Kimi Raikkonen [#7]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Lorenzo cro
Mlada nada
Mlada nada
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Lorenzo cro »

Kimi si je za svoj odlazak kriv sam. Ponižavajuće je to što si u dva mjeseca nije stigao pronaći novu momčad, tj. vidi se da nije ni htio. Novac mu je važniji od uspjeha i cijele Formule 1.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

kimiju nikad nije niti bilo previše stalo za f1...ganjao je svoj đir i dobro ga je odganjao.....

šteta što ga neće biti, ali koga nema bez njega se može. dakle, kimija u povijest, a mi nazad na f1
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

mmilo42 je napisao/la:Eto ode najveći, sam je kriv jer nije tija voziti mukte, tražio je plaću ko i Hamilton a oni su obraćunavali ono što je on dobio kao oštetu od Ferrarija (10 milja) i nudili razliku od par milja uostalom što McM boli kita što je on dobio od bivšeg poslodavca. Kimi je treba voziti za 12 milja ( 10 Ferrari - 2 McM ) a za pauziranje i nerad ima 17 od Ferrarija.
Izgleda da McM nije mogao oprostiti Kimijev odlazak u Ferrari pa su mu to ovako vratili , uostalom tko bi pametan ganjao najbolji ugovor ( lovu ), i rekao McM je moja jedina opcija, šuti bi i gledao tko će platiti više. Ali sad je zalud sve, Kimiju hvala što je bio drukćiji i time me privukao da budem njegov navijać, hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednosti . Eto to je to.
A i ti koristiš svaku priliku (čak i Kimijevu temu) da kažeš nešto protiv Alonsa. Usput, upristoji se malo, neće ti škodit'. Kimi je sam sebi kriv za ovaj ishod.
Avanti FER, Avanti!!!
mmilo42
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la mmilo42 »

The Greatest je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la:Eto ode najveći, sam je kriv jer nije tija voziti mukte, tražio je plaću ko i Hamilton a oni su obraćunavali ono što je on dobio kao oštetu od Ferrarija (10 milja) i nudili razliku od par milja uostalom što McM boli kita što je on dobio od bivšeg poslodavca. Kimi je treba voziti za 12 milja ( 10 Ferrari - 2 McM ) a za pauziranje i nerad ima 17 od Ferrarija.
Izgleda da McM nije mogao oprostiti Kimijev odlazak u Ferrari pa su mu to ovako vratili , uostalom tko bi pametan ganjao najbolji ugovor ( lovu ), i rekao McM je moja jedina opcija, šuti bi i gledao tko će platiti više. Ali sad je zalud sve, Kimiju hvala što je bio drukćiji i time me privukao da budem njegov navijać, hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednosti . Eto to je to.
A i ti koristiš svaku priliku (čak i Kimijevu temu) da kažeš nešto protiv Alonsa. Usput, upristoji se malo, neće ti škodit'. Kimi je sam sebi kriv za ovaj ishod.

Di sam ja spomenija Alonsa u čemu si ga ti prepozna o ćemu ti prićaš ? #-o
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

mmilo42 je napisao/la: Di sam ja spomenija Alonsa u čemu si ga ti prepozna o ćemu ti prićaš ? #-o
Daj kolega, očito je šta si mislio s ovim reć:
hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednost
I sad se praviš kao da nemaš pojma o čemu se priča... :roll:

Cijelo vrijeme, otkad se znalo da Kimi odlazi iz Ferrarija, ti pričaš o novcima, spletkarenju, svi redom krivi... :blabla:
Pomiri se s tim da je otišao iz Ferrarija i :amen:
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

Schumy.d je napisao/la:
mmilo42 je napisao/la: Di sam ja spomenija Alonsa u čemu si ga ti prepozna o ćemu ti prićaš ? #-o
Daj kolega, očito je šta si mislio s ovim reć:
hvala mu što nije bio spletkar i lajava baba hvala mu na iskrenosti i dosljednost
I sad se praviš kao da nemaš pojma o čemu se priča... :roll:
Pa čovik je samo reka da mu je drago što Kimi nije bija takav a to što ovaj prepozna Alonsa kao spletkarosa i lajavu babu je druga stvar :D
slika
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Nisam mislio na Alonsa ali ako vi baš insistirate da je Alonso takav eto nek vam bude. :biggrin:
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

mmilo42 je napisao/la:Nisam mislio na Alonsa ali ako vi baš insistirate da je Alonso takav eto nek vam bude. :biggrin:
Ma ne, mislio si na Albersa. :^o

Šteta za Kimija što pauzira. Nedostajat će svim istinskim ljubiteljima sporta.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

