Kad Ferari kaze sta je bilo zvanicno let me knowCuky je napisao/la: 27 vel 2019, 12:05 Nije tako strašno, kao da drugi nisu imali problema...
EDIT: Čitam uokolo da je valjda probušena guma bila

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kad Ferari kaze sta je bilo zvanicno let me knowCuky je napisao/la: 27 vel 2019, 12:05 Nije tako strašno, kao da drugi nisu imali problema...
EDIT: Čitam uokolo da je valjda probušena guma bila
Eyewitness reports that a left front suspension arm snapped at entrance of T3. Ferrari reports it will take them several hours before going out again.
Ferrari believes it has found the cause of Vettel's crash on Wednesday;
"After thorough checks, we found that Seb’s off yesterday was due to a wheel rim issue. The rim had been damaged a few seconds before by an impact with a foreign object," a statement read.
znam ali ako se vec zalio da se mora boriti i protiv timskog kolege sta to sada menja? pa njemu bi najbolje bilo da je ostao Kimi (i to je izjavio) jer zna da je brzi od njega a ovako mu se vec tresu gace.Cuky je napisao/la: 01 ožu 2019, 19:12 Žalio se zato jer je Hamilton imao Bottasa koji mu je čuvao leđa, dok se Vettel morao boriti protiv Kimija koji nije bio u borbi za naslov umjesto da ga momčad iskoristi na način na koji je Mercedes iskoristio Bottasa
Možda bude bila frka kad bude trka na Phillip Islandu. Pretpostavljam da se ove restrikcije odnose samo zbog VN Australije, te da bi nadalje mogli normalno koristiti, pošto su se samo Australci žustro pobunili.Cuky je napisao/la: 04 ožu 2019, 13:09 mene i dalje čudi da u svemu tome Ducati nema nikakvih problema sa istim sponzorom kojeg Ferrari ima