Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Formula 1 team-McLaren

Post Postao/la Scuderia »

Danas " d-day " za McLaren. Koliko god mediji napuhavali cijelu ovu situaciju, mislim da nece biti neke " ogromne " kazne za McLaren. Ipak su tu veliki ulozi u igri. :|
slika
IH!
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la IH! »

Ja bih samo pozelio srecu nasoj ekipi danas :D
slika
slika
Dennis lover

Post Postao/la Dennis lover »

JA mislim da ce kazna biti ona 35 mi. i 2 trke nenastupanja. Tko oce se kladit sa mnom moze :D
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

sunseeker je napisao/la:
Arai je napisao/la:Whitmarsh će se sutra sam suočiti sa FIA-om, bez prisustva odvjetnika, ali i Hamiltona...
KLIK
martin će sutra morati pojesti veliko, veliko govno......zato je ron i morao otići, da dodatno ne iritira maxa.....ovako se možda izvuku prilično bezazleno, ako martin proguta govno........a onda znate što to znači.......
ako je Whitmarsh mercedesov igrač, može se samo oečivati kako će lijepo upozoriti FIA-u na tiho da nije pametno više potencirati ovo...
prvenstvo je maksimalno zanimljivo, svi čekaju McM i ferarijev povratak, eventulana zabrana vožnje McM može dovesti do:
- mogućeg odustajanja Mcm
- odlazaka sponzora
- odlaska mercedesa (koji sada pogoni 3 momčadi, plan je da od iduče godine i još koja momčad više), baš bi lijepo bilo prvestvo kad bi sad used sezone mercedes rekao da odlazi... :(
- i najstašnije od svega po maxa i bernija, pad gledanosti (osim toga skandali, podmetanja, krađe podatka samo podižu čar i draž natjecanja te interes javnosti), ali mislim da je sada FIA ipak malo pretjerala i da su na rubu da sve izgube.

No vidjećemo danas kako FIA diše
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK
Kimi the best
Početnik
Početnik
Navijam za: F1

Post Postao/la Kimi the best »

King iCool je napisao/la:Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK
Odlicno, i za vas a i za F1, a sad pazite sta radite u tih 12 meseci :D .
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

King iCool je napisao/la:Dobro je prošlo! Samo uvijetna kazna,12 mjeseci nesmijemo napravit glupost ako napravimo dobimo zabranu nastupanja na 3 utrke. KLIK

Drago mi je da nema kazni.
Samo ne znam hoće li u McM toliko izdržat da ne naprave glupost :lol:
...put u raj nije posut ružama...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Odlično!! Nema kazni, dobro je prošlo. Samo da ne naprave neku glupost, sljedećih 12 mjeseci. :biggrin: ;)
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

ajde super, da je gotova i ta trakavica ;)
slika
prekro

Post Postao/la prekro »

odlično...kazna je u redu! a ako opet naprave takvu neku glupost, onda su zbilja kreteni
Dennis lover

Ajde dobro je. Sada oprezno.... Stiti Bernie svoj ugled kakav takav i interese..... I McLAren pokrece 4 bolida najmanje. Ako ne i 5-6. Neznam tocno neda mi se razmisljat.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

ne pokrece McLaren nego pokrece Mercedes.To su Force India,Brawn GP,McLaren
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Rain

Post Postao/la Rain »

Jao ovo je najgora od svih mogućih kazni, vezati nas ovako na kratki lanac. Dam se okladiti da ćemo na kraju popiti ove 3 utrke kazne ako se počnemo boriti za naslov. Ako ostanemo 4-5 momčad u poretku ostaje im ta opcija za prvih nekoliko utrka sezone. Najte se ljutit na mene, ali kad je riječ o McLarenu, naučio sam da sve što može na kraju i pođe po zlu.
Dennis lover

Felipe Massa je napisao/la:ne pokrece McLaren nego pokrece Mercedes.To su Force India,Brawn GP,McLaren
Ma mislio sam Mercedes al sam se zajebo kad pisem uvjek McLaren ne McLaren Mercedes. Ipak je 3. To sam izgleda zamijenio sa predviđanjima za sljedecu sezonu gdje ce i REd Bull prijec na njihove motore te izgleda i ove nove ekipe.....
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

I ako još neko kaže da FIA pomaže Ferrariju a odmaže Mclarenu nakon ovako blage presude ispašće totalna budala.
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Dobro je, drago mi je da ih nisu kaznili nenastupanjem u utrkama, to bi loše utjecalo na zanimljivost prvenstva.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

^ Slažem se. Pogotovo sada kad McLaren polako postaje konkurentan.
schumy
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la schumy »

Svašta. Pa to nije kazna. Toliko o pričama da je FIA uz ferrari!