Recimo meni bi bilo drago vidit postavu Kimi,Heidfeld u Mercedesu ,
al šta sad....
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Butt-kicker je napisao/la:Recimo meni bi bilo drago vidit postavu Kimi,Heidfeld u Mercedesu ,
al šta sad....
I meni bi ovo isto bila odlična kombinacija, ali je problem što je bilo sigurno da Rosberg ide u Brawn.
Doduše nije potvrđen ni za Brawn ni za Mercedes, ali nekako mi sve miriše da je on itekako siguran u trkaće mjesto baš tamo.
Butt-kicker
Navijam za: JB

Post Postao/la Butt-kicker »

fankiđoe je napisao/la:
Butt-kicker je napisao/la:Recimo meni bi bilo drago vidit postavu Kimi,Heidfeld u Mercedesu ,
al šta sad....
I meni bi ovo isto bila odlična kombinacija, ali je problem što je bilo sigurno da Rosberg ide u Brawn.
Doduše nije potvrđen ni za Brawn ni za Mercedes, ali nekako mi sve miriše da je on itekako siguran u trkaće mjesto baš tamo.
Button je potpisao za Mclaren danas !
Što znači da je od starog Brawn GPa ostao samo Ross , bojim se da bi mu brzo moglo dosaditi
ako se pokaže da vozačka postava nije u stanju odgovoriti kvalitetom...
ili se možda i on već dogovorio sa Mclarenom 8)
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
fankiđoe
Početnik
Početnik

Butt-kicker je napisao/la:
fankiđoe je napisao/la:
al šta sad....
Button je potpisao za Mclaren danas !
Što znači da je od starog Brawn GPa ostao samo Ross , bojim se da bi mu brzo moglo dosaditi
ako se pokaže da vozačka postava nije u stanju odgovoriti kvalitetom...
ili se možda i on već dogovorio sa Mclarenom 8)
Mislim da Ross na sve ovo gleda kao na izazov, ali ako ne ponove ovogodišnji bolid, koji je na početku sezone izrazito dominirao, teško će do ovogodišnjih rezultata s vozačima koji su raspoloživi za iduću sezonu...
Ipak se dogodine očekuju jaki McLaren, Ferrari, a i Red Bull...
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

kimi bi svakako ostao u f1 da je on to htio,mislim da tu novci nisu bili toliko presudni,mislim da je to vise za pricu.jako mi je žao što je otisao 'moj' vozac.iskreno,nisam bas ocekivao od kimija to ali sta je tu je,i svakako bi sljedece sezone htio da lewis nakanta jensona :badgrin:
fankiđoe
Početnik
Početnik

Ipak se nadam da će se Kimi vratiti 2011.
Fangio nije vozio 1952., Prost 1992., Mansell 1993. - doduše nemam pojma zašto nisu vozili, ali su se vratili, prvo dvoje s popriličnim uspjehom.
Valjda će se i Kimi vratiti uspješno nakon godine pauze, a ja mu preporučam idući scenarij:
Mislim da Webber ima potpisano za Red Bull samo dogodine, pa neka on potpiše nešto s njima i može se natjecati gdje poželi jer oni sponzoriraju svaki sport za koji su čuli. Moj tip bi bio hokej za Red Bull Salzburg da ga možemo uživo gledati u domu sportova :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

mmilo42 je napisao/la:Nisam mislio na Alonsa ali ako vi baš insistirate da je Alonso takav eto nek vam bude. :biggrin:
Ma neee uopće... slika
:roll:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ovo mi je pokvarilo sve, noćas nisam spavao od muke... Đe uvijek nađem odabrat vozača za kojueg ću navijat, a da se taj oprosti nakon par godina...Prvo Michael 2004., pa sad Kimi 2007. Užas, ne znam hoće li trećega biti... :sad:

EDIT: I ne napadajte kolegu mmilo42 bez potrebe... Svakako se slažem da je mislio na Alonsa, ali on nije napisao drago mi je da Kimi nije bio kao ALonso, već je napisao da mu je drago da Kimi nikad nije bio spletkaroš i lajava baba...I gdje je tu Alonso? Sjećate se čovjeka kad je nekoliko puta rekao neku glupost, svakome se desi, i sad ga napadate bezveze... :roll:

Nemojte molim vas tražiti probleme tamo gdje ih nema ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Nemojte molim vas tražiti probleme tamo gdje ih nema ;)
Probleme je tražio on kad je to napisao u svom postu, a iskreno već mi je puna kapa tog preseravanja da je Kimi izbačen, da je jadan morao napustiti formulu 1 i to sve zbog Alonsa. On to piše u svakom hebenom postu i kako čovjeku to ne dosadi, već svi znamo šta on misli i on opet u postu spominje Alonsa indirektno da se VIDI... :roll:

Otišao je i bok, šta ćemo sad plakati 3 godine za njim.
Kad je Michael odlazio, nisu se pisale sage o tome, a za Kimijem se piše 150 str.

