Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Re: Formula 1 team-McLaren
Danas " d-day " za McLaren. Koliko god mediji napuhavali cijelu ovu situaciju, mislim da nece biti neke " ogromne " kazne za McLaren. Ipak su tu veliki ulozi u igri. 

- IH!
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
-
JA mislim da ce kazna biti ona 35 mi. i 2 trke nenastupanja. Tko oce se kladit sa mnom moze 

- darky
- Profesionalni vozač
ako je Whitmarsh mercedesov igrač, može se samo oečivati kako će lijepo upozoriti FIA-u na tiho da nije pametno više potencirati ovo...sunseeker je napisao/la:martin će sutra morati pojesti veliko, veliko govno......zato je ron i morao otići, da dodatno ne iritira maxa.....ovako se možda izvuku prilično bezazleno, ako martin proguta govno........a onda znate što to znači.......Arai je napisao/la:Whitmarsh će se sutra sam suočiti sa FIA-om, bez prisustva odvjetnika, ali i Hamiltona...
KLIK
prvenstvo je maksimalno zanimljivo, svi čekaju McM i ferarijev povratak, eventulana zabrana vožnje McM može dovesti do:
- mogućeg odustajanja Mcm
- odlazaka sponzora
- odlaska mercedesa (koji sada pogoni 3 momčadi, plan je da od iduče godine i još koja momčad više), baš bi lijepo bilo prvestvo kad bi sad used sezone mercedes rekao da odlazi...

- i najstašnije od svega po maxa i bernija, pad gledanosti (osim toga skandali, podmetanja, krađe podatka samo podižu čar i draž natjecanja te interes javnosti), ali mislim da je sada FIA ipak malo pretjerala i da su na rubu da sve izgube.
No vidjećemo danas kako FIA diše
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK
- Kimi the best
- Početnik
- Navijam za: F1
Odlicno, i za vas a i za F1, a sad pazite sta radite u tih 12 meseciKing iCool je napisao/la:Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK

KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
King iCool je napisao/la:Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK
Drago mi je da nema kazni.
Samo ne znam hoće li u McM toliko izdržat da ne naprave glupost

...put u raj nije posut ružama...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
King iCool je napisao/la:Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK
Odlično!! Nema kazni, dobro je prošlo. Samo da ne naprave neku glupost, sljedećih 12 mjeseci.

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
-
odlično...kazna je u redu! a ako opet naprave takvu neku glupost, onda su zbilja kreteni
-
Ajde dobro je. Sada oprezno.... Stiti Bernie svoj ugled kakav takav i interese..... I McLAren pokrece 4 bolida najmanje. Ako ne i 5-6. Neznam tocno neda mi se razmisljat.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
ne pokrece McLaren nego pokrece Mercedes.To su Force India,Brawn GP,McLaren

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
Jao ovo je najgora od svih mogućih kazni, vezati nas ovako na kratki lanac. Dam se okladiti da ćemo na kraju popiti ove 3 utrke kazne ako se počnemo boriti za naslov. Ako ostanemo 4-5 momčad u poretku ostaje im ta opcija za prvih nekoliko utrka sezone. Najte se ljutit na mene, ali kad je riječ o McLarenu, naučio sam da sve što može na kraju i pođe po zlu.
-
Ma mislio sam Mercedes al sam se zajebo kad pisem uvjek McLaren ne McLaren Mercedes. Ipak je 3. To sam izgleda zamijenio sa predviđanjima za sljedecu sezonu gdje ce i REd Bull prijec na njihove motore te izgleda i ove nove ekipe.....Felipe Massa je napisao/la:ne pokrece McLaren nego pokrece Mercedes.To su Force India,Brawn GP,McLaren
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
I ako još neko kaže da FIA pomaže Ferrariju a odmaže Mclarenu nakon ovako blage presude ispašće totalna budala.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Dobro je, drago mi je da ih nisu kaznili nenastupanjem u utrkama, to bi loše utjecalo na zanimljivost prvenstva.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- Chaotic
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
^ Slažem se. Pogotovo sada kad McLaren polako postaje konkurentan.
- schumy
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Svašta. Pa to nije kazna. Toliko o pričama da je FIA uz ferrari!
Sad samo čekam izjavu briatore-a "Ajmo svi slagat jednom godišnje, isplati se!"
I šta je najžalosnije, bit će u pravu...
Sad samo čekam izjavu briatore-a "Ajmo svi slagat jednom godišnje, isplati se!"

