MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferari
Re: MotoGP/WSBK
Jamaha definitivno nema snage u motoru kao Dukati i Honda. Ostaje im samo pokretljivost na stazi ,kočenje,balans u krivinama...ali će gubiti na power stazama
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Izgleda da ni Aoyama nema snage sa tvorničkom Hondomgjoko-mkd je napisao/la:Jamaha definitivno nema snage u motoru kao Dukati i Honda. Ostaje im samo pokretljivost na stazi ,kočenje,balans u krivinama...ali će gubiti na power stazama

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Koja vožnja Marqueza u Q2... Fantastično je gledati ta klizanja, misliš da je gotov, da sigurno pada ili da će fulat zavoj, a na kraju ga izvuče. Žao mi je što se Stoner povukao, mislim da bi njih dva bilo jako zanimljivo gledati na ovoj Hondi.
Espargaro doveo Suzuki na drugo mjesto, Iannone Ducatti na treće.
Sutra klasika, vidjeti koliko Ducati može i dokle će se Rossi probiti. Valjda i Lorenzo napokon složi utrku bez glupih problemčića.
Fenati starta 8., u Austinu je krenu 18. (ili tu negdje), a završio 8., navijam za podij sutra. Šteta kaj se poklapa s F1
Espargaro doveo Suzuki na drugo mjesto, Iannone Ducatti na treće.
Sutra klasika, vidjeti koliko Ducati može i dokle će se Rossi probiti. Valjda i Lorenzo napokon složi utrku bez glupih problemčića.
Fenati starta 8., u Austinu je krenu 18. (ili tu negdje), a završio 8., navijam za podij sutra. Šteta kaj se poklapa s F1

- speedy56
- Legenda
To Rosi!!!
Ne mogu 100% krivit Marqueza za ono, dobra je odluka da je trkaći incident bio, ali u toj poziciji u kojoj je bio gdje je bilo pitanje kad će ga Rossi proći je trebao više pazit. Ajmo sad do naslova
Crutchlow dobio podij u zadnjem metru...
Kaj se događa s Lorenzom? Gdje je onaj iz 2012., 2013. kad je izvlačio maksimum iz motora? Danas ga prepoznaš samo po startovima... Ajde kužim da je imao teški Katar i Texas, al ovo...

Ne mogu 100% krivit Marqueza za ono, dobra je odluka da je trkaći incident bio, ali u toj poziciji u kojoj je bio gdje je bilo pitanje kad će ga Rossi proći je trebao više pazit. Ajmo sad do naslova
Crutchlow dobio podij u zadnjem metru...
Kaj se događa s Lorenzom? Gdje je onaj iz 2012., 2013. kad je izvlačio maksimum iz motora? Danas ga prepoznaš samo po startovima... Ajde kužim da je imao teški Katar i Texas, al ovo...

- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
kakav mag je Rossi to nije normalno,Marc nikako nemože podnjet da je netko brži i to bi ga moglo koštat prvenstva
ajd da je i mrzovoljni Cal uzeo podij,ipak je on sad zapravo druga repsolka(dobio je novu šasiju u austinu)
ducati odlično na mekoj gumi,suzuki također,lorenzo je upao u neku rupu i čini se da nemože van
za kraj zadovoljan sam reddingovim 9.mjestom,tvrđa guma očito ne djeluje tako dobro na hondi
ajd da je i mrzovoljni Cal uzeo podij,ipak je on sad zapravo druga repsolka(dobio je novu šasiju u austinu)
ducati odlično na mekoj gumi,suzuki također,lorenzo je upao u neku rupu i čini se da nemože van
za kraj zadovoljan sam reddingovim 9.mjestom,tvrđa guma očito ne djeluje tako dobro na hondi
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Marquez je do sada imao sreće da su u njegovim sudarima uvijek deblji kraj izvlačili drugi. A i ovo kaj si rekao o nepodnošenju da je netko drugi brži od njega. Ali kapa dolje Rossiju. Po ne znam koji put pokazao da je daleko najbolji vozač u povijesti i koliko znači za moto gp. Ok drugi pokušavaju sa imitacijama proslava, ali nije to to. Marc će mi porasti u očima ukoliko pređe na Suzuki ili Yamahu pa sa njima osvoji naslov. Lako je na Hondi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Legenda
Da, to sam i ja rekao. makar, vjerujem da Mark ima dovoljno brzine da bi i sa Yamahom osvojio naslov. Pod uvjetom da mu rossi ne zagorča previše.
Bilo je zanimljvo vidjeti koliko je honda sporija u centru zavoja. Iako je ukupno najbrža, zavoj koji je yamaha prolazila s 80, hondi je brzina padala do 70.
Ali trke su mrak. Čudo. Ovo je bilo za čir na želucu. Kao F1, samo 170 puta zanimljivije
Bilo je zanimljvo vidjeti koliko je honda sporija u centru zavoja. Iako je ukupno najbrža, zavoj koji je yamaha prolazila s 80, hondi je brzina padala do 70.
Ali trke su mrak. Čudo. Ovo je bilo za čir na želucu. Kao F1, samo 170 puta zanimljivije