Ako je on odlučio otići iz formule 1, onda je ON tako odlučio i tu se ne može ništa. Poštujte njegovu odluku i pomirite se s tim... Nije umro.
Svima nama je žao da odlazi, ali jbg, život ide dalje, šta sada.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

luka_kimi je napisao/la:Ovo mi je pokvarilo sve, noćas nisam spavao od muke... Đe uvijek nađem odabrat vozača za kojueg ću navijat, a da se taj oprosti nakon par godina...Prvo Michael 2004., pa sad Kimi 2007. Užas, ne znam hoće li trećega biti... :sad:

EDIT: I ne napadajte kolegu mmilo42 bez potrebe... Svakako se slažem da je mislio na Alonsa, ali on nije napisao drago mi je da Kimi nije bio kao ALonso, već je napisao da mu je drago da Kimi nikad nije bio spletkaroš i lajava baba...I gdje je tu Alonso? Sjećate se čovjeka kad je nekoliko puta rekao neku glupost, svakome se desi, i sad ga napadate bezveze... :roll:

Nemojte molim vas tražiti probleme tamo gdje ih nema ;)
a kaj si ti mislio da bu vozil do pojave artritisa?
mmilo42
Početnik
Početnik

Post Postao/la mmilo42 »

Dećki smirite hormone tema je Kimi a vi samo o Alonsu.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:Probleme je tražio on kad je to napisao u svom postu, a iskreno već mi je puna kapa tog preseravanja da je Kimi izbačen, da je jadan morao napustiti formulu 1 i to sve zbog Alonsa. On to piše u svakom hebenom postu i kako čovjeku to ne dosadi, već svi znamo šta on misli i on opet u postu spominje Alonsa indirektno da se VIDI...

Kad je Michael odlazio, nisu se pisale sage o tome, a za Kimijem se piše 150 str.

Ako je on odlučio otići iz formule 1, onda je ON tako odlučio i tu se ne može ništa. Poštujte njegovu odluku i pomirite se s tim... Nije umro.
Ja sam se sa time pomirio, i kao što u mojem postu vidiš, žao mi je, ali ne mogu tu ništa i ništa nisam rekao u vezi Alonsa, Hamiltona, McLarena ili bilo koga drugoga... ;)
sunseeker je napisao/la:a kaj si ti mislio da bu vozil do pojave artritisa?
Sarkazam boy, oladi malo, nigdje ja nisam rekao da sam očekivao da će voziti do pojave artritisa, već sam iskazao žaljenje, što odlazi iz F1 u najboljim vozačkim godinama ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

mislim da je kimi dobio upravo ono što je htio:slobodu,neopterećenost sponzorima,para više nego što bi mu itko u f1 ponudio za sljedeću godinu i mogućnost vožnje rallya kad god poželi
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Zao mi je sto Kimi nece biti u f1 sljedece sezone.Ipak je to fantastican vozac..

Sada ce imati poptunu slobodu,ali i 17 miliona dolara u padze,onako za nerad...:-)...sta ga briga...

Sretno Kimi!!!
FORZA FERRARI!!!
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Nemojte molim vas tražiti probleme tamo gdje ih nema ;)
Probleme je tražio on kad je to napisao u svom postu, a iskreno već mi je puna kapa tog preseravanja da je Kimi izbačen, da je jadan morao napustiti formulu 1 i to sve zbog Alonsa. On to piše u svakom hebenom postu i kako čovjeku to ne dosadi, već svi znamo šta on misli i on opet u postu spominje Alonsa indirektno da se VIDI... :roll:

Ko te što pita?Tebi je puna kapa,pa odi s ove teme,nećeš nedostajat....
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

kimi#1 je napisao/la: Ko te što pita?Tebi je puna kapa,pa odi s ove teme,nećeš nedostajat....
Imam pravo komentirati šta hoću. :zaba:
Samo plačete nešto... Ništa vam ne paše, svi drugi krivi, a Kimi je SAM donio odluku da neće više voziti... ;)
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Šteta! Meni jedan od dražih vozača ali F1 ide dalje i bez njega - nadam se samo ove sezone.
Ipak mi je jedna stvar malo zapela za oko u cijeloj toj sagi - Robertson kaže prije par dana da nije problem bio novčani i onda pročitam njegov komentar da je puklo sa McLarenom zato "što si ga nisu mogli priuštiti" ... šta mi pada na pamet jesu novci ali i duljina ugovora. Možemo samo nagađati no šta je tu je. Naredna sezona će biti zanimljiva i bez njega u formuli 1 ... ali i u wrc-u - da vidimo koliko je brz/spor u odnosu na Loeba za duplo veće nofce (kako se šuška)...
Odgovori