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Meni je to solidno rješenje. Nisu napravili glupost i novčano kaznili McLaren, nisu ni upropastili cijelu sezonu (mislim za McLaren).schumy je napisao/la:Svašta. Pa to nije kazna. Toliko o pričama da je FIA uz ferrari!
Sad samo čekam izjavu briatore-a "Ajmo svi slagat jednom godišnje, isplati se!"![]()
Ali su se na neki način osigurali da se takva i/ili slična glupost neće ponoviti, u protivnom slijedi kazna zabrane nastupanja na 3 utrke.
U svakom slučaju Bernie će zadržati svoju zaradu, a Mosley je zadovoljan jer više nema Dennisa.

- IH!
-
NE zaboravi faktor Ronna Dennisa. Njima je zadovoljstina sto je on otisao iz F1.Walter je napisao/la:I ako još neko kaže da FIA pomaže Ferrariju a odmaže Mclarenu nakon ovako blage presude ispašće totalna budala.
- McLarem
- Test vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Pa mozete misliti prvi put na ovom forumu da se ja i uvazeni clan Filipe Massa slazemo. Ogromnu ulogu su napravili Mercedes i Vodofon. Ako bude samo to vidjecemo, ovo je sa uvjetnom mac sa dvije ostrice, jer ako McLaren bude konkurentniji i poceo se boriti za neko bitnije mjesto na podijumu, oda ce izvuci neku kaznu, mogu se kladiti da je i Brawn (osoba a ne tim) imao prste u svemu tome, sto se tice kazni ili ne kazni, ipak njih pokrece motor koji je rekao da ce se povuci iz F1 kao budu opet extremno visoke novcane kazne, i ko tu dobija po usima osim McLarena, pa zna se Brawn. Sve u svemu mozemo reci da nam ovo sve ide na ruku.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Kazna je odlična, jer je prepustila sudbinu McLarena u njihove ruke. Do njih je sada.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- darky
- Profesionalni vozač
ma kazna je ok jer svima odgovara:
- McM se izvukao i može normalno utrikavati
- FIA ih je kaznila dvaput (prvi puta u australiji brisanjem plasmana i sada uvjetnom kaznom)
- sponzori (nema zabrane natjecanja a i o njima se pisalo zadnjih dana)
- fanovi (što je F1 bez trzavica na liniji ferari i Mcm, pa makar da se hamilton i kimi bore za 18 poziciju na gridu iskre bi frcale ovdje na forumu
)
- berni, još je dobio malo reklame i love od tv prava kad je natjecanje jako zanimljivo
BTW, da bi ova sezona bila pravi kuršlus treba nam još:
1. prva pobjeda McM - hamiltona (monako?)
2. Prva pobjeda Ferarija (barcelona)
3. i možda 1. pobjeda Toyote
pa bi na polovici sezone imali totalni đumbus na tablici bodova
- McM se izvukao i može normalno utrikavati
- FIA ih je kaznila dvaput (prvi puta u australiji brisanjem plasmana i sada uvjetnom kaznom)
- sponzori (nema zabrane natjecanja a i o njima se pisalo zadnjih dana)
- fanovi (što je F1 bez trzavica na liniji ferari i Mcm, pa makar da se hamilton i kimi bore za 18 poziciju na gridu iskre bi frcale ovdje na forumu

- berni, još je dobio malo reklame i love od tv prava kad je natjecanje jako zanimljivo
BTW, da bi ova sezona bila pravi kuršlus treba nam još:
1. prva pobjeda McM - hamiltona (monako?)
2. Prva pobjeda Ferarija (barcelona)
3. i možda 1. pobjeda Toyote
pa bi na polovici sezone imali totalni đumbus na tablici bodova
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Dogodilo se ono što je sunseeker rekao, a to se, u stvari, i očekivalo. Pismo isprike i današnje svjedočenje su bili akt poniznosti koji je imao cilj omekšati situaciju. Druga stvar koja je pogodovala ovako blagoj "kazni" je sigurno činjenica da Ron više nije tu, i to je vjerojatno odigralo veliku ulogu u Maxovom pristupu. I onda, tu je postojao pritisak Mercedesa povlačenjem koji sigurno nije bio zanemariv. I još uvijek sam uvjerenja da je Ron otišao jer je znao da će time "spasiti" momčad od teške kazne, a i nije dopustio da Max još jednom doživi satisfakciju nad njegovim kažnjavanjem. Mislim da Ronovim odlaskom polako izlazimo s Maxove "crne liste", i sumnjam da će dalje biti onakvih tenzija na relaciji FIA (Max) - McLaren. Tako da ne podržavam priče tipa "budemo li dobri, naći će nam nešto da nas kazne", a i nadam se da Mosley neće ostati na čelu FIA-e. Iskreno se nadam!