Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

bmw_sauber_f1 je napisao/la: Ženska mu je komad, :D
Sigurno mu je bilo teško naći takvu!!! :lol: :lol: :D
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

i dok bi svakom normalnom čovjeku smetalo da ga paparazzi maltretiarju na svakom koraku, ovaj u tome uživa, koji samozadovoljni smješak.......
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

sunseeker je napisao/la:i dok bi svakom normalnom čovjeku smetalo da ga paparazzi maltretiarju na svakom koraku, ovaj u tome uživa, koji samozadovoljni smješak.......
I ja bi se smješkao da imam ovakvu čkupi pored sebe :p
.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

koji će mu vrag ova žgolja... :lol:
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Ma, iskrena ljubav koja će trajati dok ih smrt ne rastavi...
Ne znaš koji od njih iskrenije voli.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

-Briatore- je napisao/la:Ma, iskrena ljubav koja će trajati dok ih smrt ne rastavi...
Misliš ko Flavio?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Dani je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Ma, iskrena ljubav koja će trajati dok ih smrt ne rastavi...
Misliš ko Flavio?
U principu, da.
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Te su ljubavi po principu dok smo u novinama mi smo zajedno,kada više nismo hit malo se posvađajmo ja te izbacim iz stana pa smo ponovo hit i to je to,tu nema iskrene ljubavi.
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

super aguri je napisao/la:Te su ljubavi po principu dok smo u novinama mi smo zajedno,kada više nismo hit malo se posvađajmo ja te izbacim iz stana pa smo ponovo hit i to je to,tu nema iskrene ljubavi.
tu je ljubav novac.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Ajde, ajde, Briatore, tko od nas nije bio s curom bez "dok nas smrt ne rastavi"?! Ok ti je s njom, i to je to...mladi (pa i ti si bio takav :p )
Evo se Lewis malo očešao o BBC novinare... Jer madiji su "ljuti" što Hamilton nakon izlaska iz bolida nije turbo raspoložen (pogotovo sad kad i nije baš u najboljem položaju) odmah veseo i čio dati izjavu za hrpu TV kuća. Momak kaže; Ma daj mi popit nešto...nije mi do priče!
Mediji ga JESU malo digli (engleski), ali očito to više ne funkcionira kako su zamislili i sad se pojavljuju vampirski zubi (kao Bob Rocku kad je ljut) s vremena na vrijeme. Milim da bi Lewis, kao što mu i stariji vozači (oni umirovljeni) preporučuju, morao preusmjeriti pozornost s medija i entertainment scene na vožnju i upravljač. Ali čini mi se da je i on toga sve više svjestan.
slika
Friga
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Friga »

gringo73 je napisao/la: Milim da bi Lewis, kao što mu i stariji vozači (oni umirovljeni) preporučuju, morao preusmjeriti pozornost s medija i entertainment scene na vožnju i upravljač. Ali čini mi se da je i on toga sve više svjestan.
Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..
Mali je heben vozač, al ima glupo razmišljanje o tome šta je F1 svijet.. Ili mu do fanove iste i njega samoga opće nije stalo..
Sam nek se skoncentrira..
TF110 - Toyota F1 '10
slika"
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Dobar je vozac, to nema sumnje, ali mislim da je sam kriv sto je toliki pritisak na njemu. Mozda je deo i sam hteo.
Kimi je najbolji
Monte Cristo
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la Monte Cristo »

cezar je napisao/la:Dobar je vozac, to nema sumnje, ali mislim da je sam kriv sto je toliki pritisak na njemu. Mozda je deo i sam hteo.

Ako je i htio, sad se sigurno premislja :lol:
cezar
Navijam za: Kimi

Post Postao/la cezar »

Ali je kasno.
Kimi je najbolji
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

Mr. Spinx je napisao/la: Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..
Mali je heben vozač, al ima glupo razmišljanje o tome šta je F1 svijet.. Ili mu do fanove iste i njega samoga opće nije stalo..
Boze mili.... Da Lujs Hamilton, Londonski osvetnik koji ce se naj* majke svim onim nacistima koji su gadali London raketama V1 i V2 ako ga prije Vettel ne strpa u konclogor gdje mu je i mjesto i tako mu se osveti za bombardiranje Dresdena.
Zadnja izmjena: dado, dana/u 07 srp 2008, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Mr. Spinx je napisao/la:
gringo73 je napisao/la: Milim da bi Lewis, kao što mu i stariji vozači (oni umirovljeni) preporučuju, morao preusmjeriti pozornost s medija i entertainment scene na vožnju i upravljač. Ali čini mi se da je i on toga sve više svjestan.
Tako jee.. Da stavi kladu u gače i počne vozit za gušt za volanom, a ne kraj njega.. Ak sa mali uspije odhrvat svemu tome bit če pakao na stazi, rušit če nesrušeno(rekorde).. I kao NIGER če srušit sa trona čovjeka koji dolazi iz zemlje koja je kroz povijest bila pod jakim utjecajem Nacizma, neo-nacizma i to če im bit kajla u oku dok postoje. Ako ga već mući rasna netrepeljivost i to kaj ga zbog rase hebu, volan i vozi. Posle bu tak i tak prebogat, nabu ni znal kolko..
lol moga bi ti romane pisati hamilton kacigirani osvetnik :D
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

