Sigurno mu je bilo teško naći takvu!!!bmw_sauber_f1 je napisao/la: Ženska mu je komad,

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ajde, ajde, Briatore, tko od nas nije bio s curom bez "dok nas smrt ne rastavi"?! Ok ti je s njom, i to je to...mladi (pa i ti si bio takav-Briatore- je napisao/la:Ma, iskrena ljubav koja će trajati dok ih smrt ne rastavi...
Ne znaš koji od njih iskrenije voli.
Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..gringo73 je napisao/la: Milim da bi Lewis, kao što mu i stariji vozači (oni umirovljeni) preporučuju, morao preusmjeriti pozornost s medija i entertainment scene na vožnju i upravljač. Ali čini mi se da je i on toga sve više svjestan.
Boze mili.... Da Lujs Hamilton, Londonski osvetnik koji ce se naj* majke svim onim nacistima koji su gadali London raketama V1 i V2 ako ga prije Vettel ne strpa u konclogor gdje mu je i mjesto i tako mu se osveti za bombardiranje Dresdena.Mr. Spinx je napisao/la: Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..
Mali je heben vozač, al ima glupo razmišljanje o tome šta je F1 svijet.. Ili mu do fanove iste i njega samoga opće nije stalo..
Sam nek se skoncentrira..
lol moga bi ti romane pisati hamilton kacigirani osvetnikMr. Spinx je napisao/la:Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..gringo73 je napisao/la: Milim da bi Lewis, kao što mu i stariji vozači (oni umirovljeni) preporučuju, morao preusmjeriti pozornost s medija i entertainment scene na vožnju i upravljač. Ali čini mi se da je i on toga sve više svjestan.
Mali je heben vozač, al ima glupo razmišljanje o tome šta je F1 svijet.. Ili mu do fanove iste i njega samoga opće nije stalo..
Sam nek se skoncentrira..
Brawn also paid tribute to Lewis Hamilton, who he felt had driven brilliantly when the track was at its wettest in the last third of the race.
"What was impressive was Lewis's performance in that part of the race, because he was on intermediates, and I don't know how he did it because the rest of them were 10secs off," he said.
pravi odnos snaga imao si prilike gledati do 21. kruga, a koja je tada bila prednost hamiltona?F1-Champ je napisao/la:vozio je odlicno svaka mu cast na tome......al jednostavno ne mogu vjerovat da je na kisi tolko brzi od ferrarievaca.....ne znam do cega je tu stvar jel do Mclarena njega il ne znam cega treceg.....uvjek neko napravi neku glupost(kao tipa boks ferraria danas) pa nikada ne vidim pravi odnos snaga....istina da je danas vozio fenomenalno al vise od minute prednosti......
Dani je napisao/la:Kritika je najbolja motivacija. Pokazao je koliko je dobar po kiši. Ferrariji nisu toliko lošiji po kiši( bolidi) koliko su vozači lošiji od Lewisa. Znam da će se sada pokrenuti rasprava, ali ljudi moji on ih je prošao za čitav krug!
i ja sam fan Hamiltona ali si pretjerao, ne sumnjam da dobro vozi po kiši i da je brz po suhom i po mokrom ali imao je bolji setup bolida od ostalih to se odmah moglo vidjet. Jer je bio nevjerojatno brz dok je mokro a čim se počela staza sušit Kimi mu se približio na sekundu ali su onda oba u pit otišla. I kad je ponovo počela padat kiša Ferrarievi su bolidi počeli puno zaostajat i vjerojatno nisu bili spremni na kišu. A zamisli sad da su na drugom ulasku u pit Hamiltonu stavili Full Wet gume a još mu bolid podešen za mokro, koliku bi onda prednost izgradio... šta bi onda reko da je Lewis najbrži kišni čovjek na svijetu?Dani je napisao/la:Kritika je najbolja motivacija. Pokazao je koliko je dobar po kiši. Ferrariji nisu toliko lošiji po kiši( bolidi) koliko su vozači lošiji od Lewisa. Znam da će se sada pokrenuti rasprava, ali ljudi moji on ih je prošao za čitav krug!