumy.d je napisao/la:Kako ne? :D
Ja ih volim obojicu kao vozače, doduše Michael mi je puno draži, ali Alonso mi je isto sve bolji i bolji. Uvijek sam ga poštivao kao vozača, a pošto sad vozi i za "moju momčad", onda navijam da osvoji što više bodova.
potpisujem!
još bi dodao da navijam za ferrari upravo od trenutka kad je michael došao u maranello i uvijek če mi ostat najbolji, makar sad vozi za mercedes, al isto tako cijenim oduvijek alonsa, te bi bilo lijepo kad bi on osvojio koji naslov u ferrariju.
Sucker je napisao/la: Za Alonsa neću nikada navijati,ali ću se veseliti ako odustane.
pa ak odustane, to automatski znači manje bodova za tim, a to dovoljno govori o tvojoj ljubavi prema ferrariju. ;)
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

sunseeker je napisao/la:
dady16 je napisao/la: Nije istina da je bio brži u Bahreinu tokom cijelog vikenda,na slobodnim treninzima su bili jednaki,u kvalama su bili isto jednaki tijekom prve dvije runde,samo je u 3 Massa odvozio onaj svoj posebni leteći krug a u utrci su bili identični dok Massa nije upao u probleme s zagrijavanjem motora.
U Australiji je Alonso stvarno bio jako brz i ima moje poštovanje.Massa je imao probleme s zagrijavanjem guma tijekom cijelog vikenda,time je izgubio race pace.
brojke ne lažu, a brojke ću ti bacit kasnije
evo, sa malim zakašnjenjem:

bahrain

fp1:
alonso - 1′56.766
massa - 1′57.055

fp2:
massa - 1′56.555
alonso - 1′57.140

fp3:
alonso - 1′54.099
massa - 1′54.739

q1:
alonso - 1′54.612
massa - 1′55.313

q2:
alonso - 1′54.172
massa - 1′54.331

q3:
massa - 1′54.242
alonso - 1′54.608

utrka, najbrži krug:
alonso - 1′58.287
massa - 1′59.732

utrka, 20 najbržih krugova:
alonso 11
massa 1

1 Fernando Alonso 118.287 45
2 Fernando Alonso 118.879 36
3 Adrian Sutil 119.393 49
4 Fernando Alonso 119.406 41
5 Fernando Alonso 119.448 44
6 Fernando Alonso 119.477 35
7 Mark Webber 119.487 45
8 Fernando Alonso 119.528 37
9 Lewis Hamilton 119.56 42
10 Fernando Alonso 119.576 42
11 Fernando Alonso 119.583 29
12 Fernando Alonso 119.587 40
13 Lewis Hamilton 119.59 43
14 Adrian Sutil 119.601 43
15 Adrian Sutil 119.618 44
16 Fernando Alonso 119.622 38
17 Fernando Alonso 119.626 39
18 Lewis Hamilton 119.706 33
19 Lewis Hamilton 119.731 41
20 Felipe Massa 119.732 38

prosjek svih krugova:
alonso - 2′01.641
massa - 2′01.969

ako ovo nije dominantno onda ne znam što jest?

jel treba za australiju?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

deda je napisao/la:Zapravo je došlo znaći do dvije grupe navijaća Ferrarija: ona Schumijeva - stara(makar više nevozi za Ferrari) i ona Alonosova - nova! Vidim da nepostoji neko ko ih voli obojcu. Ja sam navijač Alonsa al to ne znaći da ne cijenim Schumachera. Zapravo prije nisam navijao za Ferrari, dok ga je Schumi vozio nego za Renault i Mclaren.
To je istina,ali djelomično evo ima par njih(ali baš par :biggrin: ) koji vole obojicu :biggrin:
Za razliku od Suckera(Alonsovog dežurnog pljuvača) koji se izjašnjava da navija za Ferrari iako to nije istina jer navija protiv vozača te iste momčadi za koju navija pa je nemoguće da navija za Ferrari,ima nas vjerujem dosta koji navijaju za Alonsa al ne navijamo za Ferrari.Jer ja nikad nisam navijao ni za jednu momčad već uvijek za vozača, a inače Ferrari mi je uvijek bio,da se ovako izrazim,najmanje draga momčad(sve do 2007,od tada mi ima još jedna manje draža :biggrin: )
...put u raj nije posut ružama...
Sucker

Post Postao/la Sucker »

Chuck Norris je napisao/la:
deda je napisao/la:Zapravo je došlo znaći do dvije grupe navijaća Ferrarija: ona Schumijeva - stara(makar više nevozi za Ferrari) i ona Alonosova - nova! Vidim da nepostoji neko ko ih voli obojcu. Ja sam navijač Alonsa al to ne znaći da ne cijenim Schumachera. Zapravo prije nisam navijao za Ferrari, dok ga je Schumi vozio nego za Renault i Mclaren.
To je istina,ali djelomično evo ima par njih(ali baš par :biggrin: ) koji vole obojicu :biggrin:
Za razliku od Suckera(Alonsovog dežurnog pljuvača) koji se izjašnjava da navija za Ferrari iako to nije istina jer navija protiv vozača te iste momčadi za koju navija pa je nemoguće da navija za Ferrari,ima nas vjerujem dosta koji navijaju za Alonsa al ne navijamo za Ferrari.Jer ja nikad nisam navijao ni za jednu momčad već uvijek za vozača, a inače Ferrari mi je uvijek bio,da se ovako izrazim,najmanje draga momčad(sve do 2007,od tada mi ima još jedna manje draža :biggrin: )
Ajde blago meni,kada ti znaš za koga i što ja navijam! Biće da sam blagoslovljen od Svevišnjeg!