Svaka čast Hamiltonu, današnja vožnja je bila fascinantna...odlična kontrola po mokrom. Jedno manje izletanje ali to mu opraštam jer je Ferrarijevcima podijelio krugove zaostatka. :D
...::: // Hamilton United \\ :::...
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Rijetko se javljam, ali jednostavno moram jedan kratak komentar dati.
Odlična utrka Hamiltona; podsjetio me čak na neke velike pobjede(ajde neću baš reći Senne) Schumachera po kiši, one iz monaca 97. recimo.

Evo i Ross je dao jednu zanimljivu izjavu kako je Hami vozio u onoj zadnjoj trečini utrke kada je padala kiša i kada je vozio na slikovima
Brawn also paid tribute to Lewis Hamilton, who he felt had driven brilliantly when the track was at its wettest in the last third of the race.

"What was impressive was Lewis's performance in that part of the race, because he was on intermediates, and I don't know how he did it because the rest of them were 10secs off," he said.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Čestitke Hamiltonu na fenomenalnoj predstavi danas, isto tako i njegovim navijačima. Svaka mu čast.
#BigBalls
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

I ja se pridružujem čestitkama Hamiltonu, danas je vozio odlično i uzeo svoju najdražu pobjedu u karijeri, mogu misliti kako će britanski časopisi da se sad raspišu.
slika
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

vozio je odlicno svaka mu cast na tome......al jednostavno ne mogu vjerovat da je na kisi tolko brzi od ferrarievaca.....ne znam do cega je tu stvar jel do Mclarena njega il ne znam cega treceg.....uvjek neko napravi neku glupost(kao tipa boks ferraria danas) pa nikada ne vidim pravi odnos snaga....istina da je danas vozio fenomenalno al vise od minute prednosti...... :?
slikaslika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kritika je najbolja motivacija. Pokazao je koliko je dobar po kiši. Ferrariji nisu toliko lošiji po kiši( bolidi) koliko su vozači lošiji od Lewisa. Znam da će se sada pokrenuti rasprava, ali ljudi moji on ih je prošao za čitav krug!
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

F1-Champ je napisao/la:vozio je odlicno svaka mu cast na tome......al jednostavno ne mogu vjerovat da je na kisi tolko brzi od ferrarievaca.....ne znam do cega je tu stvar jel do Mclarena njega il ne znam cega treceg.....uvjek neko napravi neku glupost(kao tipa boks ferraria danas) pa nikada ne vidim pravi odnos snaga....istina da je danas vozio fenomenalno al vise od minute prednosti...... :?
pravi odnos snaga imao si prilike gledati do 21. kruga, a koja je tada bila prednost hamiltona?
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Dani je napisao/la:Kritika je najbolja motivacija. Pokazao je koliko je dobar po kiši. Ferrariji nisu toliko lošiji po kiši( bolidi) koliko su vozači lošiji od Lewisa. Znam da će se sada pokrenuti rasprava, ali ljudi moji on ih je prošao za čitav krug!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kimi lošiji od lewisa po kiši,majke ti za ovo moraš bit nadaren da izvališ :lol: :lol: Jedna dobra utrka i sad je ziher nenadhebiv,ma bolji i od alonsa hahahahaaaaaa,kojiu si ti biser :lol: :lol: :lol:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

Dani je napisao/la:Kritika je najbolja motivacija. Pokazao je koliko je dobar po kiši. Ferrariji nisu toliko lošiji po kiši( bolidi) koliko su vozači lošiji od Lewisa. Znam da će se sada pokrenuti rasprava, ali ljudi moji on ih je prošao za čitav krug!
i ja sam fan Hamiltona ali si pretjerao, ne sumnjam da dobro vozi po kiši i da je brz po suhom i po mokrom ali imao je bolji setup bolida od ostalih to se odmah moglo vidjet. Jer je bio nevjerojatno brz dok je mokro a čim se počela staza sušit Kimi mu se približio na sekundu ali su onda oba u pit otišla. I kad je ponovo počela padat kiša Ferrarievi su bolidi počeli puno zaostajat i vjerojatno nisu bili spremni na kišu. A zamisli sad da su na drugom ulasku u pit Hamiltonu stavili Full Wet gume a još mu bolid podešen za mokro, koliku bi onda prednost izgradio... šta bi onda reko da je Lewis najbrži kišni čovjek na svijetu?
...::: // Hamilton United \\ :::...
Odgovori