Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Jeste vidjeli izraz lica od Massinog starog na kraju? :) :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Bravo Massa!!:thumbup:
Vrlo je blizu naslova, samo se nadam da ga neće zeznut Ferrari sa svojim motorima.:-(
A Senna fan
Navijam za: Kimmi

Post Postao/la A Senna fan »

Mislim da je Massa današnjom pobjedom pokazao koliko je dobar
Veži konja gdje ti Aga kaže, pa makar konj i krepao !!!
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Massa kažnjen zbog incidenta sa Sutilom ali ne priznaje svoju krivicu

http://uk.eurosport.yahoo.com/24082008/ ... hanic.html
slika
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

A Senna fan je napisao/la:Mislim da je Massa današnjom pobjedom pokazao koliko je dobar
današnjom i prošlom...svaka čast...nadam se da može zadržati formu do kraja sezone...i da može utrkivanjem pokazati klasu...
Scuderia
Moderator
Moderator

Walter je napisao/la:Massa kažnjen zbog incidenta sa Sutilom ali ne priznaje svoju krivicu

http://uk.eurosport.yahoo.com/24082008/ ... anic.html
Zasto bi trebao priznati? Nista nije pogresno napravio
slika
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Nije on kriv, ali je glupo okrivljavati Sutila. Kriv je Ferrari. Massa je pretendent za naslov, samo mu nebi trebali dati da vozi po kiši. Neka vježba malo, kao Senna...
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Damper
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Damper »

Dječko je sve bolji i bolji. Čekam jesen, kišu i nadam se novim piruetama. Massin problem je ponekad nedostak karaktera, ako je sjajan na jednoj utrci na drugoj napravi toliko grešaka da se ovo sve prije zaboravi.

Ali to ga ne smeta da Ferrariju donese još jedan naslov...što više, samo naprijed. :o
šumi, šumi javore...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Massa - car , utrka mu je bila svjetska :vibro: , nekako me nije bilo strah starta , ali kad je Hami nakon 1. pit - stopa bio iza Masse moji ukućanima sam izvela pobjednički ples ( valjali su po podu od smija :lol: i definitivno zaključili da sam odljepila :D )- jer nekako sam znala da će dalje odvozit kako treba . Malo mi je bilo :shock: kad je Kimiju krepa motor , ali dobro je sve je izdržalo ;) .
Mislim da će ipak biti sve teže ne računati na Massu za prvenstvo , koliko god sketpici pokušali :?
Nakon utrke sva trojica su bili super , jedino mi je sumljiv onaj tipić iz Ferrarija izljubija je Massu - dečki nemojte u javnosti :oops: :lol:
... Forza Massa ...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Damper je napisao/la:Dječko je sve bolji i bolji. Čekam jesen, kišu i nadam se novim piruetama. Massin problem je ponekad nedostak karaktera, ako je sjajan na jednoj utrci na drugoj napravi toliko grešaka da se ovo sve prije zaboravi.

Ali to ga ne smeta da Ferrariju donese još jedan naslov...što više, samo naprijed. :o
Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

edo je napisao/la:
Damper je napisao/la:Dječko je sve bolji i bolji. Čekam jesen, kišu i nadam se novim piruetama. Massin problem je ponekad nedostak karaktera, ako je sjajan na jednoj utrci na drugoj napravi toliko grešaka da se ovo sve prije zaboravi.

Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
Edo , nemoj se trudit samo se iznerviraš , ljudi nikako da prihvate da je Massa jak i dobar vozač i da ima u gaćama , koliko god on pokazivao ;) , zato strpljen - spašen doći će i naših 5 min , jer iz utrke u utrku pokazuje da je sposoban :driver: za vrhunske rezultate 8)
... Forza Massa ...
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

FELIPE-WE BELIEVE IN YOU... 8)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

edo je napisao/la: Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Aha, jos NIKAD nisam cuo od Masse da je priznao pogresku.
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Ćale od Lewisa je napisao/la:o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
Opet vi povlačite Jergovićeve riječi kao svetinju. Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, ali sve što on kaže nemora biti i nije točno. Sjeti se da kako je izvrijeđao Massu nakon Kanade prošle godine, pa se poslije ispričavao, prošle godine nije imao za reći dvije lijepe o Kimiju kad mu nije išlo, a kad je osvojio naslov je bio pun hvale za njega, i još je naglasio da je na početku sezone rekao da će on biti prvak, a 2 utrke prije kraja bi dao ruku u vatru da će naslov uzeti Hamilton!