Sad samo čekam izjavu briatore-a "Ajmo svi slagat jednom godišnje, isplati se!" :^o
I šta je najžalosnije, bit će u pravu...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

schumy je napisao/la:Svašta. Pa to nije kazna. Toliko o pričama da je FIA uz ferrari!

Sad samo čekam izjavu briatore-a "Ajmo svi slagat jednom godišnje, isplati se!" :^o
I šta je najžalosnije, bit će u pravu...
Meni je to solidno rješenje. Nisu napravili glupost i novčano kaznili McLaren, nisu ni upropastili cijelu sezonu (mislim za McLaren).
Ali su se na neki način osigurali da se takva i/ili slična glupost neće ponoviti, u protivnom slijedi kazna zabrane nastupanja na 3 utrke.
U svakom slučaju Bernie će zadržati svoju zaradu, a Mosley je zadovoljan jer više nema Dennisa.
slika
IH!

Post Postao/la IH! »

Sada smo na uvjetnoj 12 mjeseci :D =D>

Hajde,brzo ce to proci..... :biggrin: 8)
slika
slika
Dennis lover

Walter je napisao/la:I ako još neko kaže da FIA pomaže Ferrariju a odmaže Mclarenu nakon ovako blage presude ispašće totalna budala.
NE zaboravi faktor Ronna Dennisa. Njima je zadovoljstina sto je on otisao iz F1.
McLarem
Test vozač
Test vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la McLarem »

Pa mozete misliti prvi put na ovom forumu da se ja i uvazeni clan Filipe Massa slazemo. Ogromnu ulogu su napravili Mercedes i Vodofon. Ako bude samo to vidjecemo, ovo je sa uvjetnom mac sa dvije ostrice, jer ako McLaren bude konkurentniji i poceo se boriti za neko bitnije mjesto na podijumu, oda ce izvuci neku kaznu, mogu se kladiti da je i Brawn (osoba a ne tim) imao prste u svemu tome, sto se tice kazni ili ne kazni, ipak njih pokrece motor koji je rekao da ce se povuci iz F1 kao budu opet extremno visoke novcane kazne, i ko tu dobija po usima osim McLarena, pa zna se Brawn. Sve u svemu mozemo reci da nam ovo sve ide na ruku.
LEWIS HAMILTON SVETSKI PRVAK OD 2008 DO 2020! ZA REDOM samo za majstor iz maranella
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Kazna je odlična, jer je prepustila sudbinu McLarena u njihove ruke. Do njih je sada.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

ma kazna je ok jer svima odgovara:
- McM se izvukao i može normalno utrikavati
- FIA ih je kaznila dvaput (prvi puta u australiji brisanjem plasmana i sada uvjetnom kaznom)
- sponzori (nema zabrane natjecanja a i o njima se pisalo zadnjih dana)
- fanovi (što je F1 bez trzavica na liniji ferari i Mcm, pa makar da se hamilton i kimi bore za 18 poziciju na gridu iskre bi frcale ovdje na forumu :) )
- berni, još je dobio malo reklame i love od tv prava kad je natjecanje jako zanimljivo

BTW, da bi ova sezona bila pravi kuršlus treba nam još:
1. prva pobjeda McM - hamiltona (monako?)
2. Prva pobjeda Ferarija (barcelona)
3. i možda 1. pobjeda Toyote

pa bi na polovici sezone imali totalni đumbus na tablici bodova
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Dogodilo se ono što je sunseeker rekao, a to se, u stvari, i očekivalo. Pismo isprike i današnje svjedočenje su bili akt poniznosti koji je imao cilj omekšati situaciju. Druga stvar koja je pogodovala ovako blagoj "kazni" je sigurno činjenica da Ron više nije tu, i to je vjerojatno odigralo veliku ulogu u Maxovom pristupu. I onda, tu je postojao pritisak Mercedesa povlačenjem koji sigurno nije bio zanemariv. I još uvijek sam uvjerenja da je Ron otišao jer je znao da će time "spasiti" momčad od teške kazne, a i nije dopustio da Max još jednom doživi satisfakciju nad njegovim kažnjavanjem. Mislim da Ronovim odlaskom polako izlazimo s Maxove "crne liste", i sumnjam da će dalje biti onakvih tenzija na relaciji FIA (Max) - McLaren. Tako da ne podržavam priče tipa "budemo li dobri, naći će nam nešto da nas kazne", a i nadam se da Mosley neće ostati na čelu FIA-e. Iskreno se nadam!
slika
Odgovori