Samo neka se trkaju.
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Da li mi neko može pomoći, gdje se može gledat prijenos utrka ove godine? čitam na netu da eurosport2 prenosi, ali na maxtvu nije bilo prijenosa utrka već nešto drugo, ne znam dal je kodirano samo za neke zemlje? sport1 vise ne prenosi, a ni sport klub nema vise prijenos?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
-
- Legenda
Ja sam na iskonu. Promjenio sam trio paket u trio fan. tu imam sva tri sportkluba, i to sa snimalicom. Oni sve prenose.
a do tada: samo upiši ključne riječi u tražilicu... moto gp... live stream... mora ti nešto izbaciti.
a do tada: samo upiši ključne riječi u tražilicu... moto gp... live stream... mora ti nešto izbaciti.
Samo neka se trkaju.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
koliko znam prenosi samo njemački eurosport,i to samo 10 trkaMika_bar je napisao/la:Da li mi neko može pomoći, gdje se može gledat prijenos utrka ove godine? čitam na netu da eurosport2 prenosi, ali na maxtvu nije bilo prijenosa utrka već nešto drugo, ne znam dal je kodirano samo za neke zemlje? sport1 vise ne prenosi, a ni sport klub nema vise prijenos?
za ovo područje je zaduže sportklub(obično je na 3),od besplatnih opcija postoji samo slovenski Kanal A
-
- Legenda
Tek sada vidim da pišeš da "sport klub nema vise prijenos"
Otkud ti to?
Nadam se da nije istina...
Otkud ti to?
Nadam se da nije istina...

Samo neka se trkaju.
- Mika_bar
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Aha, znači samo za područje Njemačke. Bila je mislim utrka na sportklub3, ali taj je u sportski plus paketu na max tv-u.wolfman je napisao/la:koliko znam prenosi samo njemački eurosport,i to samo 10 trkaMika_bar je napisao/la:Da li mi neko može pomoći, gdje se može gledat prijenos utrka ove godine? čitam na netu da eurosport2 prenosi, ali na maxtvu nije bilo prijenosa utrka već nešto drugo, ne znam dal je kodirano samo za neke zemlje? sport1 vise ne prenosi, a ni sport klub nema vise prijenos?
za ovo područje je zaduže sportklub(obično je na 3),od besplatnih opcija postoji samo slovenski Kanal A
Sad u osnovnom sportskom paketu nemam di gledat prijenos na tvu, opet stream.
Ne znam da li se isplati uzimat za dodatnih 20 kn mjesečno, al imas onda i sportklub3 za moto i arenu5 za F1?
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
- speedy56
- Legenda
Lorenzo na pole-u 4 desetinke ispred Marqueza! Trebalo mu je to
, iako treba uzeti s malo rezerve zbog Marcovog prsta. Iannone 3., Rossi 5. 7 desetinki sporiji od Lorenza. Nadam se da će Lorenzo uzeti i sutra pred domaćom publikom, Rossiju je dosta da skine koji bod Marqeuzu, nije tolko daleko na gridu
U Moto3 Quartararo na pole-u!
Fenati 8., valjda ga neće opet baciti na zadnje mjesto, bit će super utrka (kao po običaju)
E:
Odličan Moto3, nije bilo top 15 kolone onutar 1,5s, ali ovi naprijed su dobar show napravili, Quartararo je probao na kraju u Marquez sve ili ništa stilu, nije išlo, dobro da ga je ulovio, da nije pao... Kent ima fini zalet sad

BIlo je i oko Fenatija žestoko, samo se nije puno vidjelo u prijenosu jer se vodeća četvorka gledala većinu utrke
E2:
Totalna dominacija Lorenza, kad bi barem zadržao tu formu do kraja sezone pa da gledamo troboj (možda i četveroboj s Dovijem) za naslov.

U Moto3 Quartararo na pole-u!

E:
Odličan Moto3, nije bilo top 15 kolone onutar 1,5s, ali ovi naprijed su dobar show napravili, Quartararo je probao na kraju u Marquez sve ili ništa stilu, nije išlo, dobro da ga je ulovio, da nije pao... Kent ima fini zalet sad

BIlo je i oko Fenatija žestoko, samo se nije puno vidjelo u prijenosu jer se vodeća četvorka gledala većinu utrke
E2:
Totalna dominacija Lorenza, kad bi barem zadržao tu formu do kraja sezone pa da gledamo troboj (možda i četveroboj s Dovijem) za naslov.

