Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

deda je napisao/la:Ko zna kak bi se Alonso i Shumi slagali da su zajedno u Ferrariju?
heh, to bi bilo ekstra, njih dvojicu imati u istom timu... no obojica su "dominantne" licnosti, tako da ne znam koliko bi bili dobri kao timske kolege... no ne vidim ja neke velike tenzije izmedju njih, cak i poslije onog dijaloga poslije kvalifikacija u australiji... poslije trke mi je zapao za oko detalj gdje su njih dvojica nasmijani prosipali neke supljake pored bolida.. mislim da su - ukoliko izuzmemo njihov razliciti mentalitet - jako slicne osobe i da se samim time i dobro razumiju kada su mnoge stvari u pitanju... :)

no, ovo je samo licni utisak...
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

_dreamer_ je napisao/la:heh, to bi bilo ekstra, njih dvojicu imati u istom timu... no obojica su "dominantne" licnosti, tako da ne znam koliko bi bili dobri kao timske kolege... no ne vidim ja neke velike tenzije izmedju njih, cak i poslije onog dijaloga poslije kvalifikacija u australiji... poslije trke mi je zapao za oko detalj gdje su njih dvojica nasmijani prosipali neke supljake pored bolida.. mislim da su - ukoliko izuzmemo njihov razliciti mentalitet - jako slicne osobe i da se samim time i dobro razumiju kada su mnoge stvari u pitanju... :)

no, ovo je samo licni utisak...
Evo tog trenutka...

slika slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Alonso mi tu djeluje nezainteresiran za Shumija!
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

deda je napisao/la:Alonso mi tu djeluje nezainteresiran za Shumija!
heh, zato sto je prva recenica schumija bila "jucer i evo opet danas", aludirajuci na to da ga je malo prikocio u kvalifikacijama a pokupio na startu... naravno, schumi je to rekao u sali a alonso se ocigledno malo sjebao, pa se pokusao vjerovatno "oprati" kako nije on kriv i kako ga je button okrenuo..

no vidljivo je da mu schumi nije zamjerio, i da je atmosfera opustena... prcanje a la schumi na nivou :)
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Igor18 je napisao/la:Intervju sa Alonsom nakon utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82508" onclick="window.open(this.href);return false;

Hmm. Zanimljiv mi je ovaj quote "Now, I took 12 points to Vettel, to Michael and to some of the main rivals for the championship."
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Silver_Neelsen je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Intervju sa Alonsom nakon utrke
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82508" onclick="window.open(this.href);return false;

Hmm. Zanimljiv mi je ovaj quote "Now, I took 12 points to Vettel, to Michael and to some of the main rivals for the championship."
Alonso izgleda već baca računice.
Bitno je bilo da završi ispred Hamiltona, Vettela i Schumachera.
U njima izgleda vidi ljude protiv kojih mora voziti da bi dobio prvenstvo.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.ph ... =1104-4458" onclick="window.open(this.href);return false;
Raquel del Rosario, ako sam u krivu neka me neko ispravi. :oops:
Možda je ona kriva :biggrin: , možda je ona dala savjet da ne izlaze na stazu odmah nego da čekaju da se staza počne sušiti.
Mada sam za to da uvjek vidim lijepu djevojku ili ženu u boksu :biggrin: , a ne očeve, možda je i bolje da nije dolazila na utrku donijela je bar za sada nesreću Alonsu i Ferrariju ;) , jer mislim da nije prisustovala utrkama u Bahreinu i Australiji ovo joj je prva utrka na kojoj prisutsvuje od kad je Alonso prešao u Ferrari.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Šteta... Zadnji krug, a mislim da bi prošao Buttona do kraja.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:Šteta... Zadnji krug, a mislim da bi prošao Buttona do kraja.
Ako ga nije prijašnjih 15-ak prošao nebi ga ni u zadnjem. ali postajao je sve nervozniji.
Schumy.d
Legenda
Legenda

King iCool je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Šteta... Zadnji krug, a mislim da bi prošao Buttona do kraja.
Ako ga nije prijašnjih 15-ak prošao nebi ga ni u zadnjem. ali postajao je sve nervozniji.
Po čemu to možeš zaključiti? U zadnjem krugu je bio jako jako blizu Buttonu i lako moguće da bi ga uspio preći do kraja jer je bio brži od njega, a i imao je gume u boljem stanju.
Ferrari-F60

Post Postao/la Ferrari-F60 »