Massa je konačno u formi u kakvoj je trebao biti na početku sezone.Da je pouzdanosti bilo, bio bi vodeći čovjek prvenstva. Očito je da on jako puno radi na sebi i svojoj vožnji, i nadam se da će mu se to na kraju i isplatit.

SRV je napisao/la:Aha, jos NIKAD nisam cuo od Masse da je priznao pogresku.
A Hamilton kao jest? :roll:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ćale od Lewisa je napisao/la: o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
jedino sto cu reci na to jest ovo: http://www.f1-hr.com/clanci.php?cat=pogled
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Scuderia je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la: o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
jedino sto cu reci na to jest ovo: http://www.f1-hr.com/clanci.php?cat=pogled
opet razglabate 'šta bi bilo kad bi bilo'????!!! da mu nije crko motor da mu nije ovo...da je Lewis kasno kočio ko Massa u prvom zavoju nebi imao mjesta proć kraj njega nego bi išo kraj pasice van i izgubio bar 3 mjesta...eto ti šta bi bilo kad bi bilo
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Cekaj malo, jesi otvorio link koji sam ti bio dao? Jesi vidio tko je pisao?
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
edo je napisao/la: Baš mu je karakter jača strana,pa nakon prve 2 utrke se vratio maestralno i sada nakon mađarske,o čemu ti???
o čemu ti??? baš mu karakter nije jača strana, zar nisi slušao što je Jergović pričao u studio F1...rekao je da je pred pritiskom novinara zaplako ko klinac i ostao bez argumenata i nikad neće priznat svoje pogreške, prepotentan je(čak više od alonsa usudio bi se reć).
Uz dužno poštovanje prema M.J,ja imam svoje ja i govorim na osnovu
činjenica,a znamo kako se nakon australije i malezije vratio i sad nakon
mađarske,mene zanima sportski karakter,vjera u sebe i svoje sposobnosti,ko je kakav od vozaća privatno me ne zanima niti
interesuje...
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

sorry dupli post, nek moderator zbriše
Zadnja izmjena: HamilonsoMcM, dana/u 25 kol 2008, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
...::: // Hamilton United \\ :::...
HamilonsoMcM
Početnik
Početnik

Post Postao/la HamilonsoMcM »

Icy je napisao/la:
A Hamilton kao jest? :roll:
stvarno ne kužim da se mora Hamiltona uvlačit u svaku raspravu!
kakve veze ima da li je Hamilton priznao ikad grešku ili ne s tim što je čovjek reko za Massu da ne priznaje greške?!
ili demantiraj ili odi u topic o Hamiltonu pa piši da ne priznaje greške!

usput, na prvu kaj se mogu sjetit je izlijetanje na slobodnom treningu u Bahreinu kad je Hamilton prizno vozačku grešku i ispričo se ekipi

i, da svaka čast Massi na vožnji u Valenciji, s mudima nakon onog u Mađarskoj
...::: // Hamilton United \\ :::...
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Pero Perilica »

...pa kad je bezgrešan....
Anything you can do, I can do better!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Znas, pada mi na pamet njegovo izlijetanje u Maleziji ove godine. Sve sto je rekao je bilo "I don't know what happened". Covjek zbilja nije u stanju priznati pogreske. ;)
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

SRV je napisao/la:Znas, pada mi na pamet njegovo izlijetanje u Maleziji ove godine. Sve sto je rekao je bilo "I don't know what happened". Covjek zbilja nije u stanju priznati pogreske. ;)
Reci mi točno šta on treba priznati u ovoj situaciji?? Oni koji trebaju priznati krivnju su Ferrarijevi ljudi koji upravljaju semaforom i koji su ga pustili iz boksa kad nije bilo sigurno. I kazna je trebala biti izrečena njima, a ne Massi.

Onaj koji JEST napravio grešku u boksu je Kimi, a on se i ispričao, tak da nemamo više o čemu raspravljati.

To što se nekima ne sviđa što je Massa u formi i što je zadnje dvije utrke jedostavno bolji od svih, njihov problem. Najlakše je skrivat se iza tuđih riječi :!:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

SRV je napisao/la:Znas, pada mi na pamet njegovo izlijetanje u Maleziji ove godine. Sve sto je rekao je bilo "I don't know what happened". Covjek zbilja nije u stanju priznati pogreske. ;)
Vidiš, i meni je pala na pamet Malezija. Kakvu grešku je napravio tamo? I šta je trebao priznati? 30 puta pređeš preko pasice i 31. puta se desi da stražnje krilo ne odradi svoj posao kako treba - i ti to zoveš greškom!
Odgovori