-
- Legenda
Šteta što se to oko fenatija nije vidjelo. Inače, uvjerljivo najgori prijenos u dugo vremena. Režija.
moto 3: Mali quartararo... petnostogodišnjak - bomba!
nova zvijezda na nebu. Ovaj put je previpše htio, ali sve u svemu - pravi.
Moto gp - realno. Druga je igra kad rossi jedini stavi tvrđu gumu. Nadamo se povratku napetice na idućim trkama
moto 3: Mali quartararo... petnostogodišnjak - bomba!

Moto gp - realno. Druga je igra kad rossi jedini stavi tvrđu gumu. Nadamo se povratku napetice na idućim trkama

Samo neka se trkaju.
-
- Legenda
Neko me nedavno pitao gdje može nabavit ovaj film s prijevodom. Evo ga na youtube:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-eTZlsm ... erPijanica[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-eTZlsm ... erPijanica[/youtube]
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Lorenzo lagano počinje dominirati sezonom. Kaj se to događa sa Marquezom? Ozljeda, pritisak jednakijih motora i dostizanja konkurencije ili sve zajedno u kombinaciji? Zato je moto3 bio užitak od prvog do zadnjeg kruga.

- speedy56
- Legenda
Marquez kao da gubi strpljenje u ovakvim kolonama... Nakon Dovijeva ispadanja je mogao uzeti podij, mislim da bi on uspio zadržati Rossija. 49 bodova već zaostaje za Rossijem...
Ali Lorenzo vrhunski vozi, po meni bolje nego onih 2012. i 2013.
A Moto3 je bio vrh, baš mi je bilo drago da je Fenati na kraju dobio podij (bilo je 3 tisučinke), Quartararo opet pao, šteta.
Fenati je sad već 3. u poretku, ali problem je da Kent ima skoro 2x više bodova. Mogao bi on sada početi malo gubit bodove
btw- ste skužili onog s modificiranom motorkom ili kaj je ono bilo nakon Motogp podija? Sad baš skidam BT sportovu emisiju nakon utrke samo zbog njega
Ali Lorenzo vrhunski vozi, po meni bolje nego onih 2012. i 2013.
A Moto3 je bio vrh, baš mi je bilo drago da je Fenati na kraju dobio podij (bilo je 3 tisučinke), Quartararo opet pao, šteta.
Fenati je sad već 3. u poretku, ali problem je da Kent ima skoro 2x više bodova. Mogao bi on sada početi malo gubit bodove

btw- ste skužili onog s modificiranom motorkom ili kaj je ono bilo nakon Motogp podija? Sad baš skidam BT sportovu emisiju nakon utrke samo zbog njega

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sa Marquezom se nista ne dogadja,vec sa Hondom,sve Honde su imale problema sa prvim krajom,svi su nekako popadali na isti nacin,jedino je Pedrosa to sredio "kako treba"
Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Pod sve honde misliš na marqueza koji nije imun na padove i cala poznatog crashmeistera?

- speedy56
- Legenda
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Pa dobro,mozes i tako kako ti kazes al u prvih deset imas samo jednu Hondu,ako nisi pao onda si vozio ko po jajima,a Marquez nije taj tip,ide na sve,rekao je da je vozio cjelu trku na limitu i pred kraj je pao..nema nista od ove sezone za Hondu,negdje na nekom forumu sam procitao da se polako Honda okrece ka sledecoj godini,ne mogu srediti taj prvi kraj..
Meni je zao Dovija,njegov sam fen.
Meni je zao Dovija,njegov sam fen.
Alonsista hasta la muerte..
-
- Legenda
Na kraju je Mark jedini stavio tvrdu gumu naprijed. Svejedno je prvi dio vozio kao da je klasa za sebe. Sumanuto ih je preskakao.Alonso-champ je napisao/la:Sa Marquezom se nista ne dogadja,vec sa Hondom,sve Honde su imale problema sa prvim krajom,svi su nekako popadali na isti nacin,jedino je Pedrosa to sredio "kako treba"
Honda će se kad tad posložiti.
I Iannone će se posložiti, kad mu se ozljede skroz zaliječe. Samo da Ducs ostane u vrhu.
Odlična sezona.
Za Rossija bojim se, sve manje šanse...

Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Dani
- Legenda
Zanimljiva utrka nas čeka.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Kako je zavrsila? Ja sam gledao Le Mand?Dani je napisao/la:Zanimljiva utrka nas čeka.
McLaren u <3