Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
i ja sam brojao, 6 reklamnih blokova po 1 minutu, znači od sat ipo su nam oduzeli samo 6 minuta što je sasvim uredu, ja prihvaćam, a i ako niste primjetili u svakom je krugu bilo barem po 1 pretjecanje tako da kad god bi oni htjeli pustiti reklame bi bilo neko pretjecanje... a i kao što je neko spomenuo poslije, uvijek su pokazali replay...Zweki je napisao/la:Samo 6 reklama tokom utrka što i nije tako strašno, iako sam očekivao puno više obzirom na reklame tokom kvalifikacija.
meni isto nedostajalo njeno klimanje glavom i njen govor kao da je napušena cijelo vrijeme xD,Meni isto tako,naravno,nema do Blažićkovog urlanja "FANTASTIČNOOOOO!",kad se ekipa bori za 17. poziciju,ali nema veze,meni je bilo solidno.Di je bila danas voditeljica? ^^ Mladen je sam vodija i emisiju iz studija
ima net veceras u pola devet...igor7007 je napisao/la:Jel ima gdje snimka/repriza utrke (vidim da NeT nema, ali možda onda neki stream)? Ako da, kada je?
Kad smo već kod toga,šta je sad sa ovom rubrikom Pitajte Jergovića,ništa?Više ne dolazi na forum?elder je napisao/la:Samo se nadam da gospon Jergovic cita forum, da vidi kaj da proprave
Koliko ti je godina pa se sjećaš prve sezone na HRTu, 45Centurion je napisao/la:Molim vas, 2. je utrka, pa nije niti HRT bio uigran u prvoj sezoni a kamoli prve dvije utrke
Više ne, od početka 2009. ga više nema,mislim..Spretni Pajkan je napisao/la: Kad smo već kod toga,šta je sad sa ovom rubrikom Pitajte Jergovića,ništa?Više ne dolazi na forum?
pretpostavljam xDice_man je napisao/la:Koliko ti je godina pa se sjećaš prve sezone na HRTu, 45Centurion je napisao/la:Molim vas, 2. je utrka, pa nije niti HRT bio uigran u prvoj sezoni a kamoli prve dvije utrke?
Oni nisu u komentatorskom poslu od jučer; dikcija, dinamičnost i boja glasa su se oblikovali dok su još stasali kao novinari. Nema idealnog komentatora, postoje oni s više ili manje znanja, s više ili manje dara za komentar. Ovi naši su solidni, pogotovo Mladen koji je u svakom smislu potkovaniji.
...mi bi htjeli samo malo više živosti.
Identične zamjerke su i kod mene. Za vrijeme prijenosa stvarno imamo mnoštvo raznoraznih podatka koje nam Mladen i Goran daju, samo fali te dinamike koja bi pratila događanja na stazi. "Gorane poludi!"Igor18 je napisao/la:Malo emocija da ubace nebi škodilo.. al možda ljudi jednostavno po svojoj prirodi nisu "vatreni" kao npr. Blažićko da se deru i skaču.. al opet možda bi mogli probat da se malo užive u trenutno stanje na stazi. OK su svi oni podatci u trenutcima kad je "uspavanka" na stazi ali na ovakvoj utrci kog briga za to, prestizanje za vodstvo u utrci popračeno je kao neki šahovski potez i to na početku meča. Kao da ih ne interesira to kaj se događa na stazi.
Znamo da Mladen nije čovjek koji urliče, al zato bi G.D. mogao preuzeti ulogu Blažićka i sa entuzijazmom popratiti takve poteze.
Tek tolko, radi nekog ugođaja, znači malo više da se užive u samu utrku, ovako se stjeće dojam da su potpuno ravnodušni prema svemu i da ih to ne interesira baš, iako znamo dobro da ih interesira.
Inače, ostalo sve 5.
A di je ona teta iz studija nestala?
najjači mi je flying machine
These youngsters cannot match my experiencefiuman je napisao/la:najjači mi je flying machine