Još jednom za Ferrari navijam i uvijek ću navijati kao tim,ali dokle god je Alonso u istom timu,za mene postoji samo jedan vozač Ferrarija,vrlo slično onome kada su Fisico i Badoer došli zamjeniti Massu,samo jedan Ferrari. Kao što si ti oduvijek navijao za vozača,tako sam ja oduvijek navijao za momčad (Ferrari) i jednog jedinog vozača (M.S) gdje god on vozio.

Sretan ti Uskrs ,i daj pliz napiši umjesto mene osvrt na VN Malezije,ako ja slučajno ne stignem,jer kolko vidim znaš sve umjesto mene.
curumo

Post Postao/la curumo »

Sucker je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
Ajde blago meni,kada ti znaš za koga i što ja navijam! Biće da sam blagoslovljen od Svevišnjeg!

Još jednom za Ferrari navijam i uvijek ću navijati kao tim,ali dokle god je Alonso u istom timu,za mene postoji samo jedan vozač Ferrarija,vrlo slično onome kada su Fisico i Badoer došli zamjeniti Massu,samo jedan Ferrari. Kao što si ti oduvijek navijao za vozača,tako sam ja oduvijek navijao za momčad (Ferrari) i jednog jedinog vozača (M.S) gdje god on vozio.

Sretan ti Uskrs ,i daj pliz napiši umjesto mene osvrt na VN Malezije,ako ja slučajno ne stignem,jer kolko vidim znaš sve umjesto mene.
Od tebe gotovo svi znaju više. Ti si malignitet i karcinom ovog foruma. Peru te kompleksi još iz 2005. i 2006. kad je najprecjenjeniji vozač današnjice posramljen i umirovljen od strane Alonsa. I drago mi je da se Švabo vratio, volim taj sadomazohizam u njemu jer će biti ponižavan i ove godine. A ti ćeš i dalje patiti i kukati i izbacivati frustracije i žuć po ovom forumu
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

drago mi je za ovaj sunseekerov post s vremenaima iz prve trke...neka neki ljudi jednostavno vide da ne mogu lupati na osnovu vlastitih dojmova i simpatija,vec da se o nekim stvarima treba informirat i pisat objektivno bez subjektivnosti o pojedinom vozacu
jer argument o posebnom letecem krugu Masse u Q3 su mi smjesne kad je sporiji od Alonsovog iz Q2...i da ne ispadnem da pljujem po Massi jer mi je poslije Alosa nasimpaticniji...vec samo mislim da se samo treba vodit cinjenicama
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Alonso kritizirao Massu!! :?
LINK
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Schumy.d je napisao/la:Alonso kritizirao Massu!! :?
LINK
i to baš na 1.april :biggrin:
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Sto ne volim vozace ko Alonso.Ako je brzi bio nemora znaciti da ce mu se svi klanjati pustati ga.Momak se malo previse umislio.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Felipe Massa je napisao/la:Sto ne volim vozace ko Alonso.Ako je brzi bio nemora znaciti da ce mu se svi klanjati pustati ga.Momak se malo previse umislio.
:lol2:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
curumo

Post Postao/la curumo »

Felipe Massa je napisao/la:Sto ne volim vozace ko Alonso.Ako je brzi bio nemora znaciti da ce mu se svi klanjati pustati ga.Momak se malo previse umislio.
jesi čuo za 1. april?
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Eh jbga :biggrin: :biggrin:
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Premješteno iz teme "VN Malezije, Sepang, 2.-4. travnja 2010."
_dreamer_ je napisao/la:... A mozda da spomenem utrku prije 7 dana gdje je Alonso na intermediate gumama bio u ono malo krugova u prosjeku sekundu brzi od ostatka...
Provjeri vremena krugova i uvidit ćeš da ta izjava ne drži vodu. Na IM gumama je vozio 8 krugova, od toga prvi ćemo prekrižit, krugovi 2-3-4 su bili pod SC, 5. krug - 14 bolida je bilo brže od njega, 6. krug - 4 bolida su bila brža od njega, 7. krug je bio najbrži na stazi. 8. -boks.
Zaključak je? :^o
slika
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

gringo73 je napisao/la:Premješteno iz teme "VN Malezije, Sepang, 2.-4. travnja 2010."
_dreamer_ je napisao/la:... A mozda da spomenem utrku prije 7 dana gdje je Alonso na intermediate gumama bio u ono malo krugova u prosjeku sekundu brzi od ostatka...
Provjeri vremena krugova i uvidit ćeš da ta izjava ne drži vodu. Na IM gumama je vozio 8 krugova, od toga prvi ćemo prekrižit, krugovi 2-3-4 su bili pod SC, 5. krug - 14 bolida je bilo brže od njega, 6. krug - 4 bolida su bila brža od njega, 7. krug je bio najbrži na stazi. 8. -boks.
Zaključak je? :^o
prepravio sam se odmah (ne vidjevsi tvoju kritiku)... no moras imati u vidu da je u ta dva kruga preticao vozace ispred njega i da nije imao slobodnu stazu... vettel s druge strane (koji slovi za novog kisnog maga) nije mogao uteci webberu, cak sta vise, webber ga je bio solidno stisnuo u tim trenucima.. a alonso je, prvom prilikom kada je imao slobodnu stazu, odvezao ubjedljivo najbrzi krug na stazi... to je bila poenta mog posta, samo sam se pogresno izrazio... pozz
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ko zna kak bi se Alonso i Shumi slagali da su zajedno u Ferrariju?
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

deda je napisao/la:Ko zna kak bi se Alonso i Shumi slagali da su zajedno u Ferrariju?
evo hint :D

Odgovori