Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Hmm...neznam dal sam ja to krivo pročitala, ali kaznu zbog boksa NIJE dobio Massa, nego Ferrari.
Malo se*ucka, oni jesu krivi i bio bi red da to priznaju. Ne sviđa mi se taj Domenicali nimalo.Domenicali said that Ferrari would respect the fine levied on the team for the unsafe release of Massa from the pits.
"We've received a fine for the team and not for the driver," he underlined. "To be honest, we didn't consider that as an unsafe move. As you could see, there was no obstruction, there was no braking."
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- edo
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
to definitivno,soft gume na hladnom vremenu na McLarenu rade još veću prednost,inače mislim da je kimi možda malo teži pa da proba nadoknadit kad svi odu u boks a njemu se gume zagriju...ugl vidit ćemoedo je napisao/la:Mislim da je problem sa zagrijavanjem guma bio prisutan,ali se nadam
dobrom startu i napadu na Lewisa odmah bez kalkulacija...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ne, ja vjerujem da on to moze. Kada je lose krenuo u sezonu ( Australija i Malezija) skoro svi su ga otpisali, samo ja i jos par ljudi nismoivana.zagreb je napisao/la:ne misliš da malo previše od masse tražiš?Scuderia je napisao/la:Sutra nek bude start kao u Madjarskoj, voznja kao u Valenciji i bit ce super

-
- Svjetski prvak
malo se zekamScuderia je napisao/la:Ne, ja vjerujem da on to moze. Kada je lose krenuo u sezonu ( Australija i Malezija) skoro svi su ga otpisali, samo ja i jos par ljudi nismoivana.zagreb je napisao/la:ne misliš da malo previše od masse tražiš?Scuderia je napisao/la:Sutra nek bude start kao u Madjarskoj, voznja kao u Valenciji i bit ce super
i ja se nadam da će se uspjet probiti ali nekak imam osječaj da neće biti ni starta ko u mađarskoj a ni baš vožnje ko u valenciji
iz tvojih usta u božje uši, ali nekak mi se čini da to tak neće biti
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Scuderia je napisao/la:Ne, ja vjerujem da on to moze. Kada je lose krenuo u sezonu ( Australija i Malezija) skoro svi su ga otpisali, samo ja i jos par ljudi nismoivana.zagreb je napisao/la:ne misliš da malo previše od masse tražiš?Scuderia je napisao/la:Sutra nek bude start kao u Madjarskoj, voznja kao u Valenciji i bit ce super
Ja sam jedan od onih koji ga nisu otpisali...
I zato i sada vjerujem u njega i njegov naslov prvaka ove sezone

Sretno Massa

1982 UCV 1919
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Icy
- Svjetski prvak
- Navijam za: Crvenog Baruna
Upravo sam gledala intervju s Massom...Kaže da ima sretne gaće
koje nosi svaku trku..uglavnom, izgubio ih je nakon utrke u Mađarskoj, ali ih je na sreću našao prije Valencie. 
I za sreću uvijek ulazi u bolid s lijeve strane!
A za Kimija kaže da s nikim ne priča više nego što treba...da je jednostavno takav.

I za sreću uvijek ulazi u bolid s lijeve strane!
A za Kimija kaže da s nikim ne priča više nego što treba...da je jednostavno takav.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Mislio sam da će pobjedit kad su se ona dvojica izvrtila. Ali i ovako je dobro prošaoScuderia je napisao/la:Unatoc sto je utrku zavrsio kao drugi mogu samo reci BRAVO FELIPE s obzirom da zadnja 2-3 kruga je padala kisa.
Steta da su ovi htjeli malo riskirati tko zna mozda bi odnio pobjedu, no zato se nadam da ce to biti u Italiji, jos jednom Bravo Felipe

.
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- Schumy.d
- Legenda
Pa danas je Kimi bio dobar i ako tako nastave obojica, bit će gusto!edo je napisao/la:Cijelu utrku u sijeni hamia i kimia,jednostavno nije imao brzinu da ih stigne,ali na sreću 2 mjesto,za nadati se sada da kimi proradi i
da se ubacuje ispred hamiltona,jer drugačije ni massa ne može do
titule prvaka...
Pa nek u sljedećoj utrci Lewis npr. bude 3., a Massa 1. i tu su opet blizu! Nije još ništa gotovo!

Vjerujte, stat će i Hamilton!