Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Zasto bi trebao priznati? Nista nije pogresno napravioWalter je napisao/la:Massa kažnjen zbog incidenta sa Sutilom ali ne priznaje svoju krivicu
http://uk.eurosport.yahoo.com/24082008/ ... anic.html
Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???Damper je napisao/la:Dječko je sve bolji i bolji. Čekam jesen, kišu i nadam se novim piruetama. Massin problem je ponekad nedostak karaktera, ako je sjajan na jednoj utrci na drugoj napravi toliko grešaka da se ovo sve prije zaboravi.
Ali to ga ne smeta da Ferrariju donese još jedan naslov...što više, samo naprijed.
Edo , nemoj se trudit samo se iznerviraš , ljudi nikako da prihvate da je Massa jak i dobar vozač i da ima u gaćama , koliko god on pokazivaoedo je napisao/la:Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???Damper je napisao/la:Dječko je sve bolji i bolji. Čekam jesen, kišu i nadam se novim piruetama. Massin problem je ponekad nedostak karaktera, ako je sjajan na jednoj utrci na drugoj napravi toliko grešaka da se ovo sve prije zaboravi.
Ali to ga ne smeta da Ferrariju donese još jedan naslov...što više, samo naprijed.
o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).edo je napisao/la: Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
Opet vi povlačite Jergovićeve riječi kao svetinju. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, ali sve što on kaže nemora biti i nije točno. Sjeti se da kako je izvrijeđao Massu nakon Kanade prošle godine, pa se poslije ispričavao, prošle godine nije imao za reći dvije lijepe o Kimiju kad mu nije išlo, a kad je osvojio naslov je bio pun hvale za njega, i još je naglasio da je na početku sezone rekao da će on biti prvak, a 2 utrke prije kraja bi dao ruku u vatru da će naslov uzeti Hamilton!Ćale od Lewisa je napisao/la:o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
A Hamilton kao jest?SRV je napisao/la:Aha, jos NIKAD nisam cuo od Masse da je priznao pogresku.
jedino sto cu reci na to jest ovo: http://www.f1-hr.com/clanci.php?cat=pogledĆale od Lewisa je napisao/la: o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
opet razglabate 'šta bi bilo kad bi bilo'????!!! da mu nije crko motor da mu nije ovo...da je Lewis kasno kočio ko Massa u prvom zavoju nebi imao mjesta proć kraj njega nego bi išo kraj pasice van i izgubio bar 3 mjesta...eto ti šta bi bilo kad bi biloScuderia je napisao/la:jedino sto cu reci na to jest ovo: http://www.f1-hr.com/clanci.php?cat=pogledĆale od Lewisa je napisao/la: o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
Uz dužno poštovanje prema M.J,ja imam svoje ja i govorim na osnovuĆale od Lewisa je napisao/la:o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).edo je napisao/la: Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
stvarno ne kužim da se mora Hamiltona uvlačit u svaku raspravu!Icy je napisao/la:A Hamilton kao jest?SRV je napisao/la:Aha, jos NIKAD nisam cuo od Masse da je priznao pogresku.
Reci mi točno šta on treba priznati u ovoj situaciji?? Oni koji trebaju priznati krivnju su Ferrarijevi ljudi koji upravljaju semaforom i koji su ga pustili iz boksa kad nije bilo sigurno. I kazna je trebala biti izrečena njima, a ne Massi.SRV je napisao/la:Znas, pada mi na pamet njegovo izlijetanje u Maleziji ove godine. Sve sto je rekao je bilo "I don't know what happened". Covjek zbilja nije u stanju priznati pogreske.
Vidiš, i meni je pala na pamet Malezija. Kakvu grešku je napravio tamo? I šta je trebao priznati? 30 puta pređeš preko pasice i 31. puta se desi da stražnje krilo ne odradi svoj posao kako treba - i ti to zoveš greškom!SRV je napisao/la:Znas, pada mi na pamet njegovo izlijetanje u Maleziji ove godine. Sve sto je rekao je bilo "I don't know what happened". Covjek zbilja nije u stanju priznati pogreske.