Ma jednostavno je na kraju odlučio ili spržit motor ili preći Butona 8)
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Nazalost zadnji krug bio je koban :( .Mislim da bi mogao nekako preci Buttona i sto je vaznije donjeti par bodova za Ferrari.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-F60 je napisao/la:Ma jednostavno je na kraju odlučio ili spržit motor ili preći Butona 8)
A ulog nije bio velik pa zašto ne riskirati. :)
Ja bih isto išao na sve ili ništa na njegovom mjestu.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Schumy.d je napisao/la:
King iCool je napisao/la:
Po čemu to možeš zaključiti? U zadnjem krugu je bio jako jako blizu Buttonu i lako moguće da bi ga uspio preći do kraja jer je bio brži od njega, a i imao je gume u boljem stanju.
Jer je imao samo još 1 priliku i to tamo na onoj ravnini prije startno ciljne ravnine,a tamo nije niti jedamput bio u situaciji da napadne.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta zbog kvara za Alonsa :(
Ali barem je riskirao.Par bodova u ovakvom sistemu bodovanja nista ne znaci stoga i nije previse izgubio.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Evo čitam na autosportovom forumu da je Alonso cijelu utrku vozio bez kvačila!!! Tamo uspoređuju tko je bolji Massa ili Alonso... Postali su gori od ovog foruma... :D
kakav potpis staviti???
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Tako je, nije puno izgubljeno, cak mi je drago da je spalio motor... Ali ono sto je najgore, mislim da Alonso nije bio nervozan radi toga sto nije mogao preci Buttona nego radi toga sto 2. utrku zaredom pola utrke vozi iza Masse...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

tomidix je napisao/la:Tako je, nije puno izgubljeno, cak mi je drago da je spalio motor... Ali ono sto je najgore, mislim da Alonso nije bio nervozan radi toga sto nije mogao preci Buttona nego radi toga sto 2. utrku zaredom pola utrke vozi iza Masse...
A tu smo.Sta, nije Alonsu sve podredjeno i nije on prvi vozac od kog sve zavisi??
Neki su se prevarili ako su mislili da ce biti isto kao i u vrijeme Schumija i Barichella...
Tek kad jedan od vozaca izgubi sansu za titulu tad on postaje drugi vozac,do tad vozaci su ravnopravni.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

tomidix je napisao/la:Tako je, nije puno izgubljeno, cak mi je drago da je spalio motor... Ali ono sto je najgore, mislim da Alonso nije bio nervozan radi toga sto nije mogao preci Buttona nego radi toga sto 2. utrku zaredom pola utrke vozi iza Masse...
izgubio je sa ova 2 boda vodstvo u prvenstvu :biggrin:
Ali nebitno,draže mi je da je pokušao nego da se vozio iza.Imao je peh na startu Rubens mu je pokvario start,onda i ovi problemi s mjenjačem
A istina na početku su me oba živcirali kad su zaglavili iza Buemia,nikakvog ni pokušaja i tu su utrku upropastili
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mislim da bi i on i Massa uspjeli pratiti Lewisov ritam, ali Massa je sve uštopao u prvih 20-ak krugova iza Alguersuarija.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Felipe Massa je napisao/la:
A tu smo.Sta, nije Alonsu sve podredjeno i nije on prvi vozac od kog sve zavisi??
Neki su se prevarili ako su mislili da ce biti isto kao i u vrijeme Schumija i Barichella...
Tek kad jedan od vozaca izgubi sansu za titulu tad on postaje drugi vozac,do tad vozaci su ravnopravni.
Šta se ložiš ko brav neki majke ti??? Alonso danas nije imao šansu ikoga prestići, a kamo li čovjeka u identičnom autu:

Alonso bemoans 'hardest race ever'

Fernando Alonso, Ferrari, Malaysian GPFernando Alonso labelled the Malaysian Grand Prix as the hardest race of his life after having to cope with gearbox issues before retiring.

The Ferrari driver lost his clutch before the start of the race and was forced to step on the throttle on corners in order for the gears to engage.

Despite that, Alonso battled with team-mate Felipe Massa and McLaren's Jenson Button, before an engine failure forced him out with two laps to go.

The Spaniard looked set for ninth position, which would have helped him keep the championship lead. As it was, however, Alonso is now tied in second place, two points behind Massa.

"From the start things went wrong," Alonso told Spanish television. "On the formation lap my gearbox broke and I had no clutch during the race, so I had to brake in a weird way.

"I had to first gear down and then push the throttle hard so it would engage the gear for that corner.

"So it was probably the hardest race of my whole life in terms of driving, because I had to improvise for every corner. But even so we were going to get a few points, which in the end was not possible because of the engine.

"But if the gearbox and then the engine are going to break, it's better than in happens when you are ninth than when you are leading and you lose 25 points."

He added: "A tough weekend. Sometimes it's us, sometimes it's other. You have to take the opportunities."
kakav potpis staviti???
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Očekujem od Alonsa da ospe paljbu po Ferrariju zbog katastrofalne odluke u kvalifikacijma, zbog kvara na motoru, što mu se nije Massa sklonijo na početku, što je Massa vodeći u prvenstvu, što nije pala kiša, što se i Massi nije pokvario bolid itd. :biggrin:
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Svaka čast alonsu, inače mi je lik antipatičan, ali je stvarno prava vozačina, kapa do poda majsore. =D>
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Kad vidim kakve je probleme imao,onda moram reći svaka čast na utrci.I kako je vozio one krugove poslije odlaska u box sa ovakvim problemima,svaka čast
...put u raj nije posut ružama...
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Bez kvačila čitavu utrku... Dobro je opet vozio. U toj situaciji, samo je bilo pitanje vremena kada će motor otkazat'.
Avanti FER, Avanti!!!
